Forum
Je lahko še huje?

Osebe:
~ Emma { jaz }: Ah, ja. Ime mi je Emma, stara sem 15 let. Imam čisto normalno in vredu življenje. Imam najboljšo prijateljico, na šoli sem popularna.
~ Asja : Asja je moja najboljša prijateljica. Z njo preživim večino svojega prostega časa.
~ Matic : Je največji ženskar na šoli. Že nekaj časa me zalezuje.
~ Alex : Ohoh, moja ljubezen. Je zelo popularen na šoli in se ne zmeni zame.
~ Sara : Asjina in moja največja sovražnica.
~ Aja : Sarina najboljša prijateljica.
~ Erik : Asjin fant.
Živali:
~ Flo : Je čistokrvna bradata škotska ovčarka. Stara je 3 leta. Vedno mi stoji ob strani. Skupaj trenirave agility. Ne sme biti v hiši, ker mami ne dovoli, zato ima na vrtu hiško. Ker je vrt ograjen, je lahko vedno spuščena.
~ Poop { Pup }: Je čistokrvni dolgodlaki morski prašiček. Star je komaj 1 leto, a se me ne boji. Večino časa je spuščen, a ponoči je v kletki.

Nextam?
01. julij 2011
"Oh, ja. Končno doma!" sem si rekla in se vrgla na posteljo. Ravno sem prišla iz šole. Torek je in šola me čisto meša. V omari sem poiskala USB ključ, na katerem sem imela pesmi. Vtaknila sem ga v radio in glasnost navila do konca. Potem sem prijela krtačo za lase in začela peti. Smejala sem se svojemu groznemu petju, a me je Poop "zbudil". Grizel je svojo kletko. Zagodrnjala sem in ga odprla. Veselo je skočil ven in se ulegel na preprogo, jaz pa sem skočila na posteljo in spet začela peti. Po tretji pesmi mi je zazvonil telefon. Ugasnila sem radio in se oglasila. "Halo?" Iz druge strani se je zaslišalo: "Živjo. Imaš danes kaj časa?" Bil je Matic. "Oh, ne danes ga nimam," sem jezno rekla. "Škoda. Kaj pa jutri? V kinu bodo predvajali nek romantični film," je nadaljeval. "Ne, tudi jutri bom zasedena," sem zagodrnjala. "Ah, daj no. Saj me ljubiš!" je rekel. "Omg! Kdo je pa to rekel?! J*b* se kreten!" sem zavpila in odložila slušalko. "Idiot!" sem zavpila še enkrat in spet prižgala radio. Pela sem še pol ure, potem pa sem vzela povodec od Flo in šla ven. Zunaj me je veselo pričakala. Pripela sem jo in skupaj sve šli na sprehod po gozdni poti. Na pol poti je začela močno vleči. "Flo! Joj, Flo! Stoj!" sem vpila, a nič ni pomagalo. Privlekla me je do majhnega zajčka. Povohala ga je in začela mahati z repom. Najraje bi ga peljala domov, a zajček je odskakljal stran, midve pa sve se tudi vrnili na pot. Ko sve prišli domov, sve ponovili nekaj trikcov, potem pa sem šla v hišo. Mami je že prišla domov. Skuhala je kosilo (ravioli in paradižnikova omaka). Nekaj časa sem gledala televizijo, potem sem šla na računalnik, na facebook. Dosegljivih je bilo 47 prijateljev. Med njimi sem poiskala Asjo. Kliknila sem jo.
Pogovor med nama, ni slovnično (E - Jaz, A - Asja):

E: Asjaaa
01. julij 2011
Čakte, še enkrat pogovor:

E: Asjaaa
Kko si? D
A: Emmaaa
Ma ful slabo. ://
E: Ma ne no. Zakaj? ''/
A: Sej ne boš nobenmu pouedala?
E: Seueda, d ne bom. Sej si moja bff. :**
A: Ok...
No, lej... Donz, k sm šla domou iz šole me je en bl mld posilu...
E: OMG!
A res? O.O
Bogica... :'((
Ej, morš na policijo!
A: Ne nikool!
E: Jz bom šla, č ne boš šla ti!
A: Ne boš! Sej si rekla, d ne boš nobenmu pouedala!
E: Dobr... Pol p usaj staršem al p komu odraslmu pouej!
A: Ne... Rajš ne...
E: A dej no... Dej, sej greve lohk skup pouedat. Jutr u šol?
A: No, dobr no... Huala ti...
E: Zate usee.
A: Muaa
Zdej p morm it...
Ajdee
E: Ajde, drž se
Rada te mam
Muua :**
A: Enako :**
Muaa

In je šla. Osuplo sem buljila v računalnik in se komaj zavedala, kaj se dogaja. Saj to ne more biti res! Oh... Boga Asja... Neprisebno sem šla v kopalnico, se stuširala in si umila zobe, potem pa, že zelo zgodaj, šla v posteljo.

Rabm usaj 3 nexte.
01. julij 2011
Jaz:Asja:Erik:Alex:

01. julij 2011
Flo:Poop:Ostale slike dam kasneje.
01. julij 2011
DeejTe brT, pŁiiisS. :/
01. julij 2011
Matic:Sara:Aja:

01. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg