Hej!
Jst sm Urska in sem se odlocila, da bom zacela pisat svoj fanfiction, ker sem jih ze tok velik prebrala, da bom zdej se jst probala enga skup spacat
No jst sm za probo napisala en del nexta, pa mi je sestricna rekla, da ji usec in da ga nej objavim. No, da nebom zdej skos neki blebetala bom rajs napisala povzetek zgodbe in upam da vm bo usec.

(Ps. Upam, da ne bo velik pravopisnih napak.)
06. oktober 2014
5 skoraj polnoletnih deklet obiskuje glasbeno gimnazijo v Londonu. Med solanje se teh 5 deklet spoprijatelji in postanejo najboljse prijateljice, ki so nerazdruzljive. Nekaterim se uresnicijo najvecje sanje drugim pa ucasim razblinijo. A na koncu se vse lepo uredi in veliko stvari spremeni na lepse.
06. oktober 2014
Neext
06. oktober 2014
★★Lucy★★
Zivjo jaz sem Lucy Hudson.Stara sem 17 let cez 3 mesece bom 18. Sem bolj sramezljiv tip cloveka. Hodim na glasbeno gimnazijo. Ja glasba mi pomeni vse na svetu. Rada bi postala znana pop pevka. Obozujem tudi zelo znan in popularen boy band, to so seveda One direction. Zivim v Londonu z mojo mami in dvema sestrama. Jennifer je moja starejsa sestra, stara je19 let in dela v starbucksu. Med poletjem ji vcasih pomagam z delom zato, da dobim denar in si bom lahko kupila avto ko bom dopolnila 18 let. Larissa je moja mlajsa sestra stara je 16 let, in hodi v srednjo zdravstveno solo. Ona bi rada postala zdravnica. Je pravo nasprotje od mene. Jaz poslusam pop zvrsti ona pa bolj rock glasbo, ceprav ji je vsec eden iz one direction pa noce priznati. Prav ocitno je saj ima na racunalniku nekaj slik od Niall-a. Oce nas je zapustil ko sem bila stara 3 leta sploh se ga nespomnim. Videla sem ga samo na slikah v albumu. Imam 4 najboljse prijateljice. Katy, Christine, Annie in se Molly. Spoznale smo se v glasbeni gimnaziji v prvem letniku. Od takrat naprej smo nerazdruzljive in si vse zaupamo.

★★Katy★★
Hellou. Moje ime je Katy. Stara sem 17 let in obiskujem glasbeno gimnazijo v Londonu. V London sem se preselila pred dvema letoma z mojo druzino. Preselili smo se zato ker je ocka tukaj dobil sluzbo kot arhitekt. Prej smo ziveli na Svedskem. Imam dva nora brata.Obadva sta starejsa od mene. Nick je star 20 let James pa 19 let. Nick dela v trgovini z cd-ji in prodaja instrumente. James pa Je fotograf na zabavah in porokah, vcasih fotografira tudi naravo. Moram priznati res je odlicen fotograf. Imam 4 najbolj nore in najboljse prijateljice, ki jim lahko zaupam vse. Sem bolj zabaven tip in sem brez dlake na jeziku. Ja imam se nekaj za povedati sem fenica skupine one direction. Najljubsi mi je zayn. Tako je lep z tistim prikupnim pogledom. Ampak lahko samo sanjam, da bom kdaj njegova punca. Poleg tega pa on ze ima punco.

★★Christine★★
hi! Sem Christin stara sem 17 let in hodim na glasbeno gimnazijo. Na soli sem zelo priljubljena, ker sem lomilka src. Imela sem veliko fantov ampak samo za kaksen mesec ali dva. Trenutno sem samska. In upam da je tudi Harry Styles ker mi je res usec. Tako je seksi, lep in popolen. Ja, ja lahko samo sanjam. Harrya nebom nikoli spoznala niti nikoli ne bom njegova punca. Zivim v Londonu z mojo teto Jannine. Prisla sem iz New Yorka, da bi se tukaj v Londonu solala. Moja druzina zivi v New Yorku.

★★Annie★★
Hey! Jaz sem Annie Higgins. Trenutno mislite, da sem hcerka varnostnika znane boy band skupine. Ampak se motite.
Nisem hcerka temvec njegova necakinja. Zdaj sem pri njem, da me pazi saj sta moja starsa na pocitnicah v Grciji in mi ne pustita samo v hisi. Zato ne ker sem enkrat bila cel teden sama doma in sem pripravila zabavo. Stara sem 17 let in hodim na glasbeno gimnazijo. Sem zelo pozresna. Pojem vse kar vidim. Imam stiri najboljse prijateljice. Samo ena stvar me moti na njih obozujejo one direction. Mislim kako lahko poslusate ene kretene ki dobesedno fusajo celo pesem. Prosim vas no.

★★Molly★★
Zivjo. Moje ime je Molly. Stara sem 17 let in hodim na glasbeno gimnazijo. Zivim v Londonu z maceho, ocetom, enim bratom ter z eno pol sestro. Obozujem skupino one direction. Posebej pa obozujem Liama. Oh! To ti je lepota. Rada se zelo zabavam. A najbolj z mojimi stirimi best prijateljicami.
06. oktober 2014
No tukej imate prvi next upam da vam bo usec. In oprostite za moje slovnicne in pravopisne napake. In ce vam je vsec moj fanfiction komentirajte ce pisem naprej ali ne. In prosila bi vas da poveste se drugim za moj fanfiction
06. oktober 2014
lahko še slikce in next
07. oktober 2014
http://www.igre123.com/forum/tema/shujsamo-skupaj-punce!!!!/75527/
plisss sori za oglasevanjeee
nexttttttt
07. oktober 2014
next
07. oktober 2014
Next pa boste dobile jutri, ker sem danes imela ekskurzijo in sem sele pred 10 minutami prsla domou.
07. oktober 2014
ok next
08. oktober 2014
next
08. oktober 2014
Next začetek je dober
08. oktober 2014
prfekt
neeeeeeeeeeext!!
08. oktober 2014
next
08. oktober 2014
Evoga tukii mate nov next, upam da vm bo usec. Pa nexte boste dobivale bol zvecer. Kr cez dan nimam casa da vm ga objavim. Upam da ne boste jezne. Pa se neki zlo se veseka, da jih tok ze bere moj prvi fanfiction. No pa da vm ne bom tezila lahko zacnete brati moj nov next.

★★Lucy★★
It makes your lips so kissable
and your kiss unmissable
your fingertips so touchable and your eyes irresistable........
je zazvonil moj telefon. Klicala me je Annie. Zaspano sem se oglasila."Halo"."Lucy ob osmih se dobiva v starbucksu", je vse kar je jezno rekla Annie in prekinila. Z tezavo sem se vstala iz tople postelje in odsla v kopalnico v moji sobi. V kopalnici sem se stusirala umila zobe in se namazala. Pudra nisem uporabljala. Moj vsakdanji make up je bil mascara in ucasih malo eyelinerja. Iz kopalnice sem odsla nazaj v sobo in stopila proti omari. Nisem vedela kaj naj oblecem. Bilo je poletje in zelo vroce. Po dolgem odlocanju kaj naj oblecem sem izbrala kratke jeans hlace, belo majico z naramnicami in se po cez sem dala rdece crno karo srajco, ki sem jo imela odpeto. Odsla sem po stopnicah v spodnje nadstropje do kuhinje. Mami je ze pekla moj najljubsi zajterk."jutro mami" sem jo pozdravila."O! Jutro Lucy. Kaj pa ti tako zgodaj pokonci? Ura je sele 7." Z Annie se dobim v starbusksu. Nekaj nujnega mi mora povedati". Sem odgovorila." Aja. Bos za seboj vzela palacinko? Lahko jo das se Annie". Me je uprasala mami." Ne raje bom vzela jabolko in ga popoti pojedla". "No lepo se imejta in da ne bosta zamudili pouka". "Ne bova mami. Adijo." Odsla sem do kuhinjske mize in vzela jabolko ter mojo solsko torbo, si obula crne bulerje ter odsla do starbucksa. Ko sem prispela do starbucksa sem ze takoj videla zelo jezno Annie." Zivjo Annie". " Zivjo Lucy". Mi je jezno odgovorila. Tole bo pa se dolg dan.

★★Katy★★
zbudila sem se ob pol osmih. Vstala sem iz postelje in odsla v kopalnico, kjer sem se stusirala. Oblekla sem crne pajkice in belo majico z crno zvezdico na sredini. Lase sem si rahlo skodrala in se namazala. Uporabila sem samo maskaro in eye liner. Odsla sem v spodnje nadstropje in v dnevni sobi srecala Jamesa. "Dobro jutro kat". Me je pozdravil James. Samo njemu dovolim da me klice Kat. "Jutro. Kje sta pa mami in oci?" Sem ga uprsala. "Mah spet sta sla na sluzbeno potovanje. Nebo ju vsaj 3 ali 4 tedne. Mislim vsaj rekla sta tako." A meni pa nebi povedala da gresta." sem rekla bolj nesramno in mu namenila zelo jezen pogled. "Nista te hotela obremenjevat in umiri se. Bojim se da mi bos se kaj naredila. Ta tvoj pogled mi ni vsec hahha." Mi je odgovoril James. Nicka ni bilo doma saj je moral ze zgodaj v sluzbo. Odsla sem v kuhinjo in si pripravila cokoladne kosmice ter si pogrela mleko. Ko sem pojedla sem si obula visoke rdece all starke in se pocasi odpravila v solo. Med potjo sem na slusalkah poslusala one direction pesmi, saj jih obozujem. No ne obozujem vseh. Obozujem Zayna.

★★Christine★★
Zjutraj me je zbudilo mocno sonce, ki je sijalo direktno v moj obraz. Vstala sem se in se napotila v mojo kopalnico. Odsla sem se stusirat in, ko je topla voda tekla po meni sem se dokoncno zbudila. Po topli prhi sem se oblekla v sveze spodnje perilo in sla v sobo iskati obleke za danasnji dan. Odlocila sem se, da bom oblekla bele kratke hlace, ki imajo ob robu zlatko cipko in belo kratko majico, ki mi jo krasi zlata verizica z srckom in iz blaga narejenimi masnjicami. Obula pa sem zlate balarinke. Ko sem se oblekla sem odsla do svojega velikega ogledala in se namazala. Uporabila sem maskaro, eye liner ter malo prozornega lip glossa z blescicami. V pogledu na moj danasnji videz sem bila zelo zadovolnja. Po dolgem gledanju v ogledalo sem vzela svojo solsko torbo in odsla v kuhinjo. Moje tete ni bilo doma saj ima zelo tezko in zahtevno sluzbo ter mora ze zelo zgodaj oditi od doma. V kuhinji sem odprla hladilnik in poiskala svoj najljubsi sadni jogurt. Ko sem ga nasla sem iz predala vzela zlicko in odsla do mize ter ga pojedla. Po zajterku sem se pocasi napotila v solo.

★★Annie★★
Zjutraj sem se ze zbudila ob pol sedmih. Nisem morala spati zato sem se odsla v kopalnico stusirat in uredit za v solo. Iz kopalnice sem prisla samo v spodnjem perilu, ko je v sobo dobesedno uletel Niall. Ups! Pozabila sem vam povedati, da bojo teli kreteni 2 tedna ziveli pri nama z Paulom. Baje jim pleskajo vilo in nocejo biti v vili ker je Liamu slabo od barvnih hlapov. Ph! Pa kaj se. Ko je Niall uletel v sobo sem se hitro zakrila z brisaco ki sem si jo prej ovila okoli glave, da bi se mi posusili lasje. "Kaj je s tabo narobe!! Najprej se potrka ne pa kar uleti v sobo". Niall me je samo gledal kot da bi padla z lune in ni niti trznil. "Halo Niall!!! Ali gres lahko ven"!! Spet nic. V rokah sem imela plastenko vode ki sem jo prej pila in mu jo vrgla v glavo. "Auu to boli"!! Je rekel. "Kaj delas v moji sobi". Sem ga nadrla. "Oprosti zmotil sem se no, mislil sem, da je tukaj kopalnica". Je rekel in odsel ven iz sobe. Hitro sem se oblekla v kratke hlace in Crno majico ki je na njej pisalo forever young. Ko sem se oblekla sem iz predala vzela knjigo se ulegla na posteljo in jo zacela brati. ura je bila sele 7 zjutraj. Tako zelo sem bila zatopljena v knjigo da sploh nisem slisala, da je nekdo vstopil v mojo sobo. "Jutro Annie". "Jutro Paul". Sem ga pozdravila nazaj. "Annie nekaj ti moram povedati" je rekel. "Kaj pa". "Ves, da fantom barvajo vilo". "Ja in". Sem rekla nesramno. "No nekaj se je zavleklo in nebojo mogli se prenoviti vile. Tako da bojo fantje ziveli pri nama kaksen mesec ali 2".je rekel." Kaj!! Zakaj pa ali nisi mogel recti da nimams dovolj sob za vse?" "Prosim bodi prijazna z njimi, probaj jih spoznati niso slabi ves samo radi se zabavajo". Je rekel umirjeno. "Ja pa kaj se". "Bodi prijazna z njimi". Je rekel in odsel iz moje sobe. Jezno sem vzela moj telefon in poklicala Lucy."Halo". Je rekla zaspano. Vrjetno sem jo zbudila. "Lucy ob osmih se dobiva pri satrbucksu. Nekaj nujnega ti moram povedati". In po tem sem prekinila saj sem vedela da bo Lucy ugovarjala.
Vzela sem svojo torbo in odsla v spodnje nadstropje. Odsla sem v kuhinjo iz hladilnika vzela mleko in kosmice. Ko sem pojedla sem sla iz jedilnice v predsobo. Morala sem mimo dnevne sobe. Tam je ze sedelo 5 kretenov. "Zivjo Annie". Me je pozdravil fant z rdecimi hlacami in belo majico z modrimi crtami. Predvidevam da je to Louis." Zivjo Louis". Sem rekla dolgocasno." Kam pa ti tako zgodaj zjutraj"? "Kaj te briga. To je moja stvar".sem odgovorila hladno."Saj sem hotel samo uprasati". "Kje pa je Paul"? sem uprasala. "Sel je nekam, rekel je da bo takoj nazaj".Je rekel mislim, da Liam. "Aha uredu. Jaz grem v solo. In prosim, da ne bo hisa v razsulu ko pridem domov". Sem rekla z resnim obrazom."Ne bo". So se vsi zadrli. Obula sem si bele all starke in odsla proti satrbucksu. Lucy se ni bilo zato sem se vsedla za eno od miz. Do mene je prisla natakarica in me uprasala kaj zelim. Narocila sem kavo zame in za Lucy. Ko je natakarica odsla sem ze videla Lucy kako koraka proti meni. "Zivjo Katy". "Zivjo Lucy". Sem rekla jezno. "Kaj je bilo tako nujnega da si me morala zbuditi ze ob sedmih zjutraj". Je rekla malo bolj jezno Lucy. Povedala sem ji vso zgodbo od danes zjutraj. In namesto da bi mi svetovala kaj naredim je zacela skakati od veselja ker je one direction pri meni doma. Dokonca sva spili kavi in se pocasi odpravili proti soli.

★★Molly★★
"Srcek vstani se, ura je ze sedem". Me je zbudila moja maceha Mariana. Vstala sem se in odsla na wc. Ko sem prisla nazaj v svojo sobo z olajsanim mehurjem sem iz omare vzela belo spodnje perilo in temno modro oblekico z belimi pikicami. Oblekica mi je segala do kolen in mi je bila kot ulita. To oblekico mi je kupil moj starejsi brat na morju. Je skoraj moj najljubsi kos oblacila. Ko sem se oblekla sem iz spodnje omare vzela nizke bele all starke in se odsla nazaj v kopalnico uredit. Lase sem si spletla v ribjo kost in si jo dala na levo stran, da mi je padala cez rame. Nato pa sem se namazala. Moj make up je samo maskara in lip gloss, no vcasih pa sem se uporabila sencilo za oci, uporabljala sem samo svetle barve. Danes sem si na oci nanesla maskaro in svetlo roza lip gloss. Ko sem si dokoncala make up sem vzela solsko torbo in odsla v dnevno sobo. Nikjer ni bilo zive duse, saj so ze vsi odsli od hise. Oci in Mariana sta odsla v sluzbo, Lily in George pa vsak v svojo solo. George je od mene starejsi samo leto in pol. Lily pa je od mene mlajsa 3 leta. Ker doma nismo imela nic hitrega za pod zob sem se odlocila, da si nekaj kupim v bljizni pekarni.
08. oktober 2014
Next
08. oktober 2014
next
08. oktober 2014
Neeeext
09. oktober 2014
neeeext
09. oktober 2014
next
09. oktober 2014
hojla, danes nisem uspela napisati nexta ampak ga bom probala napisati vsaj do nedelje in vam ga potem v nedeljo objavim. Pa probala bom napisati dolgega
09. oktober 2014
next
10. oktober 2014
next
11. oktober 2014
oprostite jr sm vam obljubila v nedeljo next samo ga nisem se koncala pa se zdej se morm ful ucit tko, da u cetrtek ga pa res dubite.
Pa se enkrat oprostite res mi je zal
13. oktober 2014
Next + nova bralka
19. oktober 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg