Forum
Hello. Js sem se odločila, da bom napisala eno zgodbico, ki jo že fhool dolgo poskušam napisat, sam se bojim, da ne bom dobila dovolj nextov in bo zgodbica propadla. Tk da prosim vas. Berite jo ker si ful prizadevam objavit zgodbico v kaki reviji al pa na kakem knjižnem natečaju. Bla bi fhool vesela kakih 4-5 nextov, seveda lahko tudi veliko več, ampak tudi 4-5 bo zadoščalo.

Tale zgodbica je posvečena moji predragi Lei, ki jo na igrah123 verjetno poznate pod imenom Fυcкιηg.ριкαcнυ.
Deloma je posvečena tudi ภยtєllเкค™ in pa ●fυ¢κıиg.gøøgle, ki smo se takoj ujele in začele zabavat..

Rada vas mam pikiceee!

Hvaležna vam bom, če boste brali zgodbico! V zgodbici bodo dobri in slabi trenutki, napeti in dolgočasni predvsem, pa boste v zgodbici uživali vsi, ki ste vsaj malo zavzeti za ljubezenska čustva. Upam, da bom lahko napisala celotno zgodbo z nadaljevanjem oz. drugim delom!

Uživajte!_________________________________________________________________________________________

Živijo! Moje ime je Annabella Stone. Krajše Bella.

Z mojo družino živim v osamljeni vasici v Londonu. Vsako jutro se zbudim v vonjavah sveže pečenega kruha v bližnji pekarni. Naša hiša je največja in in najlepša hiša daleč naokoli in kar nekajkrat smo že dobili nagrado za najbolj urejeno hišo. Imam mlajšega bratca starega 7 let. Ime mu je Alex.
Vsako jutro, ko se vstanem odhitim v kopalnico, se naličim in oblečem. Potem prečkam cesto in že sem pri pekarni, kjer kupim kruh in žemljice za mojo in Alexovo malico. Potem odhitim nazaj domov. In nama z Alexom naredim sendviče. Ko pripravim vse potrebno mi preostane le še bujenje brata in čakanje, da naju mami pelje v šolo. Medtem, ko mami zajtrkuje in se Alex oblači jaz ponavadi sedim na postelji v svoji sobi in berem kakšno knjigo ali revijo.

Moja soba:Ker sem prej govorila o naši hiši, vam bom zdaj pokazala še to.

No, in ko se mami spravi, naju z Alexom odpelje v šolo. Jaz obiskujem 9 razred osnovne šole, Alex pa 2. Po končanem pouku v družbi moje bff Lilly odideva domov. Lilly Pattison je moja soseda in hkrati moja bff že od ranega otroštva. Njeno sliko bom priložila naslednjič, saj se mi zdi, da ste za zdaj izvedeli kar nekaj stvari o meni.
Poljubčke in Pozdravčke, vaša Bella:*
_________________________________________________________________________________________

Srčno upam, da vam je všeč.

Neeextam?
14. avgust 2012
u97751
u97751
neext
15. avgust 2012
Hvala;* +če se ti da povej še komu c;
15. avgust 2012
u97751
u97751
bom..
15. avgust 2012
neext
15. avgust 2012
Okeeej. Odločla sem se, da bom kr nextala
._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._.

._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._.

No, obljubila sem vam, da bom danes dala gor sliko od Lilly in tukaj je.

No, zdaj pa bom kar začela z zgodbo.

********************************************************

"Aleeeeeeex! Zbudi se!" sem govorila in tresla svojega brata. Počasi je odprl oči in zamežikal. Zavila sem z očmi in odšla v svojo sobo, kjer sem v roke vzela novo izdajo Coola in začela brati. Ravno sem začela brati članek o tem, kako se je neki punci ponesrečil nastop pred celo šolo, ko je kar naenkrat v mojo sobo stopila mama, z Lilly za hrbtom. Skočila sem pokonci in spraševala kaj dela Lilly pri nas. Ugotovila sem, da sem čisto pozabila na to, da imajo danes učitelji neko ekstra konferenco in zato šola odpade cel teden. Ta čas bo Lilly prespala pri nas. Objela sem jo in mamo prosila naj zapusti sobo.
Z Lilly sva se zelo zabavali, potem pa mi je kar naenkrat zazvonil telefon. Bila je najina sošolka Pika.

J-Jaz..P-Pika

J: Hiiii Pika, rečii.
P: Hej. Ej, moji starši so odšli na Bahame za teden dni, pa prirjem zabavo. Čula sem da je Lill pri tebi pa sprašujem, če lahko prijeta.
J: Ja šuuur! Itak da pridema.. Ajde, se vidimo .. Čaaafko
P: Čaooo.

Ko sem Lilly povedala, da greva na zabavo kjer bo po vsej verjetnosti tudi Kal (njena simpatija) je takoj skočila na noge in odšle sva po nakupih.

Kal:Kar dolgo sva se zamujali v New Yorkerju in C&A, a sva na koncu le kupili nekaj lepih oblekic. Odšli sva proti našemu domu, kjer sva se oblekli, potem pa sem poklicala Piko, da sem vprašala kdaj se začne zabava. Izvedela sem, da ob 21.00. Super, imeli sva še celo uro, dovolj, da se lepo naličiva. Odšli sva v kopalnico kjer sva na trepalnice nanesli tono maskare, nalakirali nohte in ravno takrat je ura odbila 21.00. Počasi sva odšli proti Pikini velikanski hiši. Vem, da je to smisel takšnih zabav, a midve z Lilly se nisva hoteli napiti. A vseeno naju je premagalo Pikino prepričevanje in na koncu sva le pili. Lill je našla Kala in odšla sta v neko spalnico, jaz pa se sama sedela na stolu, in čakala da kdo pride do mene. Kar naenkrat se je poleg mene znašel nekdo, mi zvezal oči in me, kot je bilo očitno odpeljal v splanico. Tam mi je odvezal oči in zagledala sem zelo, zelo znano osebo. Bil je..
._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._._.

Več izveste naslednjič.
Vam je bilo všeeč?
Nextaaam?
15. avgust 2012
neext
15. avgust 2012
Hvalaaaa:*
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bil je Charley, moja simpatija.

Je najbolj popularen fant na šoli, ki se je pred dvema dnevoma razšel s svojo punco. Nisem mogla verjeti svojim očem, ko sem pred sabo zagledala Charleya. Poljubil me je in seveda sem mu poljub vrnila. Brez skrbi, ni bilo nič hujšega. Po približno 15 min. sva prišla dol kot par. Lilly me je gledala kot, da sem padla z Marsa, Bella, pa me je tako sovražno pogledala. Bella je namreč bivša Charley-ova punca in hkrati Pikina sestra. S Piko se odlično razumemo, z Bello pa smo največji sovražniki. No, vsaj jaz, Lill in najin prijatelj Timmy.

Pika:Bella:Timmy:No, ko je Pika vsaj malo pomirila svojo brezvezno sestro sva z Charley-em odšla k njej in se točno pred njo poljubila. Omg, hahaha' kako je zavreščala. Vsi smo se smejali kot zmešani, ona pa je odvihrala zadaj na vrt. Medtem, ko smo se mi še vedno smejali je do mene pristopila Lilly, in izrekla nekaj, kar iz njenih ust ne bi nikoli pričakovala...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Upam, da vam je zanimivo

Neeextam?
21. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg