Forum
u133049
u133049
Bil je tisti žalosten petek.Z mamo sva se odpravljali na pogreb mojega fanta Tylerja,ki je bil star komaj 17 let.Vas zanima kako je umrl?Jaz najboljše vem,saj sem stala zraven njega,ko se je to zgodilo.Sedaj tega ne moram izbrisati iz spomina...
''Miškaaaa,bi še malo pivaaa?'' Oba sva bila čisto pijana.Bil je prost torek in zdela s nama je,kot da je pravi dan za obisk bara Piranha.Tylerjeva prijateljica dela tam.Zato ravno nama je pustila kupiti pivo,čeprav nisva bila polnoletna.''Hvala Sasha!'' ''Ni kaj!'' Sasha je naredila veliko napako,ko nama je prodala piva.Vendar takrat se tega še nisem zavedala.Pila sva,pela sva,plesala sva in korakala po ulici,kot da je najina.Nato sva prišla do polnega križišča.Tam so bili avtomobili,kolesarji,pešči,... In takrat me je vprašal če bi še malo piva. Temu se nisem branila.Zaradi preveč alkohola v krvi,ga je tako močno zaneslo,da se je spotaknil in padel na cesto.Padel pred avto.Avto je vozil 70km/h.Trobil je in trobil,vendar je bil preblizu da bi se lahko ustavil.
Bum.
Stekla sem na cesto,da bi ga še zadnjič poljubila.Toda bil je mrtev.'NEEEEEEE!'' Sem zakričala. Saj drugače ne pijem veliko,vendar sedaj ne bom spila niti kapljice alkoholne pijače.
Torej,pogreb:
Stali smo in samo zrli v tisto krsto.Tudi Sasha je bila tam.Sedaj se spopada še s sodiščem,ker je mladoletnikoma(meni in Tylerju) prodala alkoholno pijačo.Upam,da je ne bodo poslali v zapor.Upam.Nato sem začutila nekaj.Bilo je moteče.Iz oči so mi pritekle solze.Takoj sem se obrnila in začela teči.Krste nisem mogla več pogledati.

Stekla sem na stranišče v cerkvi.Obrisala sem te solze.Nato sem slišala petke,kako so se počasi pomikale po hladnih ploščicah. ''Renesme?'' Tako mi je ime. ''Reenesme,si tu?Prosim,pridi sem,da ti nekaj povem!'' Mamine besede so me vedno potolažile.Zato sem se odločila,da grem k njej.''Tukaj si!Poslušaj Reenesme,nekaj bi ti povedala.Vem,da bo težko pozabiti Tylerja.Toda čas bo pozdravil rane,ki jih je izguba povzročila.Zato se le nasmej.Tyler bi si želel,da si srečna.Stori to zanj.'' Otožno sem prigovarjala. ''Kako naj se nasmejim,če sem izgubila ljubezen svojega življenja?Tudi ti se nisi smejala ko je očka umrl pred 12 leti.Čeprav sem ti vedno risala tolažilne risbe,je nasmeh nekako zbledel.Zato sem se tudi jaz nehala smejati.Vendar končno,ko sem prebolela eno smrt,že nastopi druga.Povej mi mama,bo vedno tako?'' Mama me je pogladila po laseh in mi na čelo stisnila poljub. ''Ne draga,ne bo.Sedaj pa greva tja.Posloviti se moraš od Tylerja.'' Nekako sem preživela pogreb.Ko smo prišli domov sem se zaklenila v sobo in začela jokati.Nato sem v roke vzela velik album v katerem so bile najine slike.

In še veliko podobnih slik...

Nato sem začela brati sms sporočila
T:heeej moja<3
R:Hojla Tyler:*
T:Imaaš danes čas?<333ljubimte*
Reveda,zate vedno<3 jass tebe bolj:*
T: negre miška:& ok ob šestih?:*
R: greee<333 ok:*
.
.
.
In tako dalje......
Next?
15. julij 2013
u140958
u140958
next
15. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg