Forum
υpαм dα vαм вo мojα 2. zɢodвιcα υšeč & dα jo вoѕтe z veѕeljeм вrαlι.!хoхo eмα
_______________________________________________________________________________________
heei.!moje ime je Hanna.hodim v 9. razred.imam najboljšo prijateljico Elli & sestrico Nikky, ter seveda najboljšega psa Šnofija.moja starša sta ločena zato živim z mojo mami v New Yorku.mami je glavna urednica revije Ell Fashion. živimo v vili z bazenom in razgledom na kip svobode.imam svojo sobo z bazenom in savno.čeprav je moja mama bogata v šoli nisem ravno priljubljena.na šoli seveda vlada ''fake'' Kate.ona zasmehuje vsakega,ki ji pride pred oči.ima tudi dve ''spremljevalki'' Anno&Lisndey. Kate vsako leto zapored zmaga na izboru za kraljico na spomladanskem plesu.SLIKE:
jast:


Elli:Nikky:Kate&Anna&Linsdey:no je za zdaj dovolj o meni in prijateljicah&sovražnicah.no tako pa se je začel današnji dan:Hanna.!se je začela dreti mami.pridi že no dol na zajterk sicer boš zamudila zajterk in boš šla brez zajterka v šolo.!že pridem sam uredim se.!sem se zadrla nazaj.no tako sem se uredila:

odšla sem dol.za zajterk so bilepalačinke.mjaam.hitro sem pojedla zajterk in odhitela v šolo.ko sem vstopala sem se zaletela v nekega fanta.jast sem padla nanj.ko sem odprla oči so se najine ustnice počasi dotikale in potem pa....
_____________________________________________________________________________________
1o nextov-se nadaljuje zgodba
upam da vam je moje zgodba ušeč.xoxo ema <3

vam je bil ušeč začetek zgodbice?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

27. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext.!
27. junij 2013
next nujnoooo.!!!
27. junij 2013
next
27. junij 2013
nextiii
27. junij 2013
next
03. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg