Forum
u152441
u152441
Sem Sara Lovato. Imam sestro Demi. Hodim v srednjo šolo. Imam mamo in očima. Stara sem 18 let. V resnici je Demi moja pol sestra.

Spet jutro vstanem se naličim oblečem in ubujem. In šola ko pridem moja prijateljica pove da na šolo pride nova učenka sestra heryja staylsa. ker je prijatelica directionerka kriči.Pride pouk učiteljica in predstavi Leo.

ali bi brala


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

07. december 2013
u152441
u152441
Lea se vsede pri meni in me vpraša če imam rada 1d. Ja. Prideš naslednji vikend na moj 16 rojstni dan.Ja. Pa tvoja sestra lahko pride če hoče. IN konec pouka. Šla sem naravnost k sestri in ji povedala bila je navdušena. šle sma v trgovino po darilo za leo in sma si kupili obleko in čevlje. Vse sva spravili v omaro stvari da nebi mama videla. Bil je dan preden sva šli k lei. Zvečer sem šla hitro spat.Zjutraj sem zbudila Demi. Vzeli sva stvari in odšli. Prišli sva.LEA je nama vse razkazala. Prišel je Harry s prijatelji LEA MU je povedala vse kar je vedela on naju. Pred Haryem sem zardela kot paradižnik. Niall je vsako minutu spraševal kdaj bo torta. Ko je bilo konec zabave sva odšli domov oče je rekel da se morava preseliti saj sva že dovolj stari. Demi je odšla v london jaz pa v bližinu srednje šole. Ko sem prišla sem razparkirala stvari inodšla spat. V ponedeljeek bom maturirala. Lea je postala zadnji dan v srednji šoli osamljena in me vprašla če bom jo še kdaj obiskala. Seveda. Bile so počitnice z LEO 1D IN Demi svo šli na plažo. Šli svo se kopat.
07. december 2013
u152441
u152441
nič
12. marec 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg