Forum
Yeah. Sem Gillian Alexis Trump in živim v Kaliforniji. Natančneje v L.A.-ju blizu Beverly Hillsa. Imamo veliko hišo z bazenom. Imam dve leti starejšega brata Dylana in res se zelo dobro razumeva. Hodim na West Beverly High School. Imam veliko prijateljic in z njimi grem velikokrat nakupovat na Beverly Hills. Naša družina je precej bogata, saj mama Mary Lou in oče Michael kot filmska producenta zaslužita veliko. Sem Hustler. To pomeni, da sem velika fenica skupine All Time Low. Tudi moj brat ima rad ATL, a je čisti fen skupin Nickelback in Blink-182. Trenutno imam fanta. Ime mu je Mike Robertson. Je zelo prijazen in zabaven. Večina punc iz naše šole bi si želelo hoditi z njim, a je ta sreča doletela prav mene. Vsi nama pravijo, da sva popoln par in da sva skupaj zelo srčkana. Mogoče res, ampak ne morem se otresti občutka, da mi ni več tako všeč, kot mi je bil prej. No, ni važno. V prostem času tudi zelo rada surfam in se ukvarjam z raznimi drugimi športi. Moja BFF je Miranda Collins. Tudi ona se rada ukvarja z raznimi športi, nakupuje... V šoli mi gre odlično. Ne vem, kdaj sem nazadnje dobila manj kot 5. V šoli sem tudi kar priljubljena. Dobro se razumem z vsemi.
✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄✄
1. DIN DON (petek)
Zazvonil je šolski zvonec in naznanil zadnjo uro pouka ta teden. Bil je petek. Zvečer sem nameravala iti ven z Mikeom in se zabavati z njim ob romantični večerji v dvoje. Čeprav najini večeri že dolgo niso bili več tako zabavni kot pred 4 meseci, ko sva začela hoditi. Tako je Mike po uri stopil do mene in mi rekel, da mu je zelo lepo z mano, a naj ostane to med nama samo prijateljstvo. Večina punc bi gotovo jokalo ob tem stavku, a jaz sem si oddahnila, saj je to pomenilo, da meni ne bo treba povedati, da do njega ne čutim več ničesar. Zato sem se ta dan počutila zelo lahkotno. Ko sva se pred šolo dobili z Mirando in sem ji to povedala, kar ni mogla verjeti, da sem ob tem lahko vesela in načela debato o tem, kako razhodi vplivajo na tvoje čustveno stanje in..... Prekinila sem jo:''Hej, greva nakupovat!'' Strinjala se je z mano in tako sva vsaka svoji mami po telefonu sporočile, da naju nekoliko dlje ne bo domov. Nato sva se prepustili toku množice, ki naju je zanesla v razne trgovine s super oblačili. Nakupili sva vsaka po eno vrečko stvari in jih dali v moj avto, ki sem ga dobila za moj 16. rojstni dan. Skupaj sva se odpeljali do najine najljubše kavarne in si naročili vročo čokolado, pri tem pa se pogovarjali o šoli in fantih. Danes pri uri glasbe smo dobili nalogo, da moramo iti na koncert in ga opisati v eseju z najmanj 800 besedami. Časa smo imeli en mesec in resnično upam, da bo do takrat imel koncert kak dober glasbenik. No, čez 45 minut sva se spet peljali. Tokrat proti domu. Živiva v isti ulici, le da Miranda živi bolj na začetku ulice, naša hiša pa je zadnja v naši ulici. Ko sva se pripeljali do Mirandine hiše sem ustavila. Pozdravili sva se in Miranda je odšla v hišo, jaz pa sem se odpeljala do doma, parkirala in šla noter.
30. december 2012
*popravek: Sem Chanel Trump...
31. december 2012
Doma se ni dogajalo ni posebnega. Mame in očeta še ni bilo doma, naša gospodinjska pomočnica pa je očitno že odšla domov. Še eno popoldne brezdelja in zato sem se šla preoblečt v kopalke, vzela surf in se odpravila na plažo.
[img]http://scene7.zumiez.com/is/image/zumiez/190514-0001?wid=450&hei=450[/img]
[img]http://scene7.zumiez.com/is/image/zumiez/190517-0001?wid=450&hei=450[/img]

[img]http://myfolklover.typepad.com/.a/6a00d83514b02453ef0105371ee548970b-800wi[/img]

Na plaži danes ni bilo skoraj nobenega. Valovi so bili dobri in surfala sem kar dolgo. Potem, okoli petih, sem se odpravila domov, da bi se uredila za zvečer. S prijatelji smo se zmenili, da gremo na plažo. To je pomenilo, da bomo na plaži zakurili majhen kres in se zabavali. Oblečeni smo mogli biti v kopalke, saj nikoli ne veš, kdaj te prime, da bi se šel kopat ponoči. Moje kopalke sem hitro dala sušit, da bi se mi mogoče posušile do odhoda. Nato sem pogledala v omaro in začela izbirati obleke. Hotela sem se obleči v surfer stylu, kratke hlače in nekoliko bolj razvlečena majica. A potem sem se odločila, da bom oblekla oblekico. Šla sem še v kopalnico in se do konca uredila in stuširala. Ko sem bila pripravljena, se je že začelo temniti. Šla sem po Mirando in skupaj sva se odpravili proti plaži.
[img]http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=53458002[/img]
31. december 2012
Na plaži naju je že čakala večina prijateljev. Ogenj so že zakurili in nekateri so se podili po plaži, drugi so se kopali v morju. Pogledala sem Mirando. Vrnila mi je pogled. Že v naslednjem trenutku sva slekli oblekice in se v kopalkah (iste kot prej...posušile so se mi;DD) zapodili v morje. Zabavali smo se res noro. A ko nas je navsezadnje začelo zebsti, smo le šli ven in se posedli okrog ognja in vzeli pijačo. Nekdo je od nekje privlekel kitaro in v temni noči ob soju našega ognja smo peli lepe pesmi o poletju, ljubezni, prijateljih... Skratka, bilo je popolno. Okoli treh ponoči pa smo se le razšli in z Mirando sva se odpravili domov. Nekateri so še malo ostali, da bi pogasili ogenj, a večina se nas je v mirni noči odpravila domov.
01. januar 2013
2. PIBIBIBIP PIBIBIBIP (sobota)
Budilka me je zbudila ob osmih. Čisto sem jo pozabila izklopiti. Potem pa še mama pride v sobo in reče:''Zakaj si se zbudila že tako zgodaj?'' Odgovorila sem ji, da sem pozabila izklopiti budilko. Potem mi je povedala, da se z očkom odpravljata v toplice. Za 5 dni. To je bila res dobra novica, saj bova z Dylanom sama doma. Čez približno pol ure sta se tudi odpravila in z Dylanom sva ostala sama. Dylan je takoj poklical svojo punco Sally in ta je bila čez 10 minut že pri nas. Nisem ju želela motiti, zato sem poklicala Mirando, se preoblekla in nato šla k njej domov.Še ona se je preoblekla iz pižame in skupaj sva šli v kavarno na vročo čokolado.


01. januar 2013


01. januar 2013
Ko sva prispeli v kavarno sva se usedli na najino 'večno mesto', za mizo ob oknu. Tja sva se usedli vedno, če sva le imeli možnost. Naročili sva si vročo čokolado. Medtem, ko sva čakali, da nama prinesejo, se je za mizo na drugi strani lokala usedel strašno srčkan tipček. Prva ga je zagledala Miranda in me brcnila v nogo: ''Hej, tisti tam pa je lep, a?'' Obrnila sem se in pogledala v njegovo smer. A nihče me ni opozoril, da ne bom mogla oči odtrgati od njega. To je bila gotovo ljubezen na prvi pogled. Imel je temne lase, postrižene v super frizuro, njegove prav tako temne oči so se svetile, njegov obraz je izražal brezskrbnost, sproščenost in veselje. Imel je popolno postavo in njegov nasmeh je bil najlepši, kar sem jih kdaj videla. Miranda me je še enkrat brcnila v nogo: ''Hej, zbudi se! Dobila si svojo čokolado. Ta tip ti je res všeč, a?'' ''Mah, ni sile. Samo...'' ''Samo tako ti je všeč, da nisi mogla videti ali slišati nič razen njega!'' se mi je zasmejala Miranda. Nisem mogla reči nič več. Vedela sem, da je opazila, da sem se totalno zaljubila v tistega fanta. Zato sem se samo sklonila nad mojo vročo čokolado in jo začela piti. Nato sem se spomnila, da sem samska in da lahko flirtam in se spogledujem s komer želim. Zato sem rekla Mirandi, da grem na stranišče. Ona je spregledala moj namen, saj sem tako osvojila že dva fanta. Rekla mi je: ''Go get him, girl'' Nasmehnila sem se ji in šla.
02. februar 2013
Kmalu sem se znašla ob njegovi mizi in se namenoma spotaknila ob njegov nahrbtnik, ki je ležal na tleh ob njej. Padla sem in on me je seveda opazil: ''Hej, si v redu? Oprosti. Bila je moja krivda, da sem torbo pustil na napačnem mestu!'' ''Ja, seveda, je že v redu. Takemu fantu, kot si ti bi oprostila vsaka punca,'' sem mu odgovorila. Nasmehnil se mi je: ''Če sem ti všeč toliko, kot si ti meni, te lahko povabim na pijačo?'' ''Seveda, to bi bilo res lepo od tebe.'' Čez pol ure sva še vedno sedela v lokalu, srkala pijačo in se pogovarjala. Opazila sem, da Mirande ni več. In nato še, da mi je na telefonu pustila sporočilo. Pisalo je: Vidim, da sta se super ujela. Mama me podi domov. Lepo se imejta. Telefon sem pospravila nazaj v torbico in se naprej posvetila pogovarjanju.
23. februar 2013
Čez kako uro mi je zazvonil telefon. Bila je mama.''Halo?'' sem se oglasila in mama se je začela dreti name: ''Ja, kje pa si? Ne veš, kako me skrbi zate?? Kaj če bi te ugrabili?'' mama je kot vedno pretiravala. Jaz sem le rekla: ''Pridem čez deset minut,'' in odložila slušalko. Na hitro sem se poslovila od Codya in odhitela domov. Poskušal me je ustaviti: ''Hej, kam se ti tako mudi?'' ''Mama. Domov moram,'' sem odgovorila precej nejevoljno. ''Mi lahko prosim vsaj daš številko?'' me je prosil. Tako sem mu dala številko in rekla, da me lahko pokliče kadar želi, samo ne med šolo. Rekel je: ''Kul. Te pokličem.'' In že sem zdrvela po pločniku do naše hiše. Pot mi je vzela nekaj več kot deset minut, a bila sem prepričana, da mama tega ne bo opazila. Znašla sem se pred vrati naše hiše. Vstopila sem.
26. februar 2013
Mama je norela po hiši in jo pospravljala, saj se je tako najlažje zamotila in pomirila. Ko me je zagledala je bila že boljše volje, a še vedno jezna. ''Kaj si pa misliš, da mi ne poveš, kam greš...'' je začela, a sem jo hitro prekinila: ''Kako to, da nisi v toplicah? In kje je očka?'' Hitro mi je pojasnila, da so se v hotelu zmotili in se odpravljata pojutrišnjim. Očka je skočil še malo v službo, ker so ga potrebovali. ''Mimogrede, si kje videla Dylana?'' me je vprašala mama. Odgovorila sem ji: ''Ne, ne vem, kje bi lahko bil.'' To je bila laž, saj sem vedela, da se Dylan nekje (po možnosti v svoji sobi) mečka s svojo punco Sally.
27. februar 2013
Vstopil je očka. ''O, živjo Chanel, kako si? Ti je mama razložila glede najinega izleta?'' ''Ja, seveda. Vse je v redu!'' sem mu odgovorila, čeprav bi veliko raje videla, da očka in mame cel teden ne bi bilo doma. Očka me je spregledal: ''Ne skrbi. Pojutrišnjim greva in cel teden naju ne bo nazaj!'' Nasmehnila sem se mu in odšla v svojo sobo. Prižgala sem moj računalnik in šla na FB, malo na Twitter in tako dalje. Nazadnje sem še pogledala TV spored in opazila, da je danes po televiziji super film z Emmo Stone in Ashtonom Kutcherjem. Tega ne smem zamuditi. To sta moja najljubša igralca. Potem sem zaprla računalnik. Vse skupaj mi je vzelo kakšno uro, saj nisem govorila z nikomer. Pogledala sem ven in videla, da je vreme res lepo. Odločila sem se, da grem surfat. Oblekla sem kopalke,
[img]https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=55598470[/img]
[img]https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=55598302[/img]
vzela surf
[img]https://myfolklover.typepad.com/.a/6a00d83514b02453ef0105371ee548970b-800wi[/img]
in torboter se odpravila na plažo.
02. marec 2013
Na plaži sem surfala in se lepo sprostila. Potem se je že naredila tema in šla sem domov. Ko sem prišla, je mama pripravljala večerjo. Šla sem v sobo, se stuširala in preoblekla, nato pa odprla računalnik. Šla sem na YouTube in ne vem, kako je prišlo do tega, ampak šla sem gledat pesmi z Eurovizije. Nekoč mi je prijateljica Samantha, ki je bila iz Velike Britanije povedala, da je v Evropi vsako leto tekmovanje za najlepšo pesem. Nekako sem se na to spomnila in v iskalnik vpisala: Eurovision winner. Kliknila sem na prvi posnetek. EUROVISION 2009 WINNER -NORWAY ALEXANDER RYBAK FAIRYTALE. Pesem mi je bila všeč, tako pozitivna. Tip je imel res dober glas, pa še luštkan je bil. Pesem ni bila ravno stil glasbe, ki jo poslušam, a mi je bila všeč. Zato sem šla pogledat še druge pesmi tega Alexandra in zelo so mi bile všeč. Imele so zelo pozitivna besedila. Kot primer:


Ta druga ima najbolj pozitiven video, kar sem jih kdaj videla. Hotela sem šla pogledat še katero, me je mama poklicala na večerjo. Spekla je pizza-muffine in jaz sem bila tega zelo vesela. Na večerji sta mama in očka predlagala, da bi šli naslednji dan na družinski izlet. Vsi razen Dylana smo bili takoj za. Po nekaj minutah prepričevanja pa je le privolil in vsi smo zadovoljni jedli naprej. Po večerji sem šla nazaj v sobo in še enkrat odprla računalnik in šla na YouTube, a tokrat sem v iskalnik napisala: PUNK GOES POP. Pesmi s teh albumov sem vedno zelo rada poslušala, saj imam tako zvrst glasbe zelo rada. Na teh albumih punk bendi izvajajo pesmi pop izvajalcev. Ne morem se spomniti, da bi mi katera ne bi bila boljša od originala. Primer: Pierce The Veil izvaja pesem Bruna Marsa.

No, ko sem preposlušala cel 5. album sem šla spat. Po glavi se mi je podila lepa misel: jutri je nedelja in s starši gremo na izlet.
06. april 2013
u28764
u28764
js bi nadaljevanje
(:
12. april 2013
3. MMMMMMMM (nedelja)
Zbudila sem se ob devetih in šla v kuhinjo. Tam ni bilo nobenega, zato sem predvidevala, da še vsi spijo in prižgala televizijo. Na sporedu je bila neka serija, ki je še nikoli prej nisem videla. Šele začela se je, zato sem jo gledala. Čez kakih petnajst minut je v sobo prišel Dylan. Usedel se je zraven mene in me objel čez rame. Kot že velikokrat sem pomislila: Kako kul brata imam! Skupaj sva gledala ... karkoli že je bilo. Potem so prišli še ostali člani naše družine in pripravili zajtrk. Zmenili smo se, da gremo na izlet na podeželje, na neko kmetijo v lasti moje babice. Ima veliko živali, tudi konje, in zato sem bila zelo vesela, saj že dolgo nisem jahala. Po zajtrku sem šla v svojo sobo, da bi se oblekla.
Čez pol ure smo se odpravili.
21. april 2013
Vozili smo se kako uro in pol, ki je hitro minila, saj sem v avtu poslušala glasbo. Ko smo prispeli na babičino kmetijo nas je babica pričakala pred vrati.
Pozdravila nas je in nas povabila noter. Bilo je ravno prav toplo in dišalo je po sveže pečenih piškotih.

Posedli smo se za mizo in se ob piškotih in pijači pogovarjali o vsem živem. Potem pa naju je z Dylanom začelo to dolgočasiti, zato sva se odpravila ven, k konjem.
14. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg