Forum
Tukaj bo še ena moja zgodbica , ki bo govorila o izmišljenemu življenju izmišljene punce (vse bo izmišljeno )

Ime mi je Emma in imam 14 let. Nič čudnega , da me mama kdaj pa kdaj pokliče ''punčka'' kar mi sicer ni všeč ampak kaj moram. Imam drugače zelo zanimiva in prijetna prijazna starša. Nekega lepega sončnega dne se je vse začelo.Nisem imela nobene BFF niti fanta le veliko prijateljic , ki pa so se izkazale za neprave prijateljice zato z njimi nimam več posebniih kontaktov. Ko sem se zjutraj zbudila , sem takoj odšla v park in tam sem si kupila mini pizzo za pojest da nebom preveč lačna. Obiskujem zadnji razred osnovne šole in nekaterim sem brezvezna in me ne marajo . Le zakaj je tako ? .. Kaj morem takšna pač sem vsi se razlikujemo. Ko sem prišla v šolo , sem se vsedla v klop poleg Janje . Tole punco sovražim saj mi je poleti lani nastavila past pred mojo simpatijo in me spotaknila z pladnjem hrane v roki tako , da je pladen padel naravnost moji simpatiji v obraz, jas pa sem padla na tla in bila vsa od omake in špagetov . To punco Janjo sem sovražila toraj zato. Danes je prav poseben dan oz. 1 zimski dan. Bilo je lepo in zunaj je snežilo. Ko sem tako sedela v klopci , pa se mi je zazdelo da me je nešče potrepljal po rami. Bil je nek lep fant , ki ga še nisem videla in me je vprašal , če mu posodim radirko. Seveda sem mu jo dala , nato pa ga še vprašala , kako mu je ime. Odvrnil je , da je Tim. Potem sem se nasmehnila in povedala , da sem Emma oz. kar Ema me kliči sem mu še povedala in vrnil mi je nasmeh. Potem je zazvonil zvonec in pouka je bilo konec. Kmalu po tem sem zvedela , da je zaljubljen vame in sicer povedala mi je Janja , da ji je baje včeraj rekel in naj me ona še celo vpraša , če bi bila Timova punca . Bilo me je zelo ali malo sram in nisem vedela kaj naj naredim.

No to sem jas Emma ali za frende kar Ema :To je Janja :To pa Tim :


Ali pišem dalje ?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

15. marec 2011
aja 1 next
15. marec 2011
u35383
u35383
next
15. marec 2011
ok nextam
16. marec 2011
next... sta že 2
16. marec 2011
Naslednji dan sem že zgodaj zjutraj vstala. No , malo hitreje kot ponavadi vsaj. Naličila sem se , oblekla najlepša oblačila , ki so sploh bila v moji omari in hitro odhitela v šolo. Na hodniku me je že čakal Tim in me vprašal , če sem za sladoled popoldan. Seveda sem , sem odvrnila. Po koncu pouka sem odhitela domov in ves čas razmišljala , kako se bom vedla in oblekla za najin prvi ''zmenek''. Tako sem oblekla najlepššo oblekico brez naramnic ki sem jo imela in modre čevlje z visoko peto ter odhitela na travnik. Tim me je tam čakal in zgledal je zelo živčen. Ko sem prispela , me je pozdravil in začel pogovor.
Pogovor : T - tim J - jas

T - živijo sladkorček
J - živijo (postanem rdeća - zardim ) curkček xD
T - mislil sem , no veš kaj ko bi šla do slaščičarne ? (ves je bil rdeč )
J - prav . pojdima
Prispema.
T - kateri sladoled boš ?
J - lahko kar limono, čokolado in vanili - upam da ni preveč ! : S
T - nene kolikor hočeš zate ; )
Potem je šel not naročat jas sem pa ostala zunaj. Opazila sem , da mu je spotoma padel listek iz žepa na katerem je pisalo : I Love You Emma ! In bilo je ogromno srčkov. Postala sem rdeča in postalo mi je malo nerodno in mogoče še malo neprijetno.
Ko je Tim prišel , me je vprašal , kaj mi je da sem takšna. Pokazala sem mu listek in v šoku rekla : Jas tebe tudi ! (ljubim ) .
Tim me je objel in mi začel razlagati od kdaj je že zaljubljen vame.. samo smejala sem se in nisem si mislila da bo prav on ta ki me bo ljubil saj me po navadi noben ni imel tako rad. Potem sem ga poljubila. Jahh prvi poljub. Nekaj najboljšega in nepozabnega. Potem sem šla domov in razmišljala , kako napet in zanimiv je bil dan danes.

Nextam ?
16. marec 2011
ja... (ta tim je pa res lušn! )

nneeexttt...........!
16. marec 2011
hvall xd
bom pozneii
17. marec 2011
zdej nextam
17. marec 2011
Ko sem drugi dan prišla v šolo , se mi je vse zdelo drugače. Nevem zakaj , toda bilo je drugače. Ko sem prišla do klopi , sem tam videla , da Tim na listke papirja piše nekomu pogovor in sicer pogovor je potekal tako : T - tim S - sošolec
S - zakaj hodiš z njo ? Pazi se me če ne rečeš da je koza..
T - seveda nesramna koza je !
Čeprav tega verjetno ni rad napisal je mogel. Potem sem bežala še prej pa šla do njega in mu rekla : Nesramna koza te zapušča ! Imej Janjo ! Nesramnež nehvaležni ! Odšla sem domov in cel dan nisem govorila z nikom. Zvečer sem se vpisala na Fejsa in opazila sporočilo zame od Tima :
Sory , but i still Love you reali. (Oprosti ampak še vedno te ljubim resno . )
Nisem mu hotela verjeti in nisem mu čeprav bi mu mogoče celo mogla zaupati. Potem sem se odločila , da za 5 let odidem nekam , kjer bom popolnoma sama in nikomur napoti. Odločila sem se , da bo to v Londonu in vmes v Angliji. Ko sem pripotovala v Lonodon je bilo kar naporno tista Angleščina , razpakiravanje , tisti zapleten jezik in 5 let življenja tukaj ? Nevem če bom zmogla , trudila se bom. Tako pet let nebom hodila v šolo. Drugo jutro , ko sem se zbudila sem na telefonu imela že Timovo sporočilo :
Where are you i miss u (nevem zakaj mi je pisal v angleščini xD maybe ker se mu je fain zdelo )
Nisem odpisala saj me ni nič trenutno zanimalo. Tako sem šla ven in tam spoznala prijetnega fanta in pozneje tudi mojega prijatelja Toma.
Tom : (16 letni fant )
next ?
17. marec 2011
(2 nexta )
18. marec 2011
u39401
u39401
next
next
18. marec 2011
next!!
18. marec 2011
ok nextam
19. marec 2011
Skupaj sma si odločila , da si ogledama Anglijo saj sma bila oba turista ampak on iz Londona . Tako sma se spoznala bolje in začelo se je nekaj plesti med nama. A kaj sedaj dela Tim ? To mi ni bilo jasno.
No pa predidimo k Timu..Tim se je šel pozanimat , kje sem in ugotovil kje v Angliji. Ravno takrat sem šla spat saj je bila tu že noč. Kupil je letalsko vozovnico in še prej vse spakiral. Potem se je pozanimal za moj naslov in zjutraj je nekaj pozvonilo.Ko sem zagledala Tima mi ni bilo nič jasno. Zasmilil se mi je . Pogovor : J - js T - tim

T - heyylaa :$
J - Tim ?!? Ampak kako si prišel sem..si vse to naredil zame ? (nism vredna po tem usem.)
T - ja , zate Emma , ker te ljubim..
J - ampak kako si vse izvedel..
T - ljubezen ne pozna meja. Pridi grema se v park pomenit.
Odšla sma v park in vse mi je povedal.
Čez čas pa v park pride Tom in začne se prepir med Timom in Tomom
Pogovor : T - tim To : tom

To : Kaj pa ti trska tukaj ? Bi rad imel nov obraz ??
T : Haha kdo se oglaša ! Kdo je to , Emma ?! Jas sem vednar tvoj fant..
To : Emma ?! Je res tvoj fant ?
E : J-a-a. Prej sma se sprla in pobotala sma se. Sory pozabla sem povedat..
To : Res hvala da si mi takole pokvarila počitnice. Domov grem.
E : Nikamor negreš dokler boma tu ! Z nama u koči boš.

In res je Tom ostal z nama u koči in z Timom sta postala Best Frenda.
Nekega dne pa ....

Nextam ?
19. marec 2011
1 next
19. marec 2011
u36350
u36350
NEXT!
19. marec 2011
ok bom zdej
19. marec 2011
u36350
u36350
yes
19. marec 2011
Nekega dne pa smo vsi pristali v sirotišnici saj so nas razglasili za sirote. Zakaj ravno mi ? Počutila sem se zavrženo , staromodno in ničvredno klošarsko punco. Mogoče sem to tudi bila . Ampak ničesar drugega nisem morala misliti , le to mi je morilo glavo in mi ležalo na vesti. Naši skrbnici oz tako imenovani ''sestri'' v sirotišnici je bilo ime Kaja in bila je prijazna. Hvalabogu nešče ki mi polepša in nasmeji dan in tudi včasih popestri. A kaj ko smo danes dobili novo dekle , ki pa je zelo nesramno. Celo Toma je oddaljila od mojega Tima...in mene...nisma vedela , kaj bi potem pa sma se le odločila. Tej punci je bilo ime Tina. Odločila sma se , da na listek v njeni pisavi napišema in tudi sma :

Tom !
To sem ti hotela povedati že prej : Sploh mi nisi všeč in na živce mi greš. Nočem te več videti zato bolje zame in zate da se več ne srečama. Hvala za vse tiste bedne trenutke ki sma jih preživela čeprav jas z muko ker si mi bil tečen ampak...
in listek sma vrgla poleg Tininega koša. Ko je Tom naslednji dan šel v Tinino sobo jo je zbudil in poleg koša je zagledal listek. Takoj se je svadil z Tino - jupi vžgalo je potem pa še nama povedal za listek ki sma ga itak midva napisala haha xD . Tom je bil nesrečen zaradi naju in to morama popraviti. Po vratih je kmalu pozvonilo in bila je Tina , opravičila se je za vse kar nama je z Timom storila.. Takrat sma začela govoriti resnico o listku..Tini se je hvalabogu zdelo zelo smešno in iznajdlivo. Tom pa kar ni moral verjeti in 1 dan je proti nama molčal nato pa je vse dobro teklo. Naslenji dan je prišla Kaja in rekla , da jutri en izmed nas odhaja. Ko je prišel trenutek , da pove , kdo se bo poslovil je začela :

Danes se bo poslovil/a iz sirotišnice...................................................................................................-.......................................
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- zvete ko nextam !

Next * ?
19. marec 2011
u36350
u36350
NEXTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19. marec 2011
Danes se bo poslovil/a iz sirotišnice........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................Emma žal mi je imeli smo te zelo radi ampak tebe hočejo . Kaj ?! Sem kriknila. Ne negrem ! Sem v joku kričala in se upirala saj se nikoli nissem hotela ločiti od mojega Tima in best frenda Toma. To mi je bilo najhuje kar je sploh lahko. A zdaj novi starši so mi prišepetavali , da bo vse OK da se bomo imeli lepo in da bomo še šli kdaj v sirotišnico ter celo da imajo presenečenje zame. Mislila sem si , da živijo v neki gnili bajti kjer je vse razmetano a je bilo obratno. Drugi dan mi je nova mami Alenka rekla , da gremo danes v sirotišnico. Očetu je bilo ime Borut , in imela sta 3 mesečnega dojenčka in vesela sem bila , če sem nanj lahko pazila. Oba sta bila zelo prijazna česar si sploh nisem predstavljala pričakovala pa tudi ne. No , potem smo odpeljali proti sirotišnici , dojenčica Klara pa je spala. Kako je bila cuute. Ko smo prišli , sta rekla sestri Kaji da želita posvojiti še enega. In nato je sestra Kaja spet rekla....
Danes se bo poslovil/a iz sirotišnice.................................................................................................................................................................................................................................................................Tim ti greš z njimi . Jessssssss ! To je tvoje presenečenje mi je prišepnila mama Alenka. Od veselja sem ji dala poljub na lice in močan objem njej in očetu. Drugi dan smo se bolje spoznali in se odločili , da gremo taborit za 1 teden. Najeli smo varuško , ki je pazila na malo Klaro ki ji je bilo že 4 mesece in je bila že večja in vedno lepša. Ko smo prispeli v gozdnato pokrajno , kam smo se odpravili smo si zakurili topel ogen saj je pihal ledeno mrzel veter in Tim me je vedno močneje objemal saj je zeblo tudi njega. Prišla je noč in mami Alenki je zazvonil telefon......Bila je ..................

zveste ko nextam

Next ?
20. marec 2011
(2 nexta pliis )
20. marec 2011
u36350
u36350
next
next

2 nexta
20. marec 2011
hahaa ok nextam xd
20. marec 2011
prvoo dam slikce
Mami Alenka :na sliki je z dojenčico Klaro. Aja pa moja mami Alenka je zelo mlada ker ima komaj 24 let.
(še ena slika mame alenke in Klare )


Oče Borut :

no tudi moj oče Borut je mlad ima komaj 24 let.
20. marec 2011
Pa še sestra Kaja iz sirotišnice : ( to je tista ki vedno pove kdo se poslovi in skrbi za druge tam v sirotišnici )tut ona ma komaj 23 let.
20. marec 2011
No sedaj pa nextam story
20. marec 2011
Mami Alenki je čez čas zazvonil telefon. Bila je varuška Tina . To je Tina :Pogovor : T - varuška Tina M - mama Alenka

M - ja ? Tina ? Je kaj narobe ??
T - ne ,.. mislim ja... mala Klara joka in nevem , kaj bi rada..kaj rada je ?
M - to pa ni narobe xd am daj ji kar frutek in flaško z mlekom...
T - hvala za nasvet . dijooo
M - adijo še pokliči če boš potrebovala nasvet ! Pa lepo se imejta.
T - boma ! Zdej ko poje gre ajat ker je že pozno ! Bom poklicala če bom še kej rabla. bay
M - čaww ok !

In prekinila je potem pa povedala , kaj sta se menili. Mene je še vedno objemal Tim saj je pihal ledono hladen veter. Tako smo si postavili nepremočljiv šotor ki je bil zelo trden. Vzeli smo vsak svojo spalno vrečo in se vlegli. Sredi noči pa je začelo nekaj trkati po šotoru. Nisem vedela , kaj je in postala sem panična ter prestrašena. Nato se je zbudil še Tim in rekel , da boma skupaj pogledalaa , kaj se dogaja. Res . Odpravila sma se ven in trkala je veja od jablane , ki je bila zraven šotora. Nato sma šla spat ker je bilo komaj ob 3 zjutraj. Zbudila nnaju je Mami Alenka in to že ob 7h. Spala sma samo 4 ure. Grozzaa. Potem smo šli nekam drugam in spotoma smo se spomnili ,da moramo nekam it nekaj kupit. In res. ko smo takole hodili , smo šli mimo neke trgovine in tam nakupili hrano. Prišli smo do nekega jezera in tam smo si naredili čolniček ter z njim pluli po jezeru. Skratka zelo smo se zabavali. Ko smo prišli nazaj domov , je bilo z Klaro vse vredu. Danes je dopolnila 5 mesecev. Nemoreš verjeti kako hitro ta otroček raste . Še včeraj sem jo rodila. Je rekla mama in se nasmehnila. Potem smo se odločili , da gremo na obisk v sirotišnico k sestri Kaji. Tako so povedali , da se bo danes spet eden posvojil ampak nebomo ga mi oz. naša družina. Ko je napočil čas , da sestra kaja razglasi , kdo gre je začela :
Danes se bo iz sirotišnice poslovil/a................................................................................................................................................................................................................................................................................Tom žal mi je . Objela sma ga z Timom in upala , da se še kdaj srečamo. Ko pa smo prišli domov pa sem vsa presrečna ugotovila nekaj zelo zabavnega. Skupaj se bomo igrali in zabavali. Poklicala sem Tima. Le kdo je naš sosed ? Tom ! Komaj čakam spet tiste zabavne trenutke. Potem smo šli plavat v lep čist ribnik. Oblekla sem moje kopalke in se odpravila plavat.

jas v kopalkah :
nextam ?
20. marec 2011
oprostite napačna slika varuške Kaje. To je Kaja :


20. marec 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg