Forum
Ta zgodba ima dva dela. Eden od njih ( to je ta prvi ) je zelo kratek, drugi je daljši.
Stara sem 8 let in ime mi je Tjaša.
js:Nimam brata ali sestro, imam eno babico in danes grem k njej. Babica živi v stari in grozljivi hiši, jaz se ne bojim te hiše. Bila sem samo 1 km oddaljena od nje, zato sem tja hodila peš.
Ko sem se odpravila od doma sem zraven vzela spodnje perilo, glavnik in pižamo, ostale stvari imam pri babici.
Šla sem skozi pokopališče, ker je bila krajša potka kot po cesti. Prišla sem do babice in sprejela me je z mlekom in piškoti.
Dvakrat sva zaigrale karte, nato sva šle spat. Hitro sem zaspala in hitro zbudila. Šla sem v kopalnico in zagledala babico, vsa prestrašena v kotu in govorila:"BEŽI! TECI! Prišla bo pote. BEŽI!" Kar naenkrat ni imela več oči, ampak velike luknje in iz njih je tekla kri. Začela sem kričati in bežati. Prišla sem domov in zagledala mamo raztrgano, krvavo na tleh. Za menoj je prišel oče in skupaj sva se jokala kot iz oblakov. Na hladilniku sem opazila listek in na njem je pisalo:"Ne hecaj se z mano. Jaz dekleta z imenom Marija pobijam. Sem Bloody Mary."
Zavedala sem da je to resnično in grozljivo. Nikoli ne bom dajala otrokom ime Marija.
16. marec 2013
next
16. marec 2013
prva bralka
16. marec 2013
next+nova bralka
16. marec 2013
MOJE ŽIVLJENJE TEĆE NAPREJ
Stara sem že 12 let, saj se me še spomnite ko sem bila stara 8 let...
js:Zdaj sem že skoraj vse pozabila... Oče ima novo ženo in hčerko, jaz pa novo mamo in sestro. Mami je ime Aleksandra, sestri pa Alina.
Aleksandra:Alina:Z Alini imava eno skupno sobo in hodiva obe v isto šolo, ampak ne v isti razred. Dve leti je mlajša od mene. Na šoli sem zelo popularna. Na živce mi gredo vsi fantje. Samo v prsi me gledajo in se dotikajo moje zadnjice. Ampak samo eden mi je všeč, ime mu je Gašper.
Gašper:Drugače ima dve slabi lastnosti in to sta da je zelo potreben in nasilen. Enkrat je posilil Tino v garderobi, ampak to samo jaz vem.
Grozen čas je minil in pouka je bilo konec. Srečna sem šla po pločniku, kar naenkrat zaslišim Gašperja za menoj. Potisne me ob steno in me začne poljubljati po vratu. Takoj sem ga udarila in porinila stran. Začela sem teči proti domu. Moja hiša je bila še daleč stran, zato sem hitela proti prijateljičini hiši. Sapo mi je vzelo in sem obstala, Gašper se mi je hitro bližal. Morala sem hitro naprej. Obupala sem in obstala pri slepi ulici. Gašper me je dohitel in me spravil čisto ob zid, tako da naju ni nihče videl.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nextam??
16. marec 2013
next čimprej!!
16. marec 2013
u57082
u57082
Next.
16. marec 2013
Začel me je otipavati in poljubljati. Nisem imela veliko moči, da bi ga odrinila in pa še držal me je tako trdno, da se še premikati nisem mogla. Kričala sem, nihče me ni slišal. Čisto sem obupala in zato sem se prepustila. Kar naenkrat ga nekdo prime za ramo in ga udari, tako da ni vedel kje je. Bil je zelo šikan in starejši, nato me je vprašal z nežnim glasom:"Ali si vredu?" "Zdaj sem, hvala" sem mu rekla. "Kdo si? Kako ti je ime? Koliko si star?" sem ga spraševal.
Oprostite smo moram iti nadaljujem naslednjič
16. marec 2013
next
next
next
next
next
next
next
next
next
next
jih je dovolj???
16. marec 2013
"Ime mi je Nejc in star sem 23 let." Nežno me je prijel za roko in mi pomagal vstati. Ko sem prišla k sebi sem ga dobro videla, imel je lep obraz, nasmeh in njegove oči... Ahhh! Ni bilo za opisat. Na žalost je 11 let starejši od mene. Nato pazljivo vprašam: "Ali mi daš telefonsko številko? " "Seveda.", mi odgovori. Napisal mi jo je na roko. Medtem ko je pisal številko, sem padla na tla in omedlela.
Zbudila sem se v Nejcavem naročju, v njegovi sobi. Po moji glavi so mi skakale besede, o ljubezni in to je pomenilo, da je Gašper že zgodovina in Nejc je v mojem življenju. Ko je videl, da sem se zbudila, mi je rekel: "Hej lepotička, si se zbudila?" "Kako si me prebudil, mene ni tako lahko prebuditi?" sem omotično rekla. "Kako si vedel, da se nisi sama zbudila? si bila takrat budna, ko sem ti dajal umetno dihanje?" je vprašal. "jaz se še nikoli nisem zbudila sama iz kome... Čakaj malo... Ti si mi dajal umetno dihanje? Katero?"
"Ne skrbi, sej se nisem dotikal tvojega jezika."je rekel. Ko je to rekel, sem zardela in rekla: "Ne bi bilo kaj narobe." Ko sem to izrekla, sta se najini glavi zbližali skupaj in se začela sladko poljubljati.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nextam?
16. marec 2013
next!
16. marec 2013
next
16. marec 2013
next
17. marec 2013
next +nova bralka
18. marec 2013
V sredo bom nadaljevala, ker zdaj ne smem biti na računalniku. Zdaj sem gor na skrivaj.
19. marec 2013
Njegove ustnice so bile sladke in mehke. Na postelji sva se zvijala. Kar naenkrat so se odprla vrata in vstopila je ne prav velika punca. Z Nejcom sva se obrnila vsak na svojo stran in Nejc je začel govoriti:"Zdravo, Maja" "Upam da kaj ne motim" je počasi izgovarjala. "Maja to je Maša. Maša to je moja sestrica Maja." "Bom prišla pozneje" to je rekla in zaprla vrata. Nato me je Nejc vrgel na posteljo in spet sva se poljubljala. To je vodilo v sexs. Začel me je nežno otipavati in oba dva sva se slačila. Ustavila sem se! Počasi sem se dvignila in rekla:"Nejc, oprosti samo premlada sem... To bova puskusila naslednjič. Okej?" "Zakaj pa zdaj ne?"je vprašal. "Ker še nisem tako pripravljena. Zmeniva se za v soboto." sem mu pojasnila. Pogledal me je in me poljubil na vrat in pazljivo rekel:"Vredu ob dveh zjutraj." Spet sva se začela poljubljati. Lepo me je božal po mojem hrbtu in nogi. Prišel je do višje stopnje in to je do moje vegine. Počasi sem ga odrinila in mu potihoma rekla, da se bo to zgodilo naslednjič. Nato sem se oblrkla in odšla. Celo pot sem razmišljala o njegovih nežnih rokah in sladkih ustnicah. Ko sem prišla domov me je oče že čakal.
Nejc:


20. marec 2013
NEXTT Zdejj!!
20. marec 2013
saj bom nextala v soboto popoldne
28. marec 2013
zdaj ne morem ker sem v šoli in se moram učiti za test
28. marec 2013
u57082
u57082
Next.!
01. april 2013
se opravičujem ker oglašam
a se kera prijavi??
http://www.igre123.com/forum/tema/fotografski-top-mobel-by-hudic/53530/
12. april 2013
Next!
12. april 2013
next
12. april 2013
next +nova bralka
17. april 2013
u142732
u142732
next ful dobro
07. september 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg