Forum
u149885
u149885
Heej!
Torej to je moja prva zgodbica, zato prodim bodite vsaj malo milostni s komentarji .

Torej zgodba govori o dekletu, ki ni prav nič popularna, a je kot vse druge punce zaljubljena v najpopularnejšega fanta na šoli. Hope you like it!

~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~

JANE

"Jane! JANE!! Kosilooo!" sem zaslišala mamin glas. Zavzdihnila sem. "Ja, že grem!" Sunkovito sem se dvignila s stola in zdrvela v spodnje nadstropje. Na mizi sem zagledala kosilo - testenine. "Njamiii," sem zaslišala glas iz svojih ust in vilica se je že znašla v moji roki. "Oh, ne tako hitro, mlada dama. Najprej pripravi solato," je spet zatečnarila mama. Spet sem zavzihnila. Razočarano sem jo pogledala: "Ampak, mama..." Njen pogled je bil tako krvoločen, da sem raje ubogala.
Ko pa je bila solata končno narejena, sem se le spravila na testenine. A tokrat z manjšim užitkom. "Ves apetit mi je vzela, vešča trapasta," sem zagodrnjala v glavi. Po kosilu sem veselo odskakljala po stopnicah v svojo sobo.

No, naj se predstavim. Sem Jane McMoos, stara sem 15 let in obiskujem drugi letnik najboljše gimnazije v Londonu. Živim samo z mamo - oče mi je umrl, ko sem štela šest let. Imam rjave lase in zelenkaste oči.

Moja BFF Anny ima prav tako 15 let in je v istem razredu kot jaz. Ima rjave lase, ampak si jih barva na črno barvo. Ima tudi modrikaste oči. Res je lepa.

Anny ima fanta, ime mu je Joey. Zelo rad se heca in vedno skriva v rokavu kakšno šalo na račun učiteljev ali šole. Star je 16 let in hodi na tisto gimnazijo, v kateri sva tudi midve z Anny.

In seveda je tu tudi Jack, ki je v moje življenje vstopil pred kratkim, v bistvu na prvi šolski dan. Jack je najpopularnejši fant na celi šoli, pa tudi najlepši. Noro sem zaljubljena vanj, a on verjetno sploh ne ve, da obstajam. Groza.

~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~¤~
To bo za zdaj vse. Next?

Boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

31. oktober 2013
Next!(:
01. november 2013
next!
01. november 2013
u151965
u151965
next
01. november 2013
u149885
u149885
Hwala za nexte

JANE
Takoj, ko sem vstopila v svojo sobo, sem prižgala svoj laptop in se prijavila v facebook. Nič novega ni bilo, le nekaj obvestil. Od sošolk je bila prisotna le neka Sopfia, zato sem jo pač kliknila in jo pozdravila. Ni mi odgovorila. Čakala sem petnajst minut, pol ure, na koncu celo uro, a mi retardiranka še vedno ni odzdravila. Nisem imela izbire - ugasnila sem laptop, vzela zvezke ter se vrgla na posteljo. Bom pač malo ponovila snov. Tako sem se nekaj časa učila, nato pa mi je zazvonil telefon. Ker sem ga imela poleg sebe, sem ga pograbila in sprejela klic, brez da bi vedela, kdo sploh kliče. Izkazalo se je, da Anny.

J - jaz A - Anny
A- Jaaaaaaaaaaaaaaane!! Ves dan sem visela na facebooku, tebe pa ni bilo gor!
J- Saj sem bila gor...
A- Aja? Kdaj?
J- Ravno pred pol ure sem ugasnila računalnik.
A- Aha... No, bi se čez pet minut dobili pred kavarno? Toliko ti moram povedati!
J- Am, prav.

Nisem živela tako blizu tiste kavarne, zato se nisem uspela naličiti. "Ah, kaj potem!" je ob tem zamahnila z roko Anny. Potem je nadaljevala: "Saj greva samo na lov za fanti." Jezno sem jo pogledala - vedela sem, da se heca. "Nehaj že s temi forami. Resno, zakaj si me zvabile sem?" sem nesrtpno vprašala. Nasmehnila se je. "Pridi!" Pomignila mi je, naj pridem k njej in vstopili sva v kavarno.

Next?
01. november 2013
u151965
u151965
next
01. november 2013
Next!(:
Lahko hitro prosim...
Kul zgodbica<3
01. november 2013
next<3
01. november 2013
u149885
u149885
Mi je dolgčas, pa bom kar zdaj nextala tnx ker berete <3

JACK
"Dajmo Jackyyyyy! Saj zmoreeš!" se je zadrlo neko pijano dekle. Skomignil sem z rameni, našobil ustnice in skočil dobra dva metra naprej. Tako sem pristal nekje ma sredini plesišča. Počepnil sem, globoko vdihnil in si rekel: "Ti to zmoreš". Takoj, ko se je pesem začela, sem se začel pozibavati v ritmu melodije, ko pa je na vrsto prišel tisti ritem, ki sem ga potreboval, se je začelo. Brekdance sem plesal od malih nog, zato tudi tiste noči nisem imel težav. Preprosto naredil sem nekaj poz, nato pa se je pesem končala in svojemu pijanemu občinstvu sem se spontano priklonil.

Vsi so začeli ploskati kot nori, verjetno zaradi količine alkohola, ki so ga zlili vase. "No, zdaj pa prinesite alkohol! Ves dan sem se šparal zaradi tega breakdancea, zdaj pa PARTYYYY!!!" Ja, to s šparanjem je res. Pred breakdancem ne smeš piti alkoholnih pijač.

Domov sem se vrnil od šestih zjutraj. Starše tako ali tako briga, kje sem in kdaj prihajam domov. "Doma SEM!!" sem se zadrl, saj sem bil pošteno pijan. Slišal sem mamino mrmranje in se pri tem prav trapasto zahihital. Kot kakšen umski motenec sem se odplazil v svojo sobo in se vrgel na posteljo. Kmalu sem zaspal.

Next?
01. november 2013
u151965
u151965
next
01. november 2013
Waw hooočem next!<3 Next!:* Super je(:
01. november 2013
next
02. november 2013
u149885
u149885
Hwala za nexte

JANE
"Dobro, povej že!" sem neučakano rinila vanjo. "Pomiri se no... No, se spomniš tistega... Hm... Georga?" se mi je nasmehnila Anny. "Če se spomnim... koga?" Bila sem pošteno zmedena. "Georga. Saj veš... V parku prodaja preste. Dal nama je popust. Se zdaj spomniš?" je naveličano nadaljevala. Pobrkljala sem po spominu. George... Točno! Tisti simpatičen prodajalec prest, ki je ves čas buljil vame! sem se končno spomnila. "Ja, vem kdo je to. Kaj je z njim?" sem vprašala. "No... Sama veš, da že dolgo nisi imela nobenega fanta. Mislim," jakno je zavihtela na obešalnik blizu mize, kjer sva se usedli, "da bi bil on pravšnji." Zavzdihnila sem. Pomislila sem na Jacka. "Oh, kaj pa vem... Tebi je lahko. Imaš fanta, ki ga ljubiš bolj kot karkoli na svetu... In on ljubi tebe," sem se zamišljeno zazrla nekam v daljavo. "Še vedno si v Jacka, ha?" Anny je prekrižala roke na mizi, nato pa nanje položila glavo. Preden pa bi lahko zanikala, se je do naju končno primajala natakarica najinih let. Videti je bila hudo pijana in neprespana - kot, da celo noč ne bi spala. Sicer pa je bila dokaj lepa. Imela je svetle valovite lase, ki so ji segali do ramen, bila je ravno prav visoka za svoja leta in ni bila debela. "Želite?" je zazehala. "Dve kavi, prosim." sem naročila. To si je zapisala na listek in odšla. Med tem si je mrmrala: "Kavo, vedno želijo kavo... Kako naj naredim kavo, če se komaj držim na nogah? Joj, včeraj res ne bi smela iti na tisti žur..." Z Anny sva se spogledali in se zasmejali. "No, kaj pa si kaj počela, preden si me poklicala?" sem z zanimanjem vprašala. Malce je pomislila, nato pa odgovorila: "Oh, nič. Z Joeyem sem pekla muffine. Ti?"

Tudi jaz sem pomislila. "Učila sem se," sem nazadnje rekla. Če bi Anny pila kavo, bi se ji sigurno zaletelo in bi me celo popljuvala s tekočino. "KAAJ?? UČILA si se? Pa saj so počitnice!?" se je zadrla in vsi gostje kavarne so se pričeli obračati k nama. "Ššš... Da naju ne bodo še ven vrgli," sem se zasmejala. "Sicer pa ja, učila sem se. Je to kaj narobe?" sem se še pozanimala. Anny je že odprla usta, a je takrat že prišla kava. Toda prinesla je ni zaspana natakarica, ampak dolgolas in postaven fant. Nasmehnil se je Anny in pred naju položil kavo. Plačala sem mu, nato je odšel.

"Lušen, a ne?" je zašepetala Anny, a je hitro pogledala zelo nedolžno. Opazila je namreč moj pogled. "Anny zadržuj se. Fanta imaš!" ji je govoril. Ponižno je segla po sladkorju. Brez besed sva popili kavo, vstali in se napotili k izhodu. Takrat naju je ustavil tisti fant. Anny je potisnil nekaj v roke in ugotovila sem, da gre za papirček. Verjetno telefonska številka -.-.

Next?
02. november 2013
u151965
u151965
neeeeeeeeext
02. november 2013
u154690
u154690
NEEEEEEXT!!!! svetovno pišeš, sploh glede na to da je to tvoja prva zgodbica...RES JE PERFECT <3
02. november 2013
Neext
02. november 2013
u149885
u149885
hwala, ker berete <3

JACK
Zjutraj me je zbudilo rahlo tresenje za desno ramo. "Jack... Jack," sem zališal glas moje mame. "Mama, pusti me spati... Zaspan sem..." sem zaspano zamrmral. Grobo sem odrinil njeno roko s svojega ramena in se s trebuha premestil na bok. Odprl sem oči in jih priprl. Zagledal sem svojo steno. Bila je zelo nenavdna. Vsa je bila popisana s srčki in imeni punc. Vsaki, ki sem jo pripeljal domov, sem namreč dovolil, da napiše svoje ime na zid. Iz sanjarnenja me je prebudila mama, spet s svojim nežnim glasom: "Ampak Jacky... Danes pride teta Hulee. Ne bo ravno navdušena, če boš ob njenem prihodu še vedno v pižami." Zdolgočaseno sem dvignil roko in umaknil rjuho s svojega telesa. "Oh, saj si že oblečen!" se je razveselila mama, "potem oa kar še malo počij. Sigurno si danes zelo zgodaj vstal in pospravil sobo. No, ko pride jo boš pa pozdravil, prav?" Mama se ni nikoli jezila name, zato sem lahko počel karkoli. "Ja, mama," sem rekel nadvse z angelskim glasom. Poljubila me je na lice in odšla. Takrat sem se ozrl po sobi. Niti najmanj ni bila pospravljena. Na tleh so ležale razsute šolske potrebščine, miza je bila zasuta z najrazličnejšo kramo, omare so bile odprte in skorajda prazne, obleke so ležale na omarah ali pa pod posteljo in podobno. Zaspano sem se zvalil s postelje in se prijel za glavo. Vseeno sem preveč popil. Popraskal sem se po glavi. Teta Hulee... Kdo je že to? "Saj je vseeno," sem zamrmral in se opotekel do mize. Pobrskal sem po navlaki na njej in končno našel svoj mobitel. Poklical sem Eleny, svojo punco. Z njo sem se zmenil, da se dobiva v parku. Brez da bi karkoli povedal mami, sem stekel do parka, natančneje - do tiste klopice, kjer sva bila zmenjena z Eleny. Čakal sem pet, deset minut, a je ni bilo od nikoder. Odločil sem se, da jo bom poiskal. Stekel sem okoli celega parka in se ustavil pri neki jasi z vodnjakom. Tam sem zagledal tisto, česar sem se vedno najbolj bal...

Se opravičujem za kratek next
a) Kaj bo zagledal Jack?
b) Next?
03. november 2013
u151965
u151965
Kaj bo zagledal Jack? da ga njegova punca vara
Next? neeeeeeeeext
03. november 2013
u155485
u155485
http://www.igre123.com/forum/tema/life-is-hard/63762/1
lahko oglašuješ tut ti na moji temi samo berrrrrriii
03. november 2013
neeext
03. november 2013
u154690
u154690
Neeext
16. november 2013
u151965
u151965
kdaj bo next???
16. november 2013
s pisateljico te zgodbe se bezno poznava izven iger123. in ni imela nic casa... zdajle, v tem tednu (verjetno ze danes ali pa jutri) bo napisala next. tako da ne nehajte brat, bo kmalu next!!

aja pa se iz moje strani: next
18. november 2013
u154348
u154348
next
20. november 2013
u149885
u149885
Čokoladka ^.^ - hvala. Zahvaljujem se tudi tistim, ki berete. Next dobite pojutrišnjem. Obljubim.
22. november 2013
neext
24. november 2013
kdaj bo next???
07. december 2013
u154348
u154348
Rekla si že 22 novembra da bo bo pojutršnem next da obljubiš kje je zdej ta next ?
07. december 2013
NEXT.
08. december 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg