u101946
u101946
Perfect life! Sedaj mi vsi pravijo da ga živim. A še leto nazaj nisem vedla niti ali sem vredna ljubiti ali biti ljubljena!
______________________
''driiiiin, driiiiiin'' je zvonila budilka. Vstala sem in navlekla nase obleke od prejšnjega dne. Stekla sem po stopnicah in odšla v šolo. ''a nimaš ti nč druzga za oblečt'', ''kvaj a nimaš za burek'', ''fuj no sam poglej se'', ''za bruhat'', ''debela si'', ''Najgrša oseba na celem svetu si'' ja no takih zbadljivk sem bila deležna. Vsak dan ko sem prišla domov sem se jokala.
Tako so potekali dnevi pred enim letom.
imela sme le eno ''prijateljico'' Leo. Bila je priajzna, včasih ter simpatijo, Rok. Vem da ni bil vame. Tega jutra pa sem se totalno sesedla saj sta me z grdimi besedami ozmerjala tudi onadva. Nekaj časa sem še to trpela. V tistem tednu sem shujšala za 12 kil. Bila sem vsa shirana, ničesar nisem več jedla. A en dan v šoli pa mi je počil film! Stekla sem iz šole na obalo. Tam sem se skrila pod pomol. Jokala sem in jokala. Gledala sem v morje in premišljevala o vsem tem. Bil je že večer in shldilo se je . Bil je petek. Sepravi dan ko se na plaži zbirajo fantje in se zabavajo. Bila sem sva premražena in sama a še kar sem jokala, želela sme umreti! Čez nekaj časa je do mene prišal nek fant. Potrepljal me je po rami in rekel ''ali je vse vredu'' nisem mu odgovorila le jokala sem. Šel je po eni strani mi je bilo to všeč a sem si vseeno želela da bi prišel nazaj saj je bila njegova prisotnost zelo pomirjujoča, kljub temu da ga nisem poznala sem se ob njem počutila varno.
A prišel je nazaj zelo kmalu. Prinesel je svojo jopo in čaj v termovski, ki mu je kakor sem izvedela ostal še od šole. Ogrnil me je z jopo in mi nalil čaj. Potem se je vsedel poleg mene in se mi predstavil. ''Sem Timotej, kličejo me Timo, star sem 16 ja s prijatelji sem prišel a me prav nič ne vlača k pitju alkohola.'' ''bi mi lahko povedala morda kdo si ti?'' začela sem mu razlagati o sebi in se mu zjokala v naručju povedala sem mu vse kar se mi dogaja, popolnemu neznancu sem vse zaupala. Potem me je prijel pod roko in me pospremil domov. Ko sem prišla domov sem vse zaupala tudi Mati. Prej ji nisem nič povedala in ona je mislila da se tu vredu razumem z vsemi. Povedala mi je da se že nekaj časa želi preseliti v hišo njenega strica ki jo je zapustil njej. Seveda sem se takoj strinjala. In že mesec po tem smo se preselili. In zdaj sem tu, pri svojem popolem življenju.
21. oktober 2012
u101946
u101946
No, naj se vam prestavim
Sem Kristina Milic, stara sem 15 let. Obiskujem 9.razred. Živim z mamo Klavdijo(34) in sestrivo Mašo ki pa je stara 2 leti. Oče je umrl približno dve leti in pol nazaj, imel je raka. Odkar sem spoznala Timoteja se mi je življenje obrnilo veliko na bolje. S timotejem sva kakšen mesec in pol po tistem postala par. In sedaj sva skupaj 10 mesecev.^^Jaz Kristina skrajšano Kiki^^^^Mati in Maša^^^^Timotej (Timo)^^
21. oktober 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg