Forum
Avon je pogledala skozi ogromno okno. Zavedala se je, da morda to pokrajino gleda zadnjič. Žalostno je zavzdinhnila. ,,Ne morem verjeti, da zapuščam Pariz.'' je zašepetala drobni ptici, ki je letela mimo. ,,Hm? Si kaj rekla?'' se je k njej obrnila mama, ki je med tem brala. Avon se je zmedla. ,,Ne, ne, samo... Žalostna sem, ker zapuščava Pariz, to je vse.'' Mama se ji je nasmehnila. ,,Ljubica, ne skrbi. V Londonu bo krasno. Mogoče pa boš videla tiste... Kako so že? Infection One?'' Zasmejala se je. ,,One Direction.'' jo je popravila. Nato se je ponovno zagledala skozi šipo, tokrat že za spoznanje srečneje.

Ko sta vstopili na letalo, se je nekaj luštnih fantov ozrlo za Avon. Zavedala se je svoje lepote, zato se je rahlo nasmehnila. Med množico je opazila enega, ki se ji je zdel simpatičen. Pogledala mu je v oči, on pa je njo že gledal.

Svetle oči so poplesavale po njenem obrazu. Tudi ona si ga je natančneje ogledala, nato pa se mu nasmehnila. Stopila je k njemu. ,,Smem prisesti?'' Prikimal je in se umaknil, da se je splazila do okna. Spet sta se ujela s pogledi. Avon je čutila. Čutila je, da je on tisti, o katerem se je tolikokrat pogovarjala s prijateljicami. Da je on pravi zanjo. Da je on tisti perfekten in popolen fant. ,Uau, res je lep!' je pomislila. Nato si je v glavi naslikala sebe. ,Proti njemu sem obupna!' je vznemirjeno pomislila.

Vseeno mu je ponudila roko. ,,Avon.'' ,,Aaron.'' Nasmehnila sta se. ,,Koliko si pa star?'' je vprašala. ,,17 in ti jih imaš verjeto 16.'' Podarila mu je bleščeč nasmeh. ,,Tako je.'' Povesil je pogled. ,,Zelo so mi všeč tvoji lasje.'' je sramežljivo rekel. ,,Meni pa tvoje oči.'' je tiho priznala. Zagledal se je v Avonine oči. Tako sta zrla drug v drugega, dokler ona ni zaspala na njegovi rami...
-----------------------------
Next? ^^
07. marec 2012
u76844
u76844
http://www.igre123.com/forum/tema/i-love-1d-and-him/30146/ heejj pliis začni brat zgodboo piši nexte huualaa tii fuuulll ;3 c;
Next
07. marec 2012
ku sovražim kdr mi ne prime -.-'' aja, grejo u New York. :3
---------------------------
Avon :*

,,Jutro.'' mu je nežno dejala, ko je odprl oči. ,,Hai.'' se ji je zapeljivo nasmehnil, ko jo je videl. Pomežiknila mu je. Nato sta se njuna obraza nenavandno zbližala. ,,Vem, da se poznava šele nekaj ur, a želim si te poljubiti.'' ji je zašepetal. Namesto odgovora mu je dala poljub.

Počutila se je, kot da je končno našla svoj manjkajoči del. To mu je tudi povedala. ,,Končno sem te našla.'' mu je zašepetala. ,,In jaz tebe.'' Nasmehnil se je in jo poljubil. Roko je položila na njegovo. ,,Ljubim te.'' ji je rekel. Avon se je zavrtelo. Kako dolgo je čakala na takega fanta! In sedaj ga končno ima. ,,Jaz pa tebe bolj.'' Prepletla sta prste. Zdelo se jima je, da sta na svetu le ona dva in da imata ves čas sveta...

--------------------------
Next? ^^
07. marec 2012
next!!! ševedaaaa
07. marec 2012
veš kku mi je dougčas. -.-'' še en next x'D
-----------------------
Letalo je pristalo. Še zadnjič ji je pogledal v oči, ji podaril poslednji poljub. ,,In če se ne vidiva nikoli več?'' Prijel jo je za roke. ,,Najini poti se bosta križali, obljubim. Dodaj me na facebooku. Ljubim te do konca vesolja in še miljonkrat nazaj!'' Nasmehnila se mu je in poljubil jo je na lice.

S solznimi očmi je stekla k mami. ,,Mami, pridi, naj ti nekoga predstavim.'' jo je povlekla za seboj. Kmalu sta stali pred Aaronom. ,,To je Aaron.'' Poleg Avoninega ljubljenega je stal moški, ki je bil malo podoben Aaronu.

Ko ga je Lissa (mama) zagledala, je zakričala in mu stekla v objem. ,,Jake!'' je zavpila. ,,Lis?'' jo je začudeno pogledal. ,,Res si ti.'' je dahnila. Avon je začudeno gledala par. ,,Mami? Kako poznaš Aaronovega očeta?'' ,,Hodila sva. V srednji šoli. Obljubila sem mu, da bova ponovno skupaj. Ne vem pa, kaj on meni o tem.'' Poljubil jo je. Nasmeh na Lissinem obrazu je kar žarel.

,,No, a gremo na večerjo?'' je Avon šaljivo vprašala. Odrasla sta se strinjala in vsak par se je, držeč za roke, odpravil v črn avto.

------------------------------
Next? ^^
07. marec 2012
next!!!!
07. marec 2012
u80068
u80068
Neext.
07. marec 2012
later, kr sm bolana. ((;
08. marec 2012
eh bom zdj pa bo mal krajše :3
-----------------------
prejšnjič: ,,No, a gremo na večerjo?'' je Avon šaljivo vprašala. Odrasla sta se strinjala in vsak par se je, držeč za roke, odpravil v črn avto.
________________Aaron in Avon________________
Avon se je usedla na mehek, usnjen sedež. Prekrižala je dolge noge. Poleg nje je razburjeno dihal Aaron. ,,Pššš.'' mu je rekla. Nato sta se poljubila. Aaron je iz žepa vzel iPhone. ,,Hočem, da si za vedno zapomniva ta trenutek.'' ji je rekel in naredil fotografijo.

,,Ljubim te.'' mu je ponovno priznala. Rahlo se ji je nasmehnil in jo močno objel.

________________Jake in Lissa________________
,,Kako sem te pogrešal!'' ji je priznal, ko sta objeta sedela na zadnjih sedežih limuzine. Poljubila ga je. ,,Še nikoli nisem bila srečnejša, veš.'' ,,Lis, še vedno te ljubim.'' ,,In jaz tebe.''

Objela sta se in nazdravila novemu življenju v New Yorku.

-------------------------------
Next? ^^
08. marec 2012
u73718
u73718
oi!! ful mi je ušeč tvoja žgodba...nextiii mwa :*
08. marec 2012
u73718
u73718
08. marec 2012
tnx :')
Łarči xp - zateee. (;
od zdej naprej bo sam ot Avon in Aarona. razn e hočte vedet tudi od Lisse in Jakea? ;o
-----------------------------
,,When she was just a girl, she esp...'' Aaron se je oglasil. Ta čas je Avon dremala v njegovem naročju.
A- Aaron, WK- Who Knows
A- wazap?
WK- stop it. *smeh*
A- rawr.
WK- žijo, aaron. kko kej?
A- hai, kate. ja dobro.
WK- am, med nama je konec.
A- wtf?
WK- ja, najdi si drugo! bye bye.

Aaron je začudeno strmel v telefon. Avon ga je pogledala s solznimi očmi. ,,Prekleto, jaz nisem kur**** druga izbira! Si me razumel?!''

Ospulo jo je pogledal. ,,O-o čem govoriš?'' Zagodrnjala je. ,,Delala sem se, da spim. Veš kaj, če so bila vsa ta čustva le igra, potem upam da ti tvoj oče ni NITI MALO podoben. Nočem, da prizadene mojo mamo. Odstrani se.'' Premaknila se je k oknu in se naslonila nanj. Perfekten dan se je spreminjal v skrušeno srce. Po licu ji je spolzela solza. In še ena. Kmalu je jokala.

,,Ugh, maskara se mi je razmazala!'' je tiho zastokala. Aaron jo je prijel za roko. Čeprav jo je prizadel, je ni umaknila. Njegova roka se ji je zdela popolna.

[img]https://data.whicdn.com/images/24362119/scaled_large.php[/img]

,,Avon, nisi prav razumela. Kate je samo moja prijateljica ki je, no, zaljubljena vame in si misli, da hodiva. Jaz ljubim tebe.'' Zazrl se ji je v oči. ,,Hočem biti s teboj.'' je tiho dodal. Pogledala ga je. ,,Kako naj vem, da me ne boš znova prizadel?'' ,,Zaupaj mi.''

----------------------------
Next? ^^
08. marec 2012
u73718
u73718
tnx :* next itaqqq p.s. slike so jače
08. marec 2012
next!!!
08. marec 2012
huala. :')
od zdej naprej bom pisala kukr da govori Avon :**
---------------------------
PREJŠNJIČ: Pogledala ga je. ,,Kako naj vem, da me ne boš znova prizadel?'' ,,Zaupaj mi.''
_________________________________
Objela sem ga. Nisem vedela, če si je vse skupaj le izmislil, a vedela sem, da je on tisti pravi. Vseeno mu nisem še zaupala. V restavraciji smo hitro pojedli in se nato odpravili naprej. Avtomobila sta ustavila v isti ulici iz meni neznanega razloga. Tokrat sem se peljala z mami. Izstopili smo. Pred mano se je vila prekrasna ulica.

Ker je bilo sredi zime, je tiho naletaval sneg. Na ulici ni bilo žive duše. Še naprej sem kar stala tam in občudovala lepoto New Yorka. ,,Avon, a prideš?'' me je poklical Aaron. Prikimala sem in stekla za njim po stopnicah v veliko, toplo stanovanje. ,,Maaam, čigavo je to stanovanje?'' sem zavpila mami. ,,Najino.'' se je nasmehnila. Ostrmela sem. ,,Ne se hecat.'' sem zašepetala. ,,Kje je moja soba?'' Nakazala je na stopnice. ,,Izberi si jo.''

Vznemirjeno sem stekla v zgornje nadstropje. Takoj sem se zaljubila v eno. Bila je majhna, a udobna. Vsem na očeh, a hkrati intimna. Podobna tisti v Franciji, a tako ameriška. Vrgla sem se na posteljo in na steni opazila najlepšo polico na svetu. ,,Ou. Maj. God.'' je bilo vse, kar je prišlo iz mene.

Podrobneje sem pogledala okoli sebe in opazila vrata na steni. Stopila sem skoznje in se znašla v sobi, polni oblek. ,,OBOŽUJEM TO STANOVANJE!'' sem zavriskala.

Stekla sem k mami in jo močno objela. ,,Hvala mami.''

---------------------
Next? ^^
08. marec 2012
sobe ni primlo -.-''
08. marec 2012
u73718
u73718
uwaw!! ta soba je res najbol..naxštej :**
08. marec 2012
nextaš skos ne? :*
ju3. ;')
08. marec 2012
u73718
u73718
aha
08. marec 2012
ja soba je pa amazing. ^^
08. marec 2012
next je tukiii :')
--------------------------
PREJŠNJIČ: Stekla sem k mami in jo močno objela. ,,Hvala mami.''
__________________
Pogledala me je. ,,Uslugo mi moraš povrniti.'' mi je smeje rekla. Postala sem sumničava. ,,Okeeeej, kaj pa?'' ,,No, tukaj v New Yorku imam že butik, to veš. In danes je otvoritev. Bi šla tja z mano, Jakeom in Aaronom?'' Navdušeno sem zavriskala. ,,Seveda!'' Stekla sem se preobleč. Oblekla sem prelepo krem oblekico in bež čevlje z visoko peto. Nadela sem si še ogrlico. Potem sem odhitela v kopalnico. Bil je čas za make-up in manikuro. Odločila sem se za zelo nevpadljiv make-up in šaljive nohte z brki. Ustnice sem prevlekla z nežno roza barvo. Bila sem pripravljena. Izbrala sem si še belo torbico in si lase spletla v kito.

[img]https://data.whicdn.com/images/24503597/937e62e1001193fa4f2811be_large.[/img]

Vem, da je bilo vse mogoče malce pretirano, a moja mama je bila slavna modna oblikovalka in tudi zvezde najvišjega kova so prihajale k njej po obleke. Previdno sem sestopila po stopnicah. Zagledala sem prelepo urejeno mamo. V rokah je držala krasen bel plašček. ,,Izvoli.'' Osuplo sem prevzela plašček in si ga nadela. ,,Si ga ti ukrojila? Zame?'' Prikimala je. ,,Uau. Hvala.'' sem zašepetala. Nato sem se ozrla po prostoru. Pri vratih je stal Aaron. Zgledal je enkratno. Občudujoče sem stopila k njemu. ,,Pozdravljen, skrivnostni spremljevalec. Bi me popeljal na grad v buči?'' Zasmejala sva se. Prijel me je za roko in me zavrtel. ,,Pridi princesa.'' Odšla sva v avto in voznik naju je popeljal do prizorišča.
09. marec 2012
okeej, obrazložitve :'Đ
3. slika : tku je bla naličena.
4. slika : ignoriri jo.
5. slika : sam toribica.

nohti :

obleka od mame :

plašček :

Aaron :(;
------------------------------
Next? ^^
09. marec 2012
next!!!
09. marec 2012
u80068
u80068
Neext
09. marec 2012
here it is.
------------------------
Izstopila sem iz avtomobila. Pred mano se je vila rdeča preproga. Počutila sem se kot na premieri kakšnega filma, ne pa na otvoritvi butika moje mame. No, ja, čeprav je bila njena znamka še bolj cenjena kot Coco Chanel. Odkorakala sem do sedežev in na njih poiskala svoje ime. Usedla sem se in malce pogledala naokoli. Obrnila sem se nazaj in zagledala ... OH MOJ BOG ... Lauren Conrad! Obožuuujem jo! Bila je prečudovita. Videla je, da strmim vanjo. Nasmehnila se je in mi pomignila, naj se ji pridružim.

Oblečena je bila preprosteje od mene, a vseeno je zgledala stokrat lepša. Stopila sem po rdeči preprogi in pazila, da sem ohranila malce manekensko hojo. ,,Živjo! Sem Lauren. In ti si ...?'' me je vprašala. ,,A-avon.'' sem zajecljala. ,,No, to je Marcella Hailey, iskalka modelov. No, pogovorita se. Čao!'' Zagledala sem se v grdo, plastično žensko. ,,Pozdravljena, ljubica hihihi. Tvoj obraz je neverjeten hihihi. Želela sem te vprašati, ali bi želela posneti reklamo za Niveo hihihi.'' Pogledala me je. Privzdignila sem obrv. Očitno je bila pijana. ,,No, pogovori se z mojim sinom. Jaz grem po šampanjec hihihi. HOWEY!'' Ob njej se je pojavil fant star približno 18 ali 19 let. Sivkaste oči so me počasi premerile. ,,Živjo. Sem Ashton. Kako kaj?'' Nasmehnila sem se. ,,Avon. Gre, pa z vami?'' Zasmejal se je. ,,Prosim te, verjetno sem kakšna 3 leta starejši od tebe. Ne vikaj me.'' Podarila sem mu nasmeh. Bil je duhovit. ,,Torej, moja mama je lastnica Marcella's models agency. Nivea jo je prosila, če lahko priskrbi eno mlado, luštno punco, a je nima v agenciji. Zdaj jo obupano išče in zdi se ji, da bi morda ti lahko bila prava. Ja ali ne? Premisli.'' Obrnil se je in stopil k Marcelli. Nato je stopil nazaj k meni in se priklonil. ,,V veselje mi je, da sva se spoznala, draga dama.'' Zasmejala sem se. ,,Meni tudi.'' Potem se je zaletel ponesreči zaletel vame. Nekdo ga je porinil. Moja torbica je padla na tla. ,,Oh, oprosti. Na, tu.'' Pobral jo je in mi jo dal v roke. Pomahal je in šla sem se usest na sedež. Prireditev se je začenjala...

(ta levi)09. marec 2012
next!
09. marec 2012
u73718
u73718
nexti
09. marec 2012
here we go...
-----------------
Ravno, ko je mami stopala na oder, sem kihnila. Pobrskala sem po torbici, da bi našla robčke. Zatipala sem nekaj papirnatega in tisto izvlekla ven. Osuplo sem se zazrla v droben listek. Prebrala sem, kar je pisalo. Hm? Ni mi bilo prav vse jasno. Ponovno sem prebrala napisano. ,Avon, vate sem se zaljubil na prvi pogled. Če je tudi tebi srce hitreje utripalo med najinim pogovorom, pridi jutri ob 16.00 pred butik tvoje mame. A ♥''

Ahhh, gotovo je bil Ashton! Ni vedel, da imam fanta. Oh, no. Če se enkrat dobim z njim ne bo škodilo, ne? :') V bistvu ... V bistvu mi je bil kar všeč. Moje srce je bilo pod vprašajem.09. marec 2012
u73718
u73718
ušeč mi je tale del hh next
09. marec 2012
u80068
u80068
Neext.
09. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg