Forum
u137253
u137253
Fantazijska zgodba, upam da vam bo všeč...
20. julij 2013
u140958
u140958
next
20. julij 2013
u137253
u137253
Preden začnem zgodbo...

LJUDJE: So, pač ljudje kakršni smo mi, živijo na planetu Zemlja in ne vedo za obstoj Čarovnikov in Element - Shooterjev, ki jih bom omenila pozneje.
ČAROVNIKI: So skoraj enaki kot tisti pri Harry-ju Potter-ju, samo da ne uporabljajo čarobnih palic. Čarovniki naj bi vedeli za obstoj Element - Shooterjev in Ljudi. Živijo na planetu Wizarnessy.
ELEMENT - SHOTTERJI: So v bistvu ljudje s posebnimi lastnostmi. Ime so doblili po štirih elementih sveta, vodi, zraku, zemlji in ognju. Vsak element - shooter ima na voljo 4 spremembe v živali, vsako povezano z enim elementom. Vsakemu element - shooterju ob rojstvu gozdna nimfa dodeli Vis Vires ogrlico, brez katere ne mora živeti, in svoje orožje. Prebivajo na planetu Elementiss.
VIS VIRES OGRLICE: Te ogrlice imajo posebno moč. Kot sem že omenila, jih element - Shooterji potrebujejo za preživetje. V sebi nosijo moč in orožje, katero izbrani Element - Shooter potrebuje. Ogrlic je na stotine, vendar Legenda pravi, da obstajajo 4 Vis Vires ogrlice, ki pomagajo ustvarjati sožitje in mir med ljudmi, element - shooterji in čarovniki. Nevarno bi postalo samo, če bi se moči teh štirih Vis Vires ogrlic združile, njihovo moč pa bi si kdo želel prilastiti...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vam je všeč??
Bi brali??
NADALJUJEM??
20. julij 2013
u140958
u140958
next
20. julij 2013
u137253
u137253
Ej, sorry, nadaljujem jutri!! Se zanimaš za zgodbo??
20. julij 2013
u140958
u140958
ja, mam zlo rada fantazijske zgodbe. in ta mi bo še zelo všeč.
20. julij 2013
u137253
u137253
Ok, klele mam še en next...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Preden nadaljujem bi vam predstavila glavno vlogo v zgodbi, dekle Allison Thompson. Allison oz. (kot jo kličejo ostali) All ali Ally, je 17 letno dekle, ki obiskuje Vantressijsko Gimnazijo. Skupaj s svojima staršema, Madison in Tom-om, živi v raskošni hiši v mestecu Manchery. Allison je po zunanjosti srednje visoka in vitke postave. Njeni lasje so čokoladno-rjavi, segajo pa ji nekje do sredine hrbta. Največja posebnost njene zunanjosti, pa so njene oči. So sinje-modre barve, proti zenici se barva prelije v temnejšo modro, čisto ob zenici pa lahko opziš odtenek vijolične. V šoli je odlična in veliko stvari ji gre dobro od rok. Njena osebnost odraža predvsem veselje, ambicioznost, perfekcionizem in sarkazem. Odlično zna tudi prekriti svoje notranje občutke in navzven pokazati popolnoma drugo sliko. Njena najboljša prijateljica je Lea, ostale pa so še Hannah, Jenniffer in Anna. V svojem razredu pa so predstavljene kot največje piflarke. Poleg tega, je Allison na smrt zaljubljena v sošolca, Leona Maxwella. Allison je (seveda) element-shooterka, preobrazi pa se lahko v sinjemodrega delfina, bengalskega tigra, planinskega orla in sinjemodrega ognjenega zmaja. Zanjo je gozdna nimfa določila, orožje, lok in puščico. V prostem času rada bere, piše zgodbice, jaha konje, se ukvarja z lokostrelstvom ali se pogovarja s prijateljicami.

~~~~~~

Zdaj lahko začnemo z zgodbo...

~~~~~

PRED DVEMA LETOMA:
>Diiiiiiing! Dooooong!< Je ura odbila polnoč. Skozi mestece je zapihala lahna sapica in z dreves odpihnila prve liste. Ja, definitivno, jesen in z njo prvi semester, se bo kmalu začela. Vsi v mestu so že spali, le v grajskem dvorcu, imenovanem The Shadow (senca), na obrobju mesta, je gorela luč.
>Si jo pripeljal?< Je vprašal hladen glas, brez življenja. >Da lord Karess, tukaj je.< Mu je odgovoril hripav glas, takšen, kakršnega imajo ponavadi ljudje, ki prekomerno kadijo. >Odlično, Remy, odlično opravljeno.< Tako imenovani, lord Karess je s svojim mrtvim pogledom sledil muhi ki mu je brenčala okoli ušes. Muha je pristala na njegovi rami, z roko jo je odgnal in hladno nadaljeval. >Remy! Pripelji dekle in naroči Marku, da prinese šatuljo z Vis Vires ogrlicami!< Ko je bilo rečeno storjeno, je stene dvorca stresel ogljušujoč smeh lorda Karessa, polnega žive zlobe. Takoj za tem pa je stene dvorca stresel glasen krik deklice Leonide. >Kaj hočete od mene?! Prosim, izpustite me, prosim!< Po licih so ji drle krokodilje solze. >Utihni! Kmalu bom postal vladar vsega širnega vesolja, ko si bom prilastil moč starodavnih 4 Vis Vires ogrlic. Hahaha!!< Lord Karess se je približal Leonidi. Kmalu je dvorec stresel še en krik, glasnejši od prvega. Leonidino telo je mrtvo obležalo na tleh, lord Karess pa je v rokah zmagoslavno podržal njeno Vis Vires ogrlico. Nato je tiho stopil k mizi na kateri je ležala, že prej prinešena, šatulja. Počasi jo je odprl, kot da ga bi bilo strah kaj bo zagledal notri. V njej so ležale tri starodavne Vis Vires ogrlice, k njim je položil še Leonidino.
Nato je začel potihem govoriti besede v neznanem jeziku. Ogrlice so zlato zažarele, se prepletle in se dvignile v zrak. Nato je iz njih prišla nenavadna svetloba. Nekaj je grozno počilo in vsi navzoči, vključno z lordom Karessom so poleteli nekaj metrov stran od mize. >Kaj se dogaja?< Je s prestrašenim glasom vprašal Remy. >Kaj se dogaja?? Kaj se dogaja?! Še upaš vprašati?!!! Prinesel si napačno dekle, napačno Vis Vires ogrlico, to se dogaja, ti tepec!!!< Je rohnel lord Karness. >Remy, Mark!! Pospravita nered, šatuljo s tremi ogrlicami pospravita na varno, dekle in njeno Vis Vires pa odnesita iz gradu!! Jasno?!< Remy in Mark sta se priklonila lordu, komaj slišno izjavila, >Da, gospod.< , in se lotila dela.
Lord Karness je ves besen odkorakal iz sobe in pohitel po dolgem hodniku. Prispel je v ogromno sobano, brez kakršne koli opreme. Tapete so se odluščile, tla pa je prekrivala debela plast prahu, da je bilo kakor da hodiš po tanki plasti snega. Edina stvar ki je sploh bila v sobi, je bila
nekakšna mizica, le da je bila zelo visoka, približno tako da je segala odraslemu človeku do prsi. Na njej je stal nek predmet, pokrit s črno - rjavo odejo. Lord Karess se ji je približal in potegnil odejo s predmeta. Na mizici je stala prava pravcata kristalna krogla, v velikosti košarkaške žoge. Namesto podstavka jo je podpirala umetna roka, z ogabnimi, razpadajočimi prsti. Lord se je približal mizici in na kroglo položil svoje brezbarvne, tanke prste. Začel je mrmrati besede: >Sveta krogla, prosim, pokaži mi nosilca zadnje svete Vis Vires ogrlice.< Besede je ponovil približno 5-krat, potem pa je krogla zažarela v svetlo zeleni barvi. S svojo močjo je krogla ustvarila nekaj podobnega filmskemu platnu, le mnogo, mnogo manjšega kot ga imajo v kinu. Približno v velikosti navadne televizije s premerom 110cm. Na "platnu" se je pojavila slika dekleta s prečudovitimi rjavimi lasmi in sinjemodrimi očmi. Seveda krogla ni zatajila imena. Skozi lordove oči je hušknila senca zlobe, potem pa je komaj slišno zašepetal: >Allison Thompson, kmalu se srečava.<
21. julij 2013
u137253
u137253
Za nadaljevanje bi potrebovala vsaj 2 nexta...
21. julij 2013
u137253
u137253
Pa zakaj ti bo ta še posebej ušeč???
21. julij 2013
u140958
u140958
next
zanimiv naslov in začetek. in moji instinkti se nikoli ne motijo
21. julij 2013
u137253
u137253
Ja... Me veseli da boš brala... Ampak, potrebujem vsaj še en next...
22. julij 2013
u137253
u137253
TNX!!!! Končno sem dobila šen en next...

~~~~~~~~~~~~~~~~

SEDANJOST:
>Driiiiiin! Driiiiiiin! Driiiiin!< Je zvonila budilka. >Oh, utihni že!< Sem sarkastično zakričala nanjo, da je nekaj golobov ki so počivali na strehi pod mojo okensko polico, poletelo v zrak. Udarila sem po budilki, in to še naslednji trenutek obžalovala. Zlomila sem si noht. Jezno sem vstala iz postelje in se odpravila dol na zajtrk. >Jutro!< Sta me v en glas pozdravila starša. >Jutro.< Sem zagodrnjala nazaj. Po zajtrku sem se oblekla, si lase počesala in jih pustila da v nežnih kodrih padajo na moj hrbet. Malce sem se naličila, ko sem se spomnila da sem si pozabila umiti zobe in obraz. Pri umivanju zob mi je nekaj vode pljusknilo na obraz in majico. >Oh, super. Ličilo imam razmazano, majico pa mokro! Že prvi dan bom zamudila v šolo!< Ko sem uredila napake, sem se poslovila od staršev in vsa razjarjena odkorakala proti vratom. >Ally, je kaj narobe?< Je z milim glasom vprašala mami. >Ne nič ni hvala.< Sem sarkastično odgovorila in odprla vrata. >Bi rada da te zapeljem v šolo?< Me je vprašal očka. Vau, prva dobra novica danes. >Ja, prosim!<
Ko smo prispeli do šole, ni bil dan nič kaj prida boljši. Kot ponavadi je pred šolo posedala skupina fantov, vlekla cigarete ali se drogirala. Na drugi strani so navijačice opravljale druga dekleta. Nisem hotela zbujati pozornosti, zato sem nemo odkorakala proti vratom šole. Na vratih pa sem zagledala Leona. Kot ponavadi je bil tako čeden, kot izklesan bog. Z eno ramo se je naslanjal na podboj šolskih vrat in me nemo opazoval. Potem se mi je nasmehnil. Tudi njegov nasmeh je bil usodno privlačen. Takrat pa je do Leona prikorakala največja važička v razredu, Lucy. Svoj pordeli obraz sem umaknila izpred njegovih oči, in se napotila proti učilnici. Tam sem zagledala Leo. Bila sem tako presrečna da sem jo lahko spet videla. Objeli sva se, nato pa je v razred stopila učiteljica in nam razdelila urnike. Naš prvi predmet na urniku je bila biologija. Biologijo sem imela od nekdaj zelo rada, saj imam rada živali. Vendar je bila ta ura biologije nekaj posebnega. Lea mi je povedala, da me je Leon, potem ko sem odšla izpred vhoda v šolo, še nekaj časa žalostno gledal. Ves čas tvezi da je Leon zaljubljen vame, ampak trezni ljudje vemo, da hodi z Lucy. Torej na začetku ure je učiteljica naredila sedežni red, ponavadi nam že na začetku leta določi "partnerje" s katerimi bomo delali do konca leta. Lani sem morala delati z Judith. Najbolj tečno osebo na svetu. Piflarko z očali in zobnim aparatom, za katerim ima vedno zataknjene koščke solate. Torej, z mislimi nisem bila čisto pri stvari, ko sem naenkrat ugotovila, da se je zraven mene usedel Leon, za mano pa Lea. Omotično sem ugotovila da bova očitno z Leonom partnerja pri biologiji.

~~~~~~~~~~~~~~~

Je med Leonom in Allison preskočila iskrica?
Vas zanima kaj se bo zgodilo???
NADALJUJEM??
24. julij 2013
u140958
u140958
ja
ja
ja
next
24. julij 2013
u137253
u137253
Ti si pa zelo hitra...
24. julij 2013
u140958
u140958
ja, hitro berem, resno.
24. julij 2013
jaaa
itak

takoj!
25. julij 2013
Ja
Itq
Ahaa zaj takoj
25. julij 2013
u137253
u137253
Neeext

~~~~~~~~~

Prvi teden šole je minil nemoteno in komaj sem čakala na soboto, ko bomo s prijateljicami spet odšle ven. Ko smo se vse zbrale pred kinom, smo v bližini opazile skupino fantov. Zdeli so se mi tako znani. Ampak, še preden sem utegnila vprašati kdo so, se je Lea čez mojo ramo zadrla v skupino: >Nick, živjo!!< Skupina se nam je približala in v njej sem opazila fante mojih prijateljic. Maya (ta hodi z Anno) , Mateja (ta hodi z Jenniffer) , Daniela (ta hodi s Hanno) , Nicka (ta hodi z Leo) in nenazadnje je bil med njimi tudi Leon. Ko so se drugi začeli poljubljati in te stvari, sva si z Leonom nemo strmela v oči. Šele takrat sem opazila da ima oči z odtenkom svetlo zelene, ki proti zenici prehaja v temnejšo zeleno. Kakorkoli, Leon je stopil do mene in me vprašal: >Bi si lahko danes z vami ogledali kakšen film?< Kot začarana sem še vedno strmela v njegove oči, da sploh nisem opazila, da stoji skoraj tik ob meni. Omotično sem zamomljala: >Seveda.<
V kinu sem nemo opazovala druge prijeteljice ki so se s svojimi fanti držale za roke. To naj bi bila dekliščina! Sem se razjezila. Počutila sem se tako odmaknjeno od sveta, ker edina od svojih prijateljic nisem imela fanta. Takrat pa sem se zdrznila in moje telo se je napelo kot elastika na frači. Leon me je prijel za roko in me vprašal: >Bi si pogledali kakšno srhljivko?< >Hmmmmm...< Je bilo vse kar sem lahko izdavila v tistem trenutku. Kot ponavadi, smo si privoščili kokice in se odpravili v kinodvorano. Namreč, ogledali smo si grozljivko "Pollo Aposston" , najbolj grozen film, kar si si ga lahko ogledal na celi obli.

~~~~~~~~~~~~~~

Kaj pa zdaj?
Je Leon res zaljubljen v Allison??
Vas zanima? NADALJUJEM????
26. julij 2013
Pa nwm to s bo zgodlo
Jap
Itq
Next
26. julij 2013
u140958
u140958
ne vem
ja
ja
next
26. julij 2013
Kaj pa zdaj? All se bo stiskala k Leonu
Je Leon res zaljubljen v Allison??jaaa
Vas zanima? NADALJUJEM???? jaaaaa obveznu
neeeext
26. julij 2013
u137253
u137253
Neext:
~~~~~~

Ampak čeprav je bila grozljivka, mi je bilo čisto vseeno, saj sem se lahko cel film stskala k Leonu.
Po filmu smo se skupaj s fanti odpravile še na sok, potem pa domov. Med pitjem soka, sem Leona vprašala ali je res da hodi z Lucy. >Hahaha!!!< Se je začel na ves glas smejati, da so mu v kotičke oči privrele solze smeha. Ko je opazil da mislim smrtno resno, je zatrdil da to ni res.
Preden sem šla spat sem se sama sebi nasmehnila in si rekla: >Mogoče pa imam pri Leonu le kaj možnosti.< Potem sem utonila v globok spanec brez sanj.
Naslednji mučni tedni so še vedno potekali nemoteno, s puncami ob sobotah nikoli več nismo videle fantov pri kinu. Najbolj od vsega na šoli sem oboževala predmet "4 elementi", predmet povezan z našimi močmi. Velikokrat smo se urili tudi v bojevanju z našim orožjem. Torej zgodilo se ni nič posebnega, dokler ni pri razredni uri učitelj naznanil zanimive novice: >Ta petek je za učitelje poseben dan. Zato vam sporočam da CEL pouk odpade!< Najprej sem par sekund samo nemo strmela predse. Potem sem dojela, da v petek ne bo pouka.
V četrtek smo bili seveda vsi napeti, pri zadnji uri nismo več trezno razmišljali. Po koslilu je Lea pritekla do mene in oznanila, da bo pri njej doma v petek zabava. >Kdo pa je vabljen?< Sem vprašala. In tako je začela naštevati. >Povabljeni so: May, Matej, Daniel, Nick, Hannah, Anna, Jenniffer, ti in seveda tudi Leon. Se vidiva!< Potem pa je odskakljala stran. Ob omembi zadnjega imena sem se zdrznila. >Upam, da ne bomo počeli nič "intimnega".< Odšla sem domov in se prijavila na FaceBook. Takoj sem dobila ploho sporočil. Vsa so se vsaj pretežno navezovala na temo: "A prideš na Leino zabavo??" Vsem sem odpisala pritrdilni odgovor.
Potem pa sem opazila, da sta se na FB pravkar prijavila tudi Lea in Leon. Leona je tudi zanimalo če pridem na zabavo. Pritrdila sem. Potem pa se je zgodilo nekaj čudnega.

Opa. Med Leonom in Allison je res preskočila iskrica. Kaj bo na Leini zabavi?
Vas zanima? NADALJUJEM???
29. julij 2013
u140958
u140958
next
29. julij 2013
Kaj bo na Leini zabavi? kašn poljub mogoče kej več mogoče bojo celu uni pršli po Allison zrd une ogrlice
Vas zanima? NADALJUJEM??? jaaaaa pa kaj sprašujš hitr piš
neeeeeeeeeeeext
29. julij 2013
Nexxxxxt
30. julij 2013
u137253
u137253
Neext:

~~~~~~~~~~~

Kakorkoli, najprej najin pogovor z Leo:
Lea: Čao All!! A prideš v petek na mojo zabavo??
Jaz: Ja, najbrž...
Lea: No... Ampak vprašanje ni ali prideš, ampak S KOM prideš.
Jaz: S kom?
(Ob omembi zadnjega me je skoraj vrglo s stola)
Lea: Ja.... Na moji zabavi moraš biti z nekom, ker se bomo igrali igrico 7 minut v nebesih.
(O super. 7 minut v nebesih je najbolj bedna igrica na svetu. S svojim fantom se za 7 minut zapreš v omaro in se z njim mečkaš. Komaj čakam, res!)
Jaz: Aha.... In kdo naj bi to po tvoje bil?
Lea: Ja Leon!! Sploh pa je jutri že zabava, zato se raje pripravi, kot da z odprtimi usti buljiš v ekran. (K te kr vidim...)
Prav zares sem z odprtimi usti strmela v ekran. Potem se je odjavila. Neverjetno!! Včasih svoje BFF sploh ne razumem več... Torej, potem pa sem dobila tudi sporočilo od Leona...
Leon: Hey, Ally! S kom boš pa prišla na zabavo? (Lea je omenila da mormo baje pridt v parih)
(Takrat sem ugotovila kakšno usodno napako je naredila Lea.)
Jaz: Hm.... Pa ti je Lea povedala kdo je povabljen??
Leon: Vidim da se izogibaš mojemu vprašanju, ampak naj ti bo. Ja, povedala mi je.
Pogoltnila sem cmok v grlu. Lea zna biti tako predvidljiva. Povabila je svojo dekliščino in njihove fante, zraven pa še mene in Leona. Tako očitno je, da bi naju rada spravila skupaj. O, ne!
Leon: Ally?? Allison, si še tam??
Jaz: Khm, ja.
Leon: Torej??
Jaz: Torej, kaj?
Leon: S kom greš na Leino zabavo?
Jaz: Um.... Nevem.
Leon: Bi šla z mano?
Zadrgetala sem po vsem telesu. Saj je to to kar sem si želela kajne?
Jaz: Seveda, se vidiva jutri.
Potem sem se odjavila. Bila je prava nočna mora.
Zjutraj sem bila zelo napeta zaradi zabave. Lea je rekla, da moramo biti oblečeni čim bolj preprosto. Najprej sem se stuširala, si umila zobe in obraz, nato pa pojedla zajtrk. Oblekla sem preproste jeans kavbojke in sinjemodro majico, ki se je skladala z barvo mojih oči. Lase sem si počesala in jih pustila spuščene. Malce sem se naličila, nato pa sem že zaslišala zvonec na vhodnih vratih. Postala sem zelo živčna, srce pa mi je kot podivjano bilo v prsih. Še zadnjič sem se pogledala v ogledalo in se odpravila po stopnicah dol. Hodila sem zelo počasi, in zdelo se je kot da stopnicam ni konca. Kakorkoli, ko sem končno prispela do vrat in jih odprla, mi je skoraj zastal dih. Na pragu je stal Leon, tako presneto čeden, da sem se skoraj onesvestila. Buljila sem vanj, in prebudil me je šele njegov glas: >Živjo, All! Danes si pa zelo lepa. Si pripravljena da greva na zabavo?< Pogoltnila sem cmok v grlu. Je rekel da sem lepa? Saj bolj povprečna ne bi mogla biti. Presenečeno sem samo zamomljala nazaj: >Živjo, ja pripravljena sem, greva.< Leina hiša je bila le eno ulico stran, zato sva se odpravila peš. Pol poti sva oba molčala, potem pa sem zadrgetala po vsem telesu. Leon me je prijel za ramena in me počasi obrnil. Na njegovem obrazu sem opazila zaskrbljenost in strah, zato sem se prestrašila da je kaj narobe. >Je kaj narobe?< Sem ga vprašala. >All, pogovoriti se morava.< Zvenel je tako smrtno resno, da me je postalo strah. >Povej.< Sem komaj slišno zašepetala nazaj. >Rad bi ti nekaj povedal, a nevem kako...< >Hmmm?< Je bilo vse kar sem izdavila iz sebe. Ne da bi še kaj rekel se je sklonil, me objel okoli pasu in poljubil. Poljub ni bil nič posebnega, le kot droben vzdihljaj. Potem me je spustil, stopil korak stran in me pogledal naravnost v oči, da sem spet zadrgetala. Opazila sem da sta zaskrbljenost in strah izginila z njegovega obraza, čez oči pa mu je hušknila iskrica veselja. Nevem koliko časa je minilo, samo nekaj sekund ali nekaj minut. Še naprej sva si strmela v oči in molčala. Nazadnje se mi je posvetilo, da bi najbrž rad dobil moj odziv. Prestrašeno sem ga pogledala in ga potihem vprašala: >Zakaj pa to?< >Že nekaj časa sem ti skušal to povedati, a nisem imel poguma.< >Hmmmm?< Sem spet rekla. >Rad bi ti povedal da..... Da te.....< Obstal je sredi stavka. Bila sem tako živčna. Še naprej sem čakala da bo povedal svoje.

~~~~~~~~~~~~

Kaj bo Leon povedal Allison??
Torej, kaj se bo zgodilo na zabavi?
Vas zanima? NADALJUJEM?
30. julij 2013
Next
30. julij 2013
u140958
u140958
NEXTTT
30. julij 2013
Kaj bo Leon povedal Allison?? d jo ljubi
Torej, kaj se bo zgodilo na zabavi?mogoče bosta postala par ampak mal me skrbi za une k jo bojo pršli iskat zrd ogrlice
Vas zanima? NADALJUJEM? ja hitr neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
30. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg