No to bo moja 3. zgodba in ne vem, če vam bo všeč, ker jo pišem zato, ker mi je dc. Govorila bo o vampirjih in volkodlakih. To pomeni, da bo najprej recimo zgodba o vampirjih, potem bom nadaljevala z volkodlaki in mogoče se bosta zgodbi vmes prepletali. V obeh zgodbah bo glavna oseba. 1. zgodba bo o vampirjih. Z njo bom začela. Nextala bom z 2. zgodbo, ki bo o volkodlakih. Osebe bom sproti povedala, katere so...
................................................................................................................................
- Alison! Alison, zbudi se! Danes morava na sestanek z drugimi vampirji v naši skupini!
Ko se je Alison vendarle prebudila, sem se šla do konca urediti. Oblekla sem se, kot običajno, v lepo rdečo obleko. Vampirke smo rade lepo oblečene ne glede na to, kam gremo.
Moja obleka:

Nato sem odhitela še po ličila in sem se takole nališpala:

Pogledala sem proti Alison. Končala je z make up-om. Ravno sem hotela oditi, ko mi je rekla:
- Lilly! Pozabila si prave čevlje obuti!
Odhitela sem do omare s čevlji in si obula druge. Čevlji:

Nato sva stekli po potki in čez nekaj minut sva prispeli do oranžne hiše, kjer je sestanek. Vstopili sva in tam so bili vsi: Becca, Nichole, Sofie, Denis, Thomas... vsi. Becca se je spet prepirala z Nichole ter Denisom.
- To je pa višek! Zadnjič je Sofie dobila glavno nalogo, zdaj pa Nichole! To ni pravično! Jaz je nikoli ne dobim!
- Becca, kolikokrat sem ti že rekel, da utihni s tem:- nisem dobila glavne naloge-! Saj sem ti že stokrat rekel, da boš prišla na vrsto! Zdaj pa prosim nehaj težiti, ker bomo začeli. No, kaj smo do sedaj izvedeli o volkodlakih? Bi mi kdo znal povedati?
Roko je dvignila Sofie: - No, vemo, da smo volkodlakom zelo nevarni in, da so naši sovražniki. Ko sem imela jaz glavno nalogo, sem morala raziskati njihove lastnosti. Ni mi uspelo. Iz tega lahko sklepamo, da so volkodlaki izjemno zapletena bitja, ki jih ni moč razumeti....
- ali pa si samo nalogo slabo opravila!
- Becca, nehaj že!
Becca se je začela kujati in Sofie je lahko nadaljevala. No, to je pa vse, kar vem.
Denis: No, vidite. Prav veliko o njih ne vemo, kar je slabo. O svojih sovražnikih je dobro nekaj vedeti. Skratka, glavno nalogo do naslednjič dobi... Alison. Moraš izvedeti, česa se volkodlaki najbolj bojijo. Alison je presenečeno pogledala in pokimala z glavo. Nato smo odšli vsak na svoj dom..
.............................................................................................................................
No a je vredu?

boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

19. julij 2014
next zakon
19. julij 2014
next
19. julij 2014
19. julij 2014
u153756
u153756
next
19. julij 2014
še 2 nexta pa nextam
19. julij 2014
še 1 next
19. julij 2014
come on!
19. julij 2014
Next
19. julij 2014
....................................................................................................................
VOLKODLAKI
Za hip nisem vedela kje sem. A potem sem se takoj spomnila, da sem doma. In, da gledam skozi okno, kako dež počasi pada na zemljo. Bilo je res deževno jutro. Šla sem proti kopalnici. Nenadoma sem ugotovila, da je Gabrielle, moja "cimra", šla v kopalnico pred pol ure. Očitno je še vedno v kopalnici. Zato sem šla nazaj h oknu. Nato sem slišala glas, ki se mi je približeval...
- Diana.
-Diana!
-DIANA! KOPALNICA JE PROSTA!
Takrat sem se zavedla, da me Gabrielle kliče. Šla sem v kopalnico in se stuširala. Obrisala sem se v brisačo in si počesala lase. Oblekla sem se in odšla v kuhinjo. Tam je Gabrielle že jedla zajtrk. Pridružila sem se ji za mizo in kmalu sem že jedla meso, meso in še enkrat meso. Nato se je Gabrielle usedla na kavč in prižgala TV. Jaz pa sem raje šla ven.
Zunaj sem se preobrazila v volka in stekla sem v gozd. Svež zrak sem vohala in počutila sem se kot doma.
Jaz kot človek:

Gabrielle kot človek:

jaz in Gabrielle kot volka jaz sem na desni)

Za sabo sem slišala tiho renčanje. Gabrielle je prišla za mano in skupaj sva veseli stekli skozi gozd.
................................................................................................................
Oprostite, ker je kratek!
a je dober next?
4 nexti pa nextam. no, jutri nextam.
19. julij 2014
sori za znak
19. julij 2014
nič hodga in obvezno next
19. julij 2014
hvala dobro je, da ti je všeč
19. julij 2014
super je.
19. julij 2014
u153756
u153756
next+suprr jee
19. julij 2014
HVALA VSEM!
19. julij 2014
u24273
u24273
Neext(: suuper je, kr tako naprej<3
19. julij 2014
19. julij 2014
next
19. julij 2014
sori, ker še nisem nextala, ampak nisem imela časa. Pa tudi nisem mogla do računalnika.
.............................................................................................................
VAMPIRJI
Z Alison sva odšli domov. Alison je vzela nekaj reči in že je stekla ven. Vedela sem, da je odšla zaradi naloge, ki jo je dobila. Odločila sem se, da bom šla obiskat mojo staro prijateljico, ker se bo Alison vrnila šele zvečer. Kmalu sem prišla do hiše, v kateri živi moja prijateljica Hanna skupaj z Sofie. Potrkala sem na stara vrata in v odgovor sem zaslišala pisk. Takoj po pisku mi je odprla vrata Hanna. Veselo me je pozdravila in me objela. Povabila me je noter in stopila sem v hišo. Hiša je bila že zelo stara, kar se je videlo na steni. Kljub temu mi je bilo tam zelo všeč. Z Hanno in Sofie smo klepetale do večera. Nato sem odšla domov. Ko sem prišla domov, se je Alison že vrnila. Videla sem, da je utrujena, zato je nisem spraševala, kako ji je šlo.
ALISON
Ko sem prišla domov, sem v nahrbtnik dala nekaj stvari in stekla sem v gozd. Vedela sem, kje približno so volkodlaki in šla sem tja. Če sem hotela izpolniti svojo nalogo, sem mogla prisluškovati volkodlakom. Tako je pravilo. Vsako nalogo izpolniš tako, da vse izveš tako, da prisluškuješ volkodlakom. To pa je izjemno nevarno delo. Kajti če te volkodlak zavoha, te bo gotovo napadel. In če takrat, ko te napade, nisi pripravljen, te skoraj gotovo ubije. Priplazila sem se do volkodlakov. Skrila sem se za grm. Volkodlake sem že na daleč zavohala in vedela sem, da so blizu. Prišli so. Vendar se niso nič pogovarjali. 2 volkodlakinji sta se igrali( to sta Gabrielle in Diana). Šla sem malo bliže, ko me je ena zagledala. Pognala se je do mene in mi je hotela odgrizniti glavo. Za las sem se umaknila. Iz nahrbtnika sem vzela meso in ji ga vrgla. Volkodlakinja ga je povohala in pojedla. Takrat sem zbežala do hiše in sem se odločila, da nalog ne bom nikoli več izpolnjevala, ker sem se komaj rešila. Čisto možno bi bilo, da bi bila mrtva.
Ko se je Lilly vrnila, sem šla spat. Ona pa tudi.
Zjutraj me je Lilly vprašala, kako mi je šlo. Povedala sem ji vse. In rekla mi je, da bo mi bo pomagala pri zagovoru- zakaj ne bom več izpolnjevala nalog. Odšli sva na sestanek....
Denis - No, Alison, kaj si izvedela?
Jaz: Ko sem hotela izpolniti nalogo, sem skoraj umrla. Zato sem se odločila, da ne bom nikoli več izpolnjevala nalog. In Lilly se strinja z mano.
Denis: To pa ne bo šlo!
Nichole: Jaz se strinjam z Alison. Sploh pa- zakaj imamo te sestanke? Kaj nam koristi, če se vsakič nekdo približa smrti? In Denis, a sploh veš, da ti sestanki zgledajo, kot da hočemo ubiti volkodlake?
Becca: Se popolnoma strinjam!
Denis: Pa saj.. no... nočem tega....em...no, če nočete več teh sestankov, tudi prav! Pa grem! In res ne vem, kako boste preživeli brez mene, če sem jaz glavni! Adijo!
Sofie: Ne! DENIS! VRNI SE!
In je šel. Žal mi je bilo edino za Sofie- bila je povezana z Denisom-čustveno povezana. Šli smo domov.
.............................................................................................................
No, a je vredu? next?
25. julij 2014
next
25. julij 2014
next
25. julij 2014
u153756
u153756
next
25. julij 2014
next
25. julij 2014
u153052
u153052
next-nova bralka
27. julij 2014
u163794
u163794
next+nova brlaka
30. julij 2014
oprostite, ker ni bilo nexta tako dolgo!
.............................................................................................................
VOLKODLAKI
Tekla sem skozi gozd in kmalu sem zavohala, da so blizu naju drugi volkodlaki. Ustavila sem se in videla krdelo volkodlakov, ki so se malo prepirali.
- Če ti pravim...
- NE, Penny, to je nemogoče!
- Ampak Nobby, če ti pravim, da sta v našen tropu še 2 volodlakinji, ki tega še ne vesta.
- Penny, to.. to.. to je res... ne... nemogoče!
- Verjemi mi, Nobby!
Takrat me je naenkrat pogledal eden izmed teh volkodlakov in vsi so stekli k meni. In Penny je rekla po tiho drugim v svojem krdelu: Sem vam rekla! To sta ti dve!
Jaz sem rekla: Midve pa že nisva v vašem krdelu!
Ampak potem sva se le odločile, da bo to pač najino krdelo, kar drugega sploh nisva imele.
.............................................................................................................
SORI, KER JE KRATEK!
Nekaj me zanima. V nadaljevanju pri vampirjih bodo nexti zelo podobni knjigi Harry Potter- a vam je to všeč?
NUJNO ODGOVORITE!!!
02. avgust 2014
u153756
u153756
ušeč mi jee (: neeext
02. avgust 2014
ja itak. next
02. avgust 2014
.............................................................................................................
VAMPIRJI
Saj ne morem verjeti! Počitnic je konec in treba bo iti v 1. letnik. Z Alison sva odšli na " Prečno ulico 2", kjer sva kupili vse potrebščine za 1. letnik. Hodili bova v srednjo šolo, ki se imenuje: srednja šola krempljastih rokavov. Na tej šoli se ne bova učili samo normalnih stvari, ampak tudi druge stvari. Na primer čarovnij. Potem sva prišli v šolo, kjer so nam profesorji povedali nekaj uvodnih besed.
- Dobrodošli na naši srednji šoli! No, najprej bom povabil 1. letnik, da pride sem.
Šli smo do profesorjev in eden od njih je držal kelih, ki ti je določil, v katerem domu boš. Domovi so bili: Murpfnny, boolonny in dortimunny(vem, da so čudna imena). Jaz in Alison sva prišli v Murpfnny. Nato smo šli v sobe. Na srečo sem bila v sobi skupaj z Alison, in z nama je bila tudi Brittny. Kmalu smo postale prijateljice. Do nas je prišla profesorica našega doma- Rebecca. Razdelila nam je urnike in za 1. uro smo imeli vedeževanje. Šli smo v učilnico. Bila je zelo majhna in v zraku je lebdela para. Bilo je zelo vroče. Na policah so bile skodelice in kristalne krogle. Nato je prišla profesorica.
- Dobrodošli pri 1. uri vedeževanja. No, najprej se bomo učili vedeževanja iz dlani. Odprite učbenike na strani 320, kjer so razlage črt na rokah. Delajte v parih.
Jaz sem bila v paru z Alison in najprej vem vedeževala jaz.
- Tale črta pomeni....samo malo, da pogledam v učbenik...svetla prihodnost, uspeh. Tale pa.....kratek neuspeh, škoda. No, ja. Čudno.
- Zdaj pa jaz! Ta črta pomeni...nepričakovana dediščina, zlato.
- Če jaz kaj vem, pomeni....nepričakovano darilo, veš.
- A, pa res. Oprosti, Lilly.
- Saj je vredu, no.
Zazvonilo je, in odšli smo k naslednji uri. Imeli smo rastlinoslovje. Kmalu je prišla profesorica Daniela, ki so jo vsi klicali na kratko-Danny. Rekla je: Gremo v rastlinjak št. 1! Vsi smo se razočarano spogledali. Višji letniki so nam namreč povedali, da so v drugih rastlinjakih veliko bolj zanimive rastline. V rastlinjaku je bilo vroče in povsod so bile rastlina. Večin teh je migala. Ena rastlina je celo jezik kazala! Ravno do te rastline je šla profesorica. Rekla je:
- To je prhutajoča murkeloga. Mi zna kdo kaj povedati o njej? Brittny je takoj dvignila roko:
- To je rastlina, ki oživlja skamnele ljudi, ampak je zelo težko ustvariti tak napoj.
Profesorica je rekla:
- Pravilno! Danes bomo presadili te rastline. Pokazala vam bom, kako.
Po teh besedah je prijela murkelogo, jo dvignila, dala v drug lonček in v lonček stresla zemljo. A to je bilo izjemo težko, saj so te rastline imele krila in če jih nisi držal dovolj močno, so ti zletele iz rok. Kmalu je po zraku letalo veliko teh rastlin. Na koncu ure smo bili vsi zelo utrujeni. Šli smo na večerjo. Za večerjo je bilo veliko hrane in na koncu sem sita šla v sobo. Nekaj časa smo se še pogovarjale, potem smo pa utonile v spanec.
.............................................................................................................
Upam, da vam je všeč. Meni je.
03. avgust 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg