Forum
UROS15
UROS15
pisal bom la tu, zgodbico o osmih ludekih
Pisalo se je leto 2034. Po svetu je divjala tretja svetovna vojna. Za spremembo tokrat ni bil človek tisti, ki je začel to vojno. Krivec za vojno je bilo nekaj, kar ni bilo preveč dobrodošlo na zemlji. Prišlo je iz nekega planeta, ki naj bi se imenoval: Krymain. To je bil planet v osončju Ramis. Planet je bil sestavljen iz samih kristalov, prav tako kakor tudi tisto, kar je priletelo na zemljo ter zanetilo tretjo svetovno vojno.
Kristal je bil širok za tri velike jadrnice, visok pa vsaj dvakrat toliko. Pristal je sredi Velikega kanjona.

Iz kristala je prihajala čudna energija. Civilisti so zahtevali, da se kristal odstrani, oziroma uniči. Podleži in tolpe pa so začele delovati med seboj po celem svetu. Začeli so se dogovarjati, da bodo stopili skupaj, ter si prilastili celotno moč kristala in s tem zavladali svetu. Po treh mesecih premisleka so se končno dogovorili, da se bodo združili. Že naslednji teden so ukradli tri kvadratne metre skrivnostnega kristala. Ampak ko so razstrelili kristal je iz njega švignila modro-vijolična svetloba ter se spustila nad bližnje mesto Miami. Nekaj svetlobe je doseglo New York, preostali del pa celoten Washington. Ljudje v mestih kjer so videli svetlobo so bili zelo prestrašeni. Zavladala je panika. To je bil raj za tolpe. Ljudje so začeli protestirati, češ zakaj ni predsednik James Yorrum ukazal, naj vojska uniči kristal preden ga dobijo zlobne barabe. Saj vojna se ni zgodila zaradi protestov ampak zaradi tega kar je sledilo po vsem tem.
03. november 2013
NEXT NEXT NEXT
03. november 2013
UROS15
UROS15
še tri nexte nucam
03. november 2013
next next next evo maš 3 nexte
03. november 2013
UROS15
UROS15
lol
03. november 2013
u120477
u120477
Next
03. november 2013
UROS15
UROS15
Zgodilo se je 5.12 2034. Vsi ljudje v New Yorku so postali čudni. Predsedniki vseh držav so se zbrali da bi se dogovorili, kako ustaviti to norijo. Nekateri so hoteli zapečatiti New York, pa še sami niso vedeli kako, spet drugi so hoteli pobiti vse v mestu in ga zapreti, na dan je prišla tudi ideja, da bi ob mestu postavili ograjo visoko 80 m čez ograjo pa še neprebojno steklo, češ virus zaradi tega ne bo mogel izven mesta. Najprej so se malo smejali zaradi butastih idej, nato pa so se kar naenkrat začeli prepirati. Nekateri so hoteli uničiti mesto, spet drugi so dejali, da bi morali mesto pustiti takšno kakor je, saj naj ne bi šlo za virus ampak nekaj popolnoma drugega za kar pa še sami niso vedeli kaj bi to lahko bilo. Nato pa je kar naenkrat vstal predsednik Združenih Držav Amerike, ter rekel: »Sedaj me pa dobro poslušajte! Kdorkoli iz katerekoli države, ki ne pripada ZDA se ne sme vmešavati v te zadeve. Tako sem se odločil, ker vidim da se vi ne morete dogovoriti, kaj bi storili! Vmešavanje v naše zadeve, bo Amerika videla, kot razlog za tretjo svetovno vojno!«
In res. Nekdo se je iz neke države se je vmešal v Ameriško tajno skrivnost. Takoj ko so Američani to izvedeli so začeli vojno, pri kateri niso poznali miru. Za kristal pa se noben še zmenil ni.
Ravno to je bila priložnost, da se kristal dokončno razvije, kajti to ni bil navaden kristal, temveč je bil kot nekakšen reaktor. V njem so začele potekati kemijske reakcije, ki so bile tako močne, da je kristal začel popuščati. To je bil znak, da je preobrazba končana. Po končani notranji preobrazbi, je sledila še zunanja. Kristal se je začel manjšati ter raztezati, nato spet malo večati, kar naenkrat pa je kristal razpadel. Pri tem je močno počilo, kot da bi nekdo detoniral atomsko bombo. Čez nekaj trenutkov se je prah polegel in med delci kristala je na tleh ležalo orožje ter devet oklepov, ki so žareli.

kaj se bo zgodilo sedaj?
03. november 2013
next... nevem kaj se bo zgodilo
03. november 2013
u153579
u153579
next. ;P
04. november 2013
u120477
u120477
next nwm kaj se mo zgodilo...
06. november 2013
u120477
u120477
http://www.igre123.com/forum/tema/najlepsa-na-soli/65549/
sorry da oglašujem sam a lohk kda kdo next please!?
23. december 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg