Forum
u90832
u90832
Sem Hanna Swan,najslavnejša punca na naši šoli. Skoraj vse punce na šoli imajo fanta,le jaz ga nimam. Ampak jaz si,kot ostale punce želim odbojkarja. Odbojkarja Micka si želim jaz. Mick je najlepši fant na šoli in je tudi slavni odbojkar. Še skoraj nobena punca nima odbojkaša. Kot vsako leto so na šoli turnirji odbojkašev iz drugih šol. Tisti iz drugih šol pridejo k nam in tako se pomerimo v turnirju. Naša ekipa vedno zmaga povsod,ampak težko si je izboriti prosto mesto v dvorani. Govorim o sedežih. Ravntalj ima zmeraj sedež čisto na vrhu,ker se tam najbolje vidi. Komaj čakam,da se letos pomerimo v turnirju. Aja in še to. Vsak odbojkaš si na turnir izbere spremljevalko. Na začetku se zmeraj sprehodijo po igrišču in spremljevalka jim nad glavo drži dežnik proti soncu,nosi pijačo...itd. Upam,da bo Mick letos mene izbral za spremljevalko. Saj sem lepa,mar ne?

Jaz:


Mick:

11. avgust 2012
u92728
u92728
next!
11. avgust 2012
u90832
u90832
Zjutraj sem se zbudila in naličila. Naprfumirala z mojim jagodnim prfumom pograbila šolsko torbo in odšla v šolo. Imam odlično postavo in tudi moja bff Bella,ki ji je v resnici ime Isabella ima lepo postavo. Telefon mi je zazvonil za sms.
σв 7.15 ρяι вυѕηι ρσѕтαנι! тνσנα вєℓℓα
"Ja,kot zmeraj,"sem si rekla in odšla proti avtobusni postaji. Bella me je že čakala. V eni roki je imela 2 coli v drugi pa vrečko ličil. "Živio,"sem rekla,ko sem jo videla. "Danes sem častila jst,"je rekla Bella,ko mi je podala colo.(cola je koka kola)! "Zakaj pa ličila?,"sem jo vprašala po poti v šolo. "Zato,ker imaš še 1 teden časa,da osvojiš Micka. Saj veš,nasljednji teden je turnir in Mick še nima spremljevalke,"je rekla.
"Ampak jaz sem že naličena,"sem ji rekla. "Ja,saj vem,ampak to se ti bo po prvi uri (ker imamo športno vzgojo) vse zbrisalo." Ko sva prišli v šolo sva šli vsaka do svojih garderobnih omaric (imava jih skupaj ena zraven druge). Jaz sem spet dobila ljubezenska pisemca:
-ѕι ℓנυвєzєη мσנιн ѕαηנ!
-кαкσ ѕι ℓαнкσ ρσѕтαℓα тαкσ ρσρυℓαяηα. тυ∂ι נαz вι вιℓα!
-ℓנυвιм тє zєℓσ ιη ηє ρσνєм,к∂σ ѕєм кєя υмяℓ вσм тαкσ мσčησ!

"Bella,poglej,kaj je tale spackal,"sem ji rekla,ko je ona gledala svoja pisemca. Pokazala sem na tistega ℓנυвιм тє zєℓσ ιη ηє ρσνєм,к∂σ ѕєм кєя υмяℓ вσм тαкσ мσčησ! "Kera ne logična,"je izjavila. "Poglej ti tega,"je rekla in mi pokazala svojega. вєℓα,вєℓα тι ѕι мσ¢αяєℓα. ρσנє∂єℓ вι тє тαкσ,кσт ѕℓα∂єк נє тα ѕιя! "Ojooj,teli pa res ne znajo biti pesniki,"sem ji rekla in odšli sva v razred.
11. avgust 2012
u90832
u90832
2 nexta!
11. avgust 2012
http://www.igre123.com/forum/tema/najprej-rezanje-potemmdrogiranje-in-nato/22880/1
ČE ŽELITE, LAHKO PREBERETE MOJO ZGODBICO.HVALA !
11. avgust 2012
u90832
u90832
Spizdi dol,k tle nimaš za uglašvt!
11. avgust 2012
u92728
u92728
Nekšt!
11. avgust 2012
next
11. avgust 2012
next
12. avgust 2012
u90832
u90832
Šli sva v učilnico za matematiko. "Ta predmet že od nekdaj sovražim,"sem zatarnala. Bella je samo prikimala. "Torej narediti bova morali načrt,kako bova obedve dobili odbojkaša,sva na jasnem?,"je vprašala Bella. Prikimala sem. Ko sva vstopili,sva 5 minut zamudili. "O,glej no glej,"je rekla zmešana Pincetka. "Kdo pa sta tiledve? A ni tako,da teledve vsako uro zamudita. In to ravno pri meni... Čudno,"je rekla. "Oprostite,ker sva zamudili,avtobus je zamudil in pri Hanni je guma počila na avtu,tako,da..." je rekla Bella. "A tako,ampak saj ne,da bi grdo govorila,ampak zakaj pa ravno zmeraj,ko zamudita rečeta to? A slučajno Isabella,ti šoferja osvajaš,da te gleda in gresta še na kavico,Hanna ti pa vzameš žebliček in ga s kladivom nabiješ v gumo?" "Ne,ne to nee,"sva jamrali. "S...edi...ta," je rekla. "No,kje smo že ostali. Aha no koti...," je rekla. Nisem več poslušala. Bolj sem gledala listek,ki mi ga je poslala Bella. Ampak na žalost,ga je Pincetka pobrala še preden je prišel do mojih rok. Bella se nanj ni podpisala,tako,da pincetka ni vedela od kod je. Po končani uri je bila še slovenščina,kjer smo brali zgodbe,nato pa 45-minutni odmor za malico.
12. avgust 2012
u92728
u92728
next
12. avgust 2012
next !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12. avgust 2012
next
12. avgust 2012
u90832
u90832
"Kok je bla dons tečna,"sem zatečnarila Belli,med tem,ko sem pila colo in jedla čips. "Uff,lej kdo prihaja," me je opozorila Bella in pogledala v Mickovo smer. Ravno je prišel iz odbojke,to se vidi po njegovih hlačah. "Voov," sem rekla. Zardela sem,ko me je pozdravil in,ko je šel mimo mene. "Hej, Hanna," je rekel. Saj sem rekla,da sem zardela. Dišal je po moškem parfumu in mivka se mu je v vetru razpršila po obrazu. "Kako je cute," sem rekla,a očitno me je Mick slišal. Zardel je. Ja,zdaj je zardel on in ne jaz. "Torej,ogovori ga že," me je spodbujala Bella,a jaz nisem imela poguma. Po odmoru me je razrednik poklical k sebi. Morala sva se res nekaj nujnega pogovoriti:
U-učitelj J-jaz

U- Hanna,sedi!
J- Ja,seveda!
U- Hanna,med poukom si čista nula! Ga. Pincet te je 2x zapisala v dnevnik in zahtevala pogovor, pri slovenščini tudi in,da ne govorim pri naravoslovju,pa angleščini. Vem,da si sposobna več,kot sedaj. Prisiljeno sem te vpisal v dramski krožek,a ti je jasno? Če te ne bo,bom poklical starše in naj pridejo v ŠOLO!
J- Ampak,učitelj...
U- Nič ampak,red in disciplina,to je na prvem mestu!
J- Kaj pa šola in zdravje,pa življenje in...
U- Kar sem rekel,sem rekel! Jasno?
J- Ja,jasno!
U- Torej prvo srečanje je jutri ob dveh v učilnico za slovenščino. Učila vas bo ga. Zobothreb,saj veš kdo je to,slovenščino te ima!
J- Ja,vem!
U- Torej,kdaj je srečanje?
J- Jutri ob dveh v učilnici za slovenščino,učila nas bo ga. Zobotebka!
U- KDO? ZOBOTREBKA?
J- Pardon,pardon ga. Zobothreb!
U- Torej,zvonilo bo vsak čas,da se mi prikažeš,če ne bom...
J- Boste poklicali moje starši. Ja,bom prišla. Nasvidenje!
U- Čakaj,čakaj, OBLJUBIŠ,da boš prišla?
J- Obljubim!
U- Nasvidenje Hanna!
12. avgust 2012
u90527
u90527
next zgodba mi je zelo všeč!!!!!
12. avgust 2012
u90832
u90832
Vzela sem torbo in odkorakala domov,pri tem pa se zabila v Micka. "Oprosti," sem zamomljala in hotela iti,ko me je prijel za roko. "Bi šla jutri v kino? Jutri ob 16.00? Vem,kje živiš,mi je tvoja prijateljica povedala. Aha in reči še Belli,če bo prišla!" "Amm,no prav," sem rekla in odšla. Bila sem noro zaljubljena. Zaljubljena do ušes! Prišla je Bella in me vprašala kaj je bilo,potem sem ji rekla,da jo bom poklicala,ko pridem domov,ker sem preveč zaljubljena. Na poti domov se je s kolesom pripeljal Mick in me vprašal,če bi se vozila z njim,da bi me peljal do mene. Do mojega doma in privolila sem. Usedla sem se na pritljažnik in me pripeljal do doma. "Hvala," sem se zahvalila. "In adijo," sem še rekla v zadregi. "Adijo," je rekel. Poklicala sem Bello in se pogovarjali:
J-jaz B-Bella

B- Živjo Hanna!
J- Živjo! Toliko stvari ti moram povedati v zvezi z Mickom!
B- Kaj je bilo? Povej!
J- Poslušaj in ugotovila boš! No torej,ko sem prišla iz razreda sem se na poti iz šole zaletela v Micka. Povabil me je v kino in rekel,naj povabim še tebe. Jutri ob 16.00 me bo pobral pred hišo z avtom in tudi ti pridi. Komaj čakam. Saj veš on je 3 letnik,midve pa prvi,tako da ima vozniško. Pridi po pouku do mene jutri!
B- Pridem. Komaj čakam,boš videla,da je zaljubljen vate.
J- Itak!
B- Pridi na facebook!
J- Itak!
B- Adijo!
J- Adijo!

Odšla sem na facebook in dodala Micka za prijatelja. Takoj me je kliknil,Belle žal ni bilo,ker ji je brat 'vzel' računalnik! Najin pogovor z Mickom:
M-Mick H-hanna

м- нєנ!
н- нєנ мι¢к!
м- кαкσ ѕι кαנ
н- נαz ѕєм ν яє∂υ,ρα тι
м- тυ∂ι נαz ѕєм σк! тσяєנ נυтяι νєℓנα,ηє ιη вєℓℓα ρяι∂є α ηє
н- נα νєℓנα ιη вєℓℓα ρяι∂є
м- тσяєנ вσ נυтяι zαвανησ! нєנ ηє ρσzαвι נαz čαѕтιм! мσям ιт α∂ιנσ!
н- α∂ιנσ

Dobila sem še 10 obvestil,vsi so bili od Micka:
-мι¢к яαιηвσω נє νšєč тνσנα ƒσтσgяαƒιנα
-мι¢к яαιηвσω נє νšєč тνσנα ƒσтσgяαƒιנα
-мι¢к яαιηвσω נє νšєč тνσנα ƒσтσgяαƒιנα
-мι¢к яαιηвσω נє кσмєηтιяαℓ/α ναš ρяσƒιℓ
-мι¢к яαιηвσω נє кσмєηтιяαℓ/α ναšσ ƒσтσgяαƒιנσ!
-мι¢к яαιηвσω נє кσмєηтιяαℓ/α ναšσ ƒσтσgяαƒιנσ!
-мι¢к яαιηвσω נє кσмєηтιяαℓ/α ναšσ ƒσтσgяαƒιנσ!
-мι¢к яαιηвσω נє кσмєηтιяαℓ/α ναšσ ƒσтσgяαƒιנσ!
-мι¢к яαιηвσω נє кσмєηтιяαℓ/α ναš ρяσƒιℓ
-мι¢к яαιηвσω נє кσмєηтιяαℓ/α ναš ρяσƒιℓ
12. avgust 2012
neeeeeeeeeeeeeeext.!!
12. avgust 2012
next
13. avgust 2012
u90832
u90832
Kasneje je napisal na svoj zid:
ℓєρσ נє,кσ ѕι zαℓנυвℓנєη ν ηαנℓєρšσ σѕєвσ!
Nekdo mu je v komentar napisal,katera je zadnja črka njenega imena imena in napisal je A! Jaz imam na koncu a! Torej je zaljubljen vame. Jutri gremo v kino. Bella bo samo moja spremljevalka. Itak! Upam,da gremo gledat romantičen film. V romantičnem filmu,se bova lahko držala za rokice in jaz bom jokala,on pa me bo tolažil. Kaj ne bi bilo to SUPER?
To noč nisem morala spati. Bila sem tako vznemirjena. Računalnik sem imela prižganega,ko mi je ob enih zjutraj zazvonil. Dobila sem sporočilo od? Od Micka! Napisal je: ѕι šє вυdηα? in jaz sem odgovorila ιтαк! Potem sva se še pogovarjala o prevozu itd.! Končno sem zaspala,in to ob računalniku. Zbudila me je budilka ob 6.00 zjutraj. "Oh,saj res," sem se spomnila. "Danes imam tisti blesavi krožek." "Čakaj,ob dveh je do treh"! "Torej,ne bom imela časa za...!" "Ahh,ne," sem si rekla. " Šla bom na krožek in se delala,da me boli trebuh,nato pa odšla ven," sem si rekla. Za v šolo sem oblekla svoje najljubše obleke in sončna očala. Moj best parfum je letel v mojo šolsko torbo,moja krema za kožo pa tudi. Vzela sem šminko in si jo namazala na moje sijoče ustnice. Vzela sem ličila in se uredila,vzela sem glavnik in se počesala,vzela sem šolsko torbo in se odpravila v šolo!

Oblekca za v šolo:

13. avgust 2012
next
14. avgust 2012
next !
14. avgust 2012
next
14. avgust 2012
u92728
u92728
next!
15. avgust 2012
u90832
u90832
Bella me je čakala pri avtobusni postaji,kot zmeraj! S seboj je imela šolsko torbo. Bila je zelo lepo oblečena. "Kaj buljiš?," je rekla in se zahihitala. "Ajja,to ni še nič," je pohitela,ko je videla da pogled merim naravnost v njeno obleko. "Kako NIČ?," sem jo vprašala. Pokazala je na njeno šolsko torbo. V njej je bilo polno ličil in par zveskov!
Odšli sva v šolo. Na omarici je bilo sporočilo ηє ρσzαвι in vem od koga je bilo. Bella je tudi na svojem nekaj imela napisno in to od iste osebe,kot mene. Od Micka! Napisano je imela: нєנ! ηє ρσzαвι ∂ηαєѕ,σкєנ؟ ѕє νι∂ινα ιη кσмαנ čαкαм! ρσℓנυвčєк мι¢к! "Gotovo je bila pomota," se je zagovarjala Bella. "Gotovo ni vedel katera je tvoja in katera je moja omarica." "Tudi jaz tako mislim," sem rekla in odšla. Pouk je potekal dokaj normalno. Imela sem še dramskega. Tam je bil Mick. MICK JE HODIL NA DRAMSKEGA? Prisedla sem k njemu. Objel me je in me na kratko poljubil na usta. Kako je srčkan,sem si mislila. Ostali so gledali,kot bi bila iz Marsa. Po koncu dramskega me je še enkrat objel in poljubil,nato pa odšel. GOTOVO JE BIL LISTEK POMOTA. POLJUBIL ME JE,TOREJ ME IMA RAD!
15. avgust 2012
u92728
u92728
next! Najboljša zgodbica! I THIS STORY!
15. avgust 2012
u90832
u90832
Pred hišo me je čakala Bella. "PRVI POLJUB," sem zaklicala in ji stekla v objem. "KAJ?," je nerazmljio vprašala Bella. "Poljubila sva se. On hodi na dramski krožek. Prvič me je poljubil in objel tam. No najprej me je objel,nato poljubil,in na koncu isto," sem ji razložila. "Čestitke," je nekoliko manj veselo rekla Bella. Odšli sva v mojo kopalnico in se urejali. "Kaj pa tale pričeska?," je vprašala Bella in pokazala na neko pričesko v neki reviji. "Prav," sem se na koncu le strinjala. Vmes sem imela prižgan prenosni računalnik. Odšla sem na FACEBOOK in imela sem 1 sporočilo od Micka:

нєנ! νєѕєℓ ѕєм,∂α ѕє ιмανα яα∂α. ησ ρяνι ρσℓנυв נє ℓє υѕρєℓ,α ηє! вιℓα ѕι ρяєѕєηєčєηα,кσ ѕι мє νι∂єℓα ρяι ∂яαмѕкєм. ησ тυ∂ι נαz ѕєм zαčєℓ нσ∂ιтι тנα,кєя ѕєм ѕℓιšαℓ,∂α тє נє υčιтєℓנ αℓι υčιтєℓנι¢α ρσѕℓαℓ αℓι ρσѕℓαℓα ν тα кяσžєк. мєηι נє νšєč ιη мιѕℓιм,∂α נє тυ∂ι тєвι. кσмαנ čαкαм ∂αηєѕ,тσяє z ανтσм тє ρяι∂єм ιѕкαт! αנα ησ ναנυ ρяι∂єм ιѕкαтι!! мωαα(ρσℓנυвčєк)

"AAAAAA," sem vsa vesela zakričala. VESEL JE? Ko sva se uredili je bila ura že toliko,da sva odšli ven in ga počakali. Prišl je z zelo lepim avtomobilom. Belli je rekel: "Bella ti sedi spredaj pri meni,Hanna,ti pa zadaj." "Ah,ne,naj Hanna sedi spredaj," je v zadregi rekla Bella in mi ponudila stol. Prikimala sem in se usedla. "Torej pojdimo," je nekoliko razočaran rekel Mick in prižgal avto. Peljal je sproščeno in po predpisih. Ko smo prišli v kino smo si kupili kokice in colo,ter se usedili. Na začetku filma je Mick rekel: "In gledali bomoo... Bosta videli," je nakoncu rekel. V kinodvorani je postalo temno in na zaslonu se je pokazal...............................................SHREK! "FINO,NE?," je vprašal Mick in se nagnil k Belli!

Mickov avto:Jaz oblečena za v kino:Bella oblečena:Bellina frizura: (glej čop)Moja frizura: (glej čop in kitko):Mene do petka ni in do takrat rabim 5 nextov!
15. avgust 2012
next

next

next

next

next
16. avgust 2012
u90832
u90832
SHREKA? O,fuj,o fuj!! Gabi se mi! Na koncu filma,naju je povabil k večerji. Nato je iz žepa povlekel liziko in škatlico. "To je najin večer," je rekel in me pogledal. Stegnil je roko in mi pomolil
.
.
.
.
.
LIZIKO!
Roko je stegnil k Belli in odprl skrinjico,v njej pa je bila diamantna verižica. "Vso žepnino sem zapravil zanjo," je rekel in poljubil Bellino roko. Bella je zardela,a uživala. "Hvala," se mu je vljudno zahvalila. Obrnila se je,da ji je Mick lahko zapel verižico. "Nekaj sem te hotel vprašati,Bella" "Bi bila moja spremljevalka?," je prašal Mick!

KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ? ON JE VPRAŠAL NJO IN NE MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
KRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVIIIIIIIIIIIIIIIIICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

NEXT?
19. avgust 2012
u92728
u92728
next!
20. avgust 2012
u90832
u90832
še 1 next rabim !crazу●bitch mwaaaa
20. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg