Heeeeiii..Ja sei vem, da je že tuk teh zgodbic o 1D pa kaj si čmo pomagat. No in seveda sem tut jst tista, ki nemore brez njih itd. Torej tole je to...moja prva zgodbica je in jo morm delit ane. Paaa no zdej bom še vsem vam jst težila z 1D pa ono pa tret. Uglavnem bom kr napisala prvi del pa bo.
---------------------------------------------------------------------------

»Holly prosim odidi v trgovino..potrebujem kvas in mleko« mi je rekla mama ko je pekla neko pecivo in pri tem pozabila, da ji manjkajo sestavine. Leno sem se vstala iz postelje in knjigo, ki sem jo brala položila na leseno omarico ob temno zeleni sedežni. »Samo oblečem se« sem rekla in odšla v sobo. Iz omare sem potegnila bel poloverček in si oblekla kratke hlače, lase pa sem si spela v čop. V roke mi je dala denar in sem odšla. Dobila sem sms od fanta z katerimim si pišem in morda mi je bil malo všeč. No seveda da mi je bil všeč saj je božanski. Hitro sem mu začela odpisovat, ko sem se v nekoga zaletela. »Holly« Dve roki sta me prijeli za ramo in me obdržali da nisem pala. Ozrla sem se v fanta, ki…ah ki je le preteklost. »Louis« sem rekla. Nasmehnil se je. »že dolgo se nisma videla kako si?« me je vprašal. »Precej dolgo ja…in odlično sem« sem rekla ter se mu prisilno nasmehnila. »Lepo te je spet srečat« je rekel. Umaknila sem pogled. »Tudi tebe Louis« sem rekla in telefon pospravila v žep. Nisem odpisala do konca. »Vidim da si zelo zaljubljen..vesela sem zate« sem rekla, da sem mu pokazala da sem ga prebolela in da mi je vseeno čeprav je bilo to daleč od resnice. »Da zelo zelo zelo..In ti imaš kakega fanta?« me je vprašal. »Trenutno ne…imela pa sem jih nekaj« sem se zlagala in to zelo. Odkar me je Louis pustil nisem bila z nobenim fantom…Beseda ljubezen je bila zame tuja. »Vesel sem zate…Grem fantje me čakajo upam da se še kaj srečamo« je rekel. »Pazi nase« sem mu rekla ter se mu tokrat iskreno nasmehnila. Pomahal mi je in odšel. Začutila sem spet tiste metulčke v trebuhu kot takrat ko sem bila z njim. Zakaj je odšel zakaj? Globoko sem vdihnila in nadeljevala pot oblila me je žalost in v misli so spet prišli tisti lepi spomini z njim. Stopila sem v trgovino in nakupila vse, nato pa hitro stekla do doma. »Mami..Louis tako srečen je« sem rekla in se ji vrgla v objem. »Holly..kako ti je sedaj prišel louis na misel?« me je vprašala medtem ko me je božala po mojih dolgih blond laseh in sem ji jaz ležala v objemu. »Tukaj je…doma je. In punco ima. Ljubi jo« sem rekla in jecljala medtem ko sem govorila. »Holly zaboga…on je preteklost pozabi nanj in raje pogumno mu nesi pecivo, ki ga bom spekla«. Začudeno sem jo pogledla. Solze sem si obrisala in se vsedla na pult. »tega nemorem« sem rekla. »Seveda da lahko..kot stara prijateljica« mi je rekla ter se mi nasmehnila. »Ni šans« sem rekla in skočila dol. Odpravila sem se v svojo sobo in pokukala malo na fb.
.
.
.
tole z slikam morm še poštudirat..Drgač pa to bi biu prvi del
19. november 2012
naaah pa mi je slika ratala..sm mislala da mi nebo! ) <3
19. november 2012
Zaspala sem na postelji pri računalniku, ko me je negdo božal po glavi. Odprla sem oči in zagledala mamico, ki se je smehljala. »Še vedno nočeš nesti peciva?« me je vprašala in me nasmejano pogledala. »Daj to pecivo sem« sem jezno rekla in se vstala. Mama mi je lepo na krožnik zavila pecivo in odpravila sem se proti Louisovem domu. Od daleč sem vidla hišo v kateri sem preživela lepe trenutke in v kateri so lepi in grdi spomini. Bolj ko sem se bližala vhodu bolj me je bilo strah. Stopila sem pred vrata in mencala pred njimi 3x sem si že premislila, ko sem že hotela oditi sem le pozvonila takrat poti nazaj ni bilo več edino če se vržem v grmovje pred hišo. Vrata je odpro Louis. Sprva me je začudeno gledal nato pa se nasmehnil. »Holly..kaj pa ti tu?« me je vprašal. »Mama me je poslala, da vam prnesem pecivo« sem rekla. »pridi notri« mi je rekel in me povabil v hišo. Peljal me je v dnevno, ki je meni bila zelo znana. Mislila sem da je sam vendar so tukaj bili še njegovi prijatelji. Oziroma ostali pevci njegove skupine. Pozabila sem vam povedat, da je član znane fantovske skupine One Direction in da po celem svetu punce umirajo za njimi. Opazila sem, da je med njimi tudi neko rjavolaso dekle. Po spominu iz neta, ko sem jih spremljala bi to morala biti Eleanor punca od Louisa. Vsi so pogledali v mene. Fantje so bili celo nasmejani. »To je moja prijateljica Holly« je rekel. Pogledala sem ga in tudi on je mene. Vgriznil se je v ustnico nato pa pogledal v tla in nato svoje prijatelje. »Živjo« sem rekla. Želeli so se mi predstavit vendar sem rekla, da jih poznam. »Boš kaj pila?« me je vprašal louis. »ne hvala…samo pecivo sem prinesla. Moram it« sem rekla. »Lahko ostaneš« je vstrajal. »Ni primerno da sem tukaj« sem rekla in pogledala v Eleanor, ki se je pogovarjala z Harryom kakšne načrte ima za te poletne počitnice. Tudi on je pogledal v tisto smer in vedel je o čem sem razmišljala. »Oprosti« je rekel potiho. Nasmeh iz mojega obraza je izginil in postala sem utrujena in žalostna. »vidiš zaradi tega nebom tukaj.« sem rekla. Roke je prikrižal na prsih in po licu mu je spolzela solza. Z svojim rokavom sem jo obrisala in se nasmejala. »Bodi srečen..In pazi nanjo« sem rekla nato pa odšla. Stopila sem ven in odletela stran od hiše. Solze so želele priteči po mojih licih vendar jim nisem dovoljila. Ostavila sem se na mostu in pogledala v vodo. »Holly..zakaj mi nisi odpisala?« sem zaslišala glas za sabo. »Dan…Oprosti čisto sem pozabila« sem rekla in se nasmehnila. »videti si žalostna« je rekel. »Dolga zgodba Dan« sem rekla. Prijel me je za roko in me potegnil k sebi. Močno me je objel. Počutila sem se tako varno in ljubljeno.


19. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg