u151961
u151961
Hejhoj:*
Trojček z Niamom:'D Naslednji pa ste rekle da bi mele z Niallom tak da bom po tem prevedla enga z njim:') Soo enjoy and hope you like it:* Se opravičujem za vse napake <3

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲

*Zgodba v angleščini*
https://1dsexualfrustrations.tumblr.com/post/55584382361/niam-threesome

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲

*Zgodba v slovenščini*


Ležiš na kavču in se le sporščaš ter poslušaš najljubši album na tvojem iPodu, ko nenadoma začutiš, da ti je nekdo izvlekel eno od slušalk. Obrneš glavo v to smer, le za mehak smeh.

"Hej, sem se prestrašil?" hripav Irski naglas prekine glasbo, ki se še vedno predvaja v tvojem drugem ušesu. Poskusiš ga ignorirati in slušalko si vtakneš nazaj v uho.

"Zdaj, zdaj..." nežno zašepeta. "Ne bi rada prizadela mojih čustev, ne?" Ne moreš si pomagati, ampak začutiš občutek mrzlice, ko začne delati majhno potko po tvojih rokah s svojimi prsti.

"Včasih lahko imam živce," zašepeta. "Ne bi želel da bi se ti kaj zgodilo." Nato začutiš da ti iztakne še drugo slušalko in še en glas, še mehkejši, se vrine.

"Poslušaj ga, sweetie. Ne bi želela, da te boli." Pogledaš gor in vidiš dva para oči, ki strmita vate. Oba imata domišljav nasmeh.

"Liam ima prav. Ne bi te želela poškodovati... Preveč." Čutiš Niallove roke, ki se vlečejo po tvojih in začneš dihati hitreje.

"Lahko preneseš malo bolečine, kajne babe?" Niall stisne tvoje roke in odmakneš se nazaj. "Mmmmm, tukaj imamo nekoga nedolžnega, Liam." Pogledaš gor ter opaziš da se smehljata drug drugemu.

"Daj no, sweetie, naj te odpeljeva po stopnicah," Liam ti malo povleče lase in zapreš oči v upanju, da bosta odšla. "Ne bo trajalo dolgo.." zašepeta Liam.

"(T/I)" Niall mehko zapoje. "Bi šla z nama gor in se igrala?" Mrzlica zdaj postaja hujša in začneš čutiti to neznosno toploto v trebuhu.

Čutiš, da je tvoj iPod sunkovito izpuljen iz tvojih rok. "Dlje kot naju boš pustila čakati, glasneje te bom pripravil kričati." Liam zdaj povleče tvoje lase močneje in skoraj zajokaš.

"Lahko te narediva da se boš počutila tako dobro, baby," se Niall tiho zasmeji.
"Yeah, in potrebujemo le nekaj bolečine, da pridemo do tja," te Liam znova povleče za lase.

"Prosim," je vse kar zašepetaš preden te Niall dvigne in steče proti stopnicami z Liamom za petami.

Niall teče tako hitro po hodniku, da tvoja glava udari vrata preden bi jih lahko odprl. Izpustiš mali stok in lahko čutiš njegov smeh, ki vibrira skozi njegove prsi.

"Oh, baby, upam da lahko preneseš več kot to." Odpre vrata in te vrže na posteljo. Vodi svoje roke po tvojih nogat in povleče tvoje kavbojke. Slišiš majhen pok in vrže gumb na stran. Povleče jih dol preden se lahko pritožuješ in jih vrže na tla.

»Kje je Liam?« zašepetaš.

"Oh, baby. Pa smo spet tu.... Prizadanjaš moja čustva." Zgrabi tvoje gležnje in te povleče po postelji. "Če Liamu ne bi bila tako všeč bi zaklenil vrata in te fukal dokler ne bi rekla oprosti." Njegova roka drsi po tvojem stegnu in zelo močno ga stisne. Veš, da bo jutri modrica.

Skoraj zahlipaš in to ga pripravi do mehkega smeha. "Ali sem te prestrašil, baby?" tiho zašepeta.

"Ne." In veš, da to ni odgovor, ki ga je hotel ker takoj ko si to rekla je vstal s postelje.

"Oh, baby, moralo bi te. Naj ti nekaj pokažem." Preden se zaveš sedi na postelji in te ima čez naročje. "Katera je tvoja najljubša številka?" komaj ga lahko slišiš skozi svoje dirkaško srce.

"Umm... Sed-" in preden lahko končaš glasen pok odmeva po sobi. Izpustiš majhen krik.

"Kaj je bilo to? Sedemdeset?" Še en odmevajoči udarec.

"Zdaj, Niall... Mislil sem, da igrava po pravilih." Nisi ga morala videti ampak vedela si, da je Liam v sobi. Vzdihneš v olajšanju.

"Oh, sweetie. Jaz se še ne bi sprostil." Liam pride do tebe in te potegne iz Niallovih kolen. Slišiš čuden zvok in pogledaš dol ter opaziš, da si vklenjena, vendar samo na eno roko.

"Zdaj, sweetie. Če si pridna... Mi ne bo treba uporabljati tega." Liam te je zdaj podprl na posteljo in nežno padeš nanjo.

"Sleci se zdaj. Imaš trideset sekund." Liam ni izgledal tako srčkano zdaj. Pohitiš in se popolnoma slečeš, ko Liam zašepeta osemindvajset. Pogledaš gor in vidiš Niall-a in Liam-a, ki sta popolnoma gola in se režita drug drugemu.

"Si pripravljena, baby?" se Niall tiho zasmeji. "Zapri oči in štej do deset."

"Ena," komaj zašepetaš. Lahko si slišala, da ste se premikala in nisi si mogla pomagati zato si malo pokukala. Samodejno si začutila Liamovo roko okoli stegna, ko te je položil na posteljo. Čutila si njegovo glavico ravno v centru vročice.

"Zdaj, bomo vsi prijazni in se prepričali, da si mokra za naju. Ne moreš slediti niti preprostim navodilom." Slišiš lahko Niallov tečen glas nad svojo glavo.

"Deset," zašepeta Liam in vstopi vate. Izdihneš in on ohranja svoj hiter tempo nad tabo. "Ne bi smela kukati, sweetie." Čutiš, da se je postelja udrla nad tabo in med svojimi tesno zaprtimi očmi vidiš nekaj blond.

"Odpri, baby. Čas za opravičilo," Niall potegne tvoje lase nazaj in preden lahko zajameš sapo od Liamovega potiskanja, čutiš vsega Nialla v ustih. Poskušaš zgrabiti njegovo roko za podporo, ampak jo odrine stran. "Bolje, da se obnašaš," zašepeta. "Svojo srečo si že preizkusila."

Čutiš, da se bližaš vrhuncu in takrat začne Liam svoj palec premikati okoli tvojega ščegetavčka. Ne moreš verjeti, da še vedno ohranja isti, hiter tempo. Ne moreš ujeti svoje sape in ko začneš upogibati hrbet, se Niall potisne ves vate in te drži pri miru. To ti oteži, da bi se osredotočila na voj vrhuned in začneš se dušiti. Ko zaslišiš njegov smeh veš, da to počne namerno.

Še vedno se dušiš, ko se Niall zopet potisne vate. Sploh se ne premikaš več, a te drži dol medtem ko je Liam postavil eno nogo na njegovo ramo, dal je novo globino njegovega napada. Začneš se še bolj dušiti, ko Niall ostane v tvojih ustih, udarja v zadnji del grla.

"Nial," zamrmra Liam. Niall te izpusti in v kašljanju zajameš sapo.

"Shhh, sweetie. V redu je," zašepeta Liam, ko ti zada najbolj globok potisk. Kričiš, ko zopet začneš upogibati hrbet in pustiš, da te utripajoč občutek prevzame.

Liam pospeši svoj tempo in postavi tvojo drugo nogo na svojo ramo.

"Zdaj, zdaj, Liam.... Veš, da ne boš pripravil te prasice priti. Ona je moja." Skoraj zajokaš, ko se Liam potegne ven iz tebe. Zrak se ohlaja na tvojem vročičnem centru. Zastokaš ob občutku.

"Sedaj pa gor. Štejem do pet. Ena..." Niall stoji ravno pred tabo. Skočiš iz postelje tako hitro, da se zaletiš vanj.

"Živjo," tiho zašepeta. "Nisi se še opravičila, obrni se." Samo strmiš vanj, v upanju da bo omehčal svoj pogled. Ko dvigne obrv se obrneš, vedoč da ne smeš izzivati.

"Zdaj pa roke na posteljo." Narediš kakor ti reče in čutiš njegov dih na desnem ušesu, ko njegov prst rahlo razpre tvoje 'ustnice'.

"Do mene boš bolj spoštljiva kot si bila do Liama. Kričala boš moje ime." Tesno zgrabi tvoje boke in te še bolj potisne na posteljo. "Bodi pri miru..." Ubogaš ga in čakaš, čakaš da te pofuka.

"Niall..." Lahko slišiš Liama zdaj, ko pride na posteljo, obrnjen proti tebi na kolenih.

"Oh, utihni, Liam," reče Niall ko se zarije vate s takšnim pritiskom, da se tvoja glava zaletiš v Liamove prsi. Izpustiš glasen krik in nagrajena si s hripavim smehom.

"Ti je všeč to, prasica?" zašepeta Niall. Še bolj zgrabi tvoje boke in se še močneje zarije vate, čisto ven in popolnoma noter.

Liam ti rahlo boža lase in obraz. Pogledaš gor in vidiš, da je njegov obraz mehak. "Opozoril sem te, da se obnašaj, sweetie," mehko reče.

"In..." *Potisk* "Povedal sem ti..." *Potisk* "Da imam..." *Dva potiska* "Živce," zagodrnja Niall.

Liamova glavica se dotakne tvojih ust in slišiš vzdih, ki zapusti njegova usta. Določiš svoj ritem medtem ko se Niall še vedno potiska vate.

"Ne slišim te, baby," zagodrnja Niall ko te udari po riti, močno.

Izpustiš majhen vrisk in zgrabiš Liamove noge... Za podporo.

"Rekel sem, da te prekleto ne morem slišati, pizda. Kriči!" Niall prime obe tvoji roki in začne potiskati vate in gre tako globoko da si ne moreš pomagati ampak kričiš. "Oprosti! Preklet, žal mi je!"

Liamova glavica je zoept na tvojih ustih in vzameš ga, sesaš ga kolikor močno ga lahko. "Oh, fuck..." Liam trza in preden mu pride te začne dušiti. "Ugh... Bolje da ne zapraviš tega," Liam drži tvojo brado gor, ko se Niall potisne vate z vso silo.

"Končal sem z njo. Vsa tvoja je." Čutiš da je Liam odšel iz postelje in skoraj zajokaš ob misli, da si znova sama z Niallom.

Niall se hripavo zasmeje in te prevrne. Preden se zaveš je na tebi, njegova sapa na tvojih ustnicah. Začutiš mehak poljub, ne povsem na ustih ampak dovolj blizu.

"Liamu si mogoče všeč, a meni si bolj."

Niall te prestavi do konca postelje in se znova potisne vate. Njegov palec začne delati kroge okoli tvojega otečenega klitorisa.

"Hočem te slišati, pizda." Niall ti zada globok potisk, ki te pripravi do kričanja.

"Niall! Prosim! Žal mi je!" Začutiš vrtoglavico. Zdi se ti, da boš zaplavala vsako sekundo in potem Niall zadane to eno mesto in zakričiš: "O moj bog!" Njegov nasmeh je tako domišljav da si želiš da bi ga lahko z udarcem spravila iz obraza.

Niall še vedno potiska vate in začneš upogibati hrbet. "Niall! Jaz bom... Bom... Jaz..." Ne moreš dihati ker začne globoko potiskati vate. Pride ti s takšno silo, da te mora Niall držati na postelji.

"Mmm, baby... Ostani pri miru," zagodrnja Niall ko čutiš njegovo toploto da te napolni. Zgrabi tvoje boke in pride mu vate. Potegne se ven in hočeš se premakniti.

"Rekel sem, da se ne premikaj, baby. Razširi noge."

Narediš kar reče. Strmi in čaka. "Liam!" zavpije in Liam pride nazaj v sobo, sveče oprhan. Pride do postelje in pogleda dol.

"Nice," zašepeta Liam in se skloni dol k tvoji vročici in te poliže. Pomigaš ob občutku njegovega toplega jezika. "Oba sta neverjetnega okusa," Liam pomežikne Niallu.

"Ne dovoli Harryu da bi te slišal to reči," se zasmeji Niall.

Čutiš da si potegnjena iz postelje in spoprimeš se z Niallovim držanju. Nameni ti mehak pogled in malo podrgne tvoje 'dno'. "Kaj praviš na prho, baby? Potrebovala boš nekaj losjona za tole."

Ko zbereš svoja oblačila se odpraviš po hodniku. Ne moreš si pomagati ampak postaneš mlahava, ko slišiš mehak Irski smeh.

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲

Voilà! To je to haha:'D Ta je mal bol dirty:'P Naslednji pa je tak ko sem že rekla z Niallom:*
22. februar 2014
Neeext:*
22. februar 2014
O faak, kok sta tuki nesramna omg o:
Pa ful je dirty, o fak ahhahaha o.o
But still... PDOSAKFKDSGOPDJKSBOPSJGISJGSDIOGS *OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO*
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!
22. februar 2014
next*o*
22. februar 2014
next
22. februar 2014
neeeeeeeeeeext
22. februar 2014
u155895
u155895
neeext
*OMG kak je dobr*
22. februar 2014
faak *__* hahah kok sta zlobna </3 hhh
neeeeext!!
22. februar 2014
omfg faaak!!! next!!
22. februar 2014
u147628
u147628
Pizda
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxttt
22. februar 2014
u120926
u120926
Še dobr da ležim, drugače bi se zvrnila po tleh...
Pri meni danes spi kolegica in sem ji tole brala, da sem uporabila njeno ime.... Ženska je očarana in noge ji same lezejo narazen.
Komaj čakava Nialla!!!!!
NEXT
23. februar 2014
Neeext
23. februar 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext<3
23. februar 2014
u151961
u151961
Okeej js mam sam eno uprašanje....
Pač našla sem en fuul hud Niallov preference in ma zraven khmm... Dirty slike, fuul dirty slike... Zej pa povejte če jih objavim zraven al ne hahaha:'D
26. februar 2014
u120926
u120926
Jaaaaaaaaaa! Nujno!!
26. februar 2014
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!! ja objav jih
26. februar 2014
u147628
u147628
Jaaaaaaaaaaa
26. februar 2014
ja kr objav
26. februar 2014
u166111
u166111
neeeext in objav
26. februar 2014
neeeeeext
26. februar 2014
u155895
u155895
jaaaaaaaaaaaaaaaa
26. februar 2014
Ej kak je naslov tega Niallovega dirty preferenca?
27. februar 2014
neeeeeeeeeeeext
28. februar 2014
Next
28. februar 2014
u151961
u151961
It's Anjaaaღ : Mislim da je High c:
28. februar 2014
next nujno haha
01. marec 2014
u151961
u151961
WOHOOOO I made it!:'D
Novi preference z Niallom preveden:* http://www.igre123.com/forum/tema/1dsexualfrustrations-high/69648/
04. april 2014
meni nena odpre
05. april 2014
sexy bitch stran/tema je bila izbrisana, učeraj je še delalo, ker smo nekateri prebrali. ne vem zakaj, ampak tema je bila izbrisana. verjetno jo je admin zbrisu, ne vem
05. april 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg