Forum


sem samantha. živim v vasi pod hribom kjer je vedno temno. stara sem 17 in nismo preveč premožni... to sem js:

zalublena sem v nekega fanta po imenu Sebastian. je moj sošolc ampak me sploh ne opazi!!!!


NO DOVOL ZA ZDAJ.............
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bilo je lepo jutro in končno nedelja!!!!! zbudila sem se ob 11.-ih. pojedla sem zajterk.


danes sem imela čuden občutek... po celem telesu me je treslo in imela sem željo po umiranju!!! OMG!!!! cel dan je bil 'zasran' ponoči sem se odločila da bom pobegnila, in res sem. sabo sem vzela:


ko je ura odbila enajst ponoči sem pobegnila!!! šla sem na bližnji, že 1oo let zapuščen grad na bližnjem hribu.


ko ustopim je ura odbila točno oo.oo!!! nekaj me je oplazilo po nogi!!!! potem prijelo za roko in nato sem čutila nekaj na mojem vratu!!! ko dam roko na to mesto na vratu na roki zagledam kri!!! kri mi je tekla po vratu!!! zakričala sem:
''aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! omg!!! help meeeee!!!''
moje kričanje je odmevalo po celem gradu in čez nekaj trenutkov sem padla skup!!!
zbudila sem se čez kako uro na postelji in poleg mene je ležal sebastian!!! ko ga pogledam v oči vidim da je imel čisto rdeče in na ustnici je imel kri!!! bilo je tako grozno!!!!!!! ko sem hotela zbežati me je prijel in me potegnil k sebi in me nato poljubil in js sem mu vrnila poljub. poljubljala sva se dolgo nato pa vidim da me je ugriznil v vrat in mi srkal kri!!! potem sem ga odrinila in rekel mi je naj ga ugriznem nazaj... to sem tudi storila!!! zasadila sem svoje zobe v njegov vrat in šele takrat opazila da sem mu preluknjala vrat!!!! kri je tekla v moja usta.

po 1o min sem spet omedlela. zbudila sem se doma v svoji postelji vsa krvava!!!ko sem vstala sem šla do omare in notri videla truplo moje BFF!!! js sm se jokala od amena!!!! cel dan sem se jokla!!!! bilo je grozno!!!!!!!! imela sem zagrenjeno življenje za vedno in zato sem šla do sebastiana in on me je posilil!!! bilo je grozno!!! rekla sem si da nwm zakwa sploh še živim!!! zato sem stekla domov vzela nož in šla v grad!!!!! šla sem v knjižnico in si zabodla nož v prsi!!!! tako je bolelo!!! wendar nisem umarla zato sem to storilaše 2x in na mojo srečo sem se sama mučila!!! po 2-h urah sem umrla in postala krvavi angel!!!
17. marec 2014
u165758
u165758
next
17. marec 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg