Forum
js in moja BFF bome napisale zgodbo...
moje ime:Cristina
priimek:Ricalde
starost:15let

moja dvojčica
ime:Miley
priimek:Ricalde
starost:15let

več o zgodbi izete v neslednih trenutkih!hehe XD

boš prabrau/prabrala zgodbo?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

26. januar 2011
u34611
u34611
Cristina:
Miley:


26. januar 2011
u34611
u34611
Hej sem Miley Ricalde. Hodim v 1.letnik srednje šole. Živim v bogati hiši z mamo, očetom in sestro dvojčico Cristino. Čeprav smo bogati si včasih želim da ne bi bili toliko bogati ker se moja sestra obnaša kot ena kraljica. Včasih si želim da sploh ne bi imela sestre. Z Cristino sma si zelo različni. Ona obožuje pink barvo, jaz obožujem black barvo. Ona nosi visoke pete, jaz obujem vse prej kot pete. Na šoli se obnaša kot da jaz ne obstajam. Druži se z svojimi best frendi in vsi mislijo da je kraljica. Jaz in moje dve bff smo edine ki se ne obnašamo kot njene oboževalke.
Zjutraj je zazvonila budilka. Odpravile sem se do avta in mama je mene in Cristino odpeljala v šolo.......
26. januar 2011
heej!js sn pa Cristina Ricalde.
ko sn prišla v šolo sn takoj poiskala moje bff Katjo in Matejo.
pol smo šle skupi do Miley in jas sn ji rekla da naj mi posodi telefon da pokličem moiga fanta.ni mi hotla posodit.rekla sn ji da je neznosna in da je grda do mene.rekla je da me bo zatožla atiju in js bom dobla prepoved.1mesec ne boš smela gledat Tv in it na računalnik.rekla sn ji da ne sme povedat.rekla je da sam tokrrat še.rekla sn ji hvala.na poti k uri sn srečala neznosno Saro in Klaro.moji sovražnici.
odločla sn se da poišem mojga fanta Alexa!a je blo prepozn.zvonil je.šla sn h uri.usedla sn se zraun Miley.začele me je neki zajbavat in js sn ji uzela telefon in ji ga vrgla po tleh.nč ni rekla sj smo bli bogati in si lohk kupl ful dobre telefone...odločla sn se da obiščem Alexa in mu povem da ga imam neizmerno rada.žal to nisn mogla storit ker mi je soks sledila Miley!
26. januar 2011
u34611
u34611
nextam..
26. januar 2011
u34611
u34611
Sledila sem Cristini ker mi je šla res na živce. Uničila mi je mobitel. Grozno sem jo sovražila.
C: Zakaj mi slediš?
J: Maščujem se ti ker si mi uničla mobitel.
C: Nehaj. Jaz sem res bolša oseba od tebe.
J: Aha me prav zanima.
Potem sem jo pustila naj se gre jokat k svojemu Alexu. Hodila sem proti domu in srečala Mirando in Hano. Moje dve bff. Povabila sem jih k meni domov in naredile smo si party ker je bil petek. Vse tri smo bile srečno samske in smo se zato odločile da gremo lovit fante. Cristina je bila edina resna z svojim fantom. Kar naprej je težila: Alex Alex! Na živce mi je šla. Odločila sem se da rečem mami za denar za nov mobitel. Takoj sem ga dobila in z bff smo šle v shopping. Tam pa sem srečala Cristino, Katjo in Matejo...
26. januar 2011
js in Katja in Mateja sme se odrnle in odločle da greme u kino.ker so slišale naš pogovor one tri zoprnice so šle zanami.usedele so se za nami in nas jezile.me smo se presedle za neki vrst bol dol.pol smo se odločle da gremme meu na sptehod.ker sn bla tuk jezna sn se odločla da bom rekla atiju da mi naj u ljubljani kupi stanovanje in da se bom preselila u ljubljano.reko je zaka...povedla sn da zarad Miley.reku je da sme sestre in da se morme razumet.rekla sn da mi mora kupit stanovanje.reku je da ne bo ker sn premlada za u ljublano.rekla sn da pol mi nj pa zrihta svojo sobo ker zran Miley ni več za zdržat.reko je da lohk mam sobo na podsteršju.da mi loh kupi super sobo.rekla sn da vredi...
26. januar 2011
u34611
u34611
In Cristina je dobila svojo sobo. Naslednji dan pa je nenadoma ati pri kosilu rekel da se bomo preselili v Mehiko v Acapulco. Z Cristino sma samo rekle: Kaaaj?!!!! Tam je oče dobil službo, mama pa bo igrala v neki telenoveli. Tako sem se mogla poslovit od vseh frendov. Naslednji dan smo pakirali kovčke. Zvečer smo šli na letališče in z letalom smo se vozili kar cel dan. Ponoči smo prispeli v mesto. Bilo je videti zelo lepo. Ampak vseeno sem hotela nazaj v Slovenijo. Odpravili smo se v našo hišo. Bila je velika vila in z Cristino se nisma rabili prenašati ker sma imeli vsaka svojo sobo.....
26. januar 2011
u34611
u34611
Hiša v Acapulcu:
Mileyin novi mobitel:


26. januar 2011
blo je use fajn...še sreča da so zmano odpotovale Katja in Mateja.ampak ne za dolgo.moglle so it domu.pol mi je biu tak DC da sn skor umrla.
in povrh me je še Miley zajbava ka bom brez alexa...
res sn jo sovražla.sploh nisn hotla vedet da je to moja sestra.ker me je kar groza obletela.sram me je blo zraun nje če po pravici povem...groza!najbol pa je bil DC ker ni blo šole v Mehiki.OMG!in taki tečni ljudje so bli naši sosedje.z nobenim nisi mogu bit frend.
razn ena Ana je bla fajna.edina moja frendica...GROZAA!!
26. januar 2011
u34611
u34611
Res je bilo grozno tam čeprav je bilo ogromno trgovin. Mami sem se pritožla da hočem nazaj v Slovenijo ampak je rekla da sma z Cristino tako lepe da bi lahko postale igralke. To nama je obema bilo všeč zato naju je mami pelala na avdicijo za tisto telenovelo v kateri bo mama imela glavno vlogo. Šli sma in mogli sma nekaj odigrat. Rekli so da sma bili super in da nama sporočijo če sma sprejeti. Naslednji dan sem se odpravila v mesto. Šla sem na plažo in se sprehajala mimo trgovin. Tam sem se zaletela v nekega fanta.
J: Jooj oprosti..
P: Je že vredu.
Opazila sem da je kjut. Šla sem naprej in ves čas mislila samo o njemu...
26. januar 2011
js sn šla za Miley.zasledovala sn jo...vidla sn jo da je zalublena.obrnla se je in šla do njega in mu rekla če bi hodu...reku je da bi!
js sn šla naprej in tut js spoznala enga cute fanta.
C:oii!
A:oii
C:kk ti je pa ime?
A:alen....bi hodla?
Cii!!!
A:ok...kok je pa tep ime:?
C:cristina
A:u lepo ime
C:huala.
šla sma mau na sprehod.
reku mi je da mi bo kupo now telefon...res mi ga je!
26. januar 2011
u34611
u34611
Rekel je da bo hodil z menoj. Vesela sem bla čeprav ga še nisem čist dobro poznala. Šla sma na plažo in se vsedla. Tam sem opazila tudi Cristino in njenega novega tipa. Cristina je bla čisto happy s tistim njenim telefonom. Začela sta se neki poljubljat in nenadoma jo je on hotel slačit in otipavat. Upirala se mu je a ji ni uspelo. Stekla sem tja.
J: Peder pofukani pusti mojo sestro!
A: Kdo si pa ti mala?
C: Alen pusti me!!
J: Nisem js mala in pusti Cristino pri miru!
In potem se približa še Peter (moj fant).
P: Rekla ti je da jo pusti pri miru!!
A: Ne boš se me kar tako znebila Cristina haha.
Šel je in poslovila sem se od Petra. Z Cristino sma se odpravili domov. Cristina ni mogla verjeti da sem jo rešila. Zahvalila se mi je.......
26. januar 2011
rekla sn ji da če se bome razumele kot dvojčice.rekla je da ja.uuu hvala da si me rešla.naslednič bom premisla kot da bi kr začela.usaj telefon ti je kupu!ja.rekla sn ji da nč ne smeme do ma povedat ker ne bom smela hodit ven.em...Miley ka bi rajš midve skupi hodle po mestu ker mene je mau strah.ok!je rekla.šla sn na svojga prenosnika da bi pogledala če je kir od frendov gorih.alex je biu.rekla sn mu da ga ljubim in povedla ka se mi je zgodil...reko mi je: boga moja pikica.rekla sn mu da ni tk hudo.blo bi hujš če me ne bi Miley rešla.reko mi je tut da me pogreša.js smu ru rekla da ga js tut.reko mi je da mogoč pride čez vikend k men.okej.sn mu rekla.ljubica js zj morm it.še dob da mam spletno kaero sn si misla.usaj vidla sn ga.ljubim te sn mu povedla in se mal zjokala ker sn ga preuč pogrešala.on je men reko enako in isklopo kamero.povedo mi je da mu je ful hodo ker me nč ne vidi in da ga je strah da ga ne bom prevarala.rekla sn mu da nj bo brez skrbi da ga zihr nebom!tut on mi je to reko.
26. januar 2011
u34116
u34116
res sta dobr napisle
26. januar 2011
hehe.moje ni dobr ampak je slabo!drgač pa useen huala!
26. januar 2011
u34333
u34333
next
26. januar 2011
u34611
u34611
zele nextam
26. januar 2011
u34611
u34611
In zvečer sma se odpravile poiskat mojga Petra. Našla sem ga pijanega v discotu in se je napol nag poljubljal z neko žensko. Ko me je videl je zavpil da je konec. Z Cristino sma šle na plažo. Tam sta bila tudi ati in mami ki nista mogla verjet da se z Cristino razumema. Imama pa le nekaj skupnega. Obe si želima postat uspešni igralki. Skupaj smo se vsedli in se smejali ob morju. Ob devetih smo šli domov. Naslednji dan sma z Cristino šli z mamo na snemanje telenovele. Tam sem opazila da bo igral mojega fanta nek kjut fant. Ime mu je Tim. Začeli smo s snemanjem......
26. januar 2011
kmal smo odigral svoje sloge.režiser nam je poevdal veselo novico.reku je da bo danes ob 20:00 naša telenovela na POP-TV-ju.usi smo bli zlo veseli.ura je bla 19:30 šla sn se stuširat ker grem po telenoveli spat.Miley je bla izga mišlenja zato se je šla za menoj stuširat.usi smo šli gledat film.ko je blo konc telenovele smo šli spat.js sn se odločla da grem pat k Miley.dovolila mi je.blo je ful fajn.Miley je mela v sobi še TV.še TV sme mal pogledale ker nisme mogle spat.blo je ful fajn dokler ne slišem da edn trka po mojih vratah.pač js sn mela posebei uhod v mojo sobo.šla in pogledat in vidla Alene.poklicala sn Miley in skupi sme ga zaloputnale z vrati.vrete sme 3 zaklenle da ne bo prišu u mojo sobo.blo me je strah zato do 01:00 zjutri nisn zaspala.pol sn zaspala in mela sn nočno moro da me je Alen posilu in da sn zanosila in rodila punčko.v tistem sn se zbudila in zakričala NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
tut Miley se je zbidila in rekla ka mi je.rekla sn ji da sn mela nočno moro....
next!
26. januar 2011
vloge*
26. januar 2011
u34611
u34611
Poskušala sem pomirit Cristino. Komaj se je umirila in šli sma potiho po stopnicah da ne bi zbudili staršov. Šle sma v kuhinjo spit čaj. Ko sma se obe pomirile sma šle spat obe v mojo sobo. Zjutraj je mamo poklical producent telenovele in ji povedal da je bila telenovela gledana po vsem svetu in smo zato slavne. Vesele smo bile. Popoldne smo se vsi igralci telenovele zbrali in proslavili uspeh. Z Timom sma se zelo spogledovala.....
26. januar 2011
na konc nam je režiser povedo da bomo dobil usi po 10000€
bli smo usi skp veseli.onadva sta se tko zalubla da niti jest nista mogla.pol je pa Tim uprašo Miley če bi hodla.rekla je da ja.in tut js sn spoznala fanta po imenu Rok.reku mi je će bi hodla.ampak js sn mu rekla ne ker že imam fanta.reku je da okej da ni nč hudga.bližu se je vikend in alex me je poklico kok mam naslov da je že u Mehiki.bla sn ćist happy.in šla sn mu nasprot.komi sn čakala da sn ga vidla.ko sn ga zagledala in mu stekla v objem.mnde sma se 3 minute skp zalizvala tk sma bla vesela.reku je da bo tuki kk mesec.rekla sn mu da bo spav zraun mene.bil je za to in reko supr...
26. januar 2011
u34333
u34333
next
26. januar 2011
u34611
u34611
Bila sem vesela da bo Alex pri Cristini. Ker sem bila zdaj slavna so me na plaži vsi gledali. Poklicala sem Tima naj prie na plažo. Vsa dekleta so norela za njim. Potem pa me je poklical neki znani producent.
P: A sem dobil Miley Ricalde?
J: Ja. Kdo ste vi?
P: Jaz sem producent enga filma in najstniki so nnavdušeni nad tvojo telenovelo. V namenu imam posneti en film ljubezenski in bi rad imel tebe in Tima kot glavna igralca.
J: Res?
P: Ja. Tim je že privolil v to. Zdaj pa še ti. Bi šla v London za 2 meseca snemat najnovejši film Poletje v Londonu?
J: Ja seveda..
P: Ok. Čez 2 dni se zberemo na letališču in gremo v London.
Vesela sem bila in z Timom sma vse šla povedat moji družini. Cristina in Alex sta bila vesela za mene. Mami in ati najprej nista bila navdušena a sta se odločila da me pustita saj bojo tam tudi polnoletne osebe. Čez 2 dni ko sem se pakirala me je poklical Tim.
T: Heej.
J: Tim heej.
T: Se že veseliš najinega filma?
J: Ja. Pa tut veselim se da bom vidla London.
T: No se vidimo čez pol ure na letališču.
Čez pol ure so me mami, ati , Cristina in Alex pospremili na letališče. Z Cristino sma komaj šli narazen. Potem sma z Timom že odletela v London.........
26. januar 2011
vsi smo šli domu...js in alex sma šla Tv gledat u Mileyno sobo.tam sma tut zaspala.
pol sma šla še mal u shooping.
mama mi je povedla da se bomo odselil u SLOVENIJO.
js pa alex sma bla vesela.
napoču je čas da smo odletel.komi sn čakala da vidim moje BFF.
ful so me ble vesele razen moje sovražnice.
tut učitlce so me ble vesele.
use je blo tko COOL.
26. januar 2011
bol mal je ker nisn mela več idej!sorry
26. januar 2011
u34611
u34611
Na letalu sma se s Timom objemala. Dobila pa sem tudi sms od Cristine.
Hej sestra..Eno novico mam za tebe.Odselili smo se nazaj v Slovenijo. Jaz trenutno nimam želje bit igralka. Mogoče še bom kdaj. Fsm.Rtm.
Vesela sem bila za njih. Ko sma prispela v London sma šla v najino sobo v najdražjem londonskem hotelu. V hotelu je bil tudi producent filma. Naslednji dan smo začeli snemat. Vsak dan smo bili v studiu. Na ulici so vsi oboževalci govorili da komaj čakajo film. Čez 1 mesec in pol je bila premiera filma. Poklicala sem mamo.
M: O Miley.
J: Mamii..A pridete sem? Čez 1 teden je premiera filma.
M: Seveda.
Čez 1 teden je bila premiera..........
26. januar 2011
u34333
u34333
next
26. januar 2011
alo nextam mau poznaj
26. januar 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg