Hei!!!!!
No, tudi jaz bom začela pisati zgodbo. Govorila bo o 1D.....
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
Živjo!
Jaz sem Kendall. Sem zelo velika oboževalka 1D. Stara sem 19 let. lahko bi rekla da jih ljubim? Še posebej pa Nialla.Živim v bogati družini in zlo smo slavni družina kardashian.
SLIKICE:
jaz ( Kendall)

Živjo!
Jaz sem Selena. Sem Kendallina BFF.
Tudi jaz sem zelo velika oboževalka 1D
To sem jaz:

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
Bilo je popoldne. Sama sem bila doma. Zeloo sem se dolgočasila, ko pa je nekdo potrkal na vrata. šla sem odpret in bila je Selena. Pozdravila sem jo in ji rekla naj vstopi. Šle smo v dnevno sobo. Ko smo se komaj vsedla na kavč je spet nekdo pozvonil. Ko sem šla odpret sem zagledala poštarja. Prinesel je priporočeno pošiljko. Podpisala sem in odšla v dnevno sobo ter odprla paket. Dobila sem VIP karte za koncert od 1D!! In to 2!!! Kako sem vesela!!! Samo zdaj pa je vprašanje koga naj vzamem seboj. Rekla sem: Selena? Bi šla z mano na koncert od 1D? Začela je kričati ker je bila tudi ona zelo velika fanica od 1D!! Ja!!! Je rekla. Ampak zakaj??? Zakaj sem jaz dobila karte za koncert?? Čudno... Rekla sem. Tukaj piše da je koncert že JUTRI!! Šle smo pakirat. Spakirala sem si 2 kovčka, saj sva se odločili da bova šli po koncertu če na ogled Londona.
03. julij 2014
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸NEXT DAY LATER¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
Letalo je pristalo. Odšli sva na prizorišče in vstopili skozi vrata 2. Zagledali sva 1D. Začutili sva potrebo po kričanju ampak naju je Harry zaustavil. Rekel je: prosim, ne! Odgovorili sva: okej. Videla sem kako me Niall gleda. Ko je opazil da ga vidim se je zdrznil in rekel : živijo punci, jaz sem niall to pa so liam, luis, harry in zayn. Katera od vaju je Kendall?? Kendall sem jaz to pa je Selena. Sem rekla.
Med koncertom (Selena)
Harry je tak piki<33
Med koncertom (JAZ)
Niall je taaaaaak piki<33
po koncertu
Hej!! Kaj ko bi šli vsi skupaj na pico? Vsi smo Nallu odgovorili: JA!
¸¸¸¸¸¸¸¸V pizzeriji¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
No torej.... hm..... nas najbrž že poznata kajne? Jasno da. P.S. Harry se je usedel zdraven Selene, Niall pa zdraven MENE!!
Tako smo se nekaj časa jedli potem pa prišli do ideje da bi jaz in Selena prespali pri njih. Naročili smo taksi in se odpeljali. Ker je bilo premalo prostora sva jaz in Selena sedeli v naročju. Jaz pri niallu ona pri harry-u. Skos sta naju bulila v rit . Prišli smo do njihove hiše.

Prišli smo v dnevno sobo. Rekli so da se gremo flašo resnice. Lui je bil tako vstrajen da sva privolili. Najprej sem vrtela jaz. Prišlo je do liama in sem vprašala: kaj je dlelal nial ko sem mu sedela v naročju? am..... bulil te je v am........ rit naredil je tiste pasje okice tako da sem mu odpustila. Naslednja je vrtela Selena. Ker domnevam, da ni bil harry čisto nič boljši bom luisa vprašala, če se mu zdi da je harry malo zatrapan vame??? pa niall v Kendall???Harry je čist totalno zatreskan vate Selena, niall pa v Kendall. Potem sem spet vrtela jaz, Kendall. Zavrtela sem med harrya in NIALLA. Vprašala sem ju če je to kar je lui rekl res. Nial je rekel: Ja srček, res je. in me poljubil na usta. Vprašal me je: bi bila moja punca? Odgovorila sem mu: da. Odnesel me je na kavč, in tam sva se poljubljala. Kmalu me je začel poljubljati še po vratu ko pa naju je lui prekinil in rekel. No, to je pa moja pamet. Sedla sva v krog. No sedaj pa še harry. Pogledal je in dahnil: ja. Selena je prišla k njemu in ga strastno poljubila sedla mu je v naročje in tudi onadva sta se straastno poljubljala. Oba poljuba sta izgledala približno takole:

no recimo takole. To sva midva Z NIALLOM

To pa sta Selena in Harry

Pozno je že! Je rekel luis. Vsi fantje so pritrdili. Niall me je odnesel v svojo sobo (vso pot sva se poljubljala)

Ko sva prišla me je odložil na posteljo in me začel poljubljati po vratu potem pa ko mi je hotel že sleči majico sem mu rekla: Ne zdaj piki moj mal me glava boli. Rekel je: potem pa vredu. Ko bo konec, povej . Poljubljava se pa še lahko, sem rekla. Potem sva se vsaj 10 minut straastno poljubljala pa naju je harry prekinil ko je vdru v najino sobo. No, am...... nebom motil ne..... am..... lahko noč . Hej greva pogledat kako se imata selena in harry! Ko sva prišla sva zagledala ta prizor:
Harry pa se je zadrl: čizs Kendall tole si pa ti zakuhala. Nasmehnila sem se mu in naredila *puppy eyes* tako da se mi je moral nasmehniti!!
Potem me je naill še enkrat nahitro poljubil in smo šli spat.
03. julij 2014
Spala sem pri Niallu. Zbudila sem se v njegovem objemu. Dala sem mu poljubček na čelo da se je zbudil.
Objel me je in mi podaril strasten poljub. Šla sem na WC ko sem pa prišla ven me je vprašal če mam že konc mense. Rekla sem mu: hornič moj mali in mu dala poljubček na usta. Rekel je. Je konc al ne?? Ja sem mu rekla. Joj, joj (mwa) A mislš d sta Harry in Selena že fukala?
Ja itaaaaaak je rekel. K neveš d je Harry bog spolnosti in poželenja??? Ja itak. Miška, ljubim te. Jaz tudi tebe. In spet poljub.Jasno, pozabila sem vam povedati da so zdaj poletne počitnice!Louis se je zadrl iz hodnika: Zajtrk!!!!Vsi smo se nazaj zadrl: JAA
Vsi smo jedli potem pa so fantje rekli, če greva lahko jaz in Selena za nekaj trenutkov v dnevno sobo. Pritisnili sva poljubček svojima fantoma in šli.

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸FANTJE¸¸¸¸¸¸¸¸
H-Harry
N- niall
L- liam
LO-louis
Z-zayn
V-vsi
O- ostali
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
H- no fantje, izbrati moramo kraj za počitnice
V- bejž no bejž
N in H- bosta šli punci z nami
Lo, L in Z- Jasno
N- mislim, da bi morali na Irsko, da Kendall razkažem ta čudoviti otok. Imamo tudi morje,..
O- Kaj pa če bi šli na havaje???
V- jaaaaa!
Z-torej, zmenjeno??
O- jaaaaaaa
H- Pokličimo punci!
V- Kendall,Selena
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
K- Kendall
S-Selena

H- Kendall in Selena. Kot vesta so sedaj poletne počitnice. Dogovorili smo se da bomo za počitnice odšli na HAVAJE!!!!!
K,S- OMG fantje!!!!!

No odidemo že jutri.............
03. julij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg