Forum
u45750
u45750
Hei!
Naj najprej predstavim vse

Sem Nina, stara sem 16 let in hodim v 1.letnik. Imam mlajšo sestrico Majo in psa Romea.

Jaz:
Sestrica:
Pes:
No, z družino živimo v manjšem mestu, v katerem hodim v šolo. Je kar običajno mesto, razen tega, da na obrobju mesta stoji stara zapuščena tovarna, v kateri naj bi strašilo.

Tovarna:

03. maj 2011
u45750
u45750
Nekega dne sem med vikendom, ko staršev ni bilo doma, priredila zabavo. Prišlo je veliko ljudi, saj sem precej priljubljena, toda po zabavi je pri meni prespalo le nekaj prijateljic.
To so bile

Ana:
Tina:
Sara:
Daniela, Maruša in Maša:
Ko so ob 2 ponoči končno vsi odšli, smo bile vse še polne energije in odločile smo se da ne bomo spale. Ko smo za silo pospravile hišo in skrile vse stvari, ki jih starši ne smejo videt, če mogoče pridejo domov, smo se odločile da bomo gledale grozljivko.
Namestile smo se na naš velik kavč in začele gledati. Bilo je precej grozno, toda vseeno smo uživale. Naenkrat je Daniela rekla:

Next? (:
03. maj 2011
u45750
u45750
Neeext?
03. maj 2011
u45750
u45750
Jbg, bom kar nadaljevala x)

"Eh, to je samo film, imam idejo kako bi si to noč naredile bolj zanimivo" in nam pomežiknila ter z skrivnostnim nasmeškom rekla: "Pojdimo v tisto tovarno."
Vse smo jo začudeno pogledale.
"No kaj me tako gledate?" se je nasmejala. "A ni kul ideja?"

Ana je zmajala z glavo: "Ne vem, ni varno hoditi tja. Saj veš kako je s temi starimi zgradbami. Lahko se še poškodujemo!"

"Ah daj no," je odvrnila Daniela. "samo strah vas je. Ampak skozi toliko odštekanih trenutkov smo šle skupaj in sedaj se tako bojite iti."

"Prav imaš" je rekla Tina "Me se ne damo kar tako in ko je priložnost za zabavo je ne izpustimo, kajne punce?"

S tem smo se pa vse strinjale. Naša klapa se ne pusti prestrašiti. Kmalu smo vse hodile proti kraju kjer je stala tovarna. Smejale smo se in se za****vale, nekaj je k temu sicer prispeval tudi alkohol. ;P
Po nekaj minutah smo obstale pred veliko podrto stavbo. Bila je tema in edino luč sta nam nudili svetilki, ki smo jih uzele s sabo. Okrog je bilo vse zaraščeno, okna so bila razbita in obkrožala nas je tišina.
Vse smo se kar naenkrat umirile in Maša je vprašala: "Gremo?"
"Gremo" sem prikimala. Počasi smo se odpravile v temo tovarne...
03. maj 2011
u43134
u43134
next
03. maj 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg