Forum
u104781
u104781
Živjo, tukiaj je moja nova zgodba. Upam da vam bo všeč. Govorila bo o punci ki je ljubila modo in igranje (igralski poklic). Seveda bo zraven tudi veliko zapletov, ljubezni in tako dalje.
_____________________________________________________________________________________
Predstavitev glavne osebe

Ime in priimek: Mary-Kate Olsen





Starost: 17 let
Šola: Igralska, v Parisu.
Delam: V gledališču sredi glavnega trga.
Živi: V Parisu živim z svojo mami, očetom in bratcom Leonom. Živimo v veliki razkošni hiši
sredi mesta.
Bratec Leon:



Vse moje prijateljice pravijo, da je luškan, meni pa se zdi včasih prav tečen.
Naša hiša:



_____________________________________________________________________________________

Naj nextam?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

07. februar 2013
u116985
u116985
nextt
07. februar 2013
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
07. februar 2013
u113280
u113280
next
07. februar 2013
neeext
07. februar 2013
u104781
u104781
1. DEL
_____________________________________________________________________________
" Drin drin" mi zjutraj zazvoni budilka. Takoj sem jo ugasnila in vstala. Odšla sem do omare in jo odprla. Zrihtala sem se takole:



Nisem se preveč uredila, a sem bila vseno modna. Saj obožujem modo. Učiteljica nam ne dovoli biti v šoli v modernih oblačilih. To je višek. Res nevem zakaj nam to preprečuje. Ko sem se zrihtala sem stekla v svojo kopalnico.



Tam sem si naredila še takle make up:



Tudi ta je bil navaden, taki make upi so pač za v šolo! Ko pa so počitnice, imam moderna oblačila in seveda moderen make up! " Saj res, danes je zadnji dan šole!" sem se v hipu spomnila. Hitro sem stekla v kuhinjo, kjer me je že čakal zajtrk. Mame pa ni bilo, saj je bila že v službi. Za zajtrk sem jedla:



Njama, palačinke s smetano in jabodami, in še polite s čokolado! Ta zajtrk obožujem. Hitro sem pojedla, nato vzela torbo in odhitela na avtobusno postajo. Tam me je že čakala moja BFF Ashley Andersen. Ona:



Skupaj sva se namestili v avtobus in nato smo se odpeljali do šole. Tam sva iztopili, nato pa odšli v učilnico. Tako kot vedno smo se učili kako vaditi, da nebomo imeli treme, potem kako se na pamet naučiti tekst, ki ga moramo govoriti,... In kar naenkrat nam učiteljica reče: " Tako, odpravimo se v sobo za dramske nastope." Vsi smo se začudili in odšli za učiteljico. V sobi za dramske nastope, je vsah zaigral Romea in Julijo, nato pa je učiteljica izbrala najbolši par. In ne boste verjeli.... Izbrali so MENE in mojega sošolca Matta! " Odlična sta, vidva bosta letos Paris zastopala na najbolgledanih gledaliških talentih. S strinjata?" nama je povedala ko sva bila izbrana. Oba sva malo oklevala nato pa le prikimala. Vsi so nama zaploskali, midva pa sva zardela. No, moram priznati, res sva bila dobra. Po končanem pouku smo jaz, Ashley in Matt odšli na sladoled, potem pa k meni. Ko smo vstopili v naše stanovanje se je po vsej hiši razlival lep dišeč vonj. " Pridita v kuhinjo Mary in Leon!" smo zaslišali mamin glas. Odpravili smo se tja. " Oooo, vi ste pa kar 3-je!" je bila vesela mama. Nasmehnila sem se in nato nam je mama naročila naj se vsedemo. To smo res naredili, ko je pridrvel Leon. Vsi smo ga bili zelo veseli. Ko smo vsi lepo sedeli, je mama na mizo prinesla kosilo. Jedli smo tole:



Solato, ki jo imam najraje! Moja mami Jennifer:
[img]https://politic365.com/wp-content/themes/P365-Theme/timthumb.php?src=https://politic365.com/wp-content/blogs.dir/1/files/2012/08/Jennifer_Lopez.jpg&w=420&zc=1&q=300[/img]
Je mami kot mami. Ločila se je pred nekaj leti.
Ko smo vsi pojedli pa je mami na mizo prinesla še:



Mami je na mizo prinesla svojo specilijateto. Torto iz vanilije in kakava. Bila je odlična. Po kosilu pa smo se vsi razen mamai oblekli v kopalke in stekli na naš velik vrt, kjer smo imeli velik bazen. Vrgli smo se noter in se špricali, tunkali, plavali, skakali, si podajali žogo,.. Dobesedno smo delali vse kar je možno!
Kopali in počeli vse to smo do 19.00, saj je bilo še svetlo in toplo. Potem pa nas je začelo že zebsti. Odšli smo noter, se preoblkli, posušili nato pa je Matt odšel domov. " Mami, saj res! Pozabila sem ti povedati, da sva bila jaz in Matt izbrana za najbolši par, ki sva zaigrala Romea in Julijo!" sem bila vsa vesela. Tudi mami se je razveselila, me objela in mi čestitala. Seveda ji nisem pozabila povedati, da greva na svetovno turnejo in, da bova zastopala Paris. Tudi Leon me je objel in mi čestital. " Trin drin" je nato Ashley zazvonil telefon. Dobila je SMS od njene mami, in pisalo je:
" Ashley, seveda lahko prespiš pri Mary! Lepo spi in se vidimo in slišimo!" to ji je poslala mami nazaj, saj ji je ona poslala ali lahko prespi pri meni. Ko je ugasnila telefon, sva odšli v mojo sobo. Moja soba:



Ashley je spala zgoraj, jaz pa spodaj. Seveda nisva takoj zaspali, zato sem prižgala radio. Poslušali sva musiko in plesali po sobi in tudi v postelji. Okoli 23.00 sva šele zaspali. Takrat pa sva bili res zmatrani!!
Nočka!
NEXT??
07. februar 2013
u104781
u104781
Se opravičujem, ena slika nedela. Mami je takšna:


07. februar 2013
next !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08. februar 2013
nexttttttttttttttttttttttttttttttt
08. februar 2013
neeexxxttt!!!
08. februar 2013
a bi brali????????????????????????????????????????????
http://www.igre123.com/forum/tema/zivljnje-polno-potovanj-in-cudnih-dogodivscin/50057/1
08. februar 2013
u104781
u104781
Hwala za vse nexte! Mal oglašujte!
**************************************************************************************************
2. DEL
Dobro jutro, danes me je zbudilo sonce, ki mi je zasijalo v oči. Takoj sem skočila iz postelje in odprla omaro. Zrihtala sem se tako:



Hitro sem zbudila še Ashley. Ko se je tudi ona zrihtala, sva skupaj odšli v kuhinjo. Na hodniku sva srečali mamo. " Mary, pojdi po Leona in ga pripeli v kuhinjo na zajtrk" mi je ukazala. Ni mi preostalo drugega kot, da sem odšla do njegove sobe in potrkala. " Naprej!" ko sem to zaslišala sem vstopila. " Dobro jutro, pridi greva na zajtrk!" sem ga pozdravila in mu ukazala,. Takoj me je obogal, zato sva odšla. Vsi smo se lepo vsedli za mizo in začeli jesti. Jedli smo:



"Mami, lahko z Ashley neseva zajtrk v sobo?" sem vprašala. " Nikakor Kate! Tukaj bomo vsi lepo pojedli!" se je razjezila. Kadar je kdo jezen name, mi pravi Mary, če pa je jezen name pa Kate. Hitro smo pojedli, potem pa me je Leon prosil: "Mary, se gresta lahko ti in Ashley z mano monopoli?" Tako lepo je prosil, da sem privolila. Odšli smo v njegovo sobo. Njegova soba je takšna:



Vsedle sva se na blazine, ki nama jih je pod rit dal moj prijazni bratec Leon. Stekel je še po monopoli in nama ukazal: " Vidve vse pripravita za igro, razdelita denar, izberita svojo figurico, jaz pa grem še nekaj iskat!" Začudeno sva pogledali za njim, nato pa res naredili kar nama ja naročil. Čez nekaj časa je Leon z polnimi rokami prihitel v sosbo. Na tla je položiv:



" Ooooo, čips!" sva bili obe navdušeni!
in



" Ooooo, toliko stvari Leon! Hwala!" sem se začudila, se mu zahvalila in ga poljubila na lica. Nato mso začeli z igro. Igrali smo jo kar do 15.00. " Se gremo kopat?" je vprašal Leon po končani igri. Obe sva se takoj strinjali. Stekli sva v mojo garderobo. Garderoba je takšna:



Med vsemi svojimi stvarmi sem poiskala svoje kopalke in se se oblekla. Bile so take:



in



Ashley si je poiskala svoje kopalke in se v njih tudi oblekla. Ko je bil oblečen tudi Leon smo skupaj odšli do našega bazena. Vrgli smo se noter in plavali do 20.00. KO smo prišli noter smo pojedli vsak 3 porcije sladoleda.
Bil je vanilijev. Ko smo pojedli tega je vsak popil še 2 kozarca borovničevega soka.
Potem smo bili tako zmatrani od vsega norenja v vodi, da smo se popokali vsak v svojo posteljo, v roke vzeli knjigo in jo začeli brati. Jaz sem prebrala celo v 2 urah! Ja, res je bila zanimiva. In tudi prvi dan počitnic je bil super. Pred vsen zato, ker je bil moj bratec Leon do vseh tako prijazen. Včasih je pravi tečko!
Ravno ko sem zaspala, je v sobo prišel Leon. " Mary, ne morem spati. Lahko spim pri tebi?" me je vprašal. Ker je bil tako prijazen, sem mu dovolila. Objela sva se in skupaj zaspala.
Nočka!!
NEXT??
08. februar 2013
u116985
u116985
nextt
08. februar 2013
next next next next next next next
08. februar 2013
u98059
u98059
next
08. februar 2013
next in to garderobo si pobrala in najne skupne zgodbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08. februar 2013
u104781
u104781
3. DEL
___________________________________________________________________________
"Leon, kje si?" me je zjutraj zbudil glas, ki se je razlegal po vsej hiši. " Mery, nehaj upiti!" se je razjezila Ashley. " Nisem jaz, mami upile." sem ji razložila. Nato sem hotela vstati, a nisem mogla, saj je Leon ležal na moji roki. Izmaknila sem roko in vstala. Odpravila sem se v garderobo in se zrihtala. Zrihtala sme se tako:



" Daj Ashley vstani!" sem ukazala prijateljici. Takoj me je ubogala, nato pa odšla v kopalnico. " Leon, kaj pa če bi tudi ti vstal?" sem ga potiho vprašala. Delal se je, da spi, jaz pa sem vedela, da je buden, zato sem se vsedla na posteljo poleg njega in ga požgečkala. " Hahhahaha, pusti me no!" me je hotel ustavitit. " Ne, ne bom te, če ne ustaneš!" sem se smejala in ga žgečkala dokler ni končno vstal. Odšel se je zrihtat, jaz pa sem odšla v kuhinjo. " Kje pa je mami?" sem si mislila v mislih, ko sem prišla v kuhinjo in mami ni bilo. Odločila sem se, da da naredim zajtrk. Na koncu je bil tak:



" L bo vzel Leon, E jaz, V Ashley in O mami." sem v mislih že vse načrtovala. Ko sem popekla toaste in jih namazala, sem lepo pogrnila mizo in nanjo prinesla zajtrk. " Ashley, Leon, mami pridite, zajtrk je na mizi!" sem zavpila, ko je bilo vse pripravljeno. Ashley in Leon sta takoj prišla, mami pa ni in ni bilo. " Počakajta tukaj, takoj pridem. Samo mami grem pogledat!" sem jima povedala. Stekla sem do mamine sobe in potrkala. Šele, ko sem zaslišala skoraj neslišen glas, sem vstopila. Mama je ležala v postelji in smrkala. "Mama, zakaj si prej tekala po hiši in iskala Leona?" sem jo začudeno vprašala. Povedala mi je, da ga je iskala, da bi ji naredil zajtrk, ker je ona bolna in nemore vstati. "Jaz sem ga že naredila." sem ji povedala. Prosila me je naj ji ga prinesem. Pokimala sem in ji ga šla iskat. Prinesla sem ji zajtrk in zdravila, nato pa se vrnila v kuhinjo. Skupaj smo pojedli, nato pa smo odšli gledat film Mammo Mio. Končal se je ob 13.00. " Leon, Mary, gremo malo po trgovinah?" je predlagala Ashley. Oba sva se strinjala, zato smo odšli. Najprej smo odšli v otroško trgovino po Leonovem izboru. Tam sem Leonu kupila:



Lego policiska postaja.
in



Plišasta igrača želvica.
Z kupitvijo te igrače sem malo oklevala, a me je Leon prepričal. " Prosim sestra, to igračo bom mel za spat. Vedno bom jo objel..." z temi besedami me je prepričal. Potem smo odšli še v trgovino z oblačili. Tam sem jaz kupila:



(oba para čevljev)
Ashley pa:



(tudi oba para)
V eni trgovini sva kupili:
Jaz:



Ashley pa:



Ker je bil Leon žejen, smo odšli še v kavarno. Jaz in Ashley sva pili:



Leon pa navadno vodo, saj ga je najbol odžejal. " Drin drin" je meni kar naenkrat pozvonil telefon. Klicala me je mami. Moj mobitel:



Oglasila sem se. Pogovor:
J = jaz M = mami
J= Hay, kako si mami?
M= Živjo, malo bolše sem. Nekaj bi te prosila.
J= Kar povej, mami. Kaj želiš?
M= Zdravilo za glavo mi prosim prinesi. Prav.
J= Prav. Te glava boli?
M= Ja, malo me je začela, zdravil za glavo je pa zmankalo. Jih boš prinesla?
J= Ja seveda bom! V lekarno bom skočila in prinesla ti bom še...
M= Kaj mi boš prinesla ljubica?
J= Kakšno čokoladico,... Ali pa raje rožico, da ti čokolada ne bo škodovala.
M= Ja, raje rožico, za na okensko polico!
J= Oprosti prekiniti moram! Bay!
M= Prav, bay!
Ko sem prekinila je Ashley plačala, nato pa smo odšli proti domu. " Saj res! Še v lekarno moram skočiti po zdravilo!" sem se spomnila. Hitro sme stekla noter in ji kupila potrebna zdravila. Šla sem anzaj k Leonu in Ashley in skupaj smo odšli naprej. Zavili smo še v cvetličarno in tam sem jaz za mamo kupila orhidejo v loncu.
Nato pa smo se res odpravili domov. Ko smo prišli domov je mama še vedno ležala v postelji. Iz vrečke sem vzela zdravila in jih nesla mamai. Pojedla jih je z vodo, nato pa zaspala. Nisem se čudila saj je bila ura že 19. 45, zato sme se tudi jaz odpravila do Leona in mu rekla: "Pridi, greva spat Leon." Takoj je imel izgovore smao, da nebi šel spat. " Ampak, saj so počitnice, jutri ni šole!" mi je govoril. Razložila sme mu, da mora vseno odhajati spat tako kot ponavadi. In povedala sem mu še: " Mama mi je povedala, da bomo šli jutri če ne bo ona še bolana, šli k sestriči in bratrancu. Ko je slišav, da bomo šli k bratrancu, je takoj stekel v kopalnico in se umil. Namreč imel je zelo rad svojega starejšega bratranca, saj ga je veliko naučil. Ko je bil umit in v pižami, je prišel do mene in mi rekel: " Me greš pokrit in prebrat pravljico?" Privolila sem, on pa je najprej odšel do mame in ji zaželel lahko noč. Potem pa sva se odpravila spat. Prebrala sem pu pravljico, ga pokrila, poljubila, nato pa je končno zaspal. Odšla sem do Ashley in skupaj sva si naredili večerjo. Naredili sva si pomfri in zelenjavno omako. Ko sva pojedli sva se šli umit, nato pa spat. Zaspali sva takoj, saj sva bili zmatrani.
Nočka!!!
Next??
08. februar 2013
u98059
u98059
next
08. februar 2013
nextttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
08. februar 2013
next
08. februar 2013
neexxt!!
09. februar 2013
next next next next next next next next next nex next
09. februar 2013
neeeeext!!
10. februar 2013
u104781
u104781
4. DEL
___________________________________________________________________________
" Mary zbudi se!!" me je zjutraj zbudil Leon. "Kaj je tako pomembnega, da moram vstati že zdaj?!" sem bila jezna nanj. "Si pozabila, da gremo k teti in bratrancu..." je govoril. "Ja ja!" sem zaspano rekla, nato pa je Leon odšel vn iz sobe. Res sem vstala in pogledala proti Ashleyni postelji. Ni je bilo več. Hitro sem stopila do omare in jo odprla. Zrihtala sem se tako:



Ko sem bila zrihtana, sem stekla v kuhinjo kjer so mama, Leon in Ashley že sedeli za mizo. "Oooo, tukaj si Ashley!" sem bila vesela. Nasmehnila se je nato pa se tudi jaz vsedla. Jedli smo:



Vsak je poledel toliko piškotov, koliko jih je hotel. " Ashley, ali greš tudi ti z nami h teti?" sem jo vprašala. Skomignila je z rameni, takrat pa je spregovorila mama:" Mery, teta je sporočila, da je danes doma samo vajin bratranec, zato bom tja peljala samo Leona. Ti pa greš lahko k Ashley. Prav?" Pokimala sem z glavo in hitro pojedla še zadnji piškot. Nato sva z Ashley odšli v predsobo, se obuli in odšli. Jaz sem sabo vzela veliko torbo, in not sem dala pižamo, saj sem nameravala pri nje tudi prespati. Mama mi je to seveda dovolila. Ko sva bili obe pripravljeni, sva odšli. Hodili sva peš, zato sva do njene hiše prišli v 30min. Njihova hiša:



Stopili sva do vrat, nato pa vstopili. Njena mama je takoj zaslišala hrup, zato je pritekla do vrat. Ko naju je videla je obe objela, midve pa sva nato odšli v njeno sobo. Soba pa je takšna:



Razpakirala sem svoje stvari, takrat pa je v sobo prišla njena mlajša sestrica Hanna. Hanna je takšna:



__________________________________________________________________________
Next potem!
11. februar 2013
u100166
u100166
neeeeeeeeeeeexxxxxxxxxxttttttttttt
11. februar 2013
neexxt!!!!
11. februar 2013
neeexxxxxtttttt!!!!
12. februar 2013
u104781
u104781
Nadaljujem!
____________________________________________________________________________
Ko je Hanna prišla v sobo smo se začele pogovarjati:
H=Hanna A=Ashley J=jaz
H= Ashley, Ashley!
A= Kaj je?
H= Ooo, živjo Mary, nisem te opazila!
J= Živjo Hanna! Kako si?
H= Super, ti?
J= Tudi jaz sem super! Kaj želiš?
H= Na internetu sem videla, da je čez 5 dni koncert Adele in Kelly Clarkson! In to v Parisu!
A= Super, a gremo?!
J= Lahko, ampak jaz bi raje šla na kakšno modno revijo ali pa gledališko predstavo.
A= Že vem, lahko gremo na ta koncert, pred tem pa še na modno revijo!
J= Ja, najbolje bi bilo če gremo na modno revijo že kar jutri ali pa drug dan.
H= Ja, ja!
A= Zakaj pa?
J= Ker je modna revija v Ney Yorku, in tja bi šle z letalom in zato bi bile tam nekaj dni. Razumeš?
A= Ja razumem. Gremo kar jutri?
H= Ja, prosim Mery!
J= Hanna in ti Ashley, o tem se moramo dogovoriti s starši.
Ashley je prikimala, nato pa smo odšle dol v dnevno sobo." Grem lahko na računalnik?" sem prosila Ashley, ko smo prišle dol. "Seveda izvoli, tam je." se mi je nasmehila in mi pokazala kje je računalnik. Odšla sem tja, ga vzela v roke in ga prižgala. V brskalnik sem vpisala " TEDEN MODE V NEW YORKU" in dobila sem spored kdaj je kakšna modna revija. "Ashley, modna revija je pojutrišnem!" sem vesela povedala, ko sem našla kar sem iskala. Hitro sem pogledala še vozni red letal. Izvedela sem, da letalo odpelje jutri ob 16.00 uri. Tudi to sem povedala Ashley, nato pa je domov prišla njena mama Katty. To je ona:



Pozdravila me je, jaz pa njo, nato pa smo vse odšle v kuhinjo. Ashleyna mama in Hanna sta se pogovarjali za mizo, midve pa sva odšli za pult. Njeni mami sva pripravili:



Kavo s sladoledom, za nas tri pa smo pripravile pomarančni sok. Vse to sva nato odnesli na mizo. Postregli sva mamo, nato pa se vsedli še midve. Začeli smo se pogovarjat.
J= jaz A= Ashley H= Hanna NM= njena mama
A= Mami, eno vprašanje imamo zate.
NM= Kar povejte. Kaj je ljubice?
A= Ti povej Mery.
J= Prav. Jaz, Ashley in Hanna si želimo na modno revijo v New York. Vse smo že pogledale na internetu, zdaj pa rabimo samo še dovoljenje vas in moje mame.
H= Ja, prosim dovoli nam mama!
A= Prosim, saj bomo pridne v New Yorku in pazile bomo na Hanno! Prosim!
J= Res, zelo si želimo na modno revijo! In končno bomo videle New York!
NM= Prav parv, lahko greste! Ampak povejte mi kdaj mislite iti, kdaj je letalo in vse to.
A= Hvala mami! Vse podrobnosti pa bo povedala Mary, saj je ona organizatorica!
NM= Vredu. Povej, poslušam te.
J= Ok-ej. Največji in najzanimivejši del modne revije je pojutrišnem. In zato smo mislile odpotovati že jutri. Seveda če se strinjate.
NM= Sliši se zanimivo. Kdaj je letalo?
J= Letalo je jutri ob 16.00 uri. Tam bi bile jutri in potem še 2 dni.
NM= To je vredu. Kje boste pa spale?
A= Ojoj, Mary si se o tem pozanimala?
J= Seveda. Modna revija ima za obiskovalce poseben hotel, kjer prenočijo.
H= Vidiš mama, Mary ima vse pod kontrolo!
NM= Ja vidim! Odlično si se za vse pozanimala Mary! Dovolim vam iti!
J= Hvala gospa Katty!
A= Ja, res hvala!
H= Hvala mama! Rada te imam!
NM= Tudi jaz tebe Hanna.
Ko smo se zmenile smo vesele odšle vn na njihov vrt, kjer so imeli tudi trampolin. Skakale smo in skakale. Bilo je super, in res smo se zabavale! Po 2 urah skakanja smo odšle notr. Ko smo že nekaj časa sedele na postelji in nama je Hanna pripovedovala, kako je bilo prvo leto v šoli, je pozvonilo. Ashleyna mama je odprla in pred vrati je stala moja mama.
Katty je mojo mamo povabila noter. Vsedli sta se v kuhinjo in jedli sadno kupo. Med tem sta se pogovarjali o modni reviji, New Yorku,.. In celo Katty je mojo mamo prepričala, da mi dovoli na modno revijo!! Z Hanno in Ashley sem se še nekaj časa pogovarjala, nato pa sem morala oditi domov. Poslovile smo se in se zmenile, da pridem jutri po njo ob 15.00 uri. Jaz pri nje nisem mogla prespati, saj moram še spakirati za jutri. Z mamo sva se odpeljali domov. Ko sem prišla v hišo je Leon že drvel po vsej hiši. Objela sem ga in nato mu povedala, da jutri odhajam. Bil je žalosten, zato sem ga povabila zraven, a je povabilo seveda zavrnil. Ker je bila ura šele 18.00, sva z Leonom odšla v mestno knižnico. Z avtobusom sva se pripeljala do nje, nato pa iztopila. Ko sva vstopila v knižnico sem takoj stekla do police z mojimi najljupšimi knjigami. Med brskanjem knjig sem zgledala nekako takole:



Kar naenkrat zagledam novo knjigo. Bila je z naslovom Hotel za pse.



Takoj sem jo vzela v roke in si jo dala pod pazduho našla sem še nekaj pustolovskih knjig in si jih izposodila. Ko sva z Leonom prišla domov, sem se oblekla v pižamo, nato pa se odšla umit. Ko sem to naredila, sem odšla v sobo, se vlegla v posteljo in v roke vzela knjigo Hotel za pse. Prebrala sem 3 poglavja, nato pa zaspala.
Nočka!
NEXT??
12. februar 2013
u100342
u100342
next
12. februar 2013
next
12. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg