Forum
u137205
u137205
žιυjo! мoje ιмe je lιlly,žιvιм v ɴy z мojo ɴαj.prιjαтlco ĸαтy. že z 16ιмι leтι ѕvα doвιle ѕlυžвo ĸoт υredɴιce revιje ғαѕнιoɴ everydαy.
zelo doвro ѕvα plαčαɴe. ɴα počιтɴιce ѕvα ѕe odprαvιle v вαrceloɴo v špαɴιjι.

Prvi dan počitnič v prelepi Španiji se je odvil bolje kot sem mislila. Imela sem srečo v nesreči.
Odpravile sva se na plažo,ko sem zagledala morje sem bila tako srečna,ker čez leto ne grem na morje. S Katty sva začele teči do morja,torbe sva vrgle na pesek,se namazale s sončno kremo in stekle v modro morje.
Plavala sem 1 uro in pou... Ko sem plavala nazaj do plaže me je prijel krč. Zelo hud krč. Začela sem vpiti: "Nspomoooč!!" Noben me ni slišal,saj sem bila preveč oddaljena od plaže.
Katty se je že prej vrnila do brisače. Začela sem še bolj vpiti,ker krč ni nehal. V tistem trenutku pa sem videla neko osebo plavati proti meni. Prijel me je za ramo in me pritisnil k sebi. Odvlekel me je na suho in me uprašal,če sem vredu. Rekla sem "ja" in občudovala njegove modre oči.
Zahvalila sem se mu,da me je rešil in mu obljubila,da ne bom plavala tako stran od plaže.
Naslednje 2 uri sem samo ležala na brisači in ga občudovala. On je bil reševalec Bil je tako lep.. Nisem vedela njegovega imena.
Naslednji dan sva se s Katty odpravile na isto plažo,a njega ni bilo.
Bila sem žalostna a vseeno sem se ulegla na brisačo in začela brati knjigo.
Naenkrat pa se je pred mano naredila velika senca. Pogledala sem gor in zagledala "tipa". Ustala sem in ga gledala. "Živjo!" je prijazno začel. "Živjo"sem mu rahlo odvrnila. "Rad bi izvedel ime punce,ki sem jo rešil". "Ime mi je Lilly" "Živjo Lilly...Jaz sem Matt....uhm...mogoče bi šla lahko na sladoled potem?" "Mhmm...sounds great(:" "haha,se vidva(;"

Jaz
Katty
Matt
NeXt?:*
14. avgust 2013
u140958
u140958
next
14. avgust 2013
u148477
u148477
next!
14. avgust 2013
u148477
u148477
nextaj že!
01. september 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg