Forum
u106122
u106122
Sreda, 29. avgust

Dragi dnevnik!
Začela bom tako, kot se začne večina dnevnikov-z vzrokom. No torej, zakaj po novem pišem v dnevnik? Sama mislim, da točno to potrebujem. Čeprav nisem neka obupanka brez prijateljev, mislim, da PRAVIH prijateljev nimam.
Z Maio sva bili celo leto najboljši prijateljici. In zdaj med počitnicami, se je kar na lepem odločila, da ne bo več govorila z mano. Saj ne da bi me ignorirala, še vedno se oglasi na telefon, če jo kdaj pokličem, še vedno mi odgovarja na SMS-e, pa vendar je zelo odrezava. Odgovarja mi s hladnim tonom, kot da me najraje ne bi več nikoli videla. Seveda, saj me ni videla že od konca pouka. Ampak prav kmalu me bo spet v šoli. In šele takrat se bom lahko zares prepričala, ali je zavrgla najino prijateljstvo.
OK, saj ne pravim, da je Maia moja edina prava prijateljica, tu je potem še Lela, s katero sva si kot sestri. Ampak Lela pa se je preselila v Ameriko in tako se ne vidiva nič več.
Aja, pozabila sem tudi omeniti, da pri mojih letih nisem imela niti enega samega fanta. In niti prvega poljuba še nisem doživela. Pri 14 letih sem še vedno samska. Kakšna ironija!

Zato torej, dragi dnevnik, mislim, da mi boš ti stal obstrani kadar te bom potrebovala. In zato pišem dnevnik...
01. september 2012
u106122
u106122
Četrtek, 30. avgust

Dragi dnevnik!
Mislim, da je prav, da sem prilepim mojo fotografijo. Sama sem se fotografirala in mislim, da sem na njej kar lepa. Pravzaprav mislim, da sem nasploh še kar lepa punca in res ne razumem, zakaj nisem nobenemu fantu všeč. Mislim, da se mi godi krivica!Drugače pa danes nimam veliko časa za pisati. Moram it kupit nekaj oblačil za v šolo, ki se začne že v ponedeljek. Rada bi izgledala lepa, še posebej za prvi šolski dan.
01. september 2012
u106122
u106122
Petek, 31. avgust

Dragi dnevnik!
Se spomniš, ko sem ti v sredo natvezila, da nimam pravih prijateljev. No, mogoče jih res nimam, zato pa sem učiraj, ko sem se vračala iz trgovine spoznala eno čisto vredu punco. OK, malo je čudna, ampak je čisto vredu. Nora je na emo stil oblačenja, čeprav se ona sama ne oblači čisto tako. In zelo dobro rolka! Skoraj cel dan je na ulici s svojimi skejtarskimi prijatelji, s katerimi se zabava in rolka. Ime ji je Tara in povabila me je, da se njej in njenim prijateljem jutri pridružim. Rekla je, da se bomo imeli zelo lepo. Ja, in jaz, seveda, komaj čakam jutri! Malo zaradi Tare, predvsem pa zaradi srčkanega fanta, ki je njen prijatelj in mogoče ga bom imela priložnost spoznati.

Dobro, zdaj pa grem spat, saj se moram dobro naspati za jutri. Lahko noč...
01. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg