Forum
u36318
u36318
No, jst bom pisala zgodbo o 6 ljudeh. Upam da vm bo všeč
*****************************************************************************

___________________________________Anna_______________________________________Vstala sem se iz postelje (pol ure prepozno) in se oblekla. Najraje imam oblekice in all starke!!!
Pogledala sem svojega brata, ki je še spal in zavila z očmi. Šla sem v kopalnico in v kozarec nalila vodo. Potem sem mu to zlila na glavo. Ves besen je vstal jaz pa sem se mu samo smehljala.

____________________________________Tilen________________________________________
Zbudil sem se v šoku, ker je nekdo nekaj zlil name. Seveda, Anna. Lahko je res tečna. Delal sem ,se, da sem jezen, ampak v resnici se mi je zdela prav ljubka v preveliki majici, boksaricah in njenimi prevelikimi očali. Vstal sem, ona pa me je še vedno gledala in se mi nasmihala, jaz pa sem se trudil ohraniti jezen obraz. Čez nekaj sekund mi je uspelo, ker se je še kar smehljala in bila tako lepa, da sem hotel iti do nje in jo poljubiti. Ne, ne, ne, to si moram spraviti iz glave!!!!
"Je vse uredu?", me je vprašala.
Ne!!! "Ja", sem odgovoril nato pa se zaprl v kopalnico. Kakšen kreten sem!! kakšen kreten sem da sem se šel zaljubit ve sestro!!

_____________________________________Shelly_____________________________________Sedin v zadnji vrsti, takoj za Tilnom. Seveda je dnes zamujal, tako kot bo vsak dan. In vedno sem vsa vznemirjena pričakovala njegov prihod. Čeprav je prišel tako kot vsi drugi učenci, je znal to narediti tako posebno....v njegovi bližini mi je vedno postalo vroče in samo upam, da ne zardevam.
***
Vrata so se odprla in v razred sta prišla Anna in Tilen. Zamudila sta "samo" 45 minut. Tilen se je usedel na stol pred mano Anna pa ju je šla opravičit. Če sem iskrena me ona sploh ne zanima. Mmmmm, Tilen danes tako lepo diši....... Will me je brcnil pod mizo.
"Spet," je preprosto rekel in takoj sem vedel, da spet preveč očitno razmišljam o Tilno. Celo malo bolj se nagibam naprej, tako da lahko bolje voham njegov parfum. Postalo mi je blazno vroče in gotovo sem totalno zardela. Naenkrat se je Tilen obrnil nazaj in vprašal nekaj o nekih listih. Izgubila sem dar govora a je na srečo Will odgovoril zame. Zakaj sem tako neumna?! Komaj čakala sem, da bo govoril z mano, zdaj sem pa izpadla totalno neumna!!! I hate myself!!

_________________________________________Will____________________________________S Shelly sva najboljša prijatelja že od otroštva. Odkar sva v srednji šoli se druživa še z Leny. Vedno se mi je zdelo da sem se do obeh obnašal drugače, a zadnje čase opažam da se kadar sem z Leny ne obnašam tako kot z Shelly. V resnici sploh ne vem, kako naj se obnašam okoli nje. Sicer se mi zdi Shelly lepša. Ampak... Ne, resno sem zmeden. Katera mi je bolj všeč?! Najbrž Leny...

_________________________________________Leny___________________________________
Medtem ko učiteljica nekaj razlaga jaz poslušam iPod. Vedno. In vedno isto. Drop here. Najbolši band kar jih je. To je sicer tudi band naše šole, ampak pojejo angleške pesmi in so nasploh eni najboljših!! Večinoma fantaziram o tem, kako bi bilo, če bi hodila z glavnim pevcem banda--> Nejcom. Takk cuttie!!! Nažalost to misli tudi večina punc. In on. To je njegov moto: vsak dan druga punca. Ne vem če ravno spi z njimi, mogoče le z nekaterimi, ker je star toliko kot mi, 17, ampak poljublja se pa gotovo z vsako. In vsaka hoče biti z njim, čeprav ve, da jo bo po dveh dneh pustil. Mogoče pa vse upajo, da ga bodo omehčale. Vsaj jaz to mislim. Trdno sem odločena, da ga bom povabila na nasledni ples. Tako greda, da bi me zavrnil pa spet nisem!

_______________________________________Nejc__________________________________Biti jaz je fantastično. Vsi hočejo biti moji prijatelji in vse punce se lepijo name. In še vsi te poznajo. Kaj drugega hočeš? Medtem ko sem to razmišljal sem pomižiknil dvema puncama čez cesto. Histerično sta se zahihitale in pogledale v tla. Kot sem rekel, super je biti jaz.
Danes sem oproščen pouka, ker imamo s fanti vajo za homecoming. Odpeli bomo nekaj pesmi, punce bodo kričale, učitelji bodo zadovoljni, ker so učenci pokazali malo zanimanja.
"Gremo danes na zabavo od Tiklerja?", me je vprašal Simon. Moj najboljši prijatel in v bandu igra bas.
"Lahko se gremo pokazat je, samo danes nisem preveč razpoložen", je zatežil Luke-->Kitara.
Vsi so pogledali mene. Ponavadi imam zadnjo besedo.
"Prav, pojdimo se pokazat."
Kot sem rekel, super je biti jaz.
_________________________________________________________________________
Next?
09. december 2011
u36102
u36102
neeext!!
09. december 2011
next plissss!!!!!!
25. januar 2012
u57082
u57082
Next.
25. januar 2012
u36102
u36102
Ja dej next!!
26. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg