Forum
Pa bom kar začela pisat novo zgodbico. Zgodbica je neresnična.
Pa da sem predstavim , sem Julianne in obiskujem najbolj bogato šolo na Beverly Hillsu.
Seveda, v šoli nisem najbolj popularna in me nekateri ne marajo, naprimer moja sovražnica Annah.
Ko sem bila stara 8 let sem si začela delat seznam 16 želja, ki hočem da se mi uresničijo ko bom dopolnila 16.let.

seznam:

1.postati popularna v šoli.
2.imeti najlepša oblačila v šoli.
3.hočem, da me ljudje jemljejo kot odraslo osebo.
4.želim si svoj avto,rdeč.
5.hočem si preorediti sobo kakšno si želim.
6.Hočem spoznati Nialla.
7.hočem imeti svojo kreditno kartico.
8.želim si vozniško dovoljenje.
9.želim biti dobra plesalka.
10.želim si imeti svojo kopalnico.
11.hočem spoznati 1D.
12.nebom imela omejitve kdaj moram priti domov.
13.starši me bodo razumeli.
14.boljša bom od Annah.
15.imela bon najboljšo zabavo za 16. rojstni dan.
16. želim si da bo Austin Ames postal moj fant.

No, kot ste videli moj seznam, opazite da imam nenavadne želje. Ja zelo si želim premagati Annah odkar smo se preselili v mesto, me sovraži, ko bi le vedela razlog zakaj'?! Najbolj noro je to da je moj brat v njo zatreskan..kaj?! nisem morala verjeti, ko mi je to povedal. Ampak nič za to na njo se sploh ne bom ozirala.
september 23.

Vstala sem in že so me moji družinski člani pričakali v sobi da mi čestitajo. Bila sem zelo jezna ker nikoli ne potrkajo, ko pridejo v mojo sobo zato sem jih nagnala ven,da opavim najprej tisko kar moram. Na notranjo stran omare sem zalepila sliko fant, ki sem si ga zaželela za 16. željo. To je Austin Ames, najbolj lep in popularen fant na šoli in tudi jas sem bila zatreskana vame ampak kaj ko se je Annah skos valjala okoli njega!.

Julianne(jaz)
Austin Ames
Annah(najbolj popularna punca na šoli)


Boš brala?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

11. julij 2012
u89788
u89788
nextttttttttttttttttt
12. julij 2012
next
13. julij 2012
hvala, za nexte bom kar za vaj nekstala
_____________________________________________________________________________
Moj dan se ni začel najbolj zanimivo, saj so starši bili zelo nadležni. Tudi sreče nisem imela po pomotoma sem zakurila kuhinjo,in ja sem si mislila "moj rojstni dan je uničen". Ko sem doživela 100 nesreč doma, sem se morala odpraviti v šolo in moja želja je bila, ba vsaj na svoj rojstni dan nebi videla Annah, kar sem se pa zelo zmotila, še Annah je praznovala njeni rojstni dan na enak dan, sem si mislila "to se lahko samo meni zgodi, grozno!" . Na poti do postaje sem srečala svojega najboljšega prijatelja Josha. Menila sva se in pokazala sem mu svoj seznam 16 želja ki želim, da se mi na ta dan uresničijo.
... Nato pa kar iz nenada mi na avtobusno postajo, prinesejo škatljico v kateri je bilo 16 svečk, na škatli je pisalo" na tvojem seznamu so napisane želje od 1 do 16, katero željo želiš,da se uresniči vzemi tisto številko in upihni svečko. In res vzela sem svečko s številko 6 na kateri je pisalo, "spoznati si želim Nialla". In res iz nenada se je pripeljal avtobus s katerega je stopil Niall in me rokoval ter izmenjala sva si nekaj besed, nato pa je stopil v avtobus in odrvel. "To so bile najboljše sanje ali pa najboljši rojstni dan" sem vprašala Josha. Josh je zbledeno odgovoril in rekel "Se mi zdi da se začenja najboljši rojstni dan vseh 16 let!". Julianne in Josh sta se nato odpravila v šolo, kjer je že Annah delila letake za vsojo rojstno dnevno zabavo, in Julianne se na njo sploh in ozirala ker je vedela, da bo ona imela najboljšo zabavo. Po 2 šolski uri se je Annah začela pri malici norčevati iz Julianne, kar pa je Julianne zelo razjezilo in odšla na stranišče, kjer je vzela svoj seznam in pregledala katero željo želi.Odločila se je za željo številka 2"hočem imeti najlepše obleke na šoli. In res prikazala se je gospa, ki jo je v minuti preoblekla, v oblačila ki jih nobeno dekle na šoli nima.
In si mislite kaj se je zgodilo?

next?
13. julij 2012
nwm upam da neki dobrga, si gledla mogoč tist disneyev filem 16 whishes kr se mi zdi ful podobno drgač pa next
13. julij 2012
u89788
u89788
kar nextajjjjjjjj meni je všeč
15. julij 2012
ja men tud next
15. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg