Forum
u115718
u115718
ZA TOLE ZGODBICO ALI KARKOLI žE BO SE BOM PA RES POTRUDILA.....
PRISEžEM!
NO, RAZEN, čE NE BO SPODBUDE, KOT VESTE SVET BREZ LJUBEZNI NE BI OBSTAJAL, SVET BREZ PRIJATELJSTVA NE BI OBSTAJAL, čE BI BIL NA SVETU LE EN čLOVEK, BI DOKAJ HITRO UMRL....ZAKAJ?
BIL BI OSAMLJEN....TO JE RAVNO TISTO KAR NAS NAJBOLJ UBIJA, ZATO OBSTAJAJO TE FUCKANI PREGOVORI KOT SO...."DRžIMO SKUPAJ ZA BOLJšI SVET" ALI PA "BODIMO PRIJATELJI IN SE IMEJMO RADI ZA NAS" IN BLE BLE....
NIHčE PA NIKOLI NE POVE ZAKAJ NAJ DRžIMO SKUPAJ...ZAKAJ NAJ SE IMAMO RADI IN TAKO NAPREJ....
IN S TEM VAM JAZ HOčEM POVEDATI, DA BREZ VAS, JAZ DEFINITIVNO NE BI HOTELA PISATI TEGA.
SAJ STE NAJBOLJ POMEMBNI VI.
VSAKEMU PISATELJU/ICI, JE NAJBOLJ POMEMBNO, DA IMAJO VAS.
KER BREZ VAS, TEGA NE BI POčELI....čE JE KATEREMU PISATELJU/ICI POMEMBEN LE DENAR....NO TO MORE BITI PREKLEMANSKO Z*****N PISATELJ/ICA.
RAZUMETE?
BREZ VAšE SPODBUDE, NE BOM PISALA NIčESAR. IN PIKA.вσм кαя zαčєℓα....ѕαмσ, ∂α кℓιкηєм "∂σ∂αנ", ηє. ∂α ηє вσм тℓє єησ υяσ ριѕαℓα ρσ ѕє мι вσ ρα νѕє zвяιѕαℓ, к вι ρσzαвℓα ∂αт cσρу.
вє∂ησ, νєм.
zαčηєм тαкσנ.
ѕαмσ кℓιкηєм тαℓє "∂σ∂αנ"........


17. januar 2013
Next
17. januar 2013
u115718
u115718
HELLO!

Eeeeeen veeeliiik živjo vsem tuki.
Sem Ines, živim pa v Londonu.
Moram vam priznati, da je moj lajf presneto težek in tukaj se vse šele začne............
Star sem 17 let, rojena maja. Hodim v šolo Michaela Jacksona, ja, to je glasbena šola. Učim se glasbe. Samo to ni taka normalna šola kjer se učite vi igrati na kakšen inštrument.
Ne.
V tej šoli preživim od 7.00 do 16.35 ure. R-E-S-N-O-! Imamo posebej predmete. Kot so: Petje, učenje na inštrument (ker koli inštrument izbereš) in ble ble ble....
No, itak pa s to šolo nisem zadovoljna. Ampak kaj čem, moji bedni starši hočejo, da postanem pesnica ali neki podobnega. KR NEKI.
PONEDELJEK, URA: 4.00

Driin, driiin! Budilka zazvoni. Počasi, ampak res počasi se izmajam iz postelje v kopalnico, ki je na srečo v moji sobi.
Pogledala sem se v ogledalo. Zgledala sem noro bedno zaradi včerajšnje zabave. Nočna žurka v hiši mojega srčkanega fanta Mikea Newta. SRČEK. Kar pa je bilo še bolj grozno; včeraj sem se z njim prav zares razšla!
Ja, napila sem se vodke ali nevem česa in mu začela prepevati neko Hrvaško himno na uho. Revček je znorel, saj sem imela verjetno grozen zadah, zato me je nahrulil in pijana sem se odmajala iz njegove hiše. In po eni uri hoje po temi, ko še vedno nisem našla naše hiše saj, se mi je meglilo pred očmi, sem padla v neko grmovje. Nato sem se zbudila ob treh zjutraj in sem bila na srečo trezna, da sem lahko varno prišla domov. Potem pa sem spala le eno uro. Superca.
Moji rdeči kodri so bili še bolj razkuštrani kot so, in moj beden bled pegast obraz je bil totalno zelen. Priznam, da me zelooo boli glava. Verjetno imam mačka.
»Maaaaaaaaaamiiiiiii!!!! Maaaaaaaaačkaaaaa iiiiimaaaaaaam!!!« se zaderem v spodnje nadstropje, v kuhinjo.
»In?« zaslišim jezen mamin glas.
Kako zna biti včasih tečna! Kar ne moreš verjeti! Dobesedno! Popolnoma jo briga; ali mi je slabo, ali me boli glava, ali imam vročino ali sem popolnoma krvava ... vedno moram nujno v šolo, kar je bedno!
Sploh pa sem se počutila mrtvo, ker me je pustil fant in ker sem imela občutek, da mi bo počila glava.
Madonca!
18. januar 2013
Next super zgodbica ..
Ce zelis brat http://www.igre123.com/forum/tema/poljubil-me-je!!!/48511/6 moja zgodbica ne bo ti zal sory za oglasevanje
18. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg