Forum
u146366
u146366
Živjo! Tukaj je nova zgodba. Upam, da vam bo všeč in bo imela čim več bralcev.
Hvala že v naprej!
_______________________________________________________________________________________
SREDA, 20.6.2013
Živjo sem Julya in izgledam takole:Z mamo, očetom, sestro in bratcem živimo oz. smo se pred dvema dnevoma preselili v Paris. Hodim v prvi letnik plesalske šole, ki ga bom kmalu zaključila. Zelo sem slatkosneda, zato se med prostim časom ukvarjam z izdelavo in dekoratiranjem slaščic. V šoli nisem preveč popularna saj izgledam kot piflarka z temi očali, kar me res moti! No naj vam predstavim svojo družino:
Mami Shery:Oče Jon:Sestra Sally:Bratec Sky:Živimo v taki hiši na obrobju mesta:_____________________________________________________________________________________
Nadaljujem jutri!

Ali boš bral/a zgodbo?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

26. julij 2013
u140958
u140958
next
26. julij 2013
u146366
u146366
ČETRTEK, 21. 6. 2013
"Drin drinnnn" mi ob 6.50 zazvoni budilka jaz pa samo butnem po njej in vstanem. Ozrem se po sobi in z zaspanimi očmi iščem omaro. Te sobe še nisem navaje, sam v njen živim šele nekaj dni. No, evo moja soba:Ko omaro končno najdem se ji počasi približam in jo odprem. Danes sem se zrihtala takole:No ja vem, moj stil ni ravno dober, ampak moram priznat, da sem se danes kar lepo uredila. Ker sm bila zadovolna, sem hitro stekla dol v kuhinjo.POzdravila sem mamo in nahitro pojedla zajtrk:Vzela sm torbo in odhitela na avtobusno postajo. Ko je pripeljal avtobus sem se vkrcala in se vsedla zraven punce po imenu Nelly. Z njo sem se še najbol razumela. Nelly:Najin pogovor je tekel takole:
J-jaz N-Nelly
J-Jutro!
N-Jutro Jul!
Nelly me je klicala Jul. Nekaj časa sva bili obe tiho nato pa se je Nelly spomnila...:
N-Ali bi šla danes z mano, Katy in mojim bratom v kino?
J-Am, ne vem, lahko!
N-Daj no, naj te ne bo sram! V razredu ti bom predstavila Kety.
J-Prav!
Kmalu smo prispeli do šole. Z Nelly sva se izkrcali in stekli proti naši učilnici oz. dvorani. Najprej smo se učili hip hop, nato probavali naše kustume za nastop... Nato pa je vsak sam zaplesal hip hop. Jaz sem bila zadna in izgledala sem takole:Ko sem končala me je učiteljica pohvalila vse ostale punce pa so me zelo grdo gledale. Bile so mi fouž. To me je tako prizadelo, da so se mi v očeh nabrale solze. Učiteljici sem se zlagala da moram na WC in ko sem imela dovoljenje, da lahko odidem, sem stekla kolikor sem mogla hitro v najbližji WC, se zaklenila, snela očala in začela jokati.Kar dolgo sem bila na WC-ju nato pa sem se vrnila v razred. Učiteljica me ni nič spraševala kje sem bila tako dolgo, zato sem bila malo vesela. Ko se je pouk končal je do mene prišla Nelly in zraven še Katy. Že od daleč se je videlo da Katy niti malo ne zanimam. Bila je takšna:Bila je važička na prvi pogled. Kako se je NElly lahko družila z njo!?
"To je Katy, ki bo šla danes zraven v kino." je veselo rekla Nelly. "Kaj, gre ta smet tudi v kino?!" je bila jezna Katy. "Am, ja...." še preden je lahko Nelly dokončala stavek je Katy že odbrzela stran. "Vedela sem, da me ne bo marala!" sem zaupila in stekla na avtobus. Nelly se je hotela vsesti poleg a ji nisem dovolila. Bila sem jezna, ne jezna, BESNA! Hitro sem stekla iz avtobusa proti naši hiši.Mama me je doma čakala s kosilom na mizi ampak jaz se še zmenila nisem zato. Mama je kričala za mano ampak nisem je slišala. Zalobutnila sem vrta sobe in jih zaklenila. Vrgla sem se na posteljo in v roke vzela laptop. Prijavila sem se na fb, ampak ker je bila prisotna tudi Katy, sem se hitro odjavila. Odločila sem se, da se bom prijavila na Skype, ampak ne morete vrjeti, da je bila tudi tam prisotna Kety. Ugasnila sem laptop in se vrgla na posteljo. Začela sem jokati. Naenkrat je nekdo začev trkat na vrata. Hitro sem jih odklenila in si obrisala sovze. Bila je Sally. "Bi šla z mano v knjižnico?" me je vprašala. Takoj sme bila za. Vzela sem torbo in knjige ki sem jih morala vrniti vrgla vanj. Odšle sva s kolesom. Pri knjižnici sva bile hitro. Kolesa sva zaklenili in odšle notr. Takole sva izbirali knjige:Vsaka jih je izbrala par. Hitro sva si jih izposodili nato pa odšli še v bar na pijačo. Pili sva borovničev sok in kos torte. Domov sva prišli ob 19.45. Vsi smo se zleknili na kavč pred televizijo. Gledali smo en zelo smešen film. Ne spomnim se kak je biv naslov. Konec ga je bilo okoli 23.00. Nato sme se šla umit in spat!.
____________________________________________________________________________
Nočka!
Next??
27. julij 2013
next!
27. julij 2013
u146366
u146366
PETEK,22.7.2013
______________________________________________________________________________
Danes sem se zbudila ob 7.05. Hitro sem ustala in se zrihtala;V kuhinji sem hitro pojedla dva popečena kruhka, nato pa v torbo zbasala opravičilo za vse ure pouka razen prve. Opravičilo mi je napisala Sally. Napisala je da imam zobozdravnika. Lažnega! Pripravljam neko drugo presenečenje. Boste videli kasneje. Stekla sem skozi vrata in na avtobusno postajo. Ukrcala sem se in se vsedla na prvi sedež. Pri šoli smo bili en, dva tri. Stekla sem do razreda, učiteljici pokazala opravičilo in se nato usedla za svojo klop poleg Nelly. Preden se je pouk začel sva malo klepetali, nato pa se je pouk začel. Prvo uro smo sestavljali keografijo na pesem Catch my breath od Kelly Clarkson. Ura je hito minila. Nato sem pograbila torbo in odšla domov. Tudi Sally je bila že doma. Torbo sem zabrisala v kot in nato sva se z Selly lotili dela. No zdaj vam lahko izdam kaj pripravljava. SKY IMA ROJSTNI DAN IN MU PRIPRAVLJAVA ZABOAVO! "Julya ti speci torto, saj to obladaš, jaz pa bom uredila prostor." je povedala Sel (Tako jo kličem skrajšano). Strinjala sem se. Odšla sem v kuhinjo in čez dve uri sem končala z vsemi slaščicami. Naredila sem vse to:
Torta:Sky je oboževal dinozavre zato jih bo dobil tudi na torti.
Naredila sem še:In še in še.
___________________________________________________________________________
Nadaljujem kasneje!
30. julij 2013
u140958
u140958
next
30. julij 2013
next next next next ................................................
30. julij 2013
u146366
u146366
Nadaljujem
______________________________________________________________________________
Pripravila sem tudi kar nekaj pijače;Naša mami za rojstne dneve nemara da pijemo gazirane pijače in kupljene soke, zato sem jih naredila iz vseh vrst sadja in zelenjave. BREZ SLADKORJA IN UMETNIH BARVIL!
Ko je Sally končala z okraševanjem sobe, sva odšli v trgovino po darilo. Kupili sva;
https://magicshop.si/cache/magic/2519-15753_husky-08f052cc2144d728.jpg
Rad je imel haskije. Kupili sva še gromozansko čokolado, nato pa odšli domov. Oblekli sva se tako:
Jaz:
https://data.whicdn.com/images/70273698/large.jpg
Sally:
https://data.whicdn.com/images/70272007/large.jpg
Hitro sva vse prištimale nato pa je pozvonilo. Seveda bili so Skyjevi prijatelji. Hitro smo se skrili za kavč, mizo,... Nato pa sta domov prišla Sky in mami. Prižgala sta luč in nato...
"VSE NAJBOLJŠE"
Smo vsi zaupili in Sky je bil navdušen. Njegova naj prijateljica je stopila do njega in mu na lička dala poljubček. Zgledalo je tako cute! To je njego naj prijateljica Savanna:
https://data.whicdn.com/images/70279138/large.jpg
Nato smo vsi Skyju čestitali in mu dali darila, se oblekli v kopalke in se vrgli v bazen. Zbavali mso se do 20.00 ure. Nato pa so Skyjevi prijatelji odšli domov. N amizi v kuhiji pa je bil tak kup drail;
https://www.florentina.si/ideje/052-zavijanje-daril-v-dezeli-balonov-florentina/images/iman/kup.daril.jpg
Mami je naredila večerjo, mi pa smo se vsedli za mizo in se pogovarjali o zabavi. Sky seje maeni in Selly zahvalil z ogromno bombonjero in poljubčkom. Ko mso pojedli smo se odšli umit in nato spat. Vsi smo se zmatrani vrgli v postelje in zaspali.
____________________________________________________________________________
Nočka!
Next?
30. julij 2013
next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next
31. julij 2013
u88555
u88555
nekst!!!
31. julij 2013
NUJNO NEXT+NOVA BRALKA+SVETOUNA ZGODBICA+TKO DA NUJNO NEXT
31. julij 2013
se čist strinjam z sam_tvoja
31. julij 2013
u146366
u146366
OBVESTILO!:
Se opravičujem ampak počitnice bom preskočila. Začela bom pisati za mesec september in nato naprej. Upam d avas ne moti!
____________________________________________________________________________
PONEDELJEK, 1.9.2013
"Ljubica zbudi se, v šolo bo treba." me mama zjutraj zbudi ko odgrne zaveso moje sobe in mi v oči posveti sonce."Kaj, kaj se dogaja?!" sem vsa prestrapena skočila po konci. Mama mi je povedala da bo treba v šolo, ker je september. Ustala sme in odšla do omare. Zrihtala sme se tako:In obula to:"Na mizi te čaka zajtrk." mi je povedala mama in me poljubila na čelo. Odšla sem v jedilnico in pojedla;Nato sem pograbila svojo torbo in odhitela na avtobusno postajo. Hitro sem stekla gor in se hotela usesti. Nikjer ni bilo praznega sedeža razen zraven nekega fanta. Ni mi preostalo drugega kot, da sem se poknila tja. Tisti FANT je izgledav takole;V obraz sem ZARDELA! N asrečo smo se hitro pripeljali do šole in nato sem skočila iz busa. Stekla sem do razreda in se vsedla na svoje mesto poleg Nelly. Objeli sva se in se začeli pogovarjati kako je bilo med počitnicami. Kar naenkrat sem v našem razredu zagledala tistega fanta z busa. KO je prišla učiteljica nam ga je predstavila. Bil je naš novi učenec. Ime mu je bilo Jon. Kako ROMANTIČNO! Tretjo uro je prišla neka gospa z kademije za igranje. Povedala je da bomo zaigrali Romea in Julijo in da bo nato ona določila katera Julija in kateri Romeo se bo lahko brez težav upisal na igralsko. Začeli mso. Nekateri so bili zelo hitri nekateri pa ne. Ko smo končali je gospa začela;
"Tako, vsi ste odigrali prizore jaz pa sem se odločila da je bil kot Romeo najboljši....... Jon! Bravo!" Vsi smo zaploskali. Potihem sem si želela da bila kot Julija najboljša Jaz. In........" najbolša Julya!" Ko so mi vsi zaploskali sem nehala sanjariti. Šele po nekaj minutak sem se zavedala, da sem bila izbrana kot Julija! JAZ! Bila sem zelo vesela, saj se bom tako lahko še bolj približala Jonu.
____________________________________________________________________________
Nadaljujem jutri!
31. julij 2013
nexttttttttttttttttttttttttttttttttttttt nujno
31. julij 2013
u88555
u88555
nekst!!!
01. avgust 2013
u146366
u146366
Nadaljujem!
______________________________________________________________________________
Naslednje ure smo nekaj pisali v zvezke, se smejali,... Po pouko ko sem hotela steči na bus, me je ustavil Jon. Rekel mi je; "Čestitam! Bila si odlična. Am,.... Kako ti je ime?" KAJ? KAKO MI JE IME? To me je vprašal fant v katerega sem se zatreskal na prvi pogled!? V lica sem zardela kot pečen paradižnik. "Am... Julya sem." sem se malo nasmejala. Bil je navdušen in rekel je da je to zelo lepo ime. Nato pa: "Bi šla danes zvečer z mano vn?" Kar samo mi je izust priletelo; "Da, da, da z veseljem!" Nato sva se poslovila in odšla na bus. KO sem prišla domov, sem hitro pijedla kosilo, nato pa sem z Skyjem odšla na sladoled in malo na sprehot. Ob 17.54 sem odprla omaro in se zrihtala takole:


Namesto očal sme si dala leče, da sem zgledala malo lepše!
Ko sem bila zrihtana sem stekla dol ko me je ustavila mami. "Kam pa kam, tako zrihtana?" me je uprašala. Vse sem ji povedala, čeprav sem ji že prej pri kosilu. Ko mi je končno dovolila sem se PEŠ odpravila proti parku. Noge so me zelo bolele. Usedla sem se na klopco, nato pa je prišel Jon. V roke mi je porinil šopek rož nato pa me POLJUBIL na lice. Zelo sem uživala! Nato sva šla v restavracijo z pogledom na Ellflov stolp. Zgledalo je tako:Jedla sva pico margarito nato pa še sladoled. POtem sva odšla pred stolp in se tam usedla v travo. Zgledalo je tako:Bilo je zelo ROMANTIČNO!Prečudovito! Tam me je Jon POLJUBIL! In to na USTA! Nekaj časa sva sedela tam, in se pogovarjala. POvedal mi je da je odbojkar na naši šoli. Bila sem navdušena. Nato sva počasi odšla domov. Pospremil me je do doma. Še enkrat me je poljubil, nato pa sva se poslovila. Odšla sem se umit nato pa sem se vrgla v posteljo in zaspala. Niti mai niti Sally se mi ni dalo razlagati, kako čudovit dan sem preživela!
____________________________________________________________________________
Next?
01. avgust 2013
u146366
u146366
Aja še čevlji:
http://data.whicdn.com/images/69994975/large.jpg
01. avgust 2013
nextttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
01. avgust 2013
u88555
u88555
nekst!!!
02. avgust 2013
NUJNO NEXT
02. avgust 2013
http://www.igre123.com/forum/tema/c/64393/1
prosim berte bom ful hvaležna pa sori za smetenje
30. november 2013
kdaj bo next
30. november 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg