Forum
u121679
u121679
Petek, 3.maj 2013

Hej,moje ime je Anne in prihajam iz Slovenije. Stara sem 16 let
in zlo rada pojem :3 Imam brata Tima(4),mamo Hanno (40) in očeta Marka(41). Imam BFF Mašo,ki jo poznam že 10 let in res ne vem kaj bi brez nje.Aja ona je Belieberka,največja kar jih poznam ahah.Jaz nisem neka nora fenica ampak moram priznat tip je lep pa dobr poje. Fanta pa še nimam.Am..drugo ni nič posebnega,pa tko al tko boste zvedli kasneje
Bila je neka sobota popoldne konec maja,sedela sem za računalnikom in bla na Facebooku.Glih sem se menla z Mašo,da greva na sprehod do mesta.Zmenili sva se,da se dobiva čez 15minut v bližnjem parku in skupaj nadaljujeva pot od tam.
Hitro sem se zrihtala,uzela torbico,vanj dala mobitel in slušalke in se spustila po stopnicah navzdol.Ravno sem želela odpreti vrata,ko me je ustavila mami.

Mami:Anne,pridi.Z očkom ti morava nekaj povedati!
Anne:A lahko to počaka,dobim se z Mašo čez 5minut?
Mami:Ahh..prav ampak ko prideš se bomo resno pogovorili.
Anne:Mami,strašiš me...Kaj je?
Mami:Naj te ne skrbi,se vidimo ko se vrneš.
Annekej,dijoo..

Ko sem iztopila sem utaknila slušalke v ušesa in razmišljala kaj mi bosta povedala mami in oči.Čez 2minuti sem prispela in zagledala Mašo na klopci.
Objela sem jo nato pa je rekla...
............................................................................................................................
rabim 3 nexte da nadaljujem
28. junij 2013
u110286
u110286
neeeeeeext
28. junij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg