Forum
no ja odločla sem se da bom spet pisala pa nvm če vam bo všeč berte če vam nebo me boli kurac haha takda ja tu mam cover od knjige bi naj kao biu:

tu pa so še glavne osebe zaj za začetek:

meggie
[img]https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=40482031[/img]

katarina
muca kepica
[img]https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR7SiRsgCooiFvma5_0sPy9IOp0UoBAD4H_3LlwrAlJM37QfI1A[/img]

no ja am to je vse.. uživajte pa ne jejte potomcev, ajde bok x
15. julij 2013
kuj neke z totimi slikami haha anyway evo prvi del:

Skozi okno so posijali že prvi jutranji žarki, ko me je prebudilo nežno mijavkanje mucke Kepice. Obrnila sem se na bok in jo zagledala pred vrati, strmeč vame. Nekaj časa sva strmeli druga v drugo, dokler nisem popustila, nejevoljno vstala in je spustila ven iz sobe. Mucka, ki je bila čisto bela z nežnimi zeleno-modrimi očmi in sajasto sivimi šapami, je švignila skozi vrata proti kuhinji kjer jo je, kot vsako jutro, čakala skodelica toplega mleka. Sama sem zaprla vrata sobe in se zleknila nazaj v posteljo. Strmela sem v strop in razmišljala. Ura je bila namreč komaj pol sedem, mama je že odšla v službo, sestra Katarina pa v šolo. ''šola..šola, šola, šola. Zajebala sem.'', sem si mislila. ''nisem napravila drugega letnika in kot da nisem že dovolj velika trapa, sem se še izpisala in zdaj že od poletnih počitnic, poležavam doma in delam še večji nič iz sebe, kot že sem.'' Zaprla sem oči in si predstavljala kako lepo bi bilo hoditi v šolo, se dobivati s prijatelji in včasih tudi kaj ušpičiti. Predramilo me je sosedovo loputanje z vrati avta. Zavzdihnila sem in se obrnila, da bi lahko pogledala skozi okno. Snežilo je po že tako ali tako belih ulicah. Možje so v dolgih plaščih hiteli do avtov, ženske z dežniki so tekale po ulicah ter za roke držale otroke v pisanih gumijastih škornjih, a jaz, jaz sem ležala v postelji, brez kakršnegakoli namena ali volje, da bi vstala. Zaprla sem oči, da bi še malo zadremala.
15. julij 2013
no ja noben ne bere pa vseeno.. da se mi pisat zaj

V glavi sem imela toliko misli, toliko skrbi, besed, ki bi jih morala izreči in besed, za katere bi bilo bolje, če bi ostale za mojimi zobmi. Premišljevala sem o stvareh, ki sem jih naredila in prav tako o tistih, ki jih nebi smela, katerih je pravzaprav kar veliko. Kmalu sem zaspala in se zbudila petnajst minut preden Katarina po navadi prifrči domov. Ura je bila petnajst čez ena in kosilo bi moralo biti že zdavnaj pri koncu. ''jebemti.'', sem si rekla in odhitela v kuhinjo. Kepica je ležala na enem od kuhinjskih stolov. ''kje je moja mucka?'', sem se ji nasmehnila in jo pobožala za ušesom. Stegnila sem se nad element in pograbila lonec ter kuhalnico. V lonec sem natočila vodo in ga postavila na štedilnik, da voda zavre. Stegnila sem se še po špagete ter sol in vse naenkrat vsipala v lonec z vodo, v upanju, da bo tako hitreje končano. Iz hladilnika sem vzela še konzervo z že pripravljeno omako, jo zlila v posodo in vse skupaj položila v mikrovalovno pečico, da se zagreje. Špagete sem pomešala in na mizo zložila pribor in krožnike.
15. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg