Forum
Hej,hoy,
moje ime je Zoe, stara sem 14 let. Z mamo in očetom živimo v velikem stanovanju sredi mesta. Sem edinka, zato si pri marsikomu prislužim vzdevek ''razvajenka''. Doma imam psičko Katyy, ki je cotton de tulear. Vse se je začelo lepega dne, ko sem med policami iskala ustrezno čistilo za WC školjko. Ko sem se tako sprehajala gor in dol po trgovini, sem v daljavi zagledala najboljšo prijateljico Jade. Stekla sem proti njej, ko se je izza ovinka prikazala moja največja sovražnica: Ursha. Ona sovraži mene, da ne bo pomote. Zato sem se dejansko zaletela v Jade, jo odvlekla za prodajalno polico ter ji velela, naj bo čisto tiho. Jade se kar dobro razume z Ursho, in hotela jo je pozdraviti. Jaz pa sem ji zamašila usta in jo tako utišala. Res nisem želela srečati Urshe.

Huala vam usem k to berete, plz dejte mi kkšn next pa to...
Nwm , povejte mi če vam kj ni ušeč an, rada slišm tut negatiune komente, tk da...

Ajde!
12. oktober 2011
Hmmm,
ko je Ursha odšla iz trgovine, ja, šele takrat sem izpustila Jade iz svojih krempljev. Pogledala me je tako, kot da sem najmanj z marsa. Rekla mi je:''ampak, Zoe! Ursho imam prav tako rada, kot tebe!'', s temi besedami je odvihrala skozi velika vrata trgovine. Obe naju ima enako rada! Jaz pa definitivno hočem, da bi spoznala, da je Ursha zlobna. Toda v njenih očeh je njena prijateljica, kar je mogoče tudi res. Mogoče mi malo zavida? Veste, imam cel kup privilegijev, za katere ve samo in res samo Jade. Urshi sem jih enkrat celo zaupala, in od takrat dalje-me SOVRAŽI. Skratka...norišnica,v kateri takšna ''mala'' punčara NE more preživeti...
Pa dovolj o meni...kaj pa vi??
(uff pozabila sem da je knjiga moja, hh) -.-''
No po tem neljubem dogodku sem odšla v sobo. V sobi ni bilo za počenjati ničesar. Torej-poklicala bom mojo drugo najboljšo prijateljico-Emo. Ema je zelo čuteče bitje...kot pač use punce, in me bo znala potolažiti. A ne,ne,ne...poklicala bom fanta, ki v bistvu ni MOJ fant, in se zame sploh ne zanima...to je ANDY¨¨!!!!!
(sem v sedmih nebesih zato plz, dejte napisat kak next, pa vam povem, koga sm poklicala: ANDY-a ali pa EMO. Zdej pa alo z glavo nazaj na zabavo, ker pemišljujem!!)

Ajde!
18. oktober 2011
Next!
23. oktober 2011
neext!
23. oktober 2011
Poklicala sem ANDY-a¨¨! in ne boste verjeli, celo prišel je k meni!! Bilo je kot v pravljici. Ravno sem bila sama doma.
Sedla sva na posteljo ter se pogovarjala, in ugotovila sva, da sva si zelo podobna. Povedal mi je, da se mu zdim čedna, in da ali bi hodila. Seveda sem rekla ja. In takrat je svoje ustnice pritisnil na moje, ter me objel okoli ramen!!!!!

Najmanj 3 nexxti!!
23. oktober 2011
Next
24. oktober 2011
Next
24. oktober 2011
Upss! Samo moja domišlija! Poklicala sem Emo.
22. april 2012
next
13. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg