Forum
Hellou!!!

Sem Lara in lahko vam povem, da se boste ob tej temi odlično zabavali. Prosim vas da se umes ne kregate saj nebi rada na moji temi videla prepira in tudi prijetno ne bi bilo drugim. No, prosim vas tudi naj se vas prijavi vsaj 6. Če vas bo preveč bo težje. Če vas bo premalo ne bo zanimivo. Hvala že v naprej če se boste prijavili!!!

Potek: Za vsako zgodbico boste imeli 6 do 8 dni časa. Na koncu bom zgodbice ocenila in nekdo izmed vas bo izpadel. A ne bojte se v prvem izzivu ne izpadel nihče. Izzivov bo 7.

Kako boste vedeli: Ne bojte se, da boste izpadli ker ne boste naredili izziva. Boste ga če boste hoteli in tudi zaradi tega ker boste vedno vedeli kdaj je izziv. Sporočila vam bom pošiljala po zasebcih.

Prijava: Napiši izmišljeno ime:_____________________________
Svoje srečno število:________________________
Naj. barvo:_______________________________
Žival (katerakoli):__________________________________

RADA VAS MAM!!!

LP,

Lara

a veš kva morš delat če se prjavš???


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

26. december 2011
cool
26. december 2011
a se lohk prjavš prosim???
27. december 2011
u46345
u46345
Prijava: Napiši izmišljeno ime: Marissa
Svoje srečno število:7
Naj. barvo: vse so lepe. ;$
Žival (katerakoli):hm....Pes. ;D

Komi čakam izive... ;D
27. december 2011
u59482
u59482
Ime* Kristen ♥
Srečna številka* 9
Naj. barva* Yellow, Green and purple ♥
Žival* Metulj
27. december 2011
The_Nice_Girl prosim te če napišeš eno barvo ker eno nujno potrebuješ, TheNiceOne pri tebi pa bom izbrala barvo purple (vijolično) hvala obema za prijavo
27. december 2011
Kendall
3
modra
Kuži
27. december 2011
Prijava: Napiši izmišljeno ime:________Kate_____________________
Svoje srečno število:__________13______________
Naj. barvo:_______________Vijolična ♥________________
Žival (katerakoli):___________Konj ♥_______________________
27. december 2011
Prijava: Napiši izmišljeno imeorovnija Svoje srečno število 6 Naj. barvo: belo Žival (katerakoli):kača
27. december 2011
ups tam je b
27. december 2011
še ena! pa usem hvala za prijave...
27. december 2011
u46345
u46345
Vredu...Naprimer... Roza v vseh odtenkih. ;D
28. december 2011
Amy Angel
7
zelena & roza
zajček
28. december 2011
u46345
u46345
Jeij, kdaj bomo začel? ;D
28. december 2011
zdjle! ;D
dark angel 77 pri tebi bom zbrala kar zeleno barvo če se strinjaš.
________________________________________________________________________________

JUPI!!! tukaj je že vaš prvi spis oz. prva zgodbica od sedmih. Naslov prve zgodbice ki jo boste morale napisati je: Na drsališču. Ta naslov sem izbrala zato ker je zimski čas. Upam da se boste ob pisanju zabavli. Ammm...pa čas imate do torka oz. do četrtka naslednji teden.

Zabavajte se in...vem da je pozno samo usem želim...

26. december 2011 13:20 °★。˛ °.★__ *★* *˛.
˛ °_██_*。*.../ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫*˛.* ˛_Π_____. * ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\ *. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬ .
¯˜"*°•♥•°*"˜¯`´¯˜"*°•♥•°*"˜¯` ´¯˜"*°´¯˜"*°•♥•°*"˜¯`´¯˜"*°
VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE IN SREČNO 2012!
28. december 2011
zabavali*
28. december 2011
a se šem lahk prjavim?????
28. december 2011
anja
15
pinki
volk
28. december 2011
dobr no... zdj bo 8 izzivov. Punce ne mi zamert sam sm jo sprejela ko je moja bff. sam ne skrbet pr useh bom ocenjevaala enako. crazydogy (lea) hvala tudi tebi za prijavo
28. december 2011
crazydogy (lea) tebi bom sporočevala kar ustno saj se tako ali tako vidiva usak dan
28. december 2011
Na drsališču.
*Rok,zmigaj se že!* Nič. *A bo še letos?* Do 1.januarja je bilo le še 3 dni zato moja izjava ni bila ravno zgrešena. *Počasnela!* in *Rebeka in Matej naju že čakata na drsališču!* sta bili zadnji moji izjavi v vrsti mnogih,preden se je moj fant končno spustil po stopnicah. Bil je noro seksi. Dajal je vtis ,da gre na zabavo ne na drsališče. Oblečen je bil v temne kavbojke,drag pulover in elegantno jakno. *Kam pa greš?* sem se mu posmehovala. *Na drsališče,miška moja.* Poljubil me je. Poljub je bil dolg in strasten. Neromantično sem ga prekinila,ko sem naznanila:*Zamujava!* *Ok. Tri,štiri,zdaj!* je vzkliknil in začela sva tekmovati proti drsališču. V teku sem nepremagljiva,toda zaradi drsalk in denarja v moji torbi sva bila tokrat nenavadno izenačena. Ko sva končno prispela na cilj sta si Špela in Matej že zavezala vezalke na drsalkah. *Obujta se,*je rekla Špela. To sva tudi storila,saj sva čez 5 minut že drvela po ledenem igrišču. Rok je bil spretnejši od mene,saj je v preteklosti 3 leta treniral hokej na ledu. Sama sem izvajala elegantne gibe saj sem že kot štiriletnica bila izvrstna balerina. Medtem sta Špela in Matej lovila ravnotežje. *Greš tekmovati?* je vprašal Rok. *To ni vprašanje,*sem mu zaklicala in se pognala v tek. Hecno,bo slišati toda drselo mi je. Po 5 krogu ,ko naj bi potekal le še zadnji krog sem vodila. Ker sem izjemno tekmovalna sem še bolj pohitela. Nato pa:*Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!* Slišati je bilo kot tuljenje volkodlaka. Padla sem in si zagotovo zlomila nogo. *Amanda,si v redu?* je zaskrbelo Mateja. Z Rokom sta mi pomagala do bližnje klopi,Špela pa je odhitela iskat čaj. Matej se je dotaknil moje rame:*Pokličem mami?* Pokimala sem mu in si mislila:to je moj starejši brat. Odhitel je stran,nato sva z Rokom ostala sama. *Pikica,boš uredu?* Ogledovala sem si ga. Ne,zaskrbljenost je pregrda za njegov popoln obraz,za njegove črne lase,za njegove modre oči. Odgovorila sem mu s poljubom. Slajšim kot kadarkoli prej,dragocenejšim kot kadarkoli prej. Ni me skrbelo kaj bo z mano,vedela sem ,da bom uredu. Njegove ustnice so me navdajale z upanjem,toploto in ljubeznijo. Od drsanja sem imela res eno figo,a od ljubezni toliko več. Z njim so me vezala res močna čustva. Poljub je bil živ še ure po tem,ko so mi nameščali mavec na nogo in,ko mi je Matej nanj narisal veliko,rdečo vrtnico. Življenja brez malih malenkosti kot je drsanje in moje velike ljubezni Roka,si res ne prdestavljam.
29. december 2011
u70409
u70409
Js bi se še prijavilaa!!! x3 Zgodbico bom pa tut napisala mal kasnej... upam, da sm sprejeta??
29. december 2011
u70409
u70409
Aja

Leah
3
Rdeča
Pes
29. december 2011
u46345
u46345
Sovražim to. Zgodbo sem mela že napisano nato pa me je odjavl... Jooj... Tako sem jezna... Bom napisala kasneje.... ;D
29. december 2011
u70409
u70409
NA DRSALIŠČU

Moje ime je Jennifer. Stara sem 14 let. Živim v majhni hiški v Londonu. Moja starša sta le prodajalca v veliki trgovini, v središču mesta. Prodajata elektroniko; televizorje, računalnike, radia in tako naprej... Vendar sem s svojim življenjem zadovoljna. Nič mi ne manjka. Imam najboljšo prijateljico Hannah in fanta Harrya. Vendar se mi na kakšen trenutek zdi življenje krivično in bedno.
"Jennifer! Gremo!" mi zavpije oče, na predpražniku pred vhodnimi vrati. "Ja," zamomljam. Starša sta čisto navdušena nad drsanjem, jaz pa niti malo ne. Na vso srečo gre zraven Hannah, mi vsaj dolgčas ne bo. "Hannah, pridi," se ji nasmehne moja mami in se vsede v džip. "Že grem!" navdušeno skaklja po stopnicah Hannah. "Ko mi vsaj ne bi bilo treba iti," si sama pri sebi rečem. Naravnost sovražim drsanje! Sedem v džip, zraven Hannah in se pripasam. Vsi že navdušeno čvekajo, kako bo fajn, pa kako mi bo kul... Bi rekla... V ušesa si porinem slušalke in prižgem mp3. Z glavo migam v ritmu. "Jen, takoj ugasni mp3!" je jezna mami. Zavijem z očmi in si slušalke dam iz ušes. Najbolje, da kar zaspim...
***
Zbudim se in mami pravi, da smo že prispeli. O, ne! Zdaj se šele začenja mučenje! Izstopim iz avta in se razgledam. Isto kot lani, predlani, predpredlani, predpredpredlani. "Grr..." jezno pogledam mami in ji izpulim moje drsalke iz rok. "Hannah, pridi," ji pomignem in skupaj stečeva do naše koče, da bi se uredili. Med obuvanjem drsalk se zapleteva v pogovor. "Misliš, da bo kakšen luštkan tipček tu?" vpraša Hannah in se nasmehne. "Po mojem toliko, kot lansko leto, ko si vse po vrsti imela," zavijem z očmi. "Ja, no," skomigne Hannah. Odideva na drsališče. Vsi že znajo dobro drsati, samo jaz ne. "Oh poglej ga!" je čisto navdušena Hannah. S prstom kaže na zagorelega fanta, ki je znal tako dobro drsati! Še jaz sem ga občudovala. Njegovi temni skodrani lasje so plapolali v vetriču... "Hei!" naju pozdravi in pride do naju. "Hei" v zadregi pozdraviva obe skupaj. "Kako vama je ime?" vpraša. "Jaz sem Jennifer, ona pa je Hannah" razložim. "Aha in jaz sem Taylor," se nasmehne. "Sta za drsanje," vpraša, ter pomigne na drsališče. Hannah pokima, jaz pa odkimam. "Pa pojdimo!" Oh, ne! Ne smem se osramotiti pred njim! Ne, ne, ne in ne! "Jaz bom gledala," rečem in se blago nasmehnem. "Ah, daj no! Ne bodi mevža!" reče in s Hannah že drsata skupaj. "Pridi!" mi zakriči, a jaz se ne premaknem. Skomigneta z rameni in se enem drugemu nasmihata. Saj imam fanta! Kaj je z menoj?! Vidim kako Hannah in Taylor skupaj klepetata, drsata, ter se držita za roke. Za nekaj časa se zamislim, kaj je z menoj?! Iz zamišljenja pa me prebudi krik otroka. Pogledam proti Hannah in takrat zagledam... kako se s Taylorjem poljubljata! Zamežikam z očmi, da preverim, če imam slučajno privide. Vsa besna oddrsam do stranišča in se zaklenem vanj, tam pa padem v jok.
***
"Jen! Si notri?" slišim Hannah in v njenem glasu zaznam, da ji je žal. "Vem, da ne bi smela. Ampak tako rada ga imam!" se mi izpove. "Izgini! Nočem te več videti!" zakričim in hlipam. Sama pri sebi spoznam, da sem se zaljubila. V nekoga, ki ni Harry. V nekoga, ki se je ravnokar poljubljal z mojo najboljšo prijateljico. Mojo bivšo najboljšo prijateljico! "Počakaj, saj imaš fanta!" reče Hannah in jezno udari po vratih WC-ja. "Torej imam pravico biti z njim!" jezno zakriči, nato zaslišim, kako odhaja. Briga me! Obrišem si solze, ter odklenem WC in oddrsam na drsališče. Dokazala ji bom, da sem boljša od nje! "TAYLOR!" pokličem in se nasmehnem. "Si za drsanje?" se delam veselo. "Ja, itak! Zmeraj!" se nasmehne in skupaj drsava. "Poglej to!" naredim mega skok in se hkrati zavrtim! Uau! Še sama si ne bi mislila, da znam kaj takega! "Enkratna si! Prej pa nisi želela iti na drsališče?!" se zareži. "Pač," se nasmehnem nazaj. Takrat začutim tople ustnice na svojih. "TAYLOR!" se nasmehnem. "Ljubim te," mi reče in me še enkrat poljubi. Takrat vidim Hannah, ki žalostno odhaja z drsališča. Prav ji je!

***

Doma sem. Z Taylorjem sva si izmenjala telefonski številki... Hannah je besna name, jaz pa na njo. Briga me! Izzivala me je! Zapustila sem Harrya, kasneje pa ugotovila, da Hannah že hodi z njim! Presneto! In naj bi bila 'najboljša prijateljica'! Na srečo nisva več. "Din dooon!" se oglasi zvonec. Stopim do vhodnih vrat, tam pa zagledam Hannah. "Žal mi je," izjavi. Zavijem z očmi. "Prijateljici?" vpraša in mi ponudi čokolado Milko. Privzdvignem obrv. "Po vsem tem, kar si mi storila?!" jezno rečem. "No, pa saj. Žal mi je. Z Harryem sva skupaj, ker ti nisi več z njim, si s Taylorjem. Torej sem lahko z Harryem kajne?" vpraša. "Pa ja," rečem in jo spustim naprej. "Res mi je žal, tisti poljub je bil polomija. Taylor mi je ves čas govoril o tebi. Samo o tebi. Jaz sem ga poljubila, ne on mene," prizna Hannah. "Že v redu," se blago nasmehnem in skočiva si v objem. Nepozabni dogodek! Kdo bi rekel, da mi bo drsanje postalo še všeč...

Je ok? Vem, da je pretiravanje, sam nism mela bolše ideje...
29. december 2011
ja Leah_The_Star sprejeta si ampak zdj prosim naj se noben več ne prjavi kr nas bo pol na konc že tok da sploh ne bo več fajn.
29. december 2011
super spisi...emm zdj bo 9 izzivov. še 6 jih more pa nardit če sem prav štela. Leah_The_Star bi te lahko prosila, da daš eno drugo žival, saj veš da ne bo vse enako. Že dva imata psa. Prosim odloči se za drugo žival
29. december 2011
u70409
u70409
mačka ;D je okej? pa plz povej kakšna se ti zdi moja zgodba pa kaj te mot!! hvalaa :*
29. december 2011
Hvala ti ker si spremenila žival. Poslušaj, kakšna se mi zdi tvoja zgodba in kaj me moti, boš izvedela, ko bodo vsi napisali in ko bom napisala ocene. Še nekrat hvala ker si spremenila žival.
29. december 2011
u70409
u70409
Hehe, ni za kej! Pa nestrpna sm pa res že!
29. december 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg