Forum
Hope u like my new story** ŠLA SE BO O ONE DIRECTION IN TREH PUNCAH!
_________________________________________________________________________________________~Tinnie~
Hej hoj. Sem Tinnie Liefoolt. Stara sem 14 let in živim v Ameriki v Californii. Sem članica 3-nerazdružljive peresne deteljice. Res nevem kaj bi brez mojih dveh punc. Brez njiju sem nič. Kot približno usaka punca sem velika fenica od One Direction! Najbolj mi je všeč Zayn. Te njegove perfect oči in nasmeh! AAA! Preveč popolno. No uglaunem imam sestro in brata Tesho in Ricka. Sem najmlajša kar zna biti moteče. Imam blond lase ter zelene oči.

~Sisi~
Hojjla. Sem Sisi Hurt. Stara sem 14 let in živim enako kot Tinnie v Californii. Kaj naj povem... Brez Tinnie in Jade si življenja ne predstavljam. Uglaunem imam brata in sestro Trisho in Nicka. Hja Nick je učasih res en največji škrat pa čeprav je najmlajši je najbolj tečen. In ja jaz in prav tako tudi moja sestra obozujem One Direction. Oni so moj life in seveda imam najraje Harryja in Zayna. Harry je res pudelček ampak moj pudelčeek.! LOVE HIM! <33

~Jade~
Oi. Sem Jade in tudi jaz sem članica 3-peresne deteljice. Sisi in Tinnie mi pomenita resnično vse. Imam samo eno sestro Anno pa še ta je najbolj tečna od vseh ljudi na tem svetu!!!!!!!!!!!!! Vse mi pokvari.! Meni so 1D tudi ušeč ampak ne tako zelo veliko. Če bi že morala izbrati najljubšega bi bil to zagotovo Liam Payne. Drugače pa poslušam bolj POP glasbo.

TUKAJ SE ZAČNE NAŠA ZGODBA OD TRENUTKA KO SMO SE SPOZNALE...(zgodbo bo pripovedovala Tinnie)
Zjutraj me je zbudila mami bila sem jezna in zelo zaspana... Bil je moj prvi šolski dan. Ja pred kratkim sem dopolnila mojih sladkih 6. let. Moja šolska torba je izgledala takole:

https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRTcU4M3-xUI1gwvWkmaxhsfgstK7KMJRnuAUvh3JdZPZSfSCr-QQ

Takrat je bila zame ta torba zelo posebna. Pojedla sem zajtrk in se oblekla. Še v kopalnico sem si skočila umit zobe potem pa sem bila pripravljena. Samo še mami mi je uredila frizuro. Najprej nisem želela iz hiše a ko je napočil čas smo se usedli v avto ter se odpeljali v šolo. Sprejeli so nas v telovadnico kjer smo imeli prireditev. Nato so nas popeljali na ogled šole in potem še v jedilnico na malico. Vsi smo bili malce zmedeni saj se še nismo poznali. Vse je bilo tako novo,zanimivo in res se mi je dogajalo. Nato smo imeli 2 uri pouka da smo se malce navadili vsega na koncu pa malo odmora. Odmor je potekal na igrišču. Usedla sem se na klopco in čakala da me mami pride iskat. Čakala sem in čakala.... Ozrla sem se okoli in videla..... NEXT?
04. november 2012
u111578
u111578
NEEEEEEEEXT ZAME (Puppy face)
04. november 2012
Pa zame
next
04. november 2012
Okej
********************************************************************************************************************
....Dve punci ki sta sedeli nasproti igrišča. Stopila sem do njiju in vprašala če je tudi njima dolgčas. Odgovorili sta mi da ja potem pa smo se pogovrjale še celo popoldne. Ko sem prišla domov me je mami vprašala kako je bilo. Odgovorila sem ''Uredu spoznala sem novi dve prijateljici ki jima je ime....'' Čakaj kako jima je sploh ime??! O vsem možnem smo se pogovarjale imen pa si nismo povedale. Mami se je samo zasmejala.Naslednji dan smo povedale imena in se smejale.
(Sisi pripoveduje)
Drugi in tretji razred sta potekala normalno še vedno z Tinnie NAJ FENICE OD 1D! Potem v četrtem ko smo bile res BFF... Hjaa imele smo se odlično dokler... NEXT??
04. november 2012
SORRY ZA KRATK NEXT. NASLEDN BO DALJŠI ZLO DALJŠI.!
04. november 2012
next
04. november 2012
Zaaradi kratkega nexta bom kr nadeljevalaa... Next posvečam Glasbenica .
*************************************(SISI)************************************************************************
...nisem v 3 letniku srednje šole prišla domov kjer me je čakala novica! M-mami S-Sisi
M: O Sisi...
S: Hellou mamii. A je kj narobee?
M: Ne samo imam eno novico.
S: Kakšno?
M: Uhmm... Preselili se bomo.
S: KAJ?!
M: V Londonu sem dobila službo in res bi nam pomagala zato sem jo že sprejela. Pripravljati se bomo začeli čez 2 meseca saj gremo že čez 4 mesece!
Bila sm sesuta! Tukaaj imam prijatelje in vseee....!!!! Tega Tinnie in Jade še nisem povedala a čez čaas sem tudi to morala razkriti. Tinnie se ni začela kujati. In tudi Jade ne... Takoj sta začele da moramo narediti načrt kako bomo onemogočile da se ne bomo preselili. Strinjala sem se saj res nisem hotela iz mesta. Naredile smo načrt. Tinnie ga je dobro razložila ''Okej! Takole bomo. Načrt je preprost. Sisi ti moraš nujno biti pri tebi doma in poskrbeti da bo tvoja mami zraven telefona. Jade ti boš takrat pri meni. Najdli bova telefon ki ga Sisina mami nima v imeniku potem jo bova pa poklicali in rekli da nemore dobiti službe saj smo najdli že drugega. Sisi nujno moraš poskrbeti da se oglasi tvoja mami!'' Takrat sem bila tako jezna in živčna da sem takoj pristala. In čez 5 dni smo to res mislile omogočiti. Bilaa sem na trnih saj se res nisem želela odseliti! Z mami sva sedeli za mizo. Ravno delala si je kavo. V mislih sem kričala POKLIČITA ŽE! Čez nekaj minut je zazvonil telefon. Zvonenje (jst naštimala):

KONČNO! Jeej. Mami se je oglasila.... Slišala sem samo ''aha,aha ja škodaa...'' Odložila je in jaz sem ji rekla kaj je narobe. In ona ''Ah nič babi je klicala in rekla da v trgovini nimajo tiste kreme ki sem jo želela...'' JOOOJ!! A bosta že poklicaale! Čez nekaj časa sta pa res poklicale. M-mami T-Tinnie oz. pač tista k jo bo oponašalaa...
M: Ja?
T: Khmm... Dober dan.
M: Dan. Kdo je?
T: Amm... (ni vedela imena) se spomnite za tisto službo v...Amm...
M: Londonu? Ja kaj je z njo?
T: Se oproščam ampak žal nemorate dobiti službe ker..... ker.... amm ker....
M: Ker??
T: Ker smo najdli že enega drugega delaveca žal mi je...
M: Ja ampak saj smo se že domenili...
T: Se zelo oproščam res ampak pač ne gre...
M: Razumem adijo...
Ko je prekinila sem bila preveč vesela a me je veselje minilo ko me je pogledala z žalostnim pogledom.

Takrat me je stisnilo v srcu. S-jaz M-mami
S: Kaj je narobe mami?
M: Nič ni..
S: Res mami kaj je?!
M: Brez službe sem ne bomo se selili..
S: Kako pa to?
M: Nadia me je klicala da so našli novega delavca.
S: Potem se res ne bomo selili.
M: Ja res ne. Še vedno bom gnila v službi z slabo plačo in preveč zahtevnim šefom...
Mogoče sem bila malce vesela ker ne bomo šli a me je obenem pekla vest. Zjutraj sem se umila in oblekla.

Tekla sem v šolo. Tinnie in Jade sta me navdušeno gledale. ''No kako je biloo? Jee uspelo?'' Žalostno sem odvrnila ''Je pa še kako je...'' Pogledali sta me in vprašali kaj je... ''Tinnie,Jade vem da je to zeloo teško in tudi ne prijetno ampak mogoče bi bilo res boljše če bi se odselili.. Mami že več let sanja o tej službi in ni prav da ji to uničim.'' Pogledali sta me žalostno in rekli ''Kakor hočeš samo upam da veš da te bova pogrešali. Preko facebooka in skypea bomo ostale v stiku. Prikimala sem in ju objela. Ko sem prišla domov sem mami pojasnila.
Mami: O Sisi.
Jst: Hooj mami... Jst ti morem neki povedat.
M: Kaj?
J: Amm.. Veš ko te nekdo klical da nemore dobiti službe?
M: Ja.
J: To je bila Tinnie.. Naredile smo načrt da bi mi ostali in se ne preselili. Oponašala je Nadio in rekla da nemoreš dobiti službe.. Ampak zdej sm se že sprijaznla da sanjaš o tej službi že douk časa in ti tega nočm uničt.
M: Sepravi da imam še vedno službo v Londonuu!!!!?
J: Ja maš jaa haha.
M: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Jeeeeeej!
Bila sem vesela za mami a vseeno sem teško dojemala da ne bom več videla Tinnie in Jade. Mami nam je zadjih par mesecov pred odhodom pustila preživeti več časa skupaj. Najprej smo šle v kino,potem v lunapark,mcdonald in se kam.... Imele smo se nepozabno. Da bi se poslovi.e smo naredile album z naslovom 'Sisi,Tinnie in Jade BEST FRIENDS!' V album smo nalepile veliko slik in spodaj napisale vse mogoče. Album sem dobila jaz ker sem odhajala... Napočil je dan odhoda in... NEXT? Upam da je doost dobra zgodbicaa Hvala usm bralcoom
11. november 2012
u111578
u111578
Omg je douk O.O NEXT Takoj
11. november 2012
Next
12. november 2012
●Pιкαcнυ● veem da je dougoo to je zarat tega ker je biuu se en prejsn FhOOl kratk.
12. november 2012
next
14. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg