Sem Bella, stara sem 17. Moja BFF je Ally, ki ima fanta Nialla. Jaz sem trenutno samska ampak me nekdo osvaja. Ja itak Harry in Zayn. Samo Zayn tko sam govori zelo je luštkan. Sem njihova BFF in smo vedno skupaj imam hišo zraven njih. Podnevi sem pri njih zvečer sama doma.

Dnevi se takole začnejo:
Vstanem in si umijem zobe na hitro oprham in hitro k fantom. Prišla sem skozi teraso bila je čudno odklenjena. Vse tiho sem si mislila. Šla sem prvo polukat v Zaynovo sobo, kjer je bila Perrie in mi je rekla:''Hei frendica, kako gre? Vse je tako tiho res.'' odogovorila sem ji:''Ja, kdaj si pa prišla?'' rekla je:'' Ob 21.31. Zayn me je pogrešal in me poklical.'' in sem odšla. Potem sem šla v Louisovo on je sam. Grem v Liamovo in on je sam. Grem v Niallovo on pa ni sam, ker je z Ally. Šla sem v Harrijevo ne spi in gleda TV v sobi. Videl je in rekel naj se uležem, da bova gledala TV. In sem si uledla. Začel me je poljubljati odrinila sem ga stran in rekla:''Se zavedaš, da sem komaj 17 let?'' ''Stopil je z eno nogo na tla in me prosil, da bi bila njegova...... punca. vredu sem rekla. Šli smo ven na piknik vsi s puncami razen Liam. Niall ga je vprašal:''Kaj te je punca enkrat po jajcih udarila in odšala?'' vsi smo se smejali on je pa odšel. Ni se več vrnil. Kaki 2 uri smo ga čakali in ni prišel. Hitro smo šli k Daniell in tam je bil. Bil je večer in neurje. Harry je rekel naj prespim tu. Sama med moškimi ne. Dobro punce bodo tudi tu. Pripravili smo se na spanje in odšli v sobe in spat.
Next?
31. julij 2013
next!
01. avgust 2013
fala
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Naslednje jutro sem komaj ugotovila, da sem imela spolne odnose s Harrijem. No priznam noč je bila fenomenalna. Res ve opravititi dekle do onemoglosti. Zjutraj sem vstala in bežala in plesala na hodniku, ko stopi z kopalnice Zayn. Pozdravila sem ga zelo nasmejana. '' Nekdo je pa vstal zelo vesel.'' in odšel. To kaj je rekel je bilo res. Tekla sem k bff ampak je spala na Niallu. Liam je bil v kuhinji in je pekel palačinke. Bila sem v moderčku in hlačkah. Tekla sem po oblačila in se vrnila in oblekla. Daniell je odšla na tekmovanje v plesu, ki bo v Nemčiji. Liam je ostal sam, smilil se mi je in sem ga objela. Pride Harry in vidi, da objemam drugega, bil je jezen. Rekla sem mu za to, da je Dani odšla in se mi je smilil. Tudi on ga je objel. Perrie je tekla ven, ker ona gre na turnejo v Francijo. Elenor pa spet za model v Slovenijo. Kaj sem samo jaz nič vredna?? Sem se spraševala. Minila je 12 ura in smo vsi tiho sedeli. Zayn je šel po pico. Jaz sem šla domov in se uledgla. Za mano pri Lou in me vpraša kaj mi je. Rekla sem mu, da me je včeraj Harry poniževal v postelji in govoril norica, sovražim te... Objel me je in me pogledal v oči in mi podal poljub na lice. Zjokala sem se mu na rami. Potem mi je povedal en vic in vprašal:'' A se vrneš?'' rekla sem mu:'' Ne, dokler se Harry ne opraviči za to tako dolgo me ne boste videli.'' odšel je. Rekel je Harriju. Harry je nesel eno vrtnico in šel k meni. Opravičil se mi je na kolenu in rekel:''.......
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

vprašanje:
Kaj mi bo rekel Harrry?
a) oprosti srček, a mi opravičiš?
b) nočem te več videti
c) ljubica, ko sem te spoznal sem vedel, da si ti ta prava za mene. bi mi opravičil in zaživela z mano na novo?
napišite v komentar
NEXT??
02. avgust 2013
a) ali pa c)
Nexti
02. avgust 2013
Next !
nova bralka
a ali c..
02. avgust 2013
fala
ogovor je bil c
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Odšla sva nazaj in smo klepetali, kar je bilo čudno. Lou je govoril vice in smo se smejali na ves glas. Bližala se je ura 11.00 zato smo vsi tekli v sobe. Jaz imam svojo sobo kjer je povezana z Niallovo in Zaynovo sobo. Šla sem spat. Ura je odbila polnoč in v mojo sobo so prišli vsi fantje. Mislila sem, da imam privid ampak je žal bila resnica. Ja fantje so čudez na tem svetu.
________________________________________________________________________________
vprašanje:
Kaj mi bodo vsi rekli?
a) kaj počneš v moji sobi?
b) živjo lepo spiš?
c) vesel božič
d)adijo
________________________________________________________________________________
Nisem imela veliko časa zato je kratka. Izberite samo en odgovor.
03. avgust 2013
Next
in mislim da b
21. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg