Forum
Hoj!

Sem Debra in sem ena od šestih prijateljic. Vse smo stare 14 let, ter hodimo v osmi class. Smo najboljše prijateljice-za vedno. BDENUZ, to so kratice naših imen. Jaz Debra, veljam za norčavo dekle, ki ima vedno pripravljeno kakšno šalo, ki jo lahko strese iz rokava mimogrede (by the waay folk!). Blair je izumila skrivni jezik ''poškakanih dondenškov'', kar bi pomenilo ''pokakanih dojenčkov''. Ne wem natančno, kako se pravilno govori v tem čudaškem jeziku, ker se osnova jedra stavkov vedno spreminja-uff. Blair in jaz-odlična kombinacija za takšen smeh, da se dobesedno ''uščiješ'', kjerkoli že si. Nobena od naju ne mara roza barve. Evelyn-ona pa mara roza, verjetno bolj kot sebe!! Ampak zato še ni slaba: trudi se rešiti sleherni spor med nami, torej želi, da se vse razumemo in ostanemo prijateljice-edina od nas ima fanta, ime mu je Andy. Priznam, tudi jaz sem bila vanj zatreskana do ušes in še čez- pa kaj?!! Če je pa tak šmexy! Ampak, ko sem izvedela, da je vanj zaljubljena tudi Evelyn, sem ustavila konje: ''halo punca? To je tvoja prijateljica...pusti ji tega crazy frogaa, čeprav je lep'', mi je dejal notranji glas. Crazy frog?? Če dobro pomislim: Andy je nor-ZELO nor. Ursine je vedno urejena. Zaljubljena je v fanta, ki hodi v 2. letnik, in mu je ime Tylan-TY. Meni se ne zdi NIČ posebnega, pa še brki mu rastejo!! Ursine je hodila že z večimi fanti, zato jo nekateri sosošolci zbadajo s pocestnico, prostitutko ali kurbo. Jaz ne dovolim, da mi kdo žali MOJO Ursine!! Zoe, ona je najbolj posebna. Čeprav se z vsemi dobro ujamem, se z njo še posebej! Skupaj piševa zgodbe in pesmi s črnim humorjem! Zabavno, vam rečem. Med sabo obirava ''črne ovce'' v našem razredu, in se presmejiva...OGROMNOO!

Skratka, smo ''ZANIMIVA'' druščina najstniških deklet, ki se želijo zabavat. OMG!!! Če želite slišati še kakšno prigodo...powejteee. SHIIT!! Zoee, pospravi tto pesem! Učitl je tu!!

Baai usm!!!
(Jouu)
11. april 2012
Pa začnimo z zgodbo, ker vem da tale predstavitev ni bila nič posebnega, tako daa...ja.
-------------------------------------------------
1.Poglavje: Katastrofa!

Awww!¨Je zakričala Zoe, ko sva bili skupaj na treningu nogometa: ''moja noga!''. Takoj sem stekla k njej: Zoii, a si ok?!, sem histerično uprašala, če bi se ji namreč kaj zgodilo bi padla v depresijo. ''Mislim, no...mislim da sem si zvila gležen!'', mi je rekla Zoe. Odhitela sem do trenerja ter mu powedala, kako je z mojo prijateljico. Skupaj sva odšla do nje, ter ji nudila oporo-da je lahko prišla do klopi. Sedla sem poleg nje, ter se z njo pogovarjala, trener pa je odšel po telefon, da bi poklical njene starše. Po 5. minutah se je avto njenih staršev ustavil pred igriščem. Prosila sem trenerja, ali lahko Zoe spremljam do zdravnika-in dovolil mi je. Zdravnik je zagotovil, da to ni nič hujšega, le da bo morala Zoe približno teden dni nehati s treningi nogometa. Samoo da bo vse v redu!! Ko sem utrujena prišla domov, mojih staršev ni bilo doma. Tu pa je bila nadloga na dveh nogah: moja sestra Sarah. ''Kje ši bila tako dougo Debla?'', me je vprašala (naj vas njena govorica ne preseneča-stara je 3 leta in pol). ''Zoii si je zvila gleženj, pa sem šla zraven nje k zdravniku, vsiljivka mala'', sem zadirčno odgovorila. ''Božiča Žoi!'', je še odvrnila in odšla v svojo sobo. Hwaala ti bog! Ta seansa z Sarah običajno traja ogroomno časa. ''Sarah!'', sem zakričala,'' kam pa sta šla mami in ata?''. ''Lekla sta, da maš pišmo na miži u šobi, pa da plebelešš...?'', je negotovo odvrnila. Leno sem se privlekla v svojo sobo in res! Čakala me je ovojnica. Sestri sem zakričala: ''Lepo od tebe, da se nisi zlagala Sarah!''. Odprla sem ovojnico: čakalo me je tole.

Draga Deb!

Saj veš: s tvojim očetom imava veliko dela-kar naprej sva v službi. Sedaj gre za nekaj...drugačnega, resnejšega. Ti boš to gotovo razumela. Oče in jaz sva se zapletla v finančne težave: dobavitelju našega podejetja, katerega imena ti žal ne smem izdati, sva dolžna skoraj milijon evrov! Ker smo seveda v finančni stiski, mu nisva mogla izplačati dolga: in napovedal nama je, da se bo maščeval! Ko boš prišla domov, bo verjetno že prepozno-ne bo naju več doma. Če se nama kaj zgodi: pazi na Sarah, bodi dobra, skrbna in nasploh takšna ostani: kot si sedaj, ker si odlična! S Sarah poskrbita za vajino hrčico: če crkne, to ni najina krivda (upam da ne boo..). Skratka, časa mi zmankuje za pisanje: bodita odgovorni: sploh ti Debra!! Če se ne vidimo več: se vsekakor srečamo v nebesih!

Če potrebujeta pomoč, pokličita babi Kato, ki živi nad vama,

Lp,

mama.

---------------------------------------------------
WTF???!!!!!!!!! To ne more biti res.,...!! kje staaa moja staršaa?! Mislim, da see mi bo zmešaloo, sedaaaj!!!!!

''Kaj kličiš??'', reče Sarah. ''Utihni...no mislim, Sarahh daj mi mir!!!!'', sem se zadrla.

''Okiii, šeštla!'', in je šla. Na srečo.
Kje da fak so moii tastari?! Kwaa naj nardim??!
Next??
18. april 2012
next
18. april 2012
Sarah!!

Andy!

''Babi'' Kata.

Starša.

No skratka, vas zanima kaj o ''babici'' Kati? Prava rokerka je, najbolj kul gospa kar jih poznam. Ne, ona ni moja babica, naju pa ima zato s Sarah zelo rada. Velikokrat pride k nama ( živi nad nami v bloku), da počnemo zabavne stvari: se obmetavamo z vodnimi bombami, pečemo pecivo, se nacejamo vode ali pa ''žremo'' bonbone ter preprosto NORIMO. Seveda sem kot nora stekla gor, k Kati, da bi ji pokazala pismo. Za mano pa sem zaslišala....prikazal/a se je....!!!!

Next??
22. april 2012
u86656
u86656
http://www.igre123.com/forum/tema/zombie-is-back/32836/
Lahko preberete še mojo zgodbo!!
22. april 2012
Eii EmoLove! Berem tvojo zgodbo, sam plz ne mi več tukile oglaševat. (To vela za use)
22. april 2012
u86656
u86656
Oki oprost!!

Neeeeeext!!
22. april 2012
To sm jaz.
24. april 2012
Tole je Blair.

Moiia predraga Evelyn ^..^

Zoe

In še Ursine.
24. april 2012
Za mano pa sem zaslišala '' kam glešš?'', prikazala se je Sarah. ''Pejt nekam!'', sem se histerično zadrla. ''Kamm?'', me je vprašajoče pogledala Sarah. ''Ufh!'', odbrzela sem po stopnicah. ''Babi KATA?! Ofni frata, takoj zdle!'', sem se drla. ''Kaj je, da se tako dereš Debra draga? Kje gori?'', je odprla vrata rokerska starka. ''Babi, matka in foter...'', pa me je prekinila z '' mama in oče. Kakšen sleng imate tinejđerji, ha?''. ''Poslušaj me mama in ata, kakorkoli, sta zabredla v finančne težave, nekdo se jima je maščeval: odpeljal ju je. Dolžna sta mu bilaa!!'', sem se zadrla v njo. ''Uhh, daj še enkrat powej draga, kaj je narobe? Moji rokersko osnovani možgani pač ne morejo sprejemati tolikoo informacij, hehe. Samo hecam se. Ja, misliš da ne vem zato? A samo zaradi tega takšna panika?! Halo, halo Debra, si na ZEMLJI ali pa si zabredla na pot po MARSU?! Dring!'', je histerično rekla Kata.''Khm! To je resen problem! TI SI ZATO VEDELA PA MI NISI POWEDALAAAA?!'', sem zakričala. ''Jaa, tako sta me tvoja ''tastara'' prosila že ufff, dolgo nazaj. Mislim, da včeraj! Ne spomnim se točno...zdi semi...hehe'', je na pragu norosti odvrnila moja draga BABICA. ''Saj se samo zafrkavaš KATA?!'', sem vprašala. ''Of kors!'', je po angleško odgovorila. ''Toorej..zakajj si me...zawajala?'', sem vprašala. ''Ker je treba malo drame vnesti v tvoje življenje, draga! Vsee se zgodi z namenom. Vedela sem, da sta nekomu dolžna. Posodila sem jima veliko denarja, ko je podjetje tonilo-pa kaj!Nisem pa wedela, da kdo načrtuje maščevanje. Itak pa sta odrasla, se bosta že znašla, boš videla!'', je zaključila pogovor. Odšla sem nazaj v stanovanje. Na stopnicah pa sem se zaletela v neko dekle, ki je bilo na videz mojih let.
24. april 2012
To je ona.

''Oprosti! Jaz sem nova v tem bloku. Imenujem se Neeiša Yengshu.'', me je prisrčno pozdravila. ''Hoila, jaz sem pa Debra. Živim v stanovanju 15a, kam pa ste se vselili vi?'', sem vprašala. ''Eno nadstropje nad vami. Na katero šolo hodiš? Jaz bom začela hoditi na OŠ Manhatan.'', je rekla. Odvrinila sem : ''ja tudi jaz hodim na to šolo, sošolki bova. Komaj čakam, da spoznaš moje 4 prijateljice. Super se bomo ujele!''
''Odlično'', je rekla Neeiša ''sedaj pa moram iti, pripravljam sobo! Zàijiàn (adijo) Debra!''. ''Adijo Neeiša'', sem še odvrnila.
Kakšno prijetno dekle. Mislim, da prihaja iz Kitajske. Pa zelo dobro že govori naš jezik: prepričana sem, da bo mojim dekletom všeč!

Nexxt?
24. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg