Forum
u94098
u94098
Živjo! To je moja 3 zgodbica o 1d, in upam da bo uspela. hope you like it

Anna:
Hello! Sem Anna McFlly, in živim v slo. Stara sem 18 let, in poslušam 1d. no kdo jih pa ne??
najljubši mi je louis. imam 4 bff. Bello,Vany(Vanessa), Nino in Majo. vse imajo rade 1d. imam teto katjo, ki je v londonu (tam živi) in z puncami gremo živet tja.

Bella:
Hay! Sem Bella Mancert, in živim v slo. stara sem 18 let, in lovam 1d. najljubši mi je liam. moje bff imajo pravtako rade 1d. ime jim je anna,vany,nina in maja. še malo, pa se selimo k annini teti katji v london. yey!

Vany:
Hello! my name is Vanessa Pelin, in živim v slo. my life is musik and 1d. moj najljubši je zayn. stara sem 18 let. imam 4 bff: Bello, Anno, Nino in Majo. komaj čakam, da se nas 5 mušketirk seli v london, k Annini teti Katji. I'm so happy!

Nina:
Ciao! sem Nina Ambrossini. živim v slo, prej sem v italiji, ampak mi gre angleščina, in slovenščina v nulo, tako kot ostalim puncam angleščina in italijanščina. i love 1d. imam 4 bff: anno, bello, vany, in majo. moj naj od 1d je harry. še 1 teden in se nas 5 bff seli v london, k annini teti katji. komaj čakam.

Maja:
Hay! sem maja Kanin in živim v slo. obožujem 1d, najljubši mi je niall. imam 4 bff: anno, bello, nino, in vany. sem zelo nestrpna saj se nas pet čez 1 teden seli v london, k annini teti katji. jej!

se nadaljuje... začetek je malo krajši, predstavitev
23. avgust 2012
u76444
u76444
next
24. avgust 2012
u94098
u94098
hvala za next! nextam
___________________________________________________________________________
ČEZ EN TEDEN

anna:
sedaj pospravljam kozmetiko, saj sem obleke in ostalo že pospravila v kovčke. danes gremo v london. na stol sem včeraj zvečer vrgla obleke ki jih bom oblekla danes. oblečena sem v belo poletno oblekico z roza vzorcem, ter rjavim pasom, in obuta v bele balerinke.
kozmetika je pospravljena, pregledam če imam vse, ter pokličem ostale, da prihajam k njim. dobimo se pri belli.do belle imam 5min. po radio zaslišim 1D, ter pesem More Than This. ta je moja najljubša. dala sem naglas in začela peti. nekateri me čudno gledajo z ulice, jaz se jim pa samo smejem. kmalu sem prispela k belli. da ne pozabim. vzela sem tudi laptop

bella:
ojoj, pozabila sem spakirati. to počnem sedaj in to v 6 brzini.huh še sreča da sem se vstala prej. končala sem z pakiranjem, in šla v kopalnico, kjer sem pospravila kozmetiko, se naličila in se oblekla v
in obula vkmalu je klicala anna, da se zberemo pri meni. pregledala sem stvari, če slučajnno nisem kaj pozabila. opazila sem, da manjka comp, ga pograbila in dala v kovček. vzela sem tudi vse potrebno za comp. kar naenkrat sem zaslišala petje in glasbo. pogledala sem skozi okno, ter videla anno, ki je z nekaj kovčki vztopala v hišo.

vany:
jej, danes pa london, kako sem vesela. vse sem imela pripravljeno le računalnik ni bil v torbi. hitro sem ga dala not, ter šla v kopalnico. naličila sem se naravno, ter se oblekla v https://static.igre123.com/images/forum/posts/d/ccce304ea404283759f9f20e32eb115d.jpg

ter vmojega kužka sem dala na vrvico, vzela kovčke, te sse dala v avto, saj je anna klicala, da se dobimo pri belli. kožku je ime Blacky, in je labradorec. pes gre z mano, saj gremo z letalom, na katerem so na enem predelu živali z enako št. kot lastnik. še sreča, saj jaz brez blackyja ne grem nikamor, le v šolo in trgovino. kmalu sem prispela k belli, kje r sta me že čakali anna, in bella.

nina:
grazie! zahvalila sem se dnevu, da je končno prišel. smešno ja. šla sem v kopalnico se rahlo naličila ter oblekla v


kar naenkrat sem se spomnila na dilija. to je moj mucek, ki ga bom vzela s sabo, saj letimo z letalom, ki pelje tudi živali. kovčke se znosila v avto, dilija dala v kletko z njegovim imenom, ter ga nesla v avto s sabo. vsedla sem se in odpeljala k belli, kjer naj bi se dobile s puncami. ampak sem res imela srečo! malo sem pritisnila na plin, saj sem opazila da zamujam. kar naenkrat so me ustavili policisti. kmalu sem z njimi opravila. dobila sem manjšo kazen 50€ v 8dneh 25. to sem pračala kar takoj. končno sem prispela-sem rekla sama sebi, ko sem zagledala bellino hišo ter 2 avtomobila in en kombi. z kombijem se bomo peljali na letališče.

maja:
ojej zaspala sem! zletela sem v kopalnico ter se oblekla.


odločila sem se, da se našminkam v kombiju s katerim gremo na letališče, saj bo vozila bella. hitro sem pregledala prtljago, če nisem kaj pozabila. kmalu sem se odpravila v avto, kamor sem dala kovčke, ko sem ugotovila, da je laptop v stanovanju. hitro sem stekla gor teg ga vzela in ga dala v torbo. odpeljala sem se belli, in ugotovila, da sem prišla zadnji trenutek, saj so punce že pakirale v kombi. ko so me vidle so si vidno oddahnile, saj so mislile, da sem si premislila.
next?
24. avgust 2012
u94098
u94098
evo še nekaj slikic:

bella:anna:vany:nina:maja:blacky:dili:

24. avgust 2012
u94098
u94098
lahko oglašujete, ampak če oglašujete, potem berite tudi. ok? pa nextala bom, čeprav nimam napisano next, ampak rada pišem.
25. avgust 2012
u94098
u94098
evo next. ta je posvečen jenni, ki je moja prva bralka.
*************************************************************************************************************
Anna:
ko sem prispela k belli, sem ugotovila, da sem prva. oh saj ni to nič takega. ko sem vstopila sem videla bello, da skače po sobah, kmalu mi je pa rekla, da se boji, da je kaj pozabila. rekla sem ji, da ni to nič takega, saj smo vse premožne, in si lahko kupi v londonu. kmalu se je pomirila. v 10 minutah so prišle tudi ostale, ampak zamujala je maja. KOT VEDNO! odločile smo se, da začnemo zlagati stvari v kombi. ko smo skoraj končale, je pridrvela maja, in rekla, da je zaspala. vse smo ji naenkrat rekle le:''smo si mislile'' in se začele smejati. ko smo vse ''natovorile'' smo živali dale na sedež. me smo se posedle, bella pa je šla po neko pijačo ki jo je sama pripravila, in smo se odpravile. še enkrat smo pogledale okrog. saj bomo hodile na obiske, ampak vseeno. no vozimo se proti letališču. še nekaj kilometrov. pogovarjale smo se, ko se je SPET predvajal 1D. jej! tokrat pesem save you tonight. bella je dala naglas, in pele smo kot zmešane! kmalu smo prispele. kupile smo si karte za london. na londonskem letališču nas bo počakala teta Katja. sedele smo na stolih, kosmo zaslišale glas stevardese: ''Potniki Ljubljana-London stopite k izhodu št. 3.'' in to je ponovila. vstale smo se, in stopile, k 3. izhodu. varnostniku smo dale karte, in šle na letalo. sedela sem z nino. poslušala sem glasbo na iPod-u, ko me je zmanjkalo, in sem zaspala na ninini rami. kmalu sem zaslišala glas stevardete ki je naznanjal, da naj se pripnemo, saj pristajamo. bila sem izredno vesela, saj bom končno spet videla teto Katjo. videla sem jo, ko sem bila stara 3 leta, ampak se je več ne spomnim. iz letala smo stopile prve, saj smo sedele blizu vrat. kmalu sem zagledala osebo, ki mi je bila zelo znana. šla sem do nje in vprašala:'' oprostite, ste vi Katja McFlly?'' odgovorila je, da je to ona, in če sem jaz anna. rekla sem ja, in objele sve se. zatem sem ji predstavila ostale punce, in jo vprašala če ji lahko rečemo samo katja, in rekla je, da jasno saj če pravimo teta, ali gospa, se počuti staro. zasmejale smo se, in vsedle v kombi z katerim ke prišla katja.
katja:bella:
prva je prišla anna, za njo pa ostale. ker je maja zamujala, smo vedele, da je SPET ZASPALA! upale smo, da ni pozabila spakirati, kot jaz. odločile smo se, da začnemo pakirati v kombi. kmalu se je maja pripeljala. vidno smo so oddahnile. vse smo naložile in punce ter živalci so se vsedle/i v kombi, jaz pa sem nam šla po sok ki sem ga sama pripravila. vsedla sem se na voznikov sedež ter speljala z dvorišča. punce so še enkrat pogledale naokoli, pravtako tudi jaz, čeprav zelo na hitro, saj vozim. na radiu sem zaslišala 1D ter dala naglas. pele smo kot nore. kmalu smo prispele na letališče. šle smo, ter si kupile karte lj-london. vsedle smo se na stole, ter čakale na poziv stevardese. kmalu smo ga zaslišale. po zvočniku je odmevalo:''Potniki Ljubljana-London stopite k izhodu št. 3'' in ponovila je. vstale smo i šle k 3. izhodu, mu podale karto, ter šle na letalo. sedela sem z vany, nina je sedela z anno, maja pa sama. kmalu smo pristali. ko smo stopile z letala je anna šla do neke gospe, ter jo vprašala če je ona klara mcFlly. rekla je, da je t ona. nekaj smo se še pogovarjale, potem pa se vsedle v katjin kombi ter se odpeljali.

vany:
ko sem prišla k belli sem vstopila, ter opazila, da je anna že tam. kmalu je prišla še nina. maja je najverjetneje SPET zaspala. malo smo se še pogovarjale, potem pa začele dajat stvari v kombi. ko smo skoraj končale, je prišla maja, ter hitro vrgla svoje stvari v kombi. dili, blacky ter punce smo se vsedle, bella pa je šla v hišo po sok ki ga je pripravila sama. ko se je vrnila, je vsaki dala pol litra soka, se vsedla na voznikov sedež in odpeljala. na poti smo zaslišale pesem od 1D in pele. bella je kmalu ustavila, ter dejala, da smo prišli na letališče. razpakirale smo kombi, ter si šle kupit karte. ko smo jih kupile smo se vsedle, kar naenkrat pa smo zaslišale gals stevardese:''Potniki Ljubljana-London stopite k izhodu št.3'' hitro smo vstale, ter tekle k varnostniku pri 3. izhodu. ko smo vstopile na letalo sem se vsedla, zraven mene pa bella. malo sve se pogovarjale, ampak sve kmalu zaspale. zgudila naju je glas stevardese, ki je naznanjal, da pristajamo. ko sem stopila iz letala sem v daljavi zagledala
vedela sem, da smo v londonu. kmalu smo pristopile k neki ženski, ki jo je anna vprašala če je to njena teta. odgovorila je da ja. malo smo se pogovarjale, potem pa se vsedle v kombi ter se odpeljale.

nina:
ko sem se pripeljala k belli, sem opazila da ni maje. mislila sem, da je zaspale.KOT VEDNO! šla sem not, ter objela puince. malo smo se pogovarjale, in se odločile, da spakiramo v kombi. ko smo skoraj končale, je pridirkala maja. NENALIČENA! to je bil dokaz, da je zaspala. vrgla je svojo prtljago v kombi, ko je bella izginila v hišo. vrnila se je z 5 0,5 literskimi flašami, in vsaki podala eno. vsedla se je v avto ter odpeljala. na radiu se je predvajala pesem od 1D in smo pele zelo naglas. kmalu smo prispele. šle smo kupit karte se svedle, ter počakale na klic stevardese. kamlu smo ga zaslišale, ter odšle k 3. izhodu. karte smo dale varnostniku, ter šle na letalo. sedela sem z anno. malo je poslušala glasbo, nato pa zaspala na moji rami. kmalu sem se ji pridružila, potem pa je stevardesa rekla,d a pristajamo. anno sem zbudila te rsem rekal naj se pripne. ko smo pristali je anna stekla do neke ženske, me pa za njo. kmalu smo izvedele, da je to katja. pogovarjale smo se, potem pa se vsedle v kombi ter se odpeljale novemu domu naproti!

maja:
ko sem prišla k belli so že spakirale v kombi, svoje stveri sem zmetala not, ter se šla vsest. bella je izginila, in ko se je vrnila je vsaki porinila v roke domači sok, ki ga je ona pripravila. ko se je vsedla v avto smo punce, pes, in muca odbrzeli. jaz sem se v avtu na hitro naličila. ravno v pravem času sem končala saj se je začela predvajati pesem Save you tonight. pela sem, in se s tem zamotila. kmalu smo prišle na brniško letališče, kupile karte, ter se vsedle. čez nekaj minut smo zaslšale glas stevardese, ki nas je pozival k 3. izhodu. šle smo do varnostniika, mu dale karte ter vstopile. sedela sem z neko tujko, ki je spala cel let. ko smo pristajali sem jo zbudila. iz letala smo stopile prve, in se takoj napotile, k neki ženski, s katero je anna govorila, čeprav nise vedela kaj, saj nisem poslušala. kmalu sem ugotovila, da je to annina teta katja, in govori slovensko. malo smo se pogovarjale, se predstavile, nato pa se vsedle v kombi in odpeljale domov.
*************************************************************************************************************
kmalu nextam
25. avgust 2012
u30718
u30718
nekštii ♥
26. avgust 2012
u94098
u94098
tnx, nextam, in upam, da boš brala
26. avgust 2012
u94098
u94098
Anna:
ko smo se odpeljale, smo se pogovarjale. kmalu smo prispele pred našo hišo. eh kaj hišo. VILO! z puncami smo se skoraj začele prepirati, katera bo imela katero sobo.
ko smo razpakirale, sm predlagala, da gremo v shoping in vse so se strinjale. vzela sem torbico, in stopila na ulico.hvala bogu ni deževalo, kar je pravi čudež. obhodile smo ogromno trgovin, saj smo se vrnile z 50-imi vrečkami najmanj. doma sem kupljeno pospravila, nato pa zaspala. čez cca. 3 ure sem se zbudila, ter šla med ostale punce, in jih vprašala, če gremo v park. vse so se strinjale, le rekle so, da se drego preoblečt. jaz sem se oblekla v nove rdeče ozke kavbojke, novo črtasto majico, ter nove bele allstarke. telefon, denarnico, labello, papir, kemični ter fotoaparat sem dala v torbico, in smo se odpravile. malo smo se sprehajale, in ko smo prišle prb. 150m stran od parka, mi je bella predlagala, da greve tekmovat, katera je hitrejša v teku do parka. strinjala sem se, in šla na ''štartno ravnino'' ostale pa na ''ciljno ravnino''. štartale sve, in v začetnu sem bila v vidni prednosti, ampak, sem se kmalu znašla na tleh. vstala sem se, in pogledala, zakaj sem padla. videla sem, da sem se v nekoga zaletela. nekaj se je opravičeval, a sem mu govorila, da sem kriva jaz. cel čas se mi je zdel tako znan, ko pa se pogledala dol, sem videla, sa ima obute allstarke brez nogavic. izjavial se: OMG! Louis William Tomlinson!'' in omedlela.kmalu sem se zbudila, in nad sabo zagledala 9 glav. te glaso so bile: Harry, Louis, Zayn, Niall, Liam, Bella, Nina, Maja ter Vany.

Bella:
ko smo videle, da je anna omedlela, smo se zagnale v tek, da se je kadilo za nami. ko smo prišle do nje, smo opazile, zakaj je omedlela. tam so bili ONE DIRECTION! ko sme se obrnila, sem na tleh zagledala še majo. nisem vedla kaj naredit, in sem pograbila svojo vodo, ter z njo polila majin obraz, kmalu se je zbudila, prav tako se je zbudila anna, ampak ona se je sama. ko se je zbudila, se je zahvalila, ter smo prosile za avtograme, in naredile z njimi nekaj slik. vsaka je naredila eno skupinsko, eno noro skupinsko, z vsakim posebe, in nato z svojim najljubšim eno noro sliko. moja nora slika, je bila z liamom, kateri me je nosil na hrbtu. dali smo si telefonske, te ršli vsak v svojo smer. ko smo prišle domov, nas je čakalo kosilo. in sicer špageti bolognesse v pešici. njam. kmalu smo pojedle, ter se igrale flašo resnice.

Vany:
ko amo pojedli, smo se igrali flašo resnice. prva je vrtela maja, in pokazalo je na bello, ki je rekla izziv. maja se je zmagoslavno nasmejala in rekla: ''Pokliči Liama, ter mu povej za svoja čustva. če dvigne danielle, hitro prekini'' bella jo je grdo pogledala, šla po telefon, ter dala na skrito številko, in poklicala. hitro je prekinilaa, in rekla, da je dvignila danielle. rekle smo samo ok. odigrale smo še nekaj krogov, potem pa smo se šle tuširat. ko smo prišle nazaj, se je na tv ravno začel Beethoven 2: Beethoven postane zvezda. posedle smo se na kavč in gledale. ob 21:55 se je film zaključil, in smo se odločile, da naredimo pižama party. izredno smo se zabavale, saj smo se delale da smo 1D, da smo v kozmetičnem salonu in še drugo norosti. ob 23:30 smo se odločile, da gremo spat. kmalu sem zaspala. imela sem čudne sanje. sanjala sem, da hodilm po vodi, ko me kar naenkrat nekaj povleče dol. zbudila sme se. pogledala sem na uro, ki je kazala 10:10. šla sem v kopalnico, kjer sem se rahlo naličila in oblekla. šla sem v kuhinjo, kje so sedele vse punce, in katja. pozdravila sem jih, in pojedla zajtrk.

Nina:
ko sem se zbudila, sem se rahlo naličila, ter se oblekla. šla sem v kuhinjo, in opazila, da sem prva vstala. nahranila sem dilija in blacky-ja. ko sem t opravila, in se vrnila v kuhinjo, so tam sedele katja, anna, bella in MAJA. za čudež ni zadnja. ob 10:15 je prišla tudi vany, ki je ugotovila, da je zadnja.ko se jo najedla, je predlagala, da gremo v Aquacity. vse smo se strinjale, je katja je rekle, da ona ne gre. rekle smo, da škoda, ampak če me lahko vseeno gremo. rekla je, da seveda, lahko gremo kamorkoli, samo da ona mora vedeti, kje smo. oblekle smo si kopalke, si nanesle vodoodporne maskare, vzele brisače, kreme za sončenje, vsaka eno knjigo, ter se odpravile. poklicala sem nialla, če pridejo tja, pa so rekli, da so se ravno tja odpravili, in da nas vidijo. pogledale smo okrog, in jih opazile na drugi strani ceste. začeli smo se smejati, in smo se skupaj odpravili v aquacity. vprašala sem, da kje so danielle, eleanor in perrie. rekli so, da so jih vse tri včeraj naenkrat pustile preko sms-ja. opravičila sem se, saj sem videla njihov obraz. kmalu smo pripeli. brisače smo si dalipod eno drevo, saj so bili ležalniki vsi zasedeni. pa nič zato, saj je trava tudi ok. slekli smo se, in se namazali z sončno kremo. ko smo se punce slekle, so nas saamo gledali, in enako je bilo, ko so se slekli oni. omg tisto niallovo telo. omg!

Maja:
ko smo se namazali, smo se odpravili v vodo. bilo je prijetno in tabavno, saj smo se vozili po toboganih, skakali iz skakalnic, šli v bazen z valovi,... pa še zayna smo naučili pravati, tako da je lahko delal to, kar vsi ostali. res smo se zabavali. ko smo se utrudili, smo šli do brisač, in se vlegli. punce smo se malo sončile, fantje pa so se le pogovarjali. včasih mi je pogled ušel k harryju. slovensko sem rekla: omg! kak me kodrček spravlja ob pamet!'' punce so se mi začele smejati, harry pa je vprašal: kaj je to za jezika? rekle smo, da je to naš materni jezik. nina pa je rekla, da to ni njen materni jezik,saj je njen italijanščina, ampak je vse življenje živela v slo. z fanti smo šli na pijačo, kjer smo se malo pogovarjali. zatem smo se igrali flašo rasnice. vrtel je herry, in pokazalo je na anno. (a-anna,h-harry)
a: izziv!
h- yes! to sem čakal!
a- kaj si čakal?
h- poljub tebe in louisa
a-HARRY!
h- pa saj si bila v parku v njegovem stilu oblečena
a- lol.
šla je do louisa, ter mu dala poljub, on ji ga je vrnil, ter jo prijel okrog bokov. takrat pa se je anna odmaknila. sedaj je vrtela anna. in pokazalo je na harryja. rekel je izziv! njegov izziv je bil, naj me poljubi. anna se je smejala, prav tako ostali, le harry in jaz sva bila resna. prišel je do mene, ter me poljubil. poljub sem mu vrnila, in se odmaknila. malo smo se še igrali, potem pa šli domov. povabili smo ji noter, pa so rekli, da gredo kar domov, saj morajo pospraviti hišo! poslovili smo se, ter so šli! ko smo vstopile, sve z anno naenkrat zakričale: ''OMG! Poljubil me je!!!!!!!!!!!!!!!!'' čudilo me je, da niso popokala stekla.
*************************************************************************************************************
next?
28. avgust 2012
u94098
u94098
annina soba:annina kopalnica:


bellina soba:


bellina kopalnica:


vanyna soba:


vanyna kopalnica:


ninina kopalnica:


ninina soba:


majina soba:


majina kopalnica:

28. avgust 2012
neeeeext
28. avgust 2012
u94098
u94098
tnx, zdaj dam še nekaj slik, next pa bo jutri, mogoče pa danes zvečer
28. avgust 2012
u94098
u94098
annine kopalke:


belline kopalke:


vanyne kopalke:


ninine kopalke:


majine kopalke:

28. avgust 2012
u30718
u30718
nextiiiiiiii!
01. september 2012
u94098
u94098
OKK!!
01. september 2012
u94098
u94098
Anna:
Z majo sve se spogledale, ter 'prasnile' naval smeha, prav tako ostale. šle smo se preoblečt, nato pa v restavracijo. oblekla sem preprosto poletno oblekico, in obula petke. ostale enako. ko smo prišle, smo se vsedle za mizo, ter naročile. nekaj trenutkov za tem, je prisedlo oseb. ko so spregovorili, sem ugotovila, da so 1D. kmalu so nam prinesli pijačo, in naročili so še oni, za pojest pa smo vzeli 5 velikih pic, saj eno poje niall sam. ostale 4 pa smo pojedli mi. lou me je vesčas gledal, ali pa se mi je samo zdelo. zamislila sem se. kar naenkrat pa se mi bella v uho zadere: ''anna! že 10minut te sprašujemo, če se strinjaš z tem, da bi bilo potrebno plačati. zatem pa bi šli k nam, kjer bi se igrali flašo resnice.''prikimala sem, ter naprej vzela denarnico, kot ostale punce. nato pa nas je lou ustavil ter rekel, da plačajo oni!OMG!1D nam plačujejo pico! jaz sem se SPET zamislila, in SPET me je zbudila bella z odklepanjem vrat. nato pa sem se spomnila na blackyja in dilija, ki bi morala dobiti hrano.

nimam časa za ostalo, bom pozneje dala cel next. upam da nihče ne zameri.
01. september 2012
neeeext
01. september 2012
sem nova in nextt!!! ))
04. september 2012
u94098
u94098
love you teja, pa rnx
04. september 2012
next....
04. september 2012
u94098
u94098
kmalu nextam, malo potrpite, saj nisem doma, in nimam pri sebi besedila.
04. september 2012
next
05. september 2012
u94098
u94098
evo cel next.
Anna:
Z majo sve se spogledale, ter 'prasnile' naval smeha, prav tako ostale. šle smo se preoblečt, nato pa v restavracijo. oblekla sem preprosto poletno oblekico, in obula petke. ostale enako. ko smo prišle, smo se vsedle za mizo, ter naročile. nekaj trenutkov za tem, je prisedlo oseb. ko so spregovorili, sem ugotovila, da so 1D. kmalu so nam prinesli pijačo, in naročili so še oni, za pojest pa smo vzeli 5 velikih pic, saj eno poje niall sam. ostale 4 pa smo pojedli mi. lou me je vesčas gledal, ali pa se mi je samo zdelo. zamislila sem se. kar naenkrat pa se mi bella v uho zadere: ''anna! že 10minut te sprašujemo, če se strinjaš z tem, da bi bilo potrebno plačati. zatem pa bi šli k nam, kjer bi se igrali flašo resnice.''prikimala sem, ter naprej vzela denarnico, kot ostale punce. nato pa nas je lou ustavil ter rekel, da plačajo oni!OMG!1D nam plačujejo pico! jaz sem se SPET zamislila, in SPET me je zbudila bella z odklepanjem vrat. nato pa sem se spomnila na blackyja in dilija, ki bi morala dobiti hrano.

bella:
ko smo vstopili, je anna izginila. vrnila se je z briketi za blackyja in dilija. vzela je posodico, in vsakemu dala hrano, počakala, da sta pojedla, in jima še malo dala. to je delala v dnevni , ostali pa so bli v kuhinji. ravno ko je pospravljala, škatli briketov, so prišli ostali v dnevno. ko je hazza videl dilija je poletel k njemu, zayn pa se je blackyja malo prestrašil. vem da je velik, ampak ni nevaren, pa še izučen je. kar naenkrat sta bili živali v središču pozornosti . potem pa sem vprašala: ''boste zdaj božali živali, ali se bomo igrali flašo resnice?'' rekli so, da se bomo igrali, če lahko vmes božajo živalce. strinjali smo se, in vsedli v krog. prvi je vrtel hazza, ki je od nevem kod vzel flašo, ki je pokazala name. rekle sem ''resnica'' in vprašal me je to, kar sem pričakovala: ''kateri izmed nas ti je najljubši?'' malo sem zardela, a pogumno rekla: ''liam'' in tudi on je rahlo zardel.
vany:
ko je bella povedala kdo ji je najlubši, sta oba z Liamom rahlo zardela. zavrtela je flašo, ki se je ustavila na meni. rekla sem :''izziv'' dejala je: '' poljubi na USTA tistega člana 1D, ki ti je najlubši'' prestrelila sem jo z pogledom, vsa kot paradižnik šla do zayna, ter ga poljubila. iz louisovih ust je bilo slišati samo oooooooooooo-je in uuuuuuuuuuuu-je, zayn pa se mi jenasmehnil, ter pomežiknil. usedla sem se nazaj, ter zavrtela. to smo se igrali še nekaj časa. ob 22:30 so se fantje odločili, da gredo domov, me pa smo predlagael, da ostanejo tukaj, saj živimo same. vprašali so, koliko sob za goste imamo, pa smo rekle, da nevemo, in da gremo gledat. ugotovili mso, da jih ni. potem pa so fantje vprašali, če si lahko izberejo sobe, da bomo šač spali dva-dva. strinjale smo se, in šli so si izbirat sobe. vsak si je izbral drugo sobo, to pomeni, da spimo fant-punca. ugotovila sem da spimo tako: louis-anna, liam-bella, jaz-zayn, nina-niall, maja-harry. bila sem ful HAPPY.
nina:
ko je niall izbral mojo sobo, se mi je normalo, pričaral nasmeh na obrazu. šla sem v sobo, ter se tuširat v MOJO kopalnico. ko sem prišla ven, je bil niall že v sobi, in očitno čakal, da pridem ven. ko sem šel v kopalnico, sem si pripravila obleke za jutri, ter se vlegla in takoj zaspala. zjutraj sem se zbudila ob 10:10, šla v kopalnico, se malo naličila, ter oblekla pripravljene obleke. bila sem zadovoljna sama z sabo. šla sem v kuhinjo, kjer so se ostali ravno nekaj pogovarjali. opazila sem, da sta živali lačni, ter jima dala hrano. naredila sem nam zajtrk, in ga dala na mizo. ko smo se najedli, sem predlagala, da gremo z blackyjem, in dilijem na sprehod. vzela sem povodca, ter nadela blackyju in diliju vsakemu svojega, ter stopila na ulico.
maja:
ko smo stopili na ulico, me je hazza objel. tega res nisem pričakovala, a me vsaj ni zeblo. pogovarjali smo se, jaz pa sem na povodcu imela dilija. nekaj je skakal naokrog, ampak se je kmalu umiril. hitro smo prišli do parka, se sprehodili, šli v slaščičarno, nato pa domov. ta sta šli živali spat, mi pa smo se pogovarjali v dnevni, ko je lou kar naenkrat vprašal:'' mi imamo danes koncert, pridete? damo vam karte za 1. vrsto, ter V.I.P. zapestnice'' v en glas smo se zadrle :''jasno!!'' rekel je še, da je koncert ob 17:00, zdaj pa je 13:00, torej še 4 ure. naredila sem kosilo, ki smo ga skoraj pozabili. saj, ga kmalu ni bilo več. pogledala sem na uro, ki je kazala 15:30. vprašala sem:''fantje, vidim, da vam je tukaj všeč, ampak, nimate vi slučajno vaje pred koncertom, ker je ura pol štiri.'' poskočili so, se zahvalili, ter 'zleteli' v avto. ko jih ni bilo, smo vse zakričale:''kaj naj oblečem?'' ter se pognale vsaka v svojo garderobo. dolgo smo iskale, a smo našle prave stvari. kako pravi re: kdor išče ta najde, in kdor čaka dočaka
*************************************************************************************************************
zdaj dam še slike, nat pa pišem mogoče naslednji next. MOGOČE!
19. september 2012
u94098
u94098
slike:
annina obleka za koncert:


bellina obleka:


glej samo obleke
vanyna obleka:


ninina obleka:majina obleka:


19. september 2012
u94098
u94098
annin makeup:


bellin:


vanyin:


ninin:


majin:annina pričeska:


bellina:


vanyna:


ninina:


majina:

19. september 2012
u94098
u94098


annini čevlji:


bellini:


vanyni:


ninini:


majini:1D:

19. september 2012
neyxt
19. september 2012
u94098
u94098
ok
20. september 2012
u94098
u94098
anna: komaj sem našla pravo obleko! oblekla sem se, si uredila make up-za katerega sem se ZELO potrudila- ter si naredila frizuro, in kot bi mignil je bila ura 16:45. odhitele smo v avto, ki smo si ga kupile, ter se odpeljale. vozila sem jaz, zaradi varnosti, in ker mi je teta podrobno razložila pot do dvorane preko telefona. kmalu smo prispele pred ogromno stavbo. šle smo do gospe, ki pobira vstopnice, ji podale naše, ter šle od 1. vrste. VIP zapestnice smo že imele gor. čakale smo, da pridejo fantje na oder. čez nekaj tenutkov so pritekli na oder, ter začeli ''žur''. 1. pesem: what makes you beatiful, 2. one thing 3. tel me a lie 4. gotta be you 5. up all night 6. moments 7. more than this 8. save you tonight 9. stole my heart, in pri tej pesmi so nas fantje povabili na oder. rekli so da smo me njihove BFF, in mogoče celo kaj več.OMG! ko smo šle z odra, so oni nadaljevali. kmalu so končali, in šle smo v zaodrje. ko smo prišle tja, se mi je narisal našmesek na obrazu, saj sem vidle louisa, ki je jedel 2 korenčka naenkrat. vsedli smo se za mizo, se malo pogovarjali, nato pa se igrali flašo resnice. SPET! to mi postaja vedno bolj všeč.
bella:
spet smo se igrali flašo resnice, in 1. je vrtela vany, in flaša je pokazala na louisa. z polnimi usti korenčka je komaj razumljivo rekel: ''izziv'' '' poljubi tisto punco na usta, ki ti je najljubša.'' malo se je obotavljal, nato pa šel do anne ter jo poljbil, in mislim, da mu je celo vrnila poljub. ko sta se oddaljila, sta bila oba kot paradižnik. bilo je še nekaj krogov zardevanja, poljubljanja ipd. med igro smo se odločili, da bodo fantje ostali nekaj časa pri nas. ob 0:04 smo šli do njihovega stanovanja, da so si pobrali obleke. ob pol enih smo sši k nam. ko sem prišla v sobo, sem liamu dovolila, da se 1. stušira, in dokler sem čakala, da konča, sem si pripravila obleke za jutri. kamlu je prišel ven, in to samo V BOKSARCAH. vprašal me je, če lahko spi tkao. seveda sem mu pritrdila. šla sem, ter se stuširala. oblekla sem se v spodnje perilo, zgoraj pa v preveliko majico (pižamo). ko sem prišla iz kopalnice, sem vidle liama, kako brska po moji omari, ter ga vprašala, kaj dela. rekel je:'' te obleke, ki si si jih pripravila, ne povdarijo tvoje lepe postave, pa sem se odločil, da ti pripravim druge.''
vany:
z zaynom se sploh nisva stuširala, ampak samo popadala v posteljo. kar naenkrat me je nekaj objelo od zadaj, in ugotovila sem, da je to ZAYM JAWAAD MALI! OMG!!!!!!!!!!!!!zayn me je objel. kar žarela sem od sreče. še sreča, da ej bila tema, in se ni videlo mojega obraza. vprašal me je če me to moti, in rekla sem da me ne. kmalu ej prišla VELIKA nevihta, in stisnila aem ae še bolj k zaynu, ki me je rahlo objel, in tako sva zaspala. zjutraj sem se zbudila ob 10:30. ko sem se spomnila včerajšnjega dogodka, sem se zasmejala. šla sem pod tuš, ter se oblekla v kratke črne hlače, beli top brez potiska, ter obula rdeče allstarke. malo sem se naličila, ter šla na zajtrk. ostali so že bili pri mizi, in me vprašali, kam grem. rekal sem, da z živalmi na sprehod. strinjali so se z mano, ter se pridružili. počakala sem, da sos e oredili, in smo šli. stopili smo v sveže jutro, ter se sprehajali po parku.
nina:
ko smo se sprehajali, mi je pogled ves čas uhajal k niallu. nekajkrat me je pogedal, se nasmehnil, ter pomežiknil. OMG! nato sem vso pozornsot posvetila živalcama, ki sta izvajala norosti, kot vedno! molo smo jih božali se igrali,...nato pa se vsedli v krog, ter odločili, das e gremo flašo resnice. SPET!! maja je šla v najbližjo trgovino po vodo. kmalu se je vrnila, vsebino flaše izlila, ter zavrtela. ustavilo se je na anni, ,ki je rekla:''resnica'' ''povej če si zaljubljena, in če ja, povej v koga'' ''sem zaljubljena. v koga pa? to je moja stvar.'' jok-jok ''joj no, če vas tako zanima, sem zaljubljena v ......................................................................................................................... .............................................................................. ........................................................................... louisa! zadovoljni?'' oba z louisom sta zardela, in imeli smo 2 papriki.
maja:
povedala je. omg, jaz si nikoli nebi upala. malo smo se igrali, ko sem vrtela jaz, in ustavilo se je na louisu. ''resnica'' ''ti je anna všeč?'' ''.............ok.........ja......mi.............je'' spet 2 papriki. malo smo se še igrali, nato pa se odpravili domov. doma smo naredili kosilo, nato pa gledali film Predsednikova hči. punce smo ob jok-jok trenutkih jokale, fantje pa so se nam smejali. ko sta se Sam(predsednikova hči) in James(''bodigard'') poljubila, sem pogledala proti anni, in videla, da jo je lou poljubil. hitro sem ju poslikala, ter se pretvarjala, da se ni inč zgodilo. še sreča, da sem v tem dobra. *******ob 23:30**** punce sem povlekla mojo sobo, ter anni pokazala sliko. zardela je, ter rekla, da od louisa tega ni pričakovala. rekla sem, da bomo kmalu imeli nov par. vse smo se začele smejati, tudi anna, z paradižnikovo glavo. pomežiknila sem ji, nato pa vse ''napodila'' spat.
*****************************************

nextam spet jutri, in hočem najmanj 1 next. ali pa več,...
20. september 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg