Maja Keuc
http://www.escradio.com/wp-content/uploads/2011/04/IMG_1086a1-200x300.jpg
http://www.marketingmagazin.si/images/custom//66704-ikea-office.jpg
02. januar 2012
Ja, najbolš..
1.IZZIV: PRVA ŽURERSKA NOČ V DISKU
Napisala bom uvod zgodbe z naslovom PRVA ŽURERSKA NOČ V DISKU, vi pa morete napisati jedro in NE še zaključek. Napisala bom nepopoln uvod, vi pa morate napisati čim bolj razburljivo jedro. ČE BOSTE PISALI TAKO: pol smo pa šle u disko pa je blo fuul dobr, BOSTE DOBILE MINUS TOČKE. Vaše jedro se mora končat tko, da bo napeto..
Uvod:
Sem Klara, stara sem 17. Let. Danes bo sošolkin rojstni dan in povabljena sem v disko. Stojim pred blokom in čakam prijateljico Marušo, da greva skupaj. "Zdravo, greva?" jo pozdravim. "Ja," . Kmalu sva prišli, Suzana pa naju je že čakala: "Živjo, pridita. Vsi so že tukaj." Prvič sem stopila v disko. "Cocto, prosim," rečem natakarju pri točilnem pultu.
Napišite jedro! GOOD LUCK!
02. januar 2012
u60011
u60011
"Takoj," reče natakar in mi da naročeno pijačo. "Gremo plesat!" sem slišala Suzano. Odšla sem z njo in plesala, dokler nisem postala žejna. Vsedla sem se na stol, kjer so bile sošolke. Eno od njih sem prosila, če mi gre naročit sok, takšnega kot so pile vse druge. Ko je prišla nazaj, se mi je zdel nekam bolj rumen, kot je bil pri ostalih. Mislila sem, da je natakar vanj ulil malo več vode... In spila sem. "Kako pa to, da ima Suzana danes toliko energije? Kar naprej pleše? Kako to, da se ne utrudi?" me je zanimalo. "V sok si je dala tableto," mi je odgovorila Maruša. "Kaj?! Kakšno tableto?!" takrat sem spoznala, da imam tudi jaz veliko energije. "Tableto pač, energijsko!" mi je ogovorila sošolka Tina, ki mi je prinesla sok. "Mamilo, po domače rečeno," je skrivnost raskrila Maruša, moja najboljša prijateljica. "Ja. Saj sem jo dala tudi tebi v sok, ne boš se tako hitro utrudila." je spet rekla Tina. Presenečeno sem jo pogledala. "Kaj?! Kako..." postalo mi je slabo. Odšla sem na stranišče. Tam sem bruhala. "Klara, si dobro?" me je prišla iskat Maruša. "Nisem vedela, da ti jo je dala. Pridi, greva ven na svež zrak. Morda ti bo pomagalo...". Ko sem z Makušo stala zunaj, sta se nama pridružili še Suzana in Tina. "Oprosti." je rekla Tina. "Morala bi te prej vprašati." Spet mi je postalo slabo. Slišala sem Suzano, ko se smeji. "Boš cigareto?"
Upam de je dobr.. Nisem mela druge ideje, kako se bi lahk napet končal =D
02. januar 2012
Sem Klara, stara sem 17. Let. Danes bo sošolkin rojstni dan in povabljena sem v disko. Stojim pred blokom in čakam prijateljico Marušo, da greva skupaj. "Zdravo, greva?" jo pozdravim. "Ja," . Kmalu sva prišli, Suzana pa naju je že čakala: "Živjo, pridita. Vsi so že tukaj." Prvič sem stopila v disko. "Cocto, prosim," rečem natakarju pri točilnem pultu.
Moški zraven mene se začne smejati. ''Cocto? hahaha. se vidi, da si prvič tukaj. ''Dve vodki prosim.'' je naročil natakarju. Tip mi ni bil ušeč. imel je dolge lase in rockerska oblačila pa še smrdel je. Ko je dobil vodke je eno postavil pred mano.''To ti je pijača.'' se je zarežal in v enem požirku spil svojo vodko. '' Ne hvala'' sem hitro dejala in odrinila pijačo. Zdaj sem bil že prestrašena in res sem hotel stran od tega tipa. ''Ah daj no'' je priliznjeno rekel in previdno položil roko na mojo stegno. Sunkovito sem vstala in se zadrla ''pusti me ti smrdljivi hipi!''. Maruša, ki je vse to opazovala, me je prijela za roko in rekla '' pridi gremo plesat..''. Moški je bil najprej presenečen potem pa me je pogledal tako zlobno, da sem dobila kurjo polt. Z ustnicami je oblikoval besede, ki jih nisem mogla razbrati. Pogledala sem okoli. Povsod sem videla prijatelje, ki so plesali. Bili so nasmejani. Kmalu smo začele tudi z Marušo plesati. Vse je bilo enkratno, ko se mi je kar na enkrat pokazala tema. Omedlela sem. Ko sem se po dolgem času zbudila nisem vedela kje sem. Nekaj časa celo nisem vedela kdo sem. Ko sem se počasi začela spominjati kdo sem in kje sem bila, sem začutila bolečino v desni roki. Noter je bila zapičena inekcija z neznano tekočino. Spulila sem jo. Razgledala sem se okoli. Ležala sem na cesti , sredi zapuščenega mesta...
02. januar 2012
Super, obe!
02. januar 2012
"in vi mlada dama?" je natakar vprašal marušo, ki je sedela poleg mene in se grizla nohte "poste kaj popili?"
"ja, eno mineralno vodo, prosim" je rekla Maruša in gledala nekam v množico. sledila sem njenemu pogledu in zagledala prikupnega moškega starega približno 23 let. "greta plesat?" je rekla suzana, ki se je že migala v ritmu glasbe. odkimala sem in rekla, da se ji kasneje pridružim. "in ti, maruša? greš?" jo je vprašala suzana. ker ji ta ni odgovorila se je kar sama odpravila na plesišče. "kako se ti zdi tisti, tam?" me je čez nekaj časa vprašala maruša in pokazala na tistega moškega. " Maruša! saj je 5 let ali celo več starejši od tebe!" maruša je skomignila z rameni, popila požirek mineralne vode in vstala. hotela sem jo zadržati, vendar mi ni uspelo. namrščeno me je pogledala in izginila v množico. sedaj sem ostala čisto sama. že sem hotela oditi ven, ko se mi je približal fant eno ali dve leti starejši od mene. "hej, bejba!" je rekel. "si za avanture?" zarežal se je in me začel otipavati. v njegovih očeh sem zaznala poželenje. hotela sem ga odriniti, vendar mi ni uspelo. vedno bolj se mi je približeval in zavohala sem njegovo sapo, ki je smrdela po pivu. " sedaj si samo moja!" je rekel in se glasno zakrohotal.
02. januar 2012
"Nimamo cocte." reče natakar z mrkim glasom, kakršen je tudi njegov obraz. "No potem bi pa fanto!" skomignem z rameni. "Presneta smrklja, tu imamo samo alkohol!" me nahruli natakar. Preplašeno odhitim stran in se sesedem na mlečno bel fotelj poleg plesišča. Tedaj ljudje potihnejo in naredijo krog okoli nečesa. zrinem se skoznje, da bi videla, kaj se dogaja.In zagledam na tleh ležečo in nezavestno Marušo. Pokleknem k njej in zakličem:"Suzana!Pridi, s Marušo je nekaj hudo narobe!" Namesto Suzane prihiti Boris,ki je čisto zatreskan v mojo najboljšo prijateljico. "Kaj se je zgodilo?" vpraša. "Ne vem, ampak najprej mi povej, kje je Suzana?" odgovorim z vprašanjem. "Zaradi prevelike mere alkohola se je dala dol z popolnim neznancem." razloži Boris. Šele tedaj opazim, da ima Maruša v roko zapičeno iglo. Brez pomisleka jo odstranim in v tistem se zbudi. "Kaj...Kje? jaz..." je izdavila. "Boris, bi prosim poskrbel za njo in jo odpeljal domov?" "Ni problema." reče in jo zaljubljeno pogleda. Ko golobčka odideta, se odpravim na plesišče in se zavrtim v ritmu noči, ki je ne bom nikoli pozabila. Zakaj?Zaradi fanta, ki me je ogovoril in mi ponudil nek koktajl. Da ne bi izpadla boječka, sem pijačo spila in zajela me je tema.
Zbudila sem se gola, v postelji z tistim fantom. Oh, ne saj nisem.... prosim, da nisem...
Poberem obleke, ter poskušam najti izhod iz te ogromne diskoteke. Nato pa mi postane slabo. Ojoj, morda sem pa res....... z fantom, ki ne poznam niti njegovega imena!
02. januar 2012
Leah777
Leah777
"Še zame eno!" je rekla Maruša za mojim hrbtom. Natakar je segel pod pult in nama v dva velika kozarca natočil Cockto. Podal nama je kozarca in se nama nasmehnil. Nasmehnili sva se nazaj in Maruša si je začela živčno mečkati rob svoje bleščeče majice. Zrinili sva se skozi množico plesočih ljudi,do darilne mizice. Tam so se že hihitale sošolke in slavljenka Maša medtem,ko so odpirale darilca. Na mizico sva položili še svoji rojstnodnevni darili in čestitali Maši. "Greva plesat?" me je čisto razburjeno vprašala Maruša. Smejajoče sem pokimala in z njo odskakljala na plesišče. Tam je že navduševala Suzana s svojimi super plesnimi gibi. Pridružili sva se ji in pol ure sva se zabavali kot še nikoli v življenju. Nenadoma se je ritem glasbe zamenjal. Začela je igrati počasna romantična pesem. "Kaj je pa zdaj to?" sem vprašala Marušo. Maruša je skomignila z rameni namesto nje pa mi je odgovorila Suzana:" DJ je zamenjal glasbo za Mašino glasbeno željo,da bo plesala s svojim fantom.". Ker me tri nismo imele partnerja a ta ples smo se malo lažje zrinile do obrobe plesišča in se vsedle na kavče v obliki rdečih ustnic.
02. januar 2012
Leah777
Leah777
zdele sm sam mau napisala,da bi mi shranl bom kmau še en del.
02. januar 2012
Leah777
Leah777
S kavčem smo opazovale dogajanje in se smejale pijanim sošolcem. Ko se je ritem glasbe spet zamenjal ga je prekinilo močno pokanje. Bili so mulci izven diska,ki so noter metali petarde. Nastala je panika in ljudje so začeli bežati na vse strani. Tudi sama se začela bežati proti izhodu a me je nekaj ustavilo. "Klara!" sem zaslišala Marušo ozven množice. Ustavila sem se ,da bi jo našla. Kaj če jo je množica poteptala? Množica me je začela riniti čedalje bolj stran od izhoda. Začela sem duhati dim in videla sem nekaj ognjenih zubljev ko se je vžgalo nekaj kavčev ob plesišču...
02. januar 2012
Leah777
Leah777
evo tole je use. upam da je uredu.
02. januar 2012
Sem Klara, stara sem 17. Let. Danes bo sošolkin rojstni dan in povabljena sem v disko. Stojim pred blokom in čakam prijateljico Marušo, da greva skupaj. "Zdravo, greva?" jo pozdravim. "Ja," . Kmalu sva prišli, Suzana pa naju je že čakala: "Živjo, pridita. Vsi so že tukaj." Prvič sem stopila v disko. "Cocto, prosim," rečem natakarju pri točilnem pultu.
Natakar mi je seveda dal cocto. Prerinila sem se skozi množico do svojega fanta Jaka. Poljubila sva se in se odločila da greva plesat. Cocto sem pustila kar na mizi. Spet sva se morala prerivati in kmalu sva prišla na plesišče. Plesala sva na različne pesmi od David Guette in druge techno. Nekaj časa me je vrtel drugič pa stiskal k sebi. Bilo je enkratno. Po nekaj pesmih sva zadihana sedla k mizi. Spila sem cocto na eks in rekla da moram na wc. S pogledi sem iskala Marušo in Suzano. Našla sem ju kako sta s svojima fantoma plesali. "Ah pustimo zdaj njiju." sem si rekla in odhitela na wc. Ko sem opravila potrebo sem si umila roke. Tedaj se mi je začelo vrteti. Postala sem vse bolj omotična. Oprijela sem se umivalnika in zavzdihnila. Zmočila sem si obraz z mrzlo vodo da se zbudim. Po nekaj minutah mi je boljše. Stečem do Jaka in mu rečem "Jaka, šla bi domov, vrti se mi, slabo se počutim." Poljubim ga in on reče prav. Kmalu sta za našo mizo prišli tudi Suzana in Maruša. "Hej, dekleti midva greva domov." sem zaklicala in že potegnila Jaka za sabo. Ko sva skoraj že pri mojem domu naju ustavijo 3 fantje stari okoli 24 let. Stisnila sem se še bolj k Jaku in ta jih je pogumno vprašal "Kaj hočete?". Skomignili so z rameni in potegnili nože izza žepov. Ustrašila sem se jih. "Ne storite nama hudega!" sem rekla in solza mi je pritekla po licu. Začeli so se krohotat. Po vonju sodeč so bili zelo pijani in zadrogirani. Jaka se je postavil pred menoj. Kar naenkrat ga je eden od fantov udaril po licu, tedaj še drugi in še tretji. Ni se mogel braniti, spravili so ga na tla in ga začeli brcati...
02. januar 2012
OK, vse! Nardit morjo še: Leah_The_Star, anjaa.DC in Friends4ever. Čas mate do četertka, če nardite že prej bo pa še bolš. Pri 1. izzivu nobena ne izpade, razen če ne naredi izziva, mi pa pomaga pri odločitvi v finalu!
02. januar 2012
ok
02. januar 2012
02. januar 2012
Leah777
Leah777
Ja sam to če ti bo kdo pomagu pr odločitvi v finalu mora oblubt da bo res glasovala za tisto k bo nrdila najbolš(ne pa sam za najbolšo prjatlco).Drgač vm usm zaupam sam za usak primer
02. januar 2012
Ja to je tut res... Kr pol ni fer do drugih
02. januar 2012
Ne, misnla sem tko, da če se u finalu nebom mogla odločt kdo bo zmagu, bom gledala kir je bolš naredu 1. izziv
02. januar 2012
u70409
u70409
mah use sm napisala pa me je vn vrgl!!!!!!!!!!!!!! grrrrrrr.... sorry sam sm jezna.......
02. januar 2012
u70409
u70409
Sem Klara, stara sem 17. Let. Danes bo sošolkin rojstni dan in povabljena sem v disko. Stojim pred blokom in čakam prijateljico Marušo, da greva skupaj. "Zdravo, greva?" jo pozdravim. "Ja," . Kmalu sva prišli, Suzana pa naju je že čakala: "Živjo, pridita. Vsi so že tukaj." Prvič sem stopila v disko. "Cocto, prosim," rečem natakarju pri točilnem pultu.
On pa me samo grdo pogleda. Kaj pa sem takega rekla? Ozrem se po prostoru in na stebru zagledam plakat. 'TOČIMO SAMO ALKOHOLNE PIJAČE' je bilo na njem z rdečim flomastrom napisano. Zakaj pa to? Zamežikam in se zazrem proti njemu, ki me še zmeraj v pričakovanju gleda. Zraven mene prisede Maruša. "Kar viski danes, Bob," se zareži in me dregne. "Kaj je pa s tabo? Si se v hlače?" se zasmeji. "Maruša! Pa kaj je s tabo?! Saj še nismo polnoletne!" se zaderem na njo. "Klara! Vedno si se mi dozdevala le mamina punčka! Pa ne bodi mevža! Popij malo viskija," reče, pomigne Bobu, ta pa mi pred nos potisne kozarec z viskijem. "Ne bom," rečem in se spačim. "Čakaj punca, tako ne gre!" se zadere Bob in mi dvigne kozarec z viskijem. "Popij, ali pa," glasba preneha in oglasi se nežni glas Suzane. "Danes vas bo zabavala novinka. Zaploskajte Klari!" se zadere in vse oči se vprejo vame. Kaj?! V glavi mi razbija... Kaj sploh naj naredim? "Pleši in saj veš... bodi privlačna," mi prišepne Maruša. Kakšna zabava nekaj?! "Dej že punči!" se zadere nekdo iz publike. V zadregi togo stopam proti odru in po stopničkah nanj. "YEAAAH!" se derejo. Muzika se prižge. Počasna.... Tedaj se mi je posvetilo! Pričakujejo, da bom plesala striptiz! Nikakor pa ga ne bom! Hitro želim nazaj dol, a me Suzana grobo prime za roko. "Naredila boš to, ali pa se poslovi od mene!" jezno šepne in me porine nazaj na oder. Čutim, da me obliva rdečica. "Bo kaj zgubica?!" se zadere nekdo. Da se ne bi osramotila začnem plesati. Počasi, togo plesati. "No, daj že!" se zaderejo. Kaj naj dam? Kaj naj jim dam? Suzana pomigne na moja oblačila. Težko mi je.... Slečem majčko, da plešem samo še v nedrčku. Počasi slečujem kavbojke. Tako plešem v spodnjem perilu... Tako mi je neprijetno, da bi najraje udrla v zemljo. Fantje žvižgajo, jaz pa želim pobegniti iz odra. "NE!" se zadere Suzana in me hoče ustaviti, a jaz se ji spretno izmuznem. Stečem do stranišča in zaprem v kabino. Oblečem se, nato pa želim oditi domov. Takrat ugotovim, da nekdo drži vrata stranišča in me ne spusti ven! "SPUSTI ME!" živčno zakričim. "Ne tako hitro," reče moški odpre vrata in me na silo poljubi. "NEHAJ" se mu skušam iztrgati. Odvleče me do limuzine, posede zadaj in me spet začne poljubljati... želim se mu izmuzniti, a tako ostane grob...

a je ok? pa sorry za napake...
02. januar 2012
OK supr je ;-) še Anja.DC pa Friends4ever
03. januar 2012
Anja.DC je že, še Friends4ever more
03. januar 2012
u60011
u60011
aja pares
03. januar 2012
Pares! Se opravičujem , Friends4ever, čas maš do četertka, seprav da morš jutr do 16.00 nardit če ne si izločena
03. januar 2012
u60011
u60011
Ocene?
04. januar 2012
takoj
04. januar 2012
sam a nima Friends4ever do jutr čas da nrdi? jutr je četrtek. rok pa je do četrtka. Sej men je drgač useen. sam uprašam :Đ
04. januar 2012
Ne, kr ma čas do četrtka se prau da v čet. ne več..
04. januar 2012
Ocene dam jutr
04. januar 2012
u52779
u52779
jaz se ODJAVLJAM! oprosti samo se mi ne da pisat drugače pa full cool top model. res oprosti
04. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg