Forum
Hey!
Js sm Kati, in odločila sem se, da naredim to temo samo zato, da bi nekako voditeljicam Top MODELOV pomagala pri vodenju Top MODELA samega, pa čeprav na malo drugačen način. Vesela bom, če boste objavljale linke svojih Top MODELOV, pri katerih še iščete kandidatke. Lahko tudi objavite, po kakšnem principu vodite Top M. na primer: kako izbirate zmagovalko itd. Poveste lahko svoje izkušnje, kje črpate ideje, ali je vodenje naporno itd. Seveda pa bom tudi sama poudarila nekaj pravil, ki po mojem mnenju morajo biti prisotna na VSAKEM Top M. Zakaj? Kot same veste, imamo na igrah veliko prijateljev. Če se eden od njih prijavi na naše tekmovanje, mu bomo seveda omogočili zmago-pa čeprav na malo goljufski način. Pa ne recite, da ne, to sem velikokrat videla, in slišala! Torej:
~ ne izbiramo po principu ''meni je ušeč'' ali ''ta je lepša''. Na slikah gledamo bistvo, pozo ter obraz, ki nam ga slika ponuja!
~ Nikoli, nikoli ne pomagamo tekmovalkam pri izbiranju slik!
~ tudi, če je neka oseba naš prijatelj vedite-to je le tekmovanje, igra!
~ bolje je, da ne izbiramo vedno iste osebe, saj popolnoma sigurno NIHČE ni tako popoln! Bodimo pravični za vse!
Sama vodim en TOP MODEL, sodelujem pa na 2. Moram povedati, da sta oba T.M.-ja na katerih sodelujem, čisto, čisto pravična! Če ne verjamete-poglejte!

Lp,

Kati ;p
05. januar 2012
http://www.igre123.com/forum/tema/id-s-top-model-cycle-1/27126/

Tuki..mam en top model..pa prjavo rabim od tebe če lahka..pa lahka boš vodila..
05. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg