Forum
Ej! Še ena moja zgodbica DD!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sm Łaeah Deone. Mm fanta Aleša. Skup sma že no,kr neki časa. Štejmo uno..uno,uno...uno....in....uno.....aja, pa še...uno.....6 mesecov. No učeri je prišu k meni domou,k ni blo mame pa Dexterya doma. Pa tut Wendy je šla nekam. (Wendy-moja sestra (starejša)---Dexter-moj brat (starejši)) Jst sem torej najmlajša Deonova. No, kje smo osatl.......pršu je k men in sva šla u mojo sobo. In pole Sma....no najprej se sam polublala, pol pa si je sleku majco, jast pa tut in sma mela....no sj veste kaj!!!!!!!!!


Pol pa je kr šu! Mislem halo!!!!!!!!!! No, eno popoudne gor dol. In od tkrt sem bla jezna nanjga. No čist mau. Pole pa se je u šoli, use začel.
GREM U ŠOLO, use je normalno. Nč., Pole pa predem tam ino,kaj vedem??? Njega mojzga Alešša z neko tam lejzbiko na kolenih DDDDDDDD! No, in ta lejzbinka je Giorgia! Keri prasec OMG!!!!!!! pole pa grem jaz do njega...."Kreten! Ta lejzba tle!!!???? Svinja in ti pole prauš,da ti brez mene ne morš!!!!!!!!??? bomo še vidl kdo bres koga ne more!!!" Pešverčala sem pouk,ker se mi ga ni dal gledat! No, pole pa sm šla domou.
DONS ZJUTRAJ, sem uzela časopis, čist momo grede

pa sm zasledila en člank: "NOR UMOR. V stari predmestni vasici Ellia se je zgodil tragičen umor. Policisti in forenziki so na sledi Alešu Sammillyu." Ustaula sem se. "Čak,čak,čak....Aleš Sammilly?? Šittttt! To je moi Alešš!" Blala sem naprej. "Povelad je le....." Čak, pol so ga prijeli?? Vrjetn."......da ima punco Leah Deone,policisti predvidevajo,da je sostorilka..." Kwa???Jst???NEE A?? Čaki še mal mam! "....-ampak Aleš Sammilly zatrjuje,da to ni res. Dodaja še najboljša prijateljica Leah Deone-Enya Sky. "Leah je bila doma! To vam zagotavljam! Nikoli se ni ukvarjala s takimi posli!" Uffffhh Tenks Eny. No, zdej pa druga zadeva...kajjj?

Aleša so peljal u zapor...nemogoče!! "Aleš Sammilly bo do nadaljnega v celilci. No, umoril pa naj bi 49-letno Emo Fally. Poslovodkinjo v podjetju Hudggenss. Sožalje družini!" Šitt fotr pa mama ne smeta vidt tega članka. Pole sem stran strgala vn!

Upm,da.....sam u smeti sem jo zabrisala. Pole je pa u sobo pršla Wendy. "Ej! A ti že pokonc??" "Yesss!" "A, ti časopis bereš?" "Ne, sam vreme pa spored gledm." "Ok, lej jast grem zdej z Dejanom vn. Šutti ok?" (Dejan--njen fant (22)--Wendy jih ma 19.) "Ok šutim!" Pole je še nek iz omare uzela pa šla. Kurc.... kje je Dexter? No, pravo uprašanje. Lih je prišu u sobo. "Ej! Wen mi je rekla,da si že pokonc.?" "Yess!" "No, ino sestrica?" (vedn mi tkomreče pa čeprau jih mam 16!--on jih ma 24) "No, si spet wen pridigau zarad Dejana d!?" "Ne." "Ok!" "Lej grem zdej." Sam pokimala sem. No in šla sem dol k staršem....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
04. maj 2012
nexxt !
04. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg