Forum
Zgodba naj bi govorila o 15 letni Mii, ki ima težave kakršna jih ima vsaka najstnica...
kot so težave v družini, s samopodobo, zaupanje, ljubezen, itd.
Ne mara šole saj jo je strah pred njeno najhujšo sovražnico, ki je hkrati najbolj popularna punca na šoli in ji lahko naredi nekaj hudega kadar koli se ji zahoče.... Na šolo pride novi tip in takrat se ji spremeni življene, toda ševedno pa nekaj čuti do sovražičinga fanta in neve če on tudi...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hm... rada bi vas prosila če potrdite da bi pisala o tej zgodbi
upam da se vam zdi vredna pisanja
04. julij 2012


04. julij 2012
no na novo bom začela, oproščam se toda prejšnji mi je skoraj vse zbrisal kar sem napisala in no kar znova bom začela :) :
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Živijo! Sem Mia, stara 15 let in živim v Digist Townu. Rada bi vam predstavila svojo zgodbo, no meni se ne zdi prav nič zanimiva, toda moje življenje se je spremenilo, vse se je spremenilo.
Imam brata Tylorja, ki je star 24 let. Poročil se je, toda malo ga je bilo videti. Vem da ga imamo vsi v naš družini radi, ampak je problem njegova žena. Jaz je nemaram. Poročil se je z 5 let starejšo žensko in njega prav nič ne moti. Ime ji je Kate in vse kar mi je znala narediti je to da me je morala vedno osmešiti pri kakšni posebni priložnosti. Tudi pogovarja se z mano grdo. In dan ko sva morale biti sami v hiši si je ona prvoščila stikati po mojih stvareh. Mislim, kako lahko ... toda zdj je odšla. Kate in moj brat Tylor sta se odselila zdaj na svoje. Odleglo mi je toda vseeno pogrešam svojega brata.
Bližal se je začetek novega šolskega leta in kmalu grem v 2. letnik. Rickey... Nemaram je, mislim sovražim jo!! Prejšnji let mi je vsak dan nekaj naredila. Toda za to leto sem imela drugačen občutek. Mislim da se bo nekaj spremenilo, toda nevem ali naj vrjamem temu občutku ali ne. Jack... Še vedno mi je všeč. Toda še vedno se ga bojim pogledati. Zadnji dan, ko je bila pri Rickey zabava, seveda vsi povabljeni, kako čudno od nje, je bil Jack pijan. Spomnim se kako sem sedela zunaj ob bazenu, bila je tema in vsi so bili v hiši saj je Rickey plesala striptiz. Torej Jack je prišel ven in pri sebi je imel vodko. >Kaj pa on tukaj počne ?< sem si mislila. Prisedel je h meni. Bila sem prestrašena saj me je le gledal i mi molil vodko. >>Pij! > Boš obžalovala, res...
04. julij 2012
>> Pij> Boš obžalovala, če novš,res..Hm..
04. julij 2012
>> Pij> Boš obžalovala, če novš,res..Hm..
04. julij 2012
>> Pij> Boš obžalovala, če novš,res..Hm..
04. julij 2012
> Pij< mi je rekel, > Boš obžalovala, če novš,res..Hm..< sem premišljajoče vzdihnila. Mislila sem si pa kaj, saj je vseeno, mislim samo tokrat. Spila sem polovice vodke in že sem bila pijana. Nisem vedela kaj počnem, zato sem se kar naslonila na Jacka. Padla sva v vodo. Sama sebi sem se režala, on pa z mano. Brez tega, da sama vem kaj počnem sva se poljubila. Sama sva bila zunaj, v bazenu in morka od vode. Toda nato naja je prekinil nekdo, ki je stal pred vrati in cvilil. Bila je Anne, moja BFF. Gledala naja je kot bi padla z lune. Toda Jack se ni zmenil zanjo in se posvetil meni. Sama nisem dojela kdo naja opazuje zato mi je bilo vseeno.
No to je bilo to, zarad česar ga nisem mogla pogleati. Anne mi je povedala vse. In kar je še huje je to da so to videli skoraj vsi, saj je nekatere vznemiril Annin krik.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NEXT ??? prosim po zasebcu mi povejte če je uredu, al pa nextajte. THX ---- love u
04. julij 2012
>> Pij> Boš obžalovala, če novš,res.Hm..
04. julij 2012
nekaj mi šteka zto je malo čudno
04. julij 2012
Ja to je bil tisti dan. Zdaj sem stala pred šolo in videla se Anne, ki mi je mahala čez igrišče. Pri njej je stala Rickey, ki se mi je zlobno nasmihala. Srepo se pogledala Anne, ki pa je začutila ta pogled in me proseče pogledala. >> Živjo Mia! Sem si mislila, da boš prišla. Veš v petek bo dobrodošlica za nove in prosila sem samo Anne, če bi mi pomagala pri pripravi. Saj ne boš jezna če ti jo malo ukradem.> Prav. Nimam nič proti..> Mia Wisheat, spet zamujaš. Kot si opazila imaš zdaj soseda pri sebi in upam da te ne moti.
05. julij 2012
Ja to je bil tisti dan. Zdaj sem stala pred šolo in videla se Anne, ki mi je mahala čez igrišče. Pri njej je stala Rickey, ki se mi je zlobno nasmihala. Srepo se pogledala Anne, ki pa je začutila ta pogled in me proseče pogledala. >>Živjo Mia! Sem si mislila, da boš prišla. Veš v petek bo dobrodošlica za nove in prosila sem samo Anne, če bi mi pomagala pri pripravi. Saj ne boš jezna če ti jo malo ukradem.> Prav. Nimam nič proti..>Mia Wisheat, spet zamujaš. Kot si opazila imaš zdaj soseda pri sebi in upam da te ne moti.
05. julij 2012
Ja to je bil tisti dan. Zdaj sem stala pred šolo in videla se Anne, ki mi je mahala čez igrišče. Pri njej je stala Rickey, ki se mi je zlobno nasmihala. Srepo se pogledala Anne, ki pa je začutila ta pogled in me proseče pogledala. >> Živjo Mia! Sem si mislila, da boš prišla. Veš v petek bo dobrodošlica za nove in prosila sem samo Anne, če bi mi pomagala pri pripravi. Saj ne boš jezna če ti jo malo ukradem.> Prav. Nimam nič proti..
05. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg