Forum
______________

napišem zgodbo?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

28. marec 2011
glavna oseba:klara
stranske osebe: mati,žiga,klemen,(če bojo še puvem)
28. marec 2011
bil je petek 13. in klara je imela rojstni dan. njena mami je bila v službi in je dalala kot zdravnica ona pa je bila v šoli njeni prijatelji ki pa so bili bolani(not) pa so ji pripravljali zabavo. na njej je bilo veliko hoooooot tipacov! spekli so ji torto iz sliko na njej pa je ona in njena bff sara. klara je imala poleg šole veliko drugih obveznosti naprimer nastopala je kot pevka skupine the ultra black. prav dan za njenim roj. dnevom je imale spektakularni nastop. no zdaj pa nazaj k zabavi. klara je imela konec šole prišla je domou in videla da je bila luč ugasnjena in njenega očeta ni bilo doma. ko pa je prižgala luči je videla njeno presečenje!
začela se je zabava. klarina bff ji je predstavila žigeta ki je biu fula hot. pogovarjala sta se.

Ž:žiga K:klara

ž:hai.
k:hai.
ž:maš fb?
k:itak :klara kosi ti?
ž: ja žiga
ti pošlem prošno sprejmeš?
k:lohk.
žc mi je greš plesat?
k:ok

in tko sta šla plesat.
next day: klara je šla na fb in vidla prošno za prijateljstvo. sprejela jo jein šla gledat njegove slike ko pa je prišla do 13. bi jo kmalu zadela kap. videla je.......
next?
28. marec 2011
ko je prišla do1 3. slike je na njej videla sliko učerajšnega večera. pod njo pa je pisalo uprašanje!: a bi hudila z mano?! omg klara ga je kliknla na chatu in mu napisala 10000 ja-ju. ko pa je bila tako vesela pa bi skoraj pozabila na njen najtop danes ob treh. ker je bila ura že 2 je pozabila iti na priprave. ko je prišla tja so njeni soigralci že odhajali. skoraj za sekundo je ujela letalo. ko so prišli tja se je nastop že začeu. hitro so odhiteli na oder in igrali kot da ni konca. med nastopom pa je klara videla žigeta kako stoji med monožico. po nastopu je šla k njemu in cmmmmok.

ž:žiga k:klara

ž:hei lubica...
k: hei
ž:maš dons zvečer cajt?
k:ja
ž:kino?
k:lohk
ž:ko bi pa gledala romantika,grozliuka,kumedija?
k:gruzliuka!!!
ž:ok
Ž:ub pol 8.pred kinom. ok?
k:ok zdej pa morm it de vidm če smo kko nagrado dubil hehe mwwwwa Łove ya!

šla je na oder in kot vodja prejela nagrado za naj rock skupino!!!
prišli so domou in klara se je začela oblečvat in ličit. ura je bila 20 čez 7 omg ma samo še 10 min da pride do kina..... uspelo ji je v 9min je prišla do kina. tam pa ni videla žigeta ampak....
29. marec 2011
Sorry brez zamere, ampak men ni ušečč ... bedna .... :/
29. marec 2011
Pa fuLL ponavLjašš za večino zgodbiic na forumu ....
29. marec 2011
jah lej ne pišem je sama ampak iz frendico pa js sm sam eno zgodbo na 123 prebrala pa ni niti mal pudobna če majo pa uni enak razmišlaje ku js pa njihuu prublem.
29. marec 2011
aja nextala sm pa zato kr mi j ena napisala na fbji
29. marec 2011
no nextam na željo moje klare(:

tam pa ni vidla žigeta ampak njenga očita ki je žigetu za use to flirtanje z klaro plačau. klara je bila zelo žalostna ker se je prvič tista res fula zalubla. usa objokana je tekla domou. doma je poklicala saro in ji za use to povedala. uprašala jo je če je vedela da žiga ni res u no. a sara tega ni vedela žiga se ji je predstaviu kot žiga in jo uprašal če pozna tisto punco(klaro). sara pa je mela rešitu za njo rekla ji je da puzna enga ful hudga tipaca.
ime:klemen
priimek: lori
starost:15
zanimanje za klaro 100%
in tako se je sara zmenila za zmenk iz klaro. bilo je jutro. klara se je odprauljala u šolo. dobili so novi učenki manjo in katarino. bili sta enojajčni dvojčici. zgledali sta zelo prijazni. biu je odmor in dvojčici sta se usedli h klari in sari. (klemen je hodiu u isto šolo kakor klara) zagrozili sta ji naj klemna pustita pri miru ker je (not) od njiju2h.
klari je zazvonil telefon. bil je žiga

ž:žiga k:klara

ž:hai lubica!
k:lej a nisva rasčistla?
ž:lej vem de mi j tvoj fotr plaču ampak...
K: lej men j to dost de vem de si biu zarad gnarja iz mano..
Ž:ampak lej a me lohk du konca puslušaš??!!??
k:ok no dej razlož hit kr se mi neda puslušat tvojga svinskiga glasa(phaha)
ž: lej ku sm te prvič vidu sm mislu tvojem fotri rečt de mi ni treba plačat de hodm s tabo kr sm se res zalubu u tebe ok? lj rt te mam ono na ful!
k:o kuk lepu sam fotr ti j š usejen plaču ne?
ž: ja ampak zato kr nism nikjr ga vidu ne slišu. gnar mi j pa puslou pu pošt.
k: lej prit ub pol osmih zvečer h men in se bova pumenla fotr j itak šou u italijo za en tedn h babic. mtke pa ni kle ampšak u austrij. ok?
ž:ok pridem.

ko je bilo konec pouka so šle s saro skupi dumou kr bo sara prespala pr njej. nrdile so nalogo pol so šle na eno pjačo in pol j bla ura že 8. in klara je čist puzabla de j zmejena iz žigtam. šle so hitr na bus in se udpelale dumou. ku so pršle dumou so se na hitr zrihtale in zazvonu je zvonc. klara je šla uudpret. z žigetam sta se šla usedit na kauč& pumenla.

ž:lej a mi uprustiš zdej al ne kr vč se ne morm zaguvarjat.
k:ok dam ti še eno možnost ampak glej de jo boš izkuristu kr ta 3. neboš dubu
ž: seprau te spt lohk klličem lubica
29. marec 2011
k:ja lohk ja.
mwwwwwwwwwwa.
žiga je šou za sabo pa pustu lepe rdeče vrtnce. sara je klaro sprašvala ko nej zdej z klemnam ku j took hotu zmenk z no. rekla ji je nej ga lepu udpuve kr ma zdej spt svojga lubita nazaj.
(tole mi j udsekal stran)
next?
29. marec 2011
Nexti (:
29. marec 2011
pride š ena diana
29. marec 2011
next day in school. dons klara ni šla u šolo z saro kr j šla sara na predhodno. ku j pršla u razred jo j zadeu nrvjč šok u njenem lajfi. vidla j saro kaku je kušnla žigeta. vidla je pa tut de to ni blu z njegovo voljo. s klaro se je skregala! na šolo pa je pršla nova učenka diana. s klaro sta se takoj spoprijateljili. klara je diani predstavila marka in takoj sta se ujela in diana je dobila prvi dan v šoli prvi zmenek iz te šole. ko je klara prišla domou je videla de je na poti v slovenijo strmoglavilo letalo. letalo je bilo iz avstrije. klari se je zdelo čudno ker namreč danes naj bi prišla domou njena mami iz avstrije. videla je da je bilo malo preživelih. takoj za novicah pa je dobila sporočilo od očeta da je klarina mati umrla v letalski nesreči. klara se je zgrudila na tla. takoj je poklicala novo prijatelico diano ki pa je bila ravno na zmenku. ampak mark ji je rekeu naj gre h klari saj preživlja težke čase. ko je diana prišla k klari je ta doživela veliko preobrazbo. postrigla se je in se oblekla v šolsko uniformo ki je nikoli ni nosila. v rokah je držala mamino sliko in se jokala kakor še nikoli. klara je bila zelo navezana na njeno mami. ker ji je vedno dajala nasvete nasplošno o življenju fantih ipd. diana je skočila do nje in jo skušala potolažiti. rekla ji je da ima usaj še očeta saj je ona izgubila oba starša. klarin oči se je na vlaku pripeljal do doma bil je petek 13. ko je oče prečkau cesto do hiše ga je povozil avto in sosedje ki so videli ta strašen prizor so takoj poklicali 112 in 113. ko so prispeli klara in diana še nista vedeli kaj se je zgodilo z njenim očetom. saj sta bili v 15. nadstropju. pogledali sta skozi okno in videli reševalce takoj sta šli dol in klara je videla očeta ki so ga peljali v bolnišnico. klara se je hotela peljati z očetom spet usa objokana. diana je poklicala njenega fanta žigeta ker klara ne sme iti z očetom kr je preveč občutliva in nebi prenesla prizora ko je žiga prispel se je klara šekar jokala kot da bi bilo konec sveta res je bila žalostna.
žiga jo je pomiril un ji dal cmook na lička. ura je bila 23:30 ju3 pa je šola. žiga je ostal pri klari diana pa se je odpravila domou. klara je bila naslednje ju3o bolana žiga pa je seveda skrbel zanjo nato je prišla diana in žiga je šel nazaj u šolo.

neda se mi več pisat nextam ju3 pa usaj 2 nexta nucam čene nebom naprej pisala
29. marec 2011
neeeeeeeeext!
30. marec 2011
Next
30. marec 2011
bom pol nextala ku bom nrdila nalogo!
30. marec 2011
nasledni dan u šol pa so zvedl slabo novico. preselil so se na drugo šolo. klari pa se je podru svet ko je zvedla de nebo u razredi z žigetam. ko so prišli na šolo se se prvi dan spoznavali iz novimi sošolci. med malico se je klara udlučila de bo šla pugledat svojga žigca
02. april 2011
ne brat tistga!
02. april 2011
nasledni dan u šol pa so zvedl slabo novico. preselil so se na drugo šolo. klari pa se je podru svet ko je zvedla de nebo u razredi z žigetam. ko so prišli na šolo se se prvi dan spoznavali iz novimi sošolci. med malico se je klara udlučila de bo šla pugledat svojga žigca. ko pa je pršla u razred pa je vidla de ni nameravu izkuristit svoje 2. šanse! vidla je kako se je sara(nejna biuša bff)kušvala z žigetam. ko pa je to vidla je sam odhitela u svoj razred in zalabutnla z vratam. žiga pa je to slišu in uprašu gdo je biu to. usi so mu udguvuril: TVOJA KLARA TE JE VIDLA DE SI SE ŠUNJU IZ SARO!!! UDHITEU JE U NJEN RAZRED IN SE PROBU NEKI ZAGUVARJAT AL NEKI PUDOBNGA
ž: ko si vidla?!
k: tebe kaku se igraš z mojem lajfam&mojem filingam!!!
ž: lej dej sori ta baba j čist zmešana!
k: ne dej dej nehi mi no!
ž: lej kr pršla j du mene in me kušnla!
k: ja in med tem j tvoja roka čist iz slučaja znižala pulužaj na njeno vko debjlo rit jle!??? sam šuti mi de te nom kam zaladala!
ž: ja roka mi je zaspala no!
k: ja no sam nehi mi bye.
ž: dej čaki no dej mi š eno šanso pa ti ublubm de nebom nubne niti pugledu ne. ( med tem j pa glju eno babo tm ublečeno ku kurbo!)
k: matr ti vrjamem dej bye!
ž: lej sej mi ni treba devat 3. šanse itak si brz mene nula.! nubn ti niti hai. nebo reku! pa diana te bo zasuvražla! kr zavraču me bye!
k: bye grdoba!

in nasledn dan se je res use uresničl nuben ji niti hai ni reku. sam diana je pa usejen ustala njena bff. rekla ji je de se ona nebo nikol skregala iz jo!
ku so pršla h klari dumou je diani klara use povedala! diana ji je rekla de je bol met enga prauga frenda ku 100 lažnih. nasledn dan u šol se pa še iz diano ni nuben puguvarju. (butli ja)
ko je blo konc puuka je diana šla sama dumou zto ker je mela klara dudatnga. žigeti je blo pa dost tega zavračaja iz klarine strani zato je ugrabu diano. pol pa puklici klaro in ji puvedu de če hoče š gdaj svojo frendico vidit živo nej se prpoka h njemu dumou. klara je sam zabrisala telefon na tla pa zletela h žigati dumou. ko je pršla tja so se ji najprej pognale souze vidla je diano zvezano na stoli

k: ko bi rt!!!???
ž: bot spt moja pa jo spustim!
k: in če rečem ne!?
ž: pol jo boš pa sam š u mlaki krvi vidla.!
k: ok ok ok sej bom!
ž: okj lubica pa u šolo bova tut skupi hudila brz debate in med udmoram maš de si pre men mi dat en kiss! jasn?
k: ok!

in tko sta misli jit diana in klara dumou pa je reku žiga dian kr nej gre klara pa bo prespala pr njemu!.
02. april 2011
NEXT!
07. april 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg