Forum
u145210
u145210
Odločila sem se da še sama pišem imagine.
Upam da vam bo ušeč

Niall

"Res si čudovita."je niall rekel v mesečini.zardela si in pogledala v čevlje."T /I ni te treba biti sram.res si čudovita."je zašepetal in mi ozignil obraz."ti pa nič ne zamujaš."sem rekla."ja hvala.res sem eleganten."je rekel in se zavrtel kot gentelman.zahihitala sem se.tudi on se je nasmehnil."veš res si mi ušeč T/I in res upam da si kdor misllim da si."je rekel se sklonil k tebi te prijel za lica in te poljubil.poljub si mu vrnila.
28. julij 2013
u145210
u145210
harry

"nočko"si rekla svoji mami in šla v sobo.počakala si da so vsi zaspali nato pa si vzela tablico.šla si na yt in gledala harry-jeve imagine.solza se ti je spustila po licu ker si spoznala da ga neboš srečala.jokala si kot dež.
naslednji dan si bila zmenjena s N/P/I (ime naj frendice..).prišla si do starbucksa in videla N/P/I .naročili sta kavo.ona si je v ušesa dala slušalke ti pa si se spomnila harry-ja.spet se ti je topla solza spustila po licu.začela si potiho hlipati.tvoja bf te ni slišala ker je imela slušalke.naenkrat te je nekdo prijel za ramo."je vse kul?"te vpraša."zakaj mora bit lajf tako zakompliciran"si zastokala."nevem ,ampak vem da je."je rekel.imel je enako globok glas kot harry.obrnila si se in koga vidiš?njega v njegovi popolnosti.
(prihodnost: s njemu sta se poročila in imela 1 otroka fanka po imenu charlie.)
28. julij 2013
u145210
u145210
ok to je biu sam uvod zdej sem pa nekaj zmazala in upam da bo vam ušeč

tvoj bff je ti si pa vanj zaljubljena

zayn

"T/I daj no!saj nisem nalašč!"je rekel zayn.polil je tvojo najljubšo majico z nekim sokom.vedela si da gre ven.le da si se ti še malo hotela z njim zafrkavat."ne zayn nikoli ti ne odpuuustiiim!"sem zavpila.žalosto je pogledal v tla."prav!zgini ven z moje hiše!"je zavpil."zayn bil je....."sem začela."ne!vedno rečeš:'bil je samo hec' veš kaj dovolj te imam!zgini ven s moje hiše!"se je drl."ne!ker grem k saffai!tebe ne poznam več!"si zavpila in stekla v safaaino sobo.brala je revijo in imela je slušalke."hej saf!"sem pozdravila.odstranila si je slušalke."hej T/I!ne zgledaš prav....veselo."je rekla.
"z zaynom sva se sprla."sem zamomljala."oh ne!to je grozno!povej kaj je bilo....in zakaj imaš to tvojo majico polito z borovničevim sokom?"je rekla."pač zaynie me je polil z tem sokom.in potem sem se delala da sem jezna...in se je razkuril..."sem zadnje besede že šepetala."ojej!"je rekla."opravičit se grem!" sem rekla.šla sem v dnevno in zagledala na zaynu sedeti rdečelasko."ljubim te!"ji je rekel.auč!nekaj bolii!!ne noga je v redu ,roka tudi.....mislim da me boli srce...zaljubila sem se v zayniya!

niall:

"hej T/I!"je niall pozdravil pred hišo ."hej ni!zakaj si me potreboval?"sem vprašala."ne tukaj.greva v starbucks!"je rekel.med hojo si razmišljala da mogoče te bo vprašal za zmenek ali pa če bi bila njegova punca!tako si bila vznemirjena!prišla sta do mize in se vsedla.naročila sta kappucinno."torej kaj ?"si vprašala."veš tista punca iz našega razreda.....(izmisli si ime) .no všeč mi je kako naj jo vprašam ali povabim na zmenek?"je vprašal.nož ti je zaril v srce.bolela je ta bolečina in komaj si zadrževala solze."č-če b-bi-bila j-jaz t-ta pun-punca b-bi najraj-e vid-videla d-da bi mi s-spesnil pes-pesem i-i m-mi j-jo za-zapel."si komaj izjecljala."morem it niall....imamo spomladansko čiščenje!"si rekla in šla.ljubila si ga,ljubila!

liam:

imeli ste praznovanje za tvoj rojstni dan.no ja samo vidva z liamom sta bila.igrala sta se twister.zelo sta se smejala.naenkrat si pristala v njegovem naročju.spet sta se začela smejat.nasmeh je zbledel in resno sta se gledala.približevala sta se drug drugemu in naenkrat si začutila toplo sapo na tvojih ustnicah.poljubila sta se.poljub se je prelevil v bolj strastnega in naenkrat si pristala pod njim.odrinila si ga "liam punco imaš!"sem kriknila."ja vem oprosti!in upam da nisi nič začutila pri poljubu ker saj veš jaz nisem"je rekel.tista iskrica upanja se je skila za oblake."ne-ne ni-nisem."sem zajecljala."moram it"si dodala in stekla ven.pred hišo so se ti ulile solze.

louis

"ellenor pride T/I!pojdi že domov!"je vpil lou."jaja že grem!"si zavpila."kreten!"si potiho dodala."kaj!?"je zavpil."nič ,nič znanec adijo!!"si zakričala."če dvakrat premislim se grem raje k lottie!ona saj ni prezaposlena z svojim fantoom!"si rekla in se pognala v sobo ampak me je močna roka potegnila nazaj."oprosti samo ljubim jo in hočem da je vse popolno!"je rekel.zavzdihnila si in pomislila zakaj ne moraš ti biti ellenor!"ja saj ti oprostim!"sem rekla in ga objela.

harry

zavrtela si se pred ogledalom.bila si čudovita .šla si na drsanje z hazzo.šla si ven in zagledala harryja in njegovo punco ."hej T/I!gremo?"je rekel."ja lahko"si zamomljala.harry in njegova punca sta redno drsala skupaj.sama si bila.dovolj ti je bilo!šla si ven iz drsališča naravnost domov!ljubiš ga!

********************************************************************************************************************************************************

resno upam da vam je všeč <3
26. avgust 2013
u145210
u145210
evo next hope you like it!
***********************************************************************************

prvi ljubim te

liam

z liamom si bila že zelo dolgo najboljša prijateljica.toda ti si do njega čutila več kot to.poklical te je."hej T/I! bi šla v starbucks nekaj...ti moram povedat "je rekel."ok li! se dobiva tam!" si rekla.oblekla si se in prišla do starbucksa."hej li! kaj je? "si vprašala."pridi greva noter! "je rekel.vsedla sta se. "poglej...vem da do mene čutiš le prijateljstvo...ampak pridi z mano nekaj ti morem pokazati! "je rekel.peljal te je do njegove hiše.prišla sta v njegovo sobo.na stenah so bile vajine slike.na sredini pa napis : i love you T/I! "liam jaz...."si začela ampak nisi vedela kaj reči."saj je vredu ni treba da ti mene.samo izpovedat sem se ti hote..."je začel ampak si ga prekinila s poljubom."ljubim te "ti je zašepetal."jaz pa tebe "si rekla.

niall

z niallom sta bila sošolca v srednji šoli.sedaj sta se začela družit.danes te je povabil na plažo ko nobenega ni...torej ob 9h.naličila si se, oblekla in odšla ven."hej T/I! greva? "je vprašal."ok "si odgovorila.ko sta prišla ti je niall zavezal oči."kaj delaš? "si vprašala."shh boš boš videla."je rekel in te nekam posedel.mivka je bila."snami si ruto."je rekel.medtem ko si si odvezala ruto je že začel peti i won 't give up on us.od jasona mraza.sedela sta v krogu vrtnic okoli so bile pa svečke.v krogu je poleg naju pisalo :ljubim te!bila si očarana.skočila si mu v naročje in ga objela.trno si se oklepala njegovega vratu."ljubim te T/I! bi bila moja? "je vprašal.poljubila si ga."mislim da je bil to ja! "je kriknil.končno si njegova!

zayn

z zaynom sta bila dolgo v zvezi toda vedno je bilo le :rada te imam!ampak ti si vedela.vedela da ga nimaš rada! ljubiš ga! "hej babes! "je rekel pred hišo.spet gresta na zmenek! jupii!! "kam pa greva? "si rekla."nekam kjer je lepo! "je rekel."am....lepo...."si izustila in premišljevala kam gresta.decemberski sneg se je oklepal tvojih čevljev ko sta hodila.bil je december.in hodila sta nekam proti drevesu.vsedla sta se pod drevo. "poglej T/I .....vem da me imaš samo rada ampak....jaz to tebe čutim nekaj več....ljubim te T/I! in nebom več skrival! "je rekel.skočila si mu v objem.rmislim da lahko rečem samo enako....ljubim te! "si mu rekla. poljubila sta se.

harry

s harryjem si bila samo prijateljica.do njega si čutila več.čakala si na harryja. šel je v knjižnico zate po knjige.prišel je nazaj.dal ti je knjigo z naslovom e mine! (♥bodi moja ♥)"hvala harreh! "si rekla.odprla si knjigo.in namesto še enkrat naslova si zagledala prečudovito verižico s srčkom.verižico si dala na stran in zagledala napis : would you be mine? in odcpodaj podpisan :harry.omg! zagledala si harryja."torej boš moja? "je vprašal.skočila si mu v objem to je bil najboljši dan v tvojem življenju!!

louis

"loui the tommo tomlinson is here! "se je zadrl louis ko je prišel k tebi.z louisom sta bila že dooolgo najboljša prijatelja.ljubila si ga toda nisi hotela priznati."hej lou! "si rekla."hej lou!? to je vse kar dobim?? kakorkoli no danes te bom peljal na loondoon eyee!! "je rekel."ok! kdaj pa greva? "si rekla."zdaj! pridi! "je rekel in te potegnil v avto.ko sta prišla do tja je bilo vse prazno."o pa ja nisi....?""o ja pa sem! pridi! "je rekel in te potegnil noter.noter je bil sedež zraven pa še ena tabla.na njej je pisalo :ljubim te T/I! bi bila moja? lou te je vprašljivo pogledal. skočila si mu v objem in mu zašepetala :"z veseljem! "

≈≠≠≈≠≠≈≈≠≠≈≈≠≠≈≈≠≠≈≈≠≠

evo
next?
27. avgust 2013
u145210
u145210
Ewo že naslednji next
še nekej dobite jih 3 do štirkrat na teden....ker je zdej pač šola....no evo next

-misli da ga varaš -

zayn

PHA....IN JAZ NAJ BI TI VERJEL! je zaupil zayn.ZAYN NISEM TE PREVARALA! si zavpila.MHM....NE BOM TI ŠE ENKRAT NASEDEL! DOVOLJ TE IMAM! TEBE IN TVOJIH BUTASTIH IGRIC! ADIJO T/I! je zavpil in šel ven iz tvoje sobe.slišala si but u steno nato pa še loputanje vrat.ZAYN! NE...si zakričala.solze so se spustile po tvojem obrazu...sesedla si se in pustila solzam prosto pot.kako lahko misli da je ben nekaj več kot najboljši prijatelj.poklicala si ga ampak je prekinil.pah saj mu je bilo gotovo od nekdaj vseeno zate....poklicala si svojo najboljšo prijateljico I /N /P.
T/I! je zakričala.B -BI LAHHKO PPRIŠLA KK MENI? si vprašala.JA TAKOJ SEM TAM! je rekla.O -K si zavzdihnila.kmalu je prišla in pričeli sta se pogovarjat.jokala si ji v majico.NE ZDRŽIM VEČ! si rekla . v tistem je notri stopil zayn...

harry

še predobro si se spomnila noči.bila si pijana in zbudila si se v postelji nekega neznanca.šla si domov.usedla si se na kauč in jokala.naenkrat potrka.v naslednjem trenutku so vrata podrta čeznje pa stopi harry. njegov obraz je napet prav tako kot njegove mišice.SEM VEDEL! ISTA SI KOT OSTALE! SAMO IZKORIŠČALA SI ME ZA DENAR! LJUBIL SEM TE T /I! LJUBIL.TI...TI PA....PA SI ME IZKORIŠČALA ....BILA SI PRVA....PRVA KI...KI SEM JO DEJANSKO LJUBIL.ČE IMAŠ DOJENČKA SREČNO...IN ....NAJ BO VSAJ DOBER OČE....TISTI...TIP.ADIJO T /I.ZAPOMNI SI DA TE LJUBIM.....EDINA SI BILA KI SI ME OBRAVNAVALA KOT....HARRYJA SAMO....HARRYJA...NE PA HARRYJA STYLESA...je šepetal.ulile so se mu solze in stekel je ven.kaj sem naredila!?

liam

OPROSTITE! si govorila ko si se prebijala čez množico ljudi in iskala liama.iskala si ha pred petimi minutami in si ga zamešala.našla si ga.LIAM NAJ POJASNIM! si kriknila s solznimi očmi.NIČ NIMAŠ ZA POJASNJEVAT! NEMOREM VERJET! DANES...SE STRINJAM S TAYLOR SWIFT!! WE ARE NEVER GETING BACK TOUGETHER CAUSE YOU WERE TROUBLE! je zavpil in šel.izgubila si človeka ki si ga ljubila.....

niall

nisi mogla verjet sama sebi...zaradi alkohola si ga prevarala!! T /I PRIŠEL SEM PO SVOJE STVARI.je potiho rekel niall ko je prišel u stanovanje.OK si zašepetala.ko je že hotel iti si ga ustavila.NIALL...POČAKAJ...si rekla in ga prijela za roko.KAJ? je odrezal.NISEM...si začela a te je prekinil :KAJ? KAJ NISI!? ME PREVARALA!? NO VEŠ KAJ? BRIGA ME! ADIJO T /I!ZAVEDNO!! je zavpil in šel iz stanovanja.sesedla si se na tla in jokala.

louis

T /I! DOJAMI PREVARALA SI ME! K -O -N -E -C!! je rekel ko si ga vlekla za roko in mu poskušala razložit.POGLEJ LOU...si začela.NE! NOČEM SLIŠAT! ADIJO! je rekel te spusti da si padla ..šel je...ljubiš ga!!
ewo to bo use lpo spančkejte :*
05. september 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
05. september 2013
u145210
u145210
A napišem od tega 2 del??
06. september 2013
u145210
u145210
eeewwoo žee next tole ye drug del od prejšnje tko da hope you like it ------------------------------------------------ misli da ga prevaraš2 del. zayn ko si ga zagledala si mislila da je samo butast privid....in še bolj si se privila k tvoji najboljši prijateljici.naenkrat je ta 'privid 'prišel k tebi in te objel."oprosti T /I! samo ljubim te in nebi mogel prenesti da bi šla..."je rekel in te pogledal v oči."zayn nikoli te nisem prevarala! te slike so ponarejene "si še močneje zajokala."saj ti verjemem....mi oprostiš? "je rekel."jaz ti ....pa ti meni? "si rekla."ja...."je rekel.spet sta bila par. harry ne! nisi se udala.hitro si obula ugice (čevlje (ker je bila zima) ) in stekla ven."harry! prosim! zakaj me ne poslušaš! kaj pa takrat ko si imel ti isto situacijo ha?! poslušala sem te kajne!? "si vpila za njim.to ga je ustavilo.obrnil se je in ti stekel v objem."oprosti....vem kaj lahko alkohol naredi."je zamomljal."oprosti "si zašepetala in začela močit harryju srajco."shh umiri se."te je miril.bolj si se stisnila k njemu. "ljubim te "si bleknila."jaz tudi tebe." je rekel in te poljubil.izgleda da sta spet par! liam "liam! "si zavpila in vstopila v njegovo stanovanje."ha? "je odrezal."če bi me ljubil bi me poslušal veš!? ne zmeniš se zame! mogoče te boli vendar se ni treba tako obnašati! ker ni tako kot misliš da je!"si mu zaupila in gledal te je z izbuljenimi očmi."toda ti si me preva -" je rekel in prekinila si ga "-ne liam nisem.zamešala sem te z drugim fantom v klubu."si rekla."oh T/I!"je rekel."oprosti! "je rekel.skočila si mu u objem...objela si ga nazaj. niall že teden je minil odkar si ga prevarala.alkohol je bil! konec je! šla boš k njem.hitro si se vsedla v avto in speljala.ko si pripeljala do hiše je na kavču sedel niall z banjico sladoleda.izbral si je isti način tolaženja kot ti.bil je že malo shujšan.ponavadi je jedel kot nilski konj ampak sedaj ne..."niall? "si potiho zašepetala."kaj delaš v mojem stanovanju! "je siknil."prišla sem se ti opravičit.(oprostite vse k boste ob njenem govoru jokale ) poglej niall...tudi če me ne vzameš nazaj....hočem da veš da...ljubim te niall! ljubim te.ljubila sem te,ljubim te in verjemi mi nebom te takoj nehala ljubiti...mogoče nikoli....ljubim te.oprosti! oprosti da sem ti to naredila.nisem hotela.sploh se nisem zavedala kaj delam.oprosti. oprosti...oprosti....oprosti.alkohol je bil....veliko alkohola.in nisem hotela da se to pripeti nama....oprosti niall.vem da mi nikoli neboš oprostil....toda hočem da veš da te ljubim...oprosti."si v solzah rekla in stekla z njegovega stanovanja.močna roka te je prijela in te zavrtela nazaj.privila si se k niallovem telesu."ljubim te T/I.oprosti tudi meni...."stiskala sta se in objemala.res ga ljubiš. louis v glavi so ti odmevale besede :KONEC! ZAVEDNO! jokala si.v kopalnici je bil potok solz ki so se mešale z krvjo.naredila si že par zarezov.naredila si enega,še enega,pa še enega in tako si končala.povila si povoj okoli rezov.nato si šla na kavo v starbucks da se malo sprostiš.vsedla si se in čakala na natakarja.naenkrat sem zagledala loua! hodil je proti tebi."T/I, se lahko pogovoriva? "je rekel."ja "si rekla in probala zakriti povoje."poglej....T/N/P je rekla da sploh ni res da si me prevarala."je začel."prav ima! T/N/S se je lagala ker je hotela da si z njo! "si zavila z očmi."oprosti "je šepnil."vredu je "si rekla in ga prijela za roko.prišel je natakar."kaj lahko postrežem malemu parčku? "je rekel."torej sva? "si rekla."absolutno "je rekel lou.spet si bila najsrečnejša punca. ************************************************************************************** ewo am ja....mate kšne predloge za naslednji naslov????
09. september 2013
u145210
u145210
Am ja mal prepozn sm vidla da je tko nekak stisnen.....am ja tist k je napisan umes louis pa to...ja to je pač od usacga next
13. september 2013
u145210
u145210
ewo

--tvoje pismo njemu ko ga zapustiš zaradi nosečnosti -

zayn

moj zaynie...
ljubim te.ljubim te toda tvoja kariera je prva.nemoraš skrbeti zame in za otroka.imaš prav.noseča sem.ne nisem te prevarala....oče si.vem da nočeš imeti otroka.najdi si boljšo od mene.naprimer perrie.ona je lepa in še pevka je.ljubim te.nikoli te nebom pozabila.upam da ti tudi mene.ljubim te.

∞T/I∞

harry

uf hazza
mali hazzek že prihaja! oprosti ker ti nisem prej povedala.jezen bi bil in ....pustil bi me ali pa hotel da naredim splav.toda najinega mucka nebom ubila.aja gledena muckov pa....minnie je v kleti.ni zaprta.tam spi.rada jo imam toda vem da jo imaš ti bolj.to bo kot edini spomin name.

»T/I«

niall

moja pica!
moj hamburger!
moj niall.....

ljubim te veš? še celo pico sem pustila zate v hladilniku!! to sedaj ni pomembno.noseča sem.noseča....z fantkom.čez en mesec bo dan....vem da bi uničila tvojo kariero...zato nisem več tvoja pica.od nikogar nisem in tudi nebom.čeprav bi rada bila.s tabo....super sva se imela....in upam da boš srečen s tvojo punco in otroci.ljubim te..vedno te bom moj sladoled.

♠T/I♠

louis

my beutifull carrot

ljubim te.zaradi tega sem te pustila.no ja zaradi otročka ki se je znašel v mojem trebuhu zaradi tebe.lahko te kličejo očka.toda vem da nisi hotel biti.še.a jaz te še vseeno ljubim kljub otročku.lou mislim da bi si mogel najti popolnejšo in bolšo punco.vedno si govoril :ti si najpopolnejša in najboljša punca.nikomur te ne dam.vendar čas se obrne....drugače povedano ženska postane noseča ....oh moj korenčkasti lou.....
ljubim te! adijo!

#T/I#

liam

žličkasti liam

vem da te ljubim in da ti mene toda nočem ti pokvariti kariere.liam........jaz .........midva........sva oče in mama.šokiran si...vem.toda izvedela sem pred dvema mescema.ti si bil na turneji jaz pa sem delala nosečniške teste.vem da si jezen.oprosti.ljubim te.

→T/I←
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
MAL krajši next
14. september 2013
u145210
u145210
-kako se spoznata -

-zayn -

hodila si po parku in opazovala mlade pare.vsi so imeli fanta /punco razen tebe.preletela te je ostra bolečina in naenkrat si se znašla na tleh."ouch! "si kriknila in pogledala neznanca."oh,oprosti nisem te videl."je rekel in te potegnil na noge."kul je.mimogrede jaz sem Y/N.pa ti? "si vprašala."zayn.jaz sem zayn."se ti je nasmehnil."kul ime."si rekla."oh niti ne."se ti je sramežljivo nasmejal."torej,am imaš facebook? ali twitter? "je rekel."ja.Y/N Y/LN (your last name) ."si rekla."kul."je pokimal.pogledala si na uro."am oprosti zayn moram it.mami me rabi.pomagat ji moram v kuhinji in to..."si rekla."ok se vidiva! adijo! "je zaklical in odšel.prišla si domov in šla na facebook.imela si novo prošnjo za prijateljstvo : Zayn Malik.

-harry -

bila si na balkonu,ko si zaslišala nek zvok."shit! "si zaslišala.pogledala si dol in videla kodrasto glavo.s največjo brzino ki si jo premogla si stekla ven."hej,ti lahko pomagam? "si vprašala."ni treba hvala."je odgovoril in zagledala si se v njegove modro -zelene oči."k-kaj? "si zmedeno rekla.zasmejal se je in pogledal v tla."ni treba,hvala."je ponovil stavek."o,ok."si rekla."lahko dobim telefonsko številko?"je vprašal."oh seveda."si rekla.ponudil ti je telefon,ti si ga vzela in vanj utipkala svojo številko."hvala.poklical te bom."mi je pomežiknil."ok "si zamomljala."adijo! se slišiva."je rekel in šel.

-liam-

zapenjala si si srajco ko si hitela proti zgradbi kjer naj bi imela razgovor za službo.ravno si namestila kravato ko si se v nekoga zaletela."o my gosh ,nisem te videl! "je rekel fant,ki me je podrl."saj je vredu."si rekla in hitro vstala."moram iti.razgovor za službo imam."si se mu opravičljivo nasmehnila."oh.če boš dobila tukaj službo sva sodelavca! aja liam sem."ti je rekel."super! jaz sem T/I.sedaj pa moram iti."si rekla in stekla v dvigalo.

-louis-

bila si na zabavi svoje mame in očeta.imela sta deset letno obletnico.naenkrat te mama pokliče k sebi.prideš k njej in ob njej zagledaš temnolaso žensko."dragica to je Johanna.moja najboljša prijateljica iz srednje šole."je rekla tvoja mama."oh,veselilo me je."si rekla in se ji nasmehnila."enako.imam sina tvoje starosti.louis! louis! "je zaklicala johanna."ja mami? "je prišel do nje luštkan fant."tole je T/I.I /T/M (ime tvoje mame) hčerka."je rekla."me veseli."se mi je nasmehnil."enako."si zardela.začela se je počasna pesem."am....bi šla....mogoče....am...plesat? "je v zadregi odgovoril."seveda."si odgovorila in odšla sta plesat.

-niall -

po končanem tekmovanju v plesu si odšla v nandos ().vsedla si se za mizo in naročila. ko si pojedla si plačala in odšla.naenkrat si se znašla na tleh."omg oprosti! "je rekel fant in ti ponudil roko.potegnila si se gor."kul je."si se nasmejala."prisedi."je rekel."res nebi motila."si rekla."ne,ne!usedi se."je vstrajal."ok."si na koncu popustila.pogovarjala sta se o različnih stvareh.na koncu ti je dal telefonsko številko.

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

oprostite ker nisem prej napisala interneta ni blo "/
13. oktober 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg