Torej zgodbo sem enkrat že pisala, vendar sem kasneje odnehala, saj nisem imela časa. Govorila a bo o resničnostnem šovu, ki je popolnoma nekaj drugega, kar tekmovalci pričakujejo.
25. avgust 2014
Moje ime je Emma. Danes sem dopolnila 18 let in zato lahko končno počnem stvari, ki sem jih vedno želela! S starši se nisem nikoli razumela ravno najbolje, saj smo popolnoma različni. Oni so bolj umirjeni, jaz pa enostavno nisem dolgočasna.
Ravnokar pa sem se oglasila na nek čuden telfonski klic, prek katerega so se pri meni najavili producenti za resničnostni šov. To bi bila zame seveda čudovita priložnost, da se spravim od doma. Ravnokar so prišli!
Predstavil se mi je Jack, on je glavni. Rekel je, da iščejo ravno take zanimive mladostnike, ki so pripravljeni na avanturo življenja. Najverjetneje pa me je k prijavi pritegnila nagrada, ta naj bi bila največja nagrada do sedaj na kateremkoli šovu. Prijavila sem se in jutri že odidem!! Takoj sem šla pakirat. Zjutraj sem se poslovila od staršev, ki tega seveda ne odobravajo, vendar mi preprečiti odločitve ne morejo. Pome so prišli v limuzini!!
Jaz:

Limuzina:
25. avgust 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg