Forum
neeeeeeeeeeeeeeeeext
03. junij 2013
neexttt NUJNO!
04. junij 2013
Hei! Res mi je žou da tak dolgo ni blo nexta. Tudi ta je zadnji za nekaj časa. Čez dva dni grem za en teden na morje in nebom mogla nextat ):

******************Zoey****************
Jezna sem priplavala na površje in se zazrla v prelepe zelene oči. Ampak samo za trenutek so se mi zazdele lepe, potem pa sem se spet začela zavedati kaj se je zgodilo in bila sem jezna. Zelo jezna!
Pogledala sem navzgor na skakalnico, kjer sem videla režečega se blondinca z vrečko čipsa v roki. Kdo še gre na skakalnico s čipsom?! Potem sem se ozrla, do človeka-očitno fanta, ki je z mano zgrmel v vodo. Tudi on se je smejal. "Pa kaj je tu tak smešnega?" sem svoje misli po pomoti izrekla na glas. "Ti" mi je odgovoril, tzisti fant, ki je z mano poletel v vodo. "Zakaj?" "Zato ker se jeziš zaradi brezveznih stvari. Harry sem" mi je podal roko. "Zoey" tudi jaz sem se zasmejala.
Potem pa so v vodo skočili še Erik, Luck, Alesha, blondinec in še trije fantje. "Zo! Si vredu?" me je prestrašeno vprašala Alesha. "Ja itak" sem odvrnila in se še vedno smejala.
Potem sem videla še nekega fanta, ki je priplaval do nas in se začel dreti na blondinca. "Niall!! Kaj si ti normaln? Da se zabiješ v prvega človeka ki ga srečaš?" in nekaj podobnega je kričal na blondinca, očitno Nialla. Ko je končal se je obrnil k nam ki smo komaj zadrževali smeh. "Pozabili smo se predstaviti. Jaz sem Liam, to pa so Zayn, Louis, Niall in Harry" je pokazal še na ostale. Nato smo se še mi predstavili. Ravno sem hotela nekaj reči ko me je nekaj potegnilo za nogo pod vodo. Pa ne že spet.
Priplavala sem na površje. "SPPEEEENC!!!" sem se zadrla in se spravila na mojega 'ubogega' bratranca. "Njen fant?" sem slišala vprašati Louisa Alesho, med tem ko sem jaz z tunkanjem mučila Spenca. "Haha, ne. Moj fant. Njen bratranec" "Aha". "Hei kje je Emma?" sem nato vprašala. Takrat smo zaslišali krik. 100% od Emme. Nato je skočila v vodo in se zadrla "OOMMMGG!!! ONE DIRECTION!!" "One-who?" sem vprašala in jo začudeno pogledala. "One direction. Najbolj popularna skupina na svetu" sem dobila razlago. "Aha".
Ko se je Emma izkričala smo se odločili, da bi se malo skupaj kopali. Vmes smo se spoznali in ugotovila sem da so prav prijetni. "Hej, kaj ko bi prišli na obisk?" je vprašal Zayn po pet urnem kopanju. "Jaz ne morem" je rekel Spenc in me pogledal, tako da sem vedela da gre za vampirje. "Tudi jaz ne. Grem s Spencem" "Pazit morem na mlajšo sestrico" "Jaz pa pač grem z njimi izvajat poskuse na kozah" vsi smo čudno pogledali Lucka. Zadnja izjava je bila namreč od njega (prva od Alesha, druga od Erika). "Eh pozabite" je na koncu rekel. "jaz bi z veseljem prišla" je seveda rekla Emma. "Jaz pa..-" "sej lahko greš. Te pokličem če bo kaj novega" me prekine Spenc. "Ok, potem pa pridem tudi jaz" sem se nasmehnila.
07. junij 2013
u112645
u112645
neext
07. junij 2013
neeeeeeeeext!
08. junij 2013
next
08. junij 2013
next
08. junij 2013
u156327
u156327
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
+
nova bralka
07. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg